14421

| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
zsoleer #3025 hello tudnátok valami infot mondani erröl a monitorol tapasztalat vélemény stb köszi
HannsG HU196D 19" -
dav #3024 Ok, de ott van például a Belinea 101920, ami P-MVA és mégis 8ms (g2g), és van rajta DVI csatlakozó is. Az ára 87000 Ft, annyit hajlandó lennék rászánni. Az sem zavar, hogy Belinea, mert most is egy Belinea CRT elől írok, ami már 8 éve szolgál engem hűségesen :) Leginkább az érdekelne, hogy van-e alternatíva, hasonló (vagy jobb) paraméterekkel és árral bíró monitor. -
van valakinek 940bfe itten? -
Mikilaci #3022 Sziasztok Magictune progi több verzióját próbáltam indítani, de hiba miatt nem indul a progi.. és a kép nem a legjobb(szerintem). Mit tud ez a program ? Valaki help
920n LCD-m van.
-
Ha fontos az alacsony válaszidő + az ár akkor csak a TN paneles jöhet szóba. 16ms alattiakkal már tökéletesen lehet játszani. -
:) -
aki esetleg éppen TFT/LCD monitor vásárlása előtt áll, annak jól jöhet ez itten: -
dav #3018 19"-os, 1280x1024-es LCD monitort szeretnék venni. Átfutottam a topikot, és az olvasottak alapján úgy gondolom, hogy egy PVA/MVA paneles, DVI-os jószág lenne a legmegfelelőbb számomra. Azért néha játszok is, szóval minél kisebb a késleltetés, annál jobb. Próbáltam neten keresni magamnak, de amit találtam az vagy TN-es volt, vagy lassú, vagy méregdrága, szóval feladtam.
Mit tudnátok ajánlani?
-
Tanulság: nem megengedni a csajoknak, hogy hosszú körmük legyen :) [én speciel még ideges is leszek, ha meglátok egy hosszúkörmű csajt] ;) -
VTomi75 #3016 Az a kisebbik gond, a körmük hegye rosszabb ám :) -
:DDD a nők ilyenek
pl anyám szokta mindig de leszoktattam róla.
egyszer régen itthagytam a gépet nekik fotokat néztek mire feljöttem tiszta ujjlenyomat volt az egész:D -
VTomi75 #3014 Én is rájuk szóltam, de nem tanulnak belőle. Eddig megúszta a monitor, de ki tudja, meddig. Tudom, nem a világ legfullosabb monitora, de nekem azért az 55 ezer Ft-ért is meg kellett dolgoznom, amibe került. Húgom ezt nemigen érti. -
sajnállak:/ én a húgomra jopárszor rászoltam, ő megtanulta..:)
anyukám a crt-hez mindig hozzáért, a tft-mhez szerencsére még nem volt olyan közel:) -
VTomi75 #3012 EZT NEM HISZEM EL!! A múltkor a barátnőm, most meg a húgom - ha valamit mutatni akarnak a képernyőn, MINDIG BELENYÚLNAK!! KÖRÖMMEL!! Ez egy agyrém. Minden nő ilyen BÖSZME?? Ennyire nincs térérzékük vagy direkt ilyen kretének?? Ti is ilyenekkel vagytok körülvéve? Az agyam eldobom, komolyan mondom :(( -
jó mikroszálas törlő és csak épphogy nyirkosan. Ha jól csinálod, nem lesz foltos. Meg nem árt szárazra dörgölni vele. -
most vizzel egy ilyen ronggyal (amit a psphez adtak) letöröltem a monitort, de kicsit ilyen foltos lett, szoval nem lett totál tiszta.. -
nekem philips 190S7 van
-
Az jó. :)
Mondjuk nem tudom mennyit számít az, hogy ez 2000:1 dinamikus kontrasztot tud a másikkal szemben.
Majd hosszútávon kiderül. -
Ha megnyugtat, én is a 931BF-et választanám. 

-
Multikiller #3006 Beleolvasgattam a fórumba és lemondat a wide tft-ről, kinéztem egy samsung 940 N-t, de nam túl jó dolgokat halottam róla. Esetelg tudna valaki ajánlani egy jó 8 ms-es 19-es tft-t ebben az árkategóriában? Kb 70 bruttóig? -
Na mindegy, a 931BF mellett döntöttem, megrendeltem. Kész, vége. -
Szerintetek melyik a jobb, Samsung 931BF vagy 940BF? -
Drizzthsz #3003 A firefoxot, vagy explorert, vagy akármilyen böngészőt meg lehet csinálni, hogy minden oldalt így jelenítsen meg, mint pl.: a sg.hu fórumát, hogy középre van zárva? -
amelyik játék nem támogatja azt játszd ablakban ( nem fullscreenen) és akkor nem lesz torz.. egyebkent meg amit cifu is irt ;) -
Alul van egy topickereső, tessék használni. ^^
Egyébként ha a játék nem támogatja a Wide felbontásokat, akkor értelemszerűen a kép némileg torz lesz. -
Multikiller #3000 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a wide screen (16:10) monitoron azok a játékok amik nem támogatják ezt a funkciót hogy néznek ki? Eltolódik a kép? Akinek van személyes tapasztalata kérem írjon már pár sort, mert hétvégén akarok gépet venni! Előre is köszönöm! -
alfi95 #2999 köszi a segitséget
-
Kezdetben a boltban, ahol vetted.
Aztán ViewSonic.
... -
alfi95 #2997 kösz és akkor hol reklamáljak? a wiewsonicnál? fogyaszovédelem? -
És ugye ez hivatalos oldalról van! -
Lényegi részek bekarikázva!!!
-
alfi95 #2994 igen 1912w a számlán is de sajna angolul nem tudok!! -
Akkor téged sajnos átb@sztak.
Nézd meg h a számlára mi van írva, mert ha csak a 1912w, akkor nyugodtan reklamálhatsz: link! -
alfi95 #2992 az igaz amit te linkeltél de az a 1912w-2 nekem meg csak sima 1912w van! -
Az túlzás, hogy mindenütt:
ViewSonic hivatalos oldal -
alfi95 #2990 hali! én vettem egy wiewsonic va1912w monitort és nincs dvi csatlakozás pedig mindenhol azt irják!!! -
OFF
Ne aggódj! Én együttérzek veled. Én is minden vackot észreveszek és idegesít, ha nem olyan, mint amilyennek lennie kell. Próbálom mindíg megtalálni a megoldást. Aztán ha nem sikerül egy idő után már nem érdekel, csak az örömömet rontotta el.
ON -
az megoldodott:) -
akkor ha nem a moncsival van a baj és a vidkari probléma is megoldódott akkor fogadd el. ez ilyen :) és átjár a derü :) -
nem nagy baj ez, és nem a monitorban van a baj, csak kényes vagyok ilyen dolgokra:) maximalista vagyok ilyen kérdésekben, főleg ha sok zsé van benne