PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung SyncMaster 943 NW 8000:1 szereltem ma be es az lenne a kerdesem h milyen felbontasra rakjam?? 1024 volt a regin perce az nem LCD monitor volt. Szoval inkabb ehez 1400*900 rakjak?? Az fura kicsit.
valamint firefox-ban control+numpad + megnöveli a betûk - és az egész weblap - méretét, én is így böngészek.
"The trees move. Do you not see it?"
Saor Alba
Nekem az a bajom a S. 2032MW tipusú monitorommal,hogy nem lehet beállítani 1680*1050-re mert így néz ki.Mindig amint közeledek valamelyik oldalára arrébb csúszik.
gyakorlatilag semmi jelentõsége a refresh rate-nek.
Vista alatt pedig betûsimítás beállítása: jobb klikk asztalon -> testreszabás -> ablak színe és megjelenítése -> további színbeállításokért... -> hatások. de az alapján hogy pixelesek a betûk szerintem inkább ki kell kapcsolnod, legalábbis betûsimítás nálam mindig csak gusztustalan betûket eredményezett.
amugy a képfrissités mitöl függ? mert ahogy beállitottam 1680x1050 ott már csak 60Hz-t tudok beállitani rá
Saor Alba
van új monitorom azt megkérdezhetem hogy tudnám szépre beállitani? mert a betük pixelesek. nemtudom hogy érdemes-e tovább irnom vagy el leszek küldve?
ゾルターン
3 napon túl ugyan az az ISO szabvány szerinti pixelgari van mindenre, ami felbontás függõ. Azt hiszem ez a te esetedben 5 pixelhiba vagy 7 subpixelhiba. Meg kéne keresni a linkjét, fent vana hálón magyarul is azt hiszem. Talán Samsung oldalán?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ma vettem egy monitor (Samsung Syncmaster 932 GW) és a bala alsó sarokban van pixelhiba , 3 pixel(lehet csak kettõ , nem látom pontosan) , egymáson vannak , egy vékony csíknak látszik , arra lennék kíváncsi hogy ezt cserélik-e 3 napon belül ?
és milyet ne vegyek?
May the force serve you well!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Saor Alba
Segítséget szeretnék kérni,Gericom 700p tipusú monitorhoz driver-re lenne szükségem. Sehol nem találtam<#rinya>#rinya>
Elõre is köszönöm!