14421

| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
ShaiHulud #3545 Samsung 205BW
volt valakinek szerencseje hozza? jatek, film, netezesre hasznalnam. -
Roll #3544 Ilyet fogok rendelni jövő héten: Viewsonic VX2025
Van valakinek tapasztalata vele? -
orkenyid #3543 Pontosabban: a HW191D-hez jár, a HW191DP-hez (amit európában is forgalmaznak) nem. -
136k-ért adjanak :) -
jaja :D -
dashed_ #3540 nekem se adtak dvi kabelt hozza -
te miről beszélsz? miaz hogy európaihoz nem jár
az én monitoromhoz mindkettőt adtak
igaz többe kerül mint az említett összeg duplája -
orkenyid #3538 Ja igen.. USA-ba, az európaihoz nem jár :( -
az mitől lehet,hogy nagyon halványan ilyen kis kék függőleges irányú pöttyöket látok oszlopba rendeződve.
mondjuk csak rábasztam a pc-re nem is tettem fel újra drivert,nemtom esetleg ez?
vagy mit állítsak? -
"The monitor comes with a DVI-D cable, VGA cable, power cord, manual CD, and an audio cable." Én ezt olvastam egy tesztben, na mindegy vga-hoz úgy is van. köszi -
orkenyid #3535 Itt: http://www.digitalmix.hu/
61 533 Ft, az oldalon nincs kint, de ha írsz nekik emailt, tudnak feketét rendelni.
CS támogatja, ki lehet választani beállításokba hogy Widescreen.
DVI kábel nem jár hozzá... a könyvébe is úgy van hogy külön kell megvenni (single link, DVI-D jó hozzá, ~1500ft) -
thx. És hol lehet kapni a feketét? Néztem már boltba én is ezt az ezüstöt, csak fekete az egész gépem és ezért lenne jó ha fekte lenne a monitor is...cs 1.6-ba széthúzza a képet vagy támogatja ezt a felbontást?
Ja és DVI kábel jár hozzá!! nem tudom hogy a tiedbe miért nem volt... -
sokadikgab #3533 Ezt az IBM(R60 UL1DXxx)-et neztem ki:
IBM
ATI X1400es graf.kartya szerintem eleg.
Csak a felbontasa (1400x1050) ami zavar egy kicsit. Nem varok el tole valami porgos FPSt, most foleg strategiak erdekelnek (Civ4,Homm,C&C). Na jo talan egy kis CS vagy WolfET :-) -
amit ennyi pénzért adnak -
Roll #3531 Srácok, milyen 22" ws tft-t ajánlotok 80-100e ft körül? -
wow wide-os Naruto -
orkenyid #3529 Ide tettem fel képeket: http://nds.cvk.hu/hanns.g/
Fekete kávával is lehet kapni, de az 6-7ezer ft-al drágább :(
Amúgy ez az ezüst színű se csúnya (képen kicsit annak tűnik...)
DVI kábelt sajnos nem adnak hozzá, de megéri venni egyet mert ugy sokkal szebb lesz a képe.
Filmek és játékok is szépen mennek rajta, bár DVD minőségnél rosszabbat nem túl jó rajta nézni :)
Ja és utánhúzást egyáltalán nem vettem rajta észre. -
ugynakkor tényleg megszokás kérdése, mert ott a Fifa amit 1280x1024-ben futtaok 16:10-en és nem zavar, hogy szét van húzva
ugyanakkor ha crt-n nézem, akkor meg marha pici, a keskeny sávról - amit látsz nem is beszélve
ugyanakkor pl. a GTA SA-t nem tudom úgy beállítani hogy ne legyen torz -
hát ja, ezt mondtam én is, nekem is ugorttak, hogy miaz, hogy nem lehet nativ felbontás alatt futtatni bármit is. szerintem is lehet, ebben ugazuk van, de nem érdemes -
Inquisitor #3526 "Munkanal, netezesnel csak elony lenne a nagyobb felbontas, de hogy mennenek rajta a jatekok?"
És az alacsonyabb kép? Mert akkor kb. 12-13"-os 4:3-as képernyő magasságát kapod.
"Szethuzza a kepet?Nagyon zavaro?"
Amelyik játék nem támogat 16:9-16:10 felbontásokat, ott igen, hogy zavar e, az meg embertől függ. Kérdés egyáltalán a VGA-ja képes e játékokat futattni? -
engem érdekelne
! meg az is hogy lehet e ilyet kapni valahol fekete kávával az országban?
-
sokadikgab #3524 Sziasztok,
notebookot keszulok venni, de nemtom eldonteni,h. 15.4" (wide) vagy sima 15"os legyen a kepernyo. Munkanal, netezesnel csak elony lenne a nagyobb felbontas, de hogy mennenek rajta a jatekok? Szethuzza a kepet?Nagyon zavaro?
-
orkenyid #3523 Na megjött tegnap!
Eddig nagyon tetszik :)
0 pixelhiba, háttérvilágítás egyenletes (nem látszik a bejövő fény, mint a Samsung 940BW-nél), szépek a színek, mindenkinek csak ajánalni tudom!
Ha érdekel valakit tudok feltenni képeket. -
Meglesz^^ -
na majd varok egy rovid beszamolot jatekokrol, szinusegrol, utanhuzasrol stb, aztan megrendelem enis :D -
Bazz nem tom szerkeszteni a commentet ^^
monájtor -
Én még csak ma rendeltem meg :( http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19hawkbqxaa.asp?page=Specifications -
orkenyid #3518 Nekem elvileg ma :P -
dashed_ #3517
nekem holnap hozzak:)
-
i got this one:)
nagyon fájin,kb 8 perce megy:)
meglátjuk x360-al -
dashed_ #3515 itt ni -
amúgy pc-hez és x360-hoz túl nagy szükségem nincs dvi-re nem? -
és hol lehet ilyet venni? -
dashed_ #3512 #3461 ajanlom figyelmedbe:) onnan is a Hanns.G HW-191DP moncsit..
nekem ien lesz nemsokara -
orkenyid #3511 Nincs rajta DVI... -
endiboy #3510 detto, enyém is
erre az volt irva 1700:1 -
errők mi a vélemény?
ez 60k-ért(+/-2k) elvihető és ennél többet nem szánnék rá,tehát kérlek titeket ár/telj,szolg viszonylatot nézzünk
köszönöm -
Hát én ha bekapcsolom, akkor csak azt látom, hogy iszonyat világos lesz. :) -
ezt enis le tudtam olvasni, de mit takar? valami trükkel allit elo ekkora kontrasztot, és ez okos marketingfogás, mert ráírhatják hogy 2000:1, vagy ténylegesen jobb is lesz a képminőssége? -
Úgy, hogy dinamikus kontraszt csak!