14419
  • gurubefree
    Koszi ....
  • Lacee86
    Sync Master (vagyis SM), az összes Samsung monitor típus elé ez van írva sztem. Nekem is rá van írva a monitor keretére, h Sync Master 2233.
  • desigo
    használunk páran ilyet a topikból
    én mag vagyok vele nagyon elégedve
    50k körül ár/érték arányban nagyon jó
    feketénél látszik alulról némi bevilágítás de ezt drágább monitorokon is láttam
    mikor megvetem ezt írtam :)
  • gurubefree
    SM2333SW

Szerintem ugyan az ...
  • kifli
    mi az az sm előtte? én csak 2333sw-ről meg 2333hd-ről tudok
  • gurubefree
    Samsung SM2333SW

Hasznal valaki ilyet ???
  • gurubefree
    Orulteknek..... { nekem :-) }
  • KranaZoli #7778
    Én ha lehet(ne) választani: is-is.
    Mindkettő!

Fasza volt ez a GTA4-es videó!
  • FlyHigh
    igen és egy pixeltengert rak eléd a sony, de legyen, komolyan leszarom.
  • Calver
    1,6 méteren tényleg látod a képpontokat. mindet. egyesével.
  • FlyHigh
    Hülyeség, sony pl 1,6 méter nézési távolságot ajánl a 40" full hd tvjéhez, persze ehhez ilyenkor full hd anyag is kell. Szó szerint közel kell hajolni egy ilyen tv-hez, hogy lássad a képpontokat. Nem értünk egyet és kész, ígymaradee.
  • Solten
    Hjah. Csak tudod egy 42" televíziónál az ideális távolság (hogy kockulj előtte) 3-4,5 méter. Közelebbről szemcsés, zajosabb a kép. Ezt próbálom elmagyarázni már 5 post óta, hogy PC-hez a monitor a nyerő, mert azt relatíve közelről nézed. Kevésbé is fárasztja a szemet.
    #7772: nagyon is állat egy ilyenen a játékélmény, 5 méterről...
  • desigo
    nem mindenki játszik a pcvel...

ekkora tv meg full pénzkidobás
    inkább fullHD kivetítő
  • FlyHigh
    amúgy tök feelingtelen dolog ez a nagy képernyő . Ez már istenkáromlás mi?
  • FlyHigh
    De ez a képponttávolság nem feltűnő, még egy 24"-os fullhd monitort fél méterről néz, addig egy 42"-es fullhd tv-t mondjuk 1,5-2méterről, egyformán éles és részletes képe lesz. Mivel ahogy távolodsz egy képernyőtől, úgy egyre kisebb felbontás is ugyanazt a képminőséget tudja hozni, mint közelebbről a nagyobb felbontás. Sokkal szebb és látványosabb egy 42"-os fullhd-ben hajtott tv-t 2 méterről nézni, mint ugyanígy fullhd-ban hajtott monitort fél méterről. Az meg a másik, hogy ha egy LCD képernyőt natívban hajtasz, akkor az már az éles képet megalapozza.
  • gurubefree
    csak is 42" felett . Ez alatt az LCD kepfrissitesben jobb. Ez manufacture ajanlas . Azert jo a nagy Plasma mert olyan mint egy futotest ... nem kell futeni a nappaliban.
  • gurubefree
    LG W2361V-PF 23"

Velemeny ??? Tapasztalat ???

• Solten
    Nice. OFF: bár ha vásárolnék csak tv-zésre készüléket, akkor az tuti plazma lenne, mert veri mindenben az LCD-t (na jó fogyasztásban talán nem). Vagy OLED, de sajnos annak darabja 10 kiló heroin :)
  • Solten
    Neked tökéletes csak a képminősége (nagyobb képpont távolság) gagyibb egy monitorhoz képest...
  • gurubefree
    Ezert kell TFT venni TV-nek. Gondolom ismered a Freeview box-ot ... £20.
    Mar £300 korul lehet kapni 27" TFT FULLHD-s ( 1920x1200 )+ Freeview Box £320 . A osszes ekkora nagysagu LCD TV egy nagy fos .
    Ja .. lehet mar kapni HD Freeview Box-ot is es HD-ben lehet lesni az olyan adasokat bagoert .
  • FlyHigh
    Crysist nyomtuk egy hdready 42"-os tv-n, majd beszartunk, 1,5 méterről 1360X768 maximum AA-val nagyon szépen nézett ki. Nagy hdready tv-n 1 méterről sem látod már a képpontokat, de legyen jobb a monitor.
  • FlyHigh
    81cm-es full hd tv-t simán lehet nézni egy méterről, tökéletes monitornak. Csak játszani meg elég a HDReady is, élsimítás doszta és tökélestes képe lesz közelről is. Direkt írtam is, hogy akinek van több pénze azoknak érdemes egy tv-n elgondolkodni, mert sokkal nagyobb a játékélmény rajta. Én is úgy indultam el, hogy monitort veszek, de inkább rászántam több pénzt, aztán rendeltem egy 94cm full hd lg-t, ami szintén tökéletes monitornak is.
  • Máté94
    Sziasztok!
    Van valahol TV-tuner topic?:D
    Kereső nem igen talál:)
  • Solten
    Sokan jöttek már ezzel, hogy inkább LCD tv-t.. Nos, azokat nem arra találták ki hogy egy méterről bámuld, bazinagy a képpont távolságuk, 3 méterről jól is mutatnak (ezért szebb a kép egy monitoron). És ahogy írta Desigo, jóval drágábbak.
  • kifli
    hd ready? nekem a fullhd 23"-os bővenelég, még a 19" után ez is fura volt játszani. A HD ready az 720p ha joltudom az meg azért 32"-on fura lehet.
    Havernál játszottam ekkora tv-n boxal de szerintem sokkal csúnyább a kép, mint nálam. Pedig ez a monitor sm volt olyan drága, ahhoz képest hogy fulhd és digitális tv tuner is van benne
  • desigo
    Nekem van egy 23"-os fullHD monitorom és van egy 32"-os Sony HDready tvm.
    Össze sem lehet hasonlítani a kettőt a monitor javára...

arról nem is beszélve,hogy egy sima 22"-os monitor kb 40 ezer Ft egy 32"-os tv meg 100 ezer...
  • FlyHigh
    Szerintem aki most áll monitor vásárlás előtt és van kicsit több pénze az elgondolkodhat inkább egy lcd tvn. Egy 32"os HDready tv is fényévekre van egy 22"os monitortól és nem tn+film paneles, játékélményben sem összemérhető. Szerintem nagyon nagy feeling beülni egy nagy tv elé, amit alig tudsz befogni a tekinteteddel, de mégis tűéles és részletes képet ad.
  • Solten
    Hi: link
  • TomBond
    Van valakinek valami véleménye a Philips monitorokról?
  • signs
    Hali, TFT monitort szeretnék venni, max. 30.000 +-2000 Ft értékben. Mit javasoltok?
    Acer Apire One netbookra szeretném rákötni, később lehet egy PC-n is használnám, de nem egy teljesítménybajnokon (Radeon 9800 Pro).
    Hozzászoktam a szélesvászonhoz, de láttam az árgépen, hogy nem csak wide monitorokat lehet kapni (azt hittem a "régiek" már kifutottak).
  • bertino
    fórum / Hardware fórum / PC Monitorok

• Soldiers
    oszt kit érdekel ne itt reklámoz
  • kifli
    na írok egy kis értékelést az új monitoromről:
    samsung 2333hd
    A háttérvilágítás szerintem pont jó, alul látszik egy kisebb bevilágítás de nem túl erősen, nekem a feketáje is tetszik, a beépített tv tuner is jó, szépen magától megkereste a csatornákat, hybrid szóval analog és digitális. A beépített hangszórók nemtúljók, nem is nagyon használom őket. Csatlakozókból rengeteg van rajta, d-sub, dvi-d, componens bemenet, rgb, 2 hdmi, audiócsatik, tv antenne bemenet. Zserintem összeségében egy jó kis monitor, egyelőre még d-sub-al használom, mert dvi-d-t nem mellékelnek hozzá, azt majd jövőhéten megveszem...
  • Lacee86
    Hát azért ahol én lakom, ez egy kisváros, itt azért még lehet h van rá igény. De nemtom, vhogy annyira sajnálom ezt a monitort, mert semmi baja sincs, igazán jól kiszolgált több mint 5 évig, és most hirtelen csak úgy dobjam ki... Ha vki megvenné, aztán kidobná 1 év múlva, azt már nem látnám legalább. (Meg még egy kis lóvé is lenne belőle legalább.)
  • KranaZoli #7750
    Én a 17"-os CRT-m feltettem a szekrény tetejére és várom, hogy lomtalanítás legyen.

Szerintem nullához konvergál az esélye, hogy el lehet még Őket passzolni. Én nem pöcsölök ilyenekkel.

De szerintem hasonló problémákkal küzdenek akik pl. 72cm-es hagyományos TV-ókkal rendelkeznek. Minap néztem asszem a PC-Bontó oldalát ahol 72cm-es TV-ót úgy árultak 10ezer pénzért, hogy Bp-n belül a kiszállítás ingyenes. Dúrva!
  • DJ RX7
    5-6000-ért. én kb. 5 évvel ezelőtt adtam el 9000-ért a Samsung 19' CRT monitoromat
  • Lacee86
    Tudom h nagy most a kínálat a használt CRT-kből, de én meg arra gondolok, h akik/vagy esetleg vmi üzletek, akik csak nagyon alapvető egyszerű célra használnák, nem biztos h kiadnak tízezreket egy új LCD-ért. Vagy esetleg ha vki vett gépet, de mondjuk monitorra nincs pénze, akkor ideiglenesen vesz egy ilyet. Majd meglátjuk, hogy sikerül elpasszolnom. Egyébként azért akartam itt is megkérdezni, mert ilyen használt cuccokat sok ember elképesztően magas áron hirdet, nincs is tisztában azzal mennyi egy új. (pl. videokarikat néztem egyik oldalon, 8-10 ezrekért hirdették a szerencsétlenek a 8400GS meg 7300GS karijukat...) Amúgy én 7-8 ezer körül gondoltam, h annyiért talán megvennék.
  • RaveAir
    Szerintem nézd meg a Vaterán, hogy hasonló monitorokat mennyiért árulnak.
    Szerény véleményem az, hogy nem sok esélyed van az eladására, arra meg főleg nem, hogy nagy pénzeket kaphass majd érte.
  • Lacee86
    Hali! Szeretném eladni a régi ProView márkájú 17-es síkképcsöves CRT monitorom. 5 éves, semmi baja, csak ugye lecseréltem LCD-re. A kérdésem, h szerintetek mi az a maximális ár, amennyiért megvennék? (Szándékosan nem úgy kérdeztem, h amennyiért hirdessem, ugyanis még arra rápakolnék egy 1000-est mondjuk :) )
  • Soldiers
    akkor egy kicsit jobb a Samu 2494HM