14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#6864 Nem tudom. Szerintem sokkal elegánsabbak azok a monitorok, amiken nincsen semmi matrica... -
#6863 Hát ez nem semmi Samsung-tól.
Sajnos mást Én nem tudok, ill. olyan biztos nem lesz, amelyikkel a Magic"X" szolgáltatások is működnének...
Fényerő, kontrasztot és gammát elvileg a VGA driver + alkalmazásnak tudnia kellene...
Nekem nem engedi, mert azt írja ki, hogy mivel van installálva 3rd party alkalmazás ezért ezt nem tudom használni. Gondolom a Magic Tune miatt.
Talán ez: PowerStrip v3.85 (magyar)
"PowerStrip a monitor és videokártya beállítását, illetve ezek összehangolását teszi lehetővé (frekvencia, felbontás, több monitor használata stb.). A program menürendszeréhez a Taskbarban megjelenő ikon segítségével jutunk el, ahol számtalan kényelmi szolgáltatás közül választhatunk."
-
Newfronter #6862 Nekem nem működik ez a program, fórumokat nézve sajnos fennálló probléma ez és nincs rá megoldás. A Samsung nem frissíti a programját. Egyszerűen kiírja hogy nem támogatja a monitorom. LOL -
#6861 "Apropó. Nincs valami szoftver arra hogy a monitorom menüjét windows-ból is vezéreljem? Mert elvileg ez megoldható, valamit már próbáltam, és sajnos nagy kaki volt."
Samsung: Magic Tune.
Magic Tune website
Gondolom, Tied-hez is jó.
?!
Na, úgy látszik ebben az 1ben kilógok a sorból, ui. Nekem a 2333sw-ben is nagyon tetszik a csillogó káva. Porosan is szép.
Ill. ez is Bszott mód tetszik. Szerintem kúva szép.
Rave Air
Az nem csak vmi leszedhető szarság rajta?!
Természetesen az is bevált gyakorlat, hogy "meg" forradalmasítanak vmit, ami aztán kúva jó lesz, de vmit sikerül minden forradalmasított eszközbe úgy belenyúlni, hogy egyben el is kúrják a dolgot...
Ott kellene állni a mérnökök mellett és amikor már nagyon okosak, akkor a kezükre ütni, vagy a tarkójukra paskolni, hogy "NOOORMÁLIS?!" -
#6860 A monitor jobb oldala elég sokat ront az összhatáson. Szerintem... -
Newfronter #6859 Ezek már valódi 2ms-osok lehetnek? Más annyira nem hatott meg bennük, nekem a 2494HS dizájnja jön be legjobban, ne tükröződjön nekem a széle, az csak zavar. Mondjuk ez az 5ms is nagyon jó, nem is nagyon vettem észre hogy zavarna bármiben is.
Ez a P sorozat nem vett le a lábamról, ez a lényeg. TN-esek között továbbra is áll a 2494HS pozíciója nálam. :)
Apropó. Nincs valami szoftver arra hogy a monitorom menüjét windows-ból is vezéreljem? Mert elvileg ez megoldható, valamit már próbáltam, és sajnos nagy kaki volt. -
#6858 Hál' istennek, hogy lehagyták. Nagyon tetszik ez a menüvezérlés. Milyen praktikus előnye van a külön tápnak? -
#6857 szépek és az áruk is egész baráti
a fekete lakk káva meg legalább fél napig szép a takarítása után
Érdekes,hogy a 70-esekről simán lehagyták a D-subot... -
#6856 tukrozodo-zongoralakk kava nem igazan jon be, de hat manapsag ez a divat (mint a kek led, amitol a tavol-keletieknek erekcioja lehet) -
#6855 Csak érdekesség... Pöttyet drága "jószágok".
Terítéken a Samsung P sorozata
Gyönyörűűűű!
-
#6854 ez is korrekt monitor
2253LW előtt ez volt a sláger -
#6853 Egyébként erről mi a véleményetek? -
#6852 Igen, enyém 2011ig garis. Már van is rá két jelentkező, 25é elvinnék és így csak 30at kéne ráfizetnem a 2333SWre -
#6851 Szerintem NEM.
Bátyámnak cca. 1 hónapja vettem vmi 940-es szériát, használtan 25ért, de az analóg+DVI, valós 5ms és még azok amiket lehet ez is tud... (állítható magasság, pivot, forgatható)
DE!
Az már nem garis. Tied meg gondolom az?!
Így lehet 25ért is árulni, de az analóg ill. 8ms válaszidő az... hát, hogyan is fogalmazzak. Elég szar.
De attól még összejöhet... Ez így Nekem csak az irodai TFT kategória. -
#6850 Hát ha most lecserélem a mostani LCDmet erre az újra, akkor tuti nem veszek újat egy-két évig. A 8800 Gt-t max nyárig, mert akkor már illendő lenne venni ehhez a moncsihoz egy GTX 260at legalább.
Sztetek, ha 2008 januárjában 50é vettem ezt a monitort, és ha most 25é hirdetem, az úgy reális? -
#6849 Hát bamm+, az már megint más...
(de attól is függ, hogy mennyi időre tervezel egy TFT-t és meddig akarsz még 8800GT tulaj lenni. ;) -
#6848 Jó jó, tényleg szép :) de mi a fenének nekem 1920*1080-as felbontás? Főleg egy 8800 GThez? -
#6847 Biztos jót néztél te?
Mert nem egy csúnya monitor...
2333SW
2253LW
-
#6846 Nah, szerintem olyat nem fogsz kapni újonnan.
2333sw-nek nem bejövős a külseje?!
Pedig szerintem Bszott jól néz ki. -
#6845 jah XD
Fú most látom ez a 2333SW külsőre hát...nem annyira bejövős nekem, akkor lehet h a 2253 LWt választom -
#6844 te említetted először ezt a modellt a topicban, a többiek mind 2333SW-ről beszéltek. -
#6843 Amúgy hol lehet kapni 2233SW-t? mert én sehol nem találom ezt a modellt, csak a 2233 BW-t, meg LWt -
#6842 akkor vinyot vegyel:) az kell a sebesseghez, ssd, vagy raptor. -
#6841 Nekem FPSel csak akkor van gond, ha Frapsal fel akarok venni vmit. Átlagba 50-60 fpsem van egy játékba, frapsal viszont csak 30-35. Nekem videóvágás maitt is fontos az fps, sokszor veszek fel játékból jeleneteket. -
#6840 1920*1080 az. nekem 2253 LW (1680*1050) + 8800 GT kombóval semmi gondom nem volt soha FPS-el, mai játékoknál sem. -
#6839 Hát a mostani monitoromhoz 4-8X élsimítást használok, de végülis nem sokáig maradna gond, mert tervezek venni GTX 260at vagy 280at -
#6838 Hányszoros élsimit és anizót használsz?!
Mindegyiket lejjebb veheted majd nagyobb felbontás mellett. -
#6837 Hát ha te mondod...
Most 1280x1024be játszok, szépen viszi a mai játékokat, de azért 1680x1050-en? hát nem tudom... -
#6836 -
#6835 kösz!
bent is van -
#6834 Desigo, ezt a Wikipaedias kepet betehetned a banner ala linknek szvsz: link -
#6833 kúl -
#6832 új banner by MerlinW... -
#6831 8800 GT-vel? nevetve fog mindent vinni. -
#6830 ha lecserélem a monitoromat a 2233SWre, akkor a VGAmat is lekéne cserélni? Vagy eldöcög azért majd vele? -
Serpike #6829 Itt egy link ha jobban érdekel a téma, egy kalibrálót tesztelnek
link -
Serpike #6828 Feltelepítenek egy programot, ami a későbbiekben megtartja a beállításokat gondolom gamma meg ilyenek. Ráteszik a képernyőre a műszert ami méri a deltaE értékeket. És addig állítgatják a fényerőt színeket paraszti nyelvre lefordítva ameddig a készülékben alapértékhez legközelebb álló tehát természetesnek minősülő színt nem kapunk. -
Serpike #6827 természetesen otthon olyan fényviszonyt kell kreálnod ami általában a nap többségében éri a képernyődet. Gondolom nem a tűző nap fog rásütni a monitorodra
Redőnyhasználók előnyben! -
#6826 ugyan azt mint amit te csinalsz otthon a sajatoddal, csak ok ertenek hozza, szinhusegnel fontos fotosoknak stb. otthoni felhasznalasra nem kell hozza szakember -
#6825 Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi a pöcsömet jelent ez a bekalibrálás dolog. Mit is csinálnak azzal a műszerrel, ill. milyen műszerről van szó, stb...