14419
  • Solten
    HD-t a marketing eszelte ki, "HD Ready" nevet raagattak arra a termekre ami kepes megjeleniteni a 720p (1280x720) felbontast, a Full HD-t pedig arra ami kepes az 1080p-re (1920x1080). Egyes gyartok raaggatjak a termekre a HD-jelzot, ez bizonyos "extrakat" is takarhat (hangszorok, HDMI bemenet stb, digit. audiokimenet). Szoval 23-24" monitornal mar szinte alap hogy tudja a full HD felbontast, evvel ne torodj. Egy a lenyeg, hogy a monitoron legyen min. 1db nyuves digitalis video bemenet (DVI, HDMI, akarmi). Irodai monitornal az se lenyeg.
  • Solten
    0.6"-al kisebb. Ez se rossz: link. Gyakorlatilag egy 2494HS, HDMI es hangszorok nelkul... :)
  • Calver
    "Képernyő- elfordítási (Pivot) lehetőség: A Pivot funkció lehetővé teszi a monitor portré helyzetbe történő forgatását, aminek segítségével az A4-es méretű dokumentumok tervezése, szerkesztése nagyságrendekkel könnyebbé válik."

24" körül már nem fogsz nagyon nem fullHD monitort találni az a helyzet - szóval inkább ajánlott átállni a 720p/1080p-re filmek terén. na meg egy dvd/hdtv rip felbontása... nos, kevés. mondhatni úgy fog kinézni a kép mintha valaki ráokádott volna. legalábbis szerintem.
  • HD JOHNNIE
    Nagyon köszönöm srácok!
    A gyanúm beigazolódott, mind samsungot mondtatok meg dell-t :)
    Na és most jönnének az analfabéta kérdéseim :)
    Mi az a pivot funkció?
    Érdemes e HD monitort venni? Nem vagyok egy HD őrült, nem nézek és nem is veszek (lol) HD filmeket, akkor ennek fényében már nem érdemes vennem HD-t, ugye?
  • Calver
    Samsung 2494HS vagy HM, ha akarsz pivot funkciót.
  • desigo
    uhhh
    2433LW nagyon jó áron van
    miben másabb mint a 2433BW ?
  • Solten
    2494HS, ez kimaradt.
  • desigo
    Ha normális monitort szeretnél venni akkor a BenQt gyorsan elfelejted.
    el kellene dönteni,hogy mi az a max összeg amit rászánsz
    mert nem mind1,hogy 35 ezer vagy 150 ezer

ha nem számít a pénz akkor én a helyedben választanék egy 24"-os Dell fullHD monitort esetleg
    Samsung T260HD -t ez 100 ezer körül már van.

ha nem akarsz ennyit rákölteni akkor

2333SW vagy valamelyik 24-es fullHD

az ár határozza meg...
  • Solten
    Hi.: link vagy link
  • HD JOHNNIE
    Azt nem mondtam, hogy feltétlenül annyiért akarok :)
    Kellenek az ötletek srácok, jobban tudjátok, h mi a jó és mi nem, mint én!
    Előre is köszi!
  • Lacee86
    150k-t egy monitorért??!! Annyiért komplett gépet kapni... Én 60-nál biztos h nem adnék ki többet rá, de te tudod...
  • HD JOHNNIE
    Sziasztok!
    Nagyon gyors segítségre lenne szükségem, ugyanis tegnap este meghalt a régi monitorom egy Samsung 913N monitor és elég sürgősen kell (már holnap) vegyek egyet.
    Mit ajánlotok?
    Szempontok: Játék, filmezés(nem feltétlenül HD) és ált netezésre.
    Méretben 24 vagy felette. Nekem egy 22 es Benq G2220 HDA-t javasoltak.
    Kb 150.000-ig el tudok menni árban.
    Mit tudnátok tanácsolni? Előre is köszönöm a segítséget!
  • Lacee86
    Nekem is ilyesmi monitorom van, ugye van egy vmi rugalmas gumiszerű anyaggal kibélelt lyuk, amibe csak a talpból kiálló durungot kell jó erősen belenyomni, neked is ilyen, igaz? Na most azért kicsit ingatag így a monitor, de azért ugye nem fog kijönni a lyukból csak úgy? Mikor rögzítettem, ágy felett direkt kipróbáltam amit ráírtak, h nem szabad: talpánál fogva fejjel lefele lógattam, és nem jött ki, tehát elvileg erősen kell fogja...
  • pxxl
    kötöszködik a rosseb :D mókázunk
  • [HUN]FaTaL
    m^2 :D

ne kötözködj
  • pxxl
    □m
  • desigo
    négyzetméter na
  • pxxl
    20 ezer 2m-es? 20000 db 2méteres csarnoka?
  • desigo
    Gödön is van a Samsungnak egy 20 ezer 2m-es csarnoka
  • bertino
    hát előbb-utóbb akkor csak itt is jo lesz.
    viszont a magicbright nálam se működik :D
    de ez még belefér, egyáltalán nem is gáz.
  • Solten
    Anno az enyemnek annyira szorult a nyaka, hogy nem lehetett allitani a dolesszoget. Vissza is vittem, eltorni nem akartam, faszi nekifeszult, erre utana sima ugy volt. Bejaratosak ezek...
  • bertino
    nagy nehezen ráerőszakoltam (átvitt értelemben) de még most sincs rajta teljesen.
    de jobban már nem mertem erőltetni, kb. 2 mm-nyi hiányzik még.

gondolom mégiscsak jobb lenne, ha nem lenne az a 2mm se.
  • Solten
  • Solten
    Made in Hungary

Guru: Jászfényszaru szerintem, ott van egy LCD-TV gyaregyseg.

• gurubefree
    Hol rakhatjak azt ossze ??
  • gurubefree
    Ha olyan mint az enyem akkor van annak trukje ..... ( SM2433BW )
  • bertino
    252 font.

de az alját gecc alig bírom rendesen összeilleszteni, olyan bazi szoros a lábnak a monitorba csatlakozó része, hogy valami hihetetlen.

de a szépsége kárpótol érte :D

és ami a lényeg: Made in hungary
  • gurubefree
    Mennyi volt ?? Az alvos szobaba ilyenre gondoltam ......
  • bertino
    megjött
  • pxxl
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Apám 1 éve halt meg, az autó biztosítás tartalmazott halál esetére fizetési opciót. Ebből kaptam én is (anyám hugom mellett) és abból valszeg futja a monitorra is... :)
  • bertino
    11 Nov 2009 07:47 Birmingham On vehicle for delivery

öcsém jöjjönmáááááááá.

• KranaZoli #8074
    Ügyes!

Én a 2494HS-t választanám, de a 2333sw-ben sem fogsz csalódni. Mind1ik ideális hosszabb távra is, de a méret a lényeg.

btw:

Én azt hittem a baba az viszi a pénzt. De akkor máris megvan a megoldás a monitor problémára. Be kell vállalni egy babáááááát.
  • pxxl
    elvileg van rá keret. legalább is nagyon úgy fest, hogy végre összejön a baba mellett is nélkülözés nélkül. neki is megvan mineden, és ez is befér még. remélem...
  • Calver
    BenQ :C
    én a helyedben megnézném az imént emlegetett Samsung 2494HS-t. négyezerrel több, de szvsz megéri. valamint 3 napos pixelgarancia szinte minden monitorra van már. (vagy nem, de azért eléggé megszokott)
  • asd16
    Hali!

Valaki vásárolt már innen?
    Valami vélény róla?
    Benq G2420HD-t néztem ki, és itt adnak rá 3 nap pixelgarit is, ami sztem nem elhanyagolható...
  • Lacee86
    Külső alapján a 2333SW a legszebb sztem, nekem is ilyen dizájnú van, csak enyém 2233BW. Tudásbeli különbséget nem tudom, de rossz nem lehet egyik sem.
  • Solten
    2494HS
  • Solten
  • Calver
    az első kettőről én még rosszat nem hallottam (harmadikról meg kb semmit), de ha keret engedi, szvsz 2494HS a nyerő választás - jól skáláz, nincs bevilágítás, se semmi ilyesmi... szóval röviden és tömören awesome
  • desigo
    2494HS