PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
én nem használom mert a gyári beállítás tökéletes
a catalystbe szoktam állítani
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Köszi
75hz felett a szem határa elvileg ahol nem vibrál annyira de csak analog crt-nél van jelentõsége
meg az fps számát befolyásolhatja ami a megjelenítõn megjelenik

Thrash \'Till Death
Miért nem engedi az auto beállítást ás nem enged belépni egykét menüpontba pl nem lehet állítnai a kontraszt és kiés belépéskor kiírja a bal felsõ sarokban, hogy auto illetve digi ? És amikor ki van kapcsolva a gép a kék fény folyamatosan villog ?? Mit tudok ezekkel kezdeni ??
Magyarán megfelel egy 8ms-es TN paneles monitornak a sebessége, ellenben azokkal viszont tényleg tud 16 millió szint. Szerintem jó monitort kaptál.
A 940BF az tényleg rosszabb a 931BF-nél?
Akkor vagy ...
... túl erõsre van csavarva a fényerõ/kontraszt (alaphiba gyári beállításon hagyni) ...
... vagy nem használ a T. user háttérvilágítást mellette, ami eléggé rongálja a szemet, lásd idevágó munkahelyi elõírások.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Nerob majd megszokod idõvel :-)
Inquisitor a Samsung 223BW az 2ms-es
wide az filnézésre jó talán egyenlõre pár játék nem támogatja
netezni 2ablakba egyszerre jó lehet amúgy munkára nem javasolt
Samsung 931BJ jó vétel lehet még mindig
karira kaptam egy monitort,egy Belinea 101920-ast,aminek a válasz ideje elvileg 25msec.az lenne a kérdésem,h alkalmas-e ez játékra?
A játékok többségét meg (már ami alapból nem támogatja) meg lehet oldani szépen, van egy pár oldal ami csak ezzel foglalkozik. Ellenben próbálj meg szélesvásznú filmet (szinte összes igényesebb DVD film) nézni "normál" monitoron, akkor megtudod mi az az üres csík. 😉
A képfrissítés megadott adatai egy ideális esetre vonatkoznak, sose volt annyi, mint amit megadnak. De erõsen kétlem, hogy a 2ms-es monitor valójában 10 lenne.
Már nagyon tervezem a Samsung 223Bw megvételét, (ha végre lenne már a boltokban) de ismerõsöm nagyon le akar róla beszélni,szerinte ne vegyek wide-ot.
Tényleg nem támogatja sok weboldal,játék a felbontását, és így marad üres rész?
Valamint azt mondta,hogy ténylegesen 10ms a válaszideje,ez is igaz?
Thrash \'Till Death
Zodorjan: TN paneles monitorok a legolcsóbbak... nem grafikai munkára készültek, de otthoni felhasználó számára tökéletesen elég tud lenni
meg vagyok vele elégedve DVI-n használom
D_sub-on zöldeses kicsit a képe de be kalibrálható
mindamelett megkaptam karácsonyra a samsung 931bf-et és gyönyörûséges 😊
football without ultras is nothing
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Samsung 932BF-rõl mi a véleményetek?
(Bár a VisionMaster széria az minden volt csak olcsó nem.)
Ami NEC-rõl regélek, az nem volt olyan árban kapható, hogy átlagember dönthessen melette vagy egy Samsung mellett.
Mi a véleményetek a samsung 223BW 22"-os monitorról?
Igen jó ára van (60 000Ft) dizájnos is.
Vajon szép,éles a képe? nincs valakinek tapasztalata vele?
Film,játékra kéne,ugyhogy fontos a minõség.
Jelenleg egy 17"-os belinea CRT-m van, de nagyon megtetszettek az lcd-k 😊
de elmondom neked hogy a régi 15-éves Nec MultiSync monitorok a maga idejében 1 katasztrófa volt a Samsungokhoz képest
magyarul ég és föld volt a 2 közt a különbség
én vettem Samsungot 1999-ben hawer Nec-et és utolag nem bántam meg