14421
  • ShaiHulud
    Samsung 205BW

volt valakinek szerencseje hozza? jatek, film, netezesre hasznalnam.
  • Roll
    Ilyet fogok rendelni jövő héten: Viewsonic VX2025

Van valakinek tapasztalata vele?
  • orkenyid
    Pontosabban: a HW191D-hez jár, a HW191DP-hez (amit európában is forgalmaznak) nem.
  • Mike at home
    136k-ért adjanak :)
  • reaper4
    jaja :D
  • dashed_
    nekem se adtak dvi kabelt hozza
  • Mike at home
    te miről beszélsz? miaz hogy európaihoz nem jár

az én monitoromhoz mindkettőt adtak
    igaz többe kerül mint az említett összeg duplája
  • orkenyid
    Ja igen.. USA-ba, az európaihoz nem jár :(
  • ThugEdge
    az mitől lehet,hogy nagyon halványan ilyen kis kék függőleges irányú pöttyöket látok oszlopba rendeződve.
    mondjuk csak rábasztam a pc-re nem is tettem fel újra drivert,nemtom esetleg ez?
    vagy mit állítsak?
  • Shodan
    "The monitor comes with a DVI-D cable, VGA cable, power cord, manual CD, and an audio cable." Én ezt olvastam egy tesztben, na mindegy vga-hoz úgy is van. köszi
  • orkenyid
    Itt: http://www.digitalmix.hu/
    61 533 Ft, az oldalon nincs kint, de ha írsz nekik emailt, tudnak feketét rendelni.
    CS támogatja, ki lehet választani beállításokba hogy Widescreen.
    DVI kábel nem jár hozzá... a könyvébe is úgy van hogy külön kell megvenni (single link, DVI-D jó hozzá, ~1500ft)
  • Shodan
    thx. És hol lehet kapni a feketét? Néztem már boltba én is ezt az ezüstöt, csak fekete az egész gépem és ezért lenne jó ha fekte lenne a monitor is...cs 1.6-ba széthúzza a képet vagy támogatja ezt a felbontást?
    Ja és DVI kábel jár hozzá!! nem tudom hogy a tiedbe miért nem volt...
  • sokadikgab
    Ezt az IBM(R60 UL1DXxx)-et neztem ki:
    IBM
    ATI X1400es graf.kartya szerintem eleg.
    Csak a felbontasa (1400x1050) ami zavar egy kicsit. Nem varok el tole valami porgos FPSt, most foleg strategiak erdekelnek (Civ4,Homm,C&C). Na jo talan egy kis CS vagy WolfET :-)
  • Mike at home
    amit ennyi pénzért adnak
  • Roll
    Srácok, milyen 22" ws tft-t ajánlotok 80-100e ft körül?
  • Mike at home
    wow wide-os Naruto
  • orkenyid
    Ide tettem fel képeket: http://nds.cvk.hu/hanns.g/
    Fekete kávával is lehet kapni, de az 6-7ezer ft-al drágább :(
    Amúgy ez az ezüst színű se csúnya (képen kicsit annak tűnik...)
    DVI kábelt sajnos nem adnak hozzá, de megéri venni egyet mert ugy sokkal szebb lesz a képe.
    Filmek és játékok is szépen mennek rajta, bár DVD minőségnél rosszabbat nem túl jó rajta nézni :)
    Ja és utánhúzást egyáltalán nem vettem rajta észre.
  • Mike at home
    ugynakkor tényleg megszokás kérdése, mert ott a Fifa amit 1280x1024-ben futtaok 16:10-en és nem zavar, hogy szét van húzva
    ugyanakkor ha crt-n nézem, akkor meg marha pici, a keskeny sávról - amit látsz nem is beszélve

ugyanakkor pl. a GTA SA-t nem tudom úgy beállítani hogy ne legyen torz
  • Mike at home
    hát ja, ezt mondtam én is, nekem is ugorttak, hogy miaz, hogy nem lehet nativ felbontás alatt futtatni bármit is. szerintem is lehet, ebben ugazuk van, de nem érdemes
  • Inquisitor
    "Munkanal, netezesnel csak elony lenne a nagyobb felbontas, de hogy mennenek rajta a jatekok?"
    És az alacsonyabb kép? Mert akkor kb. 12-13"-os 4:3-as képernyő magasságát kapod.

"Szethuzza a kepet?Nagyon zavaro?"
    Amelyik játék nem támogat 16:9-16:10 felbontásokat, ott igen, hogy zavar e, az meg embertől függ. Kérdés egyáltalán a VGA-ja képes e játékokat futattni?
  • Shodan
    engem érdekelne ! meg az is hogy lehet e ilyet kapni valahol fekete kávával az országban?
  • sokadikgab
    Sziasztok,
    notebookot keszulok venni, de nemtom eldonteni,h. 15.4" (wide) vagy sima 15"os legyen a kepernyo. Munkanal, netezesnel csak elony lenne a nagyobb felbontas, de hogy mennenek rajta a jatekok? Szethuzza a kepet?Nagyon zavaro?
  • orkenyid
    Na megjött tegnap!
    Eddig nagyon tetszik :)
    0 pixelhiba, háttérvilágítás egyenletes (nem látszik a bejövő fény, mint a Samsung 940BW-nél), szépek a színek, mindenkinek csak ajánalni tudom!
    Ha érdekel valakit tudok feltenni képeket.
  • lgpt
    Meglesz^^
  • The Garrett
    na majd varok egy rovid beszamolot jatekokrol, szinusegrol, utanhuzasrol stb, aztan megrendelem enis :D
  • lgpt
    Bazz nem tom szerkeszteni a commentet ^^
    monájtor
  • lgpt
    Én még csak ma rendeltem meg :( http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19hawkbqxaa.asp?page=Specifications
  • orkenyid
    Nekem elvileg ma :P
  • dashed_
    nekem holnap hozzak:)
  • ThugEdge
    i got this one:)
    nagyon fájin,kb 8 perce megy:)
    meglátjuk x360-al
  • dashed_
    itt ni
  • ThugEdge
    amúgy pc-hez és x360-hoz túl nagy szükségem nincs dvi-re nem?
  • ThugEdge
    és hol lehet ilyet venni?
  • dashed_
    #3461 ajanlom figyelmedbe:) onnan is a Hanns.G HW-191DP moncsit..
    nekem ien lesz nemsokara
  • orkenyid
    Nincs rajta DVI...
  • endiboy
    detto, enyém is
    erre az volt irva 1700:1
  • ThugEdge
    errők mi a vélemény?
    ez 60k-ért(+/-2k) elvihető és ennél többet nem szánnék rá,tehát kérlek titeket ár/telj,szolg viszonylatot nézzünk
    köszönöm
  • kirol
    Hát én ha bekapcsolom, akkor csak azt látom, hogy iszonyat világos lesz. :)
  • The Garrett
    ezt enis le tudtam olvasni, de mit takar? valami trükkel allit elo ekkora kontrasztot, és ez okos marketingfogás, mert ráírhatják hogy 2000:1, vagy ténylegesen jobb is lesz a képminőssége?
  • kirol
    Úgy, hogy dinamikus kontraszt csak!