14419
  • schrank
  • schrank
    te mit keresel itt ebben a topikban a szaros 16"-os laptopoddal
  • Solten
    Na ne ajulj el magadtol, inkabb orujje' hogy vegre hasznara voltal az emberisegnek...
  • schrank
    ennél többet nem tudook segíteni nem kell hozzá se nyelvtudás se ész megnézed a képeket és döntesz ...
    két hete járok ide de már én osztom az észt lehet kéne nyitnom egy monitorboltot ?
  • schrank
    hiába fullhd a felbontás analogon nem lehet átküldeni rajta annyi adatot veszteségmentesen pl. a betűk full hd ba ugye k*rva kicsik és ha analóggal kötötd össze akkor még az a kék szellemkép sem segít a karaktereken és az említettmódon hiába tud egy csillió színt a monitor képernyő panele ha az analóg vezetéken csak annak a színmennyiségnek a töredéke képes átjutni

tippelj melyik melyik, de ne is nagyítsd ki a képet mert ugye az olyan lenne mint ha az orrod hozzáérne távolság elég csak szimplán ...
  • [HUN]FaTaL
    Először is szerintem szebbek a színei, meg valahogy jobb az egész, nem igazán tudom leírni.

Másodszor: #7179
  • RicharDD
    Most irtal szinte egy ertelmetlen mondatot.Luxus lett volna elmondani,hogy szerinted,miert jobb a digitalis?
  • [HUN]FaTaL
    Jó akkor vegyél analóg szutykot nekem nyolc. :)
  • RicharDD
    Miert is?
    Nincs sok kulombseg minosegileg az analog es a digitalis kozott..
  • [HUN]FaTaL
    Ne vegyél analóg monitort. Inkább vegyél kisebbet, de digitálist.
  • RicharDD
    Hello emberek!Dontes elott allok,le szeretnem cserelni a 19 colos monitoromat 22-es re.40e-m van erre a celra.A kovetkezo ketto monitort neztem ki magamnak:

BenQ G2220HDA

Samsung SyncMaster 2243NW

Melyiket vegyem meg?Illetve tudtok enne'l jobb ar/ertek monitort?(40e-ig)
  • benkoszabi
    és hol állítsam a felbontást? Nvidia Controll Panel-en, vagyis a Driverben az asztalon, vag a játékban? ilyenkor melyik számít, melyiket kell? elég csak a játék felbontását állítani?
  • KranaZoli #7212
    Én csak tippeltem, gondoltam, nem vagyok biztos benne. Állíts be most 1024x768-at (ha tudod, akkor torzítás mentesen), ha nem kell akkor teljes képernyőben. Próbaképp tökmind1!

Aztán nézd meg 1024x768-ban. Ha OK, akkor bizony VGA probléma lesz.

nV-k lelki világát nem ismerem annyira. Nem tudom, hogy a 8800GT az milyen kártyának számít. Hallani halottam róla és asszem jókat. Lehet, hogy jó de az is lehet, hogy ekkora felbontásban már nem annyira!

Mindenesetre szerintem kérdezz meg pár okosabb tag-ot pl. a milyen VGA-t vegyek topic-ban, hogy lehet-e ilyen probléma 8800GT-vel?!

Viszont 20k körül veszel korrekt ATI kártyát, ha ez lesz a probléma forrása. (HD4770) Persze, ha lehet kapni, ui. elvitték mint a cukrot...

• benkoszabi
    csak msot olvastam miket írtatok...hát a régi crt-n 1024x768ban nyomtam, a mostani lcd-n pedig 1440x900ban tolom....nade azért ez mégis durva dolog....azért ez nem egy szar vga....és még annyira nem is öreg...ráadásul az lcd-m is "csak" egy 19es.....

• [HUN]FaTaL
    Analóg szar :/ Nem natívban hányadék, nem tudod kockába tenni a játékot, hogy kisebb felbontáson is normálisan nézzen ki.
  • KranaZoli #7209
    2048x1152

Ez minek?! Ehhez milyen vas kell játéknál natívban?!
    Ill. analóg szutyok...
  • schrank
    asztal lapjához viszonyítva látszik a méret különbség ...
  • schrank

* KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 24"
    * FELBONTÁS: 1920x1200
    * KONTRASZTARÁNY: 10000:1
    * FÉNYERŐ: 300
    * VÁLASZIDŐ: 2ms
    * DVI CSATLAKOZÓ: Igen
    * FORGATHATÓ: Nem
    * SZÍN: Fekete
    * SZÍNEK SZÁMA: 16,7 millió
    * MULTIMÉDIA: Nem
    * 3 NAPOS PIXELHIBA GARANCIA: Nem
    * TV TUNER: Nem
    * HDMI: Nem
    66000.- Ft

* KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 26"
    * FELBONTÁS: 1920x1200
    * KONTRASZTARÁNY: 5000:1
    * FÉNYERŐ: 300
    * VÁLASZIDŐ: 5ms
    * DVI CSATLAKOZÓ: Igen
    * FORGATHATÓ: Nem
    * SZÍN: Fekete
    * SZÍNEK SZÁMA: 16,7 millió
    * MULTIMÉDIA: Igen
    * 3 NAPOS PIXELHIBA GARANCIA: Nem
    * TV TUNER: Nem
    * HDMI: Nem
    86000.- Ft
  • schrank
    mondjuk a játékok támogatják ezt a felbontást valaki múltkor az egyik topikban linkelte a krájziszos linket ahol a video beállításoknál szerepelt ez a 2048x1152 ...
  • schrank
    ezzel nekem mi bajom lehet ha nem natívban használom ? teljesképernyőn tudom majd használni oprendszerre meg filmre ? a játéknál meg max ???
  • Mersant
    VGA miatt lesz, csak ezen a monitoron feltunobb mint CRT-n. nvidia gagyisag...:(
  • desigo
    Igényes kialakítású 24 hüvelykes monitor érkezik az LG-től

• schrank
    azért az 1024*78 nem ugyan annyi mint az 1650*900
  • KranaZoli #7201
    Én is erre gondoltam, amikor olvastam a kérdést.

Próbaképp beállítanám azt a felbontást, ami előzőleg volt. Ha úgy OK, akkor a nagyobb felbontás miatt lesz.
  • schrank
    és anno milyen felbontáson játszottál meg most ? mert ez klasszikus vga memória elégedetlenségben szenvedés tünete
  • benkoszabi
    8800GT 512MB...a játék pedig a CoD4 és a GoW
  • Mersant
    milyen VGA-d van?
  • benkoszabi
    üdv. észrevettem 1-2 játékban elég furcsa dolgokat az új(2 hetes) monitoromon játszott játékokkal.
    méghozzá azt, hogy megyek egy adott pályán, és ahogy közelítek mondjuk egy objektumhoz, úgy hírtelen rajzolódnak ki a részletei....tehát a texturák a semmiből tűnnek elő...ez a régi crt-n nem volt, vagyis nem vettem észre...az lcd-n meg igen....valóban a monitor miatt volna?
  • desigo
    Azok vagyunk,nem tévedés xDDDD
  • schrank
    a csaj is liliputi hogy a szaros 23 -as szarjuk nagyobbnak látszódjon
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom miért erőltetik ezt az 1600x900at:/ 900 sor az lószar függőlegesen. Az 1440x900at még ennyire sem értem.

A csajt nem adják a monitor mellé? Mert akkor veszek egyet :D
  • Solten
    Két új monitorral bővül a Samsung SyncMaster termékcsalád

• Solten
    kul
  • CroftManor
    nem panelba lakom.
  • BAk3R
    monitorra attól még lehet beruházok, mert vga-t biztos nem fogok most cserélni, se semmi mást. ez a monitor, mondjuk a 2333SW meg nem 2-3 évre lenne elég, hanem többre. szóval ha más nem majd a játékok ami olyan az majd 1680x1050 felbontáson megy.
  • schrank
    ja akkor te az a lekell venni a cipőt nem eszünk a szobába és csak akkor fingasz ha leviszed a palotapincsit sétáltatni , ráadásul mindez panelba ...
  • CroftManor
    Minden hétvégén kitakarítom a szobámat. Szeretem ha rend van.
  • schrank
    nem mondod te ilyen steril környezetben használod
  • [HUN]FaTaL
    16:10ről beszélek. A filmek nem szavány 16:9 felbontásúak, a legtöbb fullhd film droid felbontással érkezik: 1920x800, 1920x1040 (igen nem csak a releasek ilyenek, ilyen az eredeti), akkor mi értelme a 16:9nek? Szerintem 20"on teljesen jó a 16:10, lévén a 22"-nak sem nagyobb a felbontása, és ez nem TV hogy messziről nézzem.
  • CroftManor
    Csináltam egy kis videót a monitoromrólmeg a gépről :)
    Amúgy minden bekapcsoláskor kiírja hogy Analog/digital. Ilyenkor ellenőrzi h melyikre van rádugva?