PC Monitorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Samsung SyncMaster 943 NW 8000:1 szereltem ma be es az lenne a kerdesem h milyen felbontasra rakjam?? 1024 volt a regin perce az nem LCD monitor volt. Szoval inkabb ehez 1400*900 rakjak?? Az fura kicsit.

acsati
pixelességre nem segitett a cleartype <#szomoru1>
Calver
Vista alatt: asztalon jobbklikk -> testreszabás -> betûméret beállítása, állítsd át 120 DPI-re.
valamint firefox-ban control+numpad + megnöveli a betûk - és az egész weblap - méretét, én is így böngészek.

"The trees move. Do you not see it?"

Máté94
Sikerült!😄
Köszi.Nagyon picik lettek a betûk.
Solten
Érdekes, mivel a kütyü natív felbontása 1680*1050... frissítsd a vga drivert.

Saor Alba

Máté94
Nem lehet látni a fejlécet csak akkor ha egérrel rámegyek és akkor lehúzza😞
Máté94
Nem változott!😞
Solten
Töltsd le hozzá a monitor driver-t

Saor Alba

acsati
valakinek nincs meg ez a kép 1680x1050 felbontásban?
Máté94
Sziasztok!
Nekem az a bajom a S. 2032MW tipusú monitorommal,hogy nem lehet beállítani 1680*1050-re mert így néz ki.Mindig amint közeledek valamelyik oldalára arrébb csúszik.
acsati
ja értem 😊 most már akkor ezt is tudom. köszi
Calver
azért tudsz csak 60 Hz-et mert CRT és LCD monitorok kicsit máshogy müködnek. <#nyes> link.
gyakorlatilag semmi jelentõsége a refresh rate-nek.

Vista alatt pedig betûsimítás beállítása: jobb klikk asztalon -> testreszabás -> ablak színe és megjelenítése -> további színbeállításokért... -> hatások. de az alapján hogy pixelesek a betûk szerintem inkább ki kell kapcsolnod, legalábbis betûsimítás nálam mindig csak gusztustalan betûket eredményezett.

acsati
és azt merre keressem?

amugy a képfrissités mitöl függ? mert ahogy beállitottam 1680x1050 ott már csak 60Hz-t tudok beállitani rá
skyli991
Kapcsold be a cleartype betûsimítást.

acsati
betük igy se lettek jobbak
Solten
Natív felbontásban használd: 1680 x 1050

Saor Alba

acsati
lg flatron w2242s. a felbontásom 1440x900 xpt használok. a vga-m egy 7600gt. a betüket elég pixelesnek látom meg a szinek is másak de leginkább ez a pixelesség zavar hogy mér
Solten
Hi. Konkrétan? Milyen monitorról van szó, mi az aktuális felbontás? Milyen op.rendszert használsz?

Saor Alba

acsati
helotok
van új monitorom azt megkérdezhetem hogy tudnám szépre beállitani? mert a betük pixelesek. nemtudom hogy érdemes-e tovább irnom vagy el leszek küldve?
Solten
Az jó... 😊

Saor Alba

Solten
Üssed napi 5 percet min.... <#zavart1>

Saor Alba

Calver
ügyes kisfiú vagy. gondolom betontömböt/hentesbárdot/széklábat is tárolsz a monitor kábelén aminek hála az ilyen faszán megtört. de azért üsd csak tovább.

gurubefree
A DELL hazhoz megy az csere monitorral <#eljen> Ja ... 24 oran belul <#vigyor1> es lehet az 1/2 pixel is <#kuss>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

az elõbb nyitottam egy monitor hiba nevû topicot amit be is zártak és ott írta egy sg tag sajnos a nevét nem néztem meg hogy húzzam ki a kábelt és nézzem meg.kihúztam megnéztem semmi baja sincs visszadugtam és a monitor 100%-osan tökéletes.nem villog nem változik a színe.tehát nagyon szépen köszönöm neked ha elolvasod véletlenül ezt a hozzászólást.

ja és napra pontosan holnap lesz egy éve hogy kaptam ezt az lcd monitort.

császtok..van egy prestigio nevû lcd monitorom.ha egy minimálisat is megmozdul egybõl besárgul a kép de attól látszik inden csak sárgán.nagyon idegesítõ és csak akkor jó ha ráverek egyet a tetejére de akkor se mindig jó.kb percenként rá kell ütni h szép tiszta legyen a kép.ha VÉLETLENÜL kitisztul a kép 2 perc és megint szar lesz. lécci segítetek mi lehet a gond.nagyon nagyon fontos lenne.elõre is köszi

Dark Angel 666
akkor holnap reggel viszem is

Itt felénk járja a 3 napon belüli cseregari LG és Samu monitoroknál (meg némelyik újabb Viewsonic monitrnál is) a többire általában nincs ilyen. Ez azt jelenti, hogy 1db pixel vagy subpixel hiba esetén 3 napon belül cserélik. Be is szokták tartani jól.
3 napon túl ugyan az az ISO szabvány szerinti pixelgari van mindenre, ami felbontás függõ. Azt hiszem ez a te esetedben 5 pixelhiba vagy 7 subpixelhiba. Meg kéne keresni a linkjét, fent vana hálón magyarul is azt hiszem. Talán Samsung oldalán?

Solten
Ki kell cserélnie mindenképpen.

Saor Alba

Solten
1

Saor Alba

Dark Angel 666
és ha rendes az eladó , és a szabályok szerinte jár el , akkor cseréli ?

Punker
tetû boltnál számíthat sajna 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dark Angel 666
ez annyira nem érdekes mert erdélyi vagyok és a szomszéd városból vettem

Punker
hol vetted?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dark Angel 666
nem tudjátok hogy a Samsung hány hibás pixel esetén cserél ?
Ma vettem egy monitor (Samsung Syncmaster 932 GW) és a bala alsó sarokban van pixelhiba , 3 pixel(lehet csak kettõ , nem látom pontosan) , egymáson vannak , egy vékony csíknak látszik , arra lennék kíváncsi hogy ezt cserélik-e 3 napon belül ?

40k alatt milyen monitort erdemes venni?
és milyet ne vegyek?

May the force serve you well!

köszi

Lásd CZKY válassza (bár néha hiánycikk) vagy B verzió, sima optika/szemüveg boltból szemüveg tisztító folyadék, drága de évekre elég + mikroszálas törlõkendõ kombó.

Solten

Saor Alba

19" wide monitorban melyik a jó 30e körül?

Máté94
OK.Akkor majd nézelõdök.
czky
Vannak kifejezetten erre a célra alkalmas tisztítóeszközök. Bármely számtekboltban kaphatóak!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Máté94
Sziasztok!
LCD monitort mivel érdemes takarítani?Kendõvel,vizes kendõvel,vegyszeres kendõvel?
kemszi2
heló mindenki.-van 1 samsung syncmaster 720n monitorunk.teljesen megbolondult.nem lehet kikapcsolni,állandóan állítani akarja a világosságot,de nem a gombok vannak beragadva.nem lehet belépni sem a menüjébe.egyik gombra sem reagál.gondolom valamilyen probléma lehet a saját "szoftverével",mert a képpel egyébként nincsen gond.A meglehet ezt otthon csinálni,vagy szervízben,esetleg kuka az egész?valakinek valami ötlete?
w77d
ez tényleg jó, bár a HD verzió nem sokkal drágább, sztem inkább az lesz...

Punker
TFT táp gonddal találkozott már valaki? Viewsonic VP930-asom van, kép nem jön be a power led zölden villog (ha nincs bedugva a kábel se vált sárgára hogy nincs jel)

Solten
Hi.: link

Saor Alba

w77d
sziasztok! 100ezer ft-ba milyen monitor fér bele ami a legjobb??

Péntek óta Mo-on is van rendelet, így a DVB-T vételére alkalmas készülékeket egyértelmûen kell kijelölni. <#nezze>

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,Gericom 700p tipusú monitorhoz driver-re lenne szükségem. Sehol nem találtam<#rinya>
Elõre is köszönöm!