14421
  • Zomil
    hehe:)
    bár kicsit fura, h 1024-es felbontás után hirtelen elférek az asztalon :D
    teszteltem cod-ban, tdu-ban és szép éles képe van ráadásul codban még többet is látok :D

az mondjuk érdekelne h beállitani hogy érdemes, h a legszebb/legélesebb képet adja és a szinek teltek legyenek? :)
    igazábol nem nagyon értek ehhez azért kérdezem, mert most alap beállitáson van ahogy vettem, és igy is szép :)
  • MaSzKa
    én mondtam fasza

nem lehet versenyezni a samsung-gal ár/teljesítmény arányba

és a legjobb monitor a világon az is samsung
  • Zomil
    tegnap megvettem a 226BW-t és nagyon meg vagyok vele elégedve csodaszép monitor :)
  • MaSzKa
    [URL=http://ipon.hu/?art=189]22"-es szélesvásznú monitorok II.[/URL]
  • MaSzKa
    24 colos monitorok megfizethető áron
  • ReTeK
    adok hármat, csináld az oledet

ami ÚJ azt meg meg kell fizetni
  • MaSzKa
    azért drágák mert egyenletesen világítanak meg és kevesebbet is fogyaszthat

ami jó azt meg meg kell fizetni
  • Zoli007
    Te most viccelsz ugye? Milliokat költöttek a LED technológiára? Két sörért megterveztem volna nekik a háttérvilágítást.
  • davidka003
    Lehet, hogy nem drága, de itt magát a technológiát kell megfizetni.
    Milliókat költöttek rá, hogy ezt kifejlesszék és most azt a pénzt vissza is akarják kapni.
  • Zoli007
    Mondja meg már nekem valaki, miért olyan drágák a LED-es monitorok. Nem hiszem el, h. néhány LED drágább, mint a CCFL lámpa.
  • FlyHigh
    Olvastam is róla régebben, hogy a Valve vett pár 30"-os Dell monitort 16ms-os válaszidővel, perezentálnak meg fejlesztenek rajta. Biztos nem szar meg utánhúzásos.:D
  • Inquisitor
    Nem semmi, azt hittem nincs már forgalomban 17"-os :)
    Meg azt hittem lentebb linkelt cég rég nem létezik, amerre én járok ott 2 boltjuk is megszünt.
  • pauly
    Majd Maszka biztos ajánl valami jó samsung monitort
  • smigiboy
    Hali most vennék monitort és nem tom miet vegyek 17" os vagy 19" es ez az első kérdésem fél métere ülnék tőle és most 15"ös van ...

másik meg milyen márkájut ugy max 50 ért kéne ezt néztem ki
    http://visioncomputer.hu/?page=termekadatok&termekid=13996
    vagy ez
    http://visioncomputer.hu/?page=termekadatok&termekid=13693
    lécci még ma válaszopljatok jköszi előre is
  • Inquisitor
    Meg nem is TN panel :P
  • MaSzKa
    kinek milyen szemevan :D

én még a régi 4ms-essen is láttam

2ms-nél meg van overdrive miatt overshot :(
  • FlyHigh
    pl egy óriási 16ms-os Dell-en sincs utánhúzás. Igaz ez már nem is a 100k-s kategória.
  • ReTeK
    Wide Color Gamut miatt kell a CW modellért fizetned kb. 15k-val többet, ha neked megéri a nagyobb színmélység akkor hajrá.
    A másik hogy kisebb felbontással is nyugodtan használhatod ha kikapcsolod a skálázást, fekete kerettel, eredeti méretben.
  • MaSzKa
    samsung.hu

amúgy más design

sztem nem vennék olyat

2693HM 122eFt az iponon azt venném
  • Zomil
    nos ugy néz ki maradok a 226-nál, mivel ugyan crt monitorom van de játékon beleül felraktam 1920x1200 felbontásba és hát eléggé lecsökkent az fps-em 1680x1050-ben még normális szinten tartotta magát, szoval marad a 22"-es monitor, ennek a felbontásához még elég a gépem :D
    ugyanis a legtöbb játékot azért csak max-on szeretem játszani és a mostani 1024-es felbontás mellett semmi gondom nincs ezzel :D

amugy látok olyat is h 226CW, mitöl különbözik a BW-töl?
  • pauly
    Hát quake-t,meg ilyen gyors fps-eket nem próbáltam,de szerintem ahhoz is jó...call of duty-kat próbáltam,de én már ezen az 5ms-os monitoron nem látok utánhúzást...SZERINTEM elég az 5ms-os is...de persze van olyan is,aki a 2ms-oson is lát utánhúzást... :P
  • Inquisitor
    Hát ahhoz képest, hogy 2 és 8ms között is csak 60 képet tud kipakolni a monitor, nem mindegy? :)
  • Zomil
    egy pörgös fps-nél sem gáz?
    bocsi de még nem nagyon volt dolgom tft monitorral és nem árt tudakozodni :)
  • pauly
    Nem :) nekem pl még a 12ms-os is jó volt,bár azon azért kicsit látszott az utánhúzás,de most 5-ös van,szerintem bőven elég,nem is kell gyorsabb...
  • Zomil
    azt látom, de az 5ms nem tul sok? :S
  • MaSzKa
    olvass vissza 3-at :D

samsung 2493HM 99eFt

pinnacle nano usb stick 16eFt
  • Zomil
    nos mostmár megvan a pénz egy monitorral, ezért kérdezném ismét, h ugye 226BW-t ajánlottátok legjobban játék/filmnézésre
    érdekelne, h 24"-es wide-ba van-e ilyen monitor nem csillagászati áron?:D

és ugyan off, de sztem tudtok rá válaszolni:) :

milyen TV-tuner kártyát ajánlotok? nem szeretnék tul drágát venni, de gagyi se legyen, mert egyre feleslegesebbnek tartom, h itt foglalja a szobámban a helyet a TV és egy 22"-es monitor, azért már nem kicsi :)
  • wander01
    éppen 226bw-t hoztam, hangfalat, routert, aproságokat. volt már náluk garis monitorom, végülis elég jol jöttem ki belőle :) a moncsigarit a samsung akármi központban kellett intézni (+egy ut), viszont adtak egy papirt, hogy a monitor beszart, vásároljam le. ugyhogy eredeti (másfél évvel ezelötti) áron beszámitottak egy 19-es, 920N tipusu moncsit kb 65 körül, és hoztunk helyette +10k-ért egy 226BW-t (januárban). az a moncsi elég slágercucc :)
  • MaSzKa
    a prohardveren elég sok rosszat írtak

pl a garanciánál nem lesznek ilyen kedvesek

meghogy kicsinálják a kis boltokat az áraikkal utána meg itt is magas lesz
  • wander01
    ipon nem rossz. a héten hagytam ott 180k-t...
  • MaSzKa
    játékra a Samsung 2493HM a legjobb választás.
    irodai felhasználásra szintén a Samsung 2493HM a legjobb választás.

tetszik ez az ipon.hu
  • MaSzKa
    Elérhető óriások: 24 inchen TN panellel II.
  • por
    Köszi a válaszokat! A poénosat is! :)
  • MaSzKa
    vidd vissza 3nap pixel gari van rá
  • wander01
    pixelhiba. ha 1 darab az szopás mert tuti nem cserélik
  • por
    Sajnos ezt a törölgetős módszert próbáltam. Nem hozott eredményt. :'(
  • Inquisitor
    Kolléga viccel, de én valami nagyon puha anyaggal (mikroszállas kendő) meg olyan tisztítószerrel ami tuti nem marja a monitor védőrétegeit megpróbálnám, hátha még is igaza van.
  • pauly
    Biztos ráköptél
  • por
    Sziasztok!
    Vettem egy Samsung 226BW monitort és van rajta egy pici kis világító pont. Szerintem nem pixelhiba, mivel változtatja a színét (attól függ honnan nézem piros v zöld színű, talán kék is). Kisebb mint egy subpixel, de azért látható. Mi a fene lehet ez?
  • MaSzKa
    jó ötlet :D

de most vettem bele Sandisk Ultra 2 4GB-ost 17eFt-ért

meg van 10-15eFt-nyi Logitech kiegészítóm is hozzá :P