14421

| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
jáááj mitirtam :DDDD
szal: "...vagy hogy tud ez a monitor ilyen kontrasztot? " -
kontrasztarány 2000:1
ez valami eliras / vagy hogy tud kinal ez a monitor ilyen kontrasztot? (eleg irrealisnak tunik) -
r4z0r #3503 Sziasztok!
szerintetek egy samsung 720 N monitor megéri az árát érdemes megvenni?
-
igen csak az a bajom hogy amit grafikus munkakhoz ajanlanak ( foleg kepszerkesztes meg ilyenek) azok 160k nál kezdodnek... tehat lehet arra megtartom a jo oreg CRT met :) -
játszol vmivel? mert ha igen akkor e-mailben v MSN-en küldhetnél 1 képet a monitorrol h hogy néz ki játék közben. -
Sztem elég jó monitor az árfekvéséhez képest. Rádadásul jó széles:D -
enis ezen a monitoron gondolkodom jelenleg:) -
endiboy #3498 öszintén szólva fogalmam sincs, a c-nél az extra tulajdonságoknál van pluszba 1-2 dolog, de hogy azért-e..
-
TommoT #3497 a 931c-nek 250 a fényereje, míg a bfnek 300, a kontraszt ugyanakkora, mert mindkettőnél a dinamikus kontraszt 2000:1
ennek ellenére a 931c egy tizessel drágább átlagban
miért ekkora az árkülönbség? -
OK köszi^^ -
Nem! Biztos lehet ezt is fikázni ... de nekem semmi gondom vele!
Napi 6-7 óra minimum amit elötte töltök! -
Mr Manson: Ugye nem zavarja a szemed, mert a mostani monitorom eléggé "szem gyilkos" -
nekem ilyen van .. meg vagyok elégedve vele -
endiboy #3492 más a fényerő a kontraszt arány, meg 1-2 dolog még, de sztem ezt te is láttad -
Én most ezt néztem ki magamnak karira. Vessetek 1 pillantast rá.
Samsung 940BW WIDE BLACK -
endiboy #3490 hy, napokban vettem tft-t, 17-s lg1752s tipusut, mert a régi 11 éves olivettim elfüstölt..namost, érzékenyek a szemeim, és amióta a tft-t használam, egyszer nem fájdultak meg, nem "fojt ki a szemem", ugyhogy sztem megérte, jah, és úgy hogy 43-ba került :) -
TommoT #3489 hello
kis segítség kéne
mi a különbség
ez és e között? Asszem a bf-et veszem, mer az az olcsóbb, de azért érdekelne. :) -
Ezen nemigazán van hagyományos DVI bemenet, mithogy pl az enyémen sincs (az még R51). Amúgy pl. a drágább Hyundai-on is láttam és próbáltam is hagyományos DVI-t és vígan ment natívban (barátomnak az van). Adott típusoknál kell kutatni, pl. a manual-jukban, mert soxor csak abban pöttyentik el valamék apróbetűs szövegben a vége felé, hogy HDMI/DVI-on nem mennek a PC felbontások. Ravaszak ám! :D
DE legjobb kipróbálni. Ha van rajta hagyományos DVI csati, már jó esélyünk van, hogy műxik is, de próba nélkül semmit se higgyünk el! -
revolit #3487 Igen, énis sejtettem h lemaradt egy nulla:( pedig meg is lett volna melyik monitort veszem:D -
orkenyid #3486 Nem, maximum 99.999Ft-ot tud csak kiírni :)
Már kezdtem örülni
-
Inquisitor #3485 Ehhh, elszúrták a scriptet az oldalon, a bruttó ár HELYETT az Áfa értékét írja ki :D -
Inquisitor #3484 Mondjuk egyik TFT se mai gyerek, de ennyiért használtaknak kéne lenniük és nincs odaírva ... -
Inquisitor #3483 [URL=http://www.szinfo.hu/online.html?termek=19%22%20EIZO%20FlexScan%20L788-K%20SlimEdge%20TFT]Miért, Eizo 19"-os TFT 23-24.000-ért az? :)[/URL] -
revolit #3482 ez hihető? mert én nem hiszem el:D
------>>>>>KATT -
dashed_ #3481 
-
revolit #3480 Beírtam, megnéztem, most már tudom mik a hátrányok:) -
dashed_ #3479 ird be alul keresobe " wide ".. mar paran leirtak -
revolit #3478 Egyébként az h szélesvásznú jelentkezni fog valamilyen téren hátrányként? (a gépen játszok is) -
revolit #3477 Bocsi:( ELöször azt írtam de rámentem kurzorral a nevedre és ez jött ki, új vagyok itt sg-n:S
De majd belejövök:) És köszi a linket, most mély gondolkodásba kezdek h énis ezt akarom e:D -
orkenyid #3476 Inkább freemaan, az orkenyid azért szürke mert már nem használom :P
http://edigital.hu/product.php?productid=27107&cat=0&page=1 -
revolit #3475 Köszi az infót. Egyébként depo-n nme találtam a "HW-191DP" monitort amit te linkeltél orkenyid. Hol lehet azt kapni (lehet én vagyok béna és csak nem találtam depo-n) -
orkenyid #3474 Angol fórumokon azt mondják hogy a Hanns.G LCD-k nagyon jók...
Nekem HW-191DP lesz szerintem (Wide, 5ms, 700:1, 300cd/m2, tesztet nemrég linkeltem róla)
Amugy az "LCD monitor" kifelyezés helytelen :P -
Inquisitor #3473 Hát elég rosszak a paraméterei, láthatósági szög, fényerő, ráadásul 8ms-es csak. Annyiban van igazuk, hogy 19"-os TFT az bazinagy, azért 1280-ban eléggé látszanak a pixelek közelről, érdemesebb lenne valami szélesvásznút venni, ha ennyire nagy kép kell, ami 1680x1050-es például, vagy 1440x960 vagy ilyesmi. -
revolit #3472 Találtam egy árban/minőségben megfelelő 19" LCD monitort. Íme :ezaz
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez megéri e? Azt mondta nekem valaki h ne vegyek csak 17" mert 19" már szarabb a képe, nem értem a logikáját, de ez így van? Ha egyébként 17" vennék akkor eztújítanám be.
És ez ügyben szeretném kikérni a véleményeteket, 2 közül mleyik vagy vegyek más fajtát. Előre is köszi! -
Drizzthsz #3471 Jó, de a desktopot minden kapható videókártya vígan elviszi a hátán 1680*1050-ben is pl... Játszani én meg az említett natív felbontás mellett széthúzott 1024-ben játszok, s totál élvezhető a képminőség. 800*600-ban már jó erősen homályosodik. -
Inquisitor #3470 Samsung LE-26R72B
Azt hiszem ez az. De nem ez a lényeg, van egy fórum a HWSW-n olyan tévékről, amik monitorként is használható, és az ott összegyült nagyérdeműtől hallottam ezt a dolgot, meg azt, hogy némelyik LG és Pana tévé tudja az olcsóbbak közül csak ... -
Mi a TV pontos típusa? Csak mert a samukon általában NINCSEN sima DVI csati, csak HDMI/DVI. -
Inquisitor #3468 Én is ilyenekről regélek. Tesóm Samu tévéjén is van összes létező csati, de analógban tud csak natív felbontást. :) -
De vannak DVI-t is fogadó LCD TV-k, amiken sima mezei DVI csati IS van a HDMI/DVI és a D-SUB mellett. ÉS van amék ezen a sima DVI csatin keresztül is vígan megy natívban. Ezt pofázom. -
Inquisitor #3466 Most szuper, hogy leírja a link a csatlakozókat, de és?
Hiába tud ezt-vagy azt PC-n a DVI/HDMI, ha a HDTV készülékek többségén lévő DVI/HDMI baromira nem kompatibilis vele és csak p720, i/p1080-as képet hajlandó megjeleníteni, miközben "gagyi" D-Sub csatin vígan megy a desktop 1366x768-ban ...