14421

| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
szvsz beállítod betűméretet 120 DPI-re és onnantól kezdve tehetsz az egészre. ha nem tetszik, max még jobban megnöveled, lehet ilyen szinten testreszabni Herr Windows-t, valamint tűzrókában is simán nagyíthatod az oldalakat.
na akkor egy vicces kérdés, hátha valaki tudja rá a választ, mert nekem nem sikerült még rájönnöm: hogy érjem el, h a monitorom (2253 LW, 1680*1050-es natív felbontás) hajlandó legyen 1600*1200-as felbontást felismerni és mondjuk videókártya/monitor leskálázni? 8800 GT-m van. -
arra értem, hogy 21,5 colos full hd-s monitoron már nagyon aprók a pixelek és így a betűméret is nagyon kicsi lesz.
1680*1050-ben pedig gondolom elkenődnének a pixelek. vagy nem? -
Betűk mérete?!?! Ezt nem teljesen értem, hogy mire is gondolsz.
Én firefox-ot használok és van add-on, ami auto megnöveli minden odal méretét.
A 22" viszont FullHD-ba kevés lesz. Alacsony, lapos, ...
22"-ban 1680x1050.
1920x1080 -> 23", vagy fölötte. -
21.5'-os monitoron (full hd) mennyire zavaró a betűk mérete? játéknál nem lenne probléma de pl. több idő internetezés mellett zavaró lenne a használata?
-
Fingom sincs arról, hogy PS3-at rá lehet-e kötni a 2333sw-re.
1ébként, igen.
De Neked szerintem ez lenne a legjobb:
SAMSUNG 2494HS
De sajnos ez már majdnem 60ezer. :( -
ha 50k akkor #7604? -
akkor még kb. 5k pénzt ki kell szopjak valahonnan, hogy legyen.
-
Ilyen szerintem nincs. 45ezer pénzért nincs. -
ja és full hd felbontású -
najó akkor ez a monitor kizárva. annak ellenére, hogy 2 hd bemenet is rá van hegesztve nincs benne hdcp.
olyan monitor kellene ami:
-minimum 22'
-hdcp dvi vagy hdmi bemenete legyen ps3 miatt
-45000 pénzem van rá összesen
-
Abbbszolllúte nothing. -
egyszer csak lesz rá service pack...
használati értékét szerintem nem befolyásolja ha másodpercenként 1 frame-el kevesebbet látsz...
ez az 59-Hz gondolom valami szinkron dologból származik???
-
De amúgy semmi érzékelhető különbség nincs 59 meg 60 Hz közt, nem? -
Egyelőre nincs rá megoldás. Nálam is és másoknál is ue. a probléma. Még MagicTune sem működik Seven alatt. Seven alapból vmi 2008 év végi driver-t tesz fel. Hiába teszel fel 2009.03. havi driver-t, ugyanúgy marad a "probléma".
Mondjuk abban sem vagyok biztos, hogy ez probléma-e egyáltalán?!?!
Szal mi van akkor, ha 59Hz-en üzemel 60Hz helyett?! Megnéztem Vista alatt, ahol 60Hz-en fut. Ott is van 59Hz-es üzemmód. -
HIS #7612 Hali! Nekem van egy Samsung 2333 SW Full HD monitorom.
Felraktam 1-2 napja a legujjab(végleges) Win7-t(7600 16385) FULL magyar!
na és az lenne hogy nem engedi a monitort 60 hz ra állitani csak 59hz-re mikor tudja a 60 hz-t!Hiába állitom 60hz-re akkor is vissza rakja mindig 59hz-ra nem tudom Vista alatt ilyen gond nem volt!Ha vki tud vmit erre irjon THX! -
Persze, attól ilyen szarok. A középkategóriás meg a drága fusi notebookok állítólag nem olyan szarok.
Ugyanez az acer: Az alsókategóriás olcsó laptopjai szarok, feljebb már jók. -
Komoly?! De legalább olcsóbbak is, ha már ilyen szarok? -
FS cuccok ilyen minőségiek 2 év alatt bedobják a törölközőt. :D -
Azért beb*szna, ha 3 év alatt tönkremenne... -
Azért az FS szervercuccok nem szarok. Most is van a gépemben egy 72es, igaz még sima Fujitsu, 10k-s SCSI vinyó és veszett gyors még most is, azon van a rendszer. :)
Persze monitorból, notebookból én sem vennék fujitsut. Meglepő módon muternak a céges notebookja, amivel itthon dolgozik FS és még nem ment tönkre pedig vagy 3 éves. :D -
Fujitsu-Siemens szerintem mindenben szutyok. Rengeteg FS asztali (irodai gép) fordult(fordul) meg a kezem alatt ill. noti. Játékszerek, a TFT-k is. Sokkal több hibásodott már meg belőlük, mint HP, vagy DELL gépekből. Életemben nem fogok FS-ből venni semmit.
Amit kinéztél, gyenge pontja még, hogy nincs rajta DVI sem. Olyat vegyél, mint amit Solten link-elt, vagy ami a szignómban is van. Ja, hogy ez ugyanaz.
Bár mostanában kicsit felnyomja az agyam a Samsung, hogy Windows Seven alá nem képesek Magic Tune-t kiadni, ill. újabb VGA driver-t.
-
tmisi #7605 Ismerősőmnek van FS monitorja, nem estem hanyatt a képétől.
Bexter: szerintem ez drága, olcsóbban kapni 82 cm-es LCD TV-t.
Amúgy meg mindegy, mert a Pixmania nagyon nem ajánlott bolt.
-
Hello. 
link -
üdv újra!
láttam, hogy a fujitsu-siemens monitorok ára nagyon leesett. így, ki is néztem ezt a monitort. igazából nem kell semmi extra dolog, játékra és fotók szerkesztésére használnám néha-néha pedig filmnézés. megéri-e a pénzét ez a monitor?
ja és szerintetek ebben van hdcp? mindenütt utánanéztem, de nem találtam róla infót, hogy lenne benne. -
Nem értek hozzá, mennyire ajánljátok ezt? -
legalább próbálkoznak
ha nem nagyon fogják venni akkor kénytelenek lesznek jobbat fejleszteni -
Samsung F2380 C-PVA panellel
Kar a valaszidoert, bejon a "minimaldesign", meg hogy matt es nem TN panel... Samu, ez most nem jott ossze...
-
Helyes!
-
imitálom,hogy dolgozok xD -
Mit csinálsz Te ott?! 
Kukkolsz?!
-
komolyabb házakban szoktam látni tv tuneres fehér kávás monitorokat... -
HDTV-t rozsdamentes acél házzal a konyhába!
-
Semmi köze az oprendszernek a monitorodhoz.
Milyen videókártya van a gépedben? (Ati,Nvidia,integrált ?)
Keresd meg hozzá a legfrissebb drivert és gyí
Svideo csatit meg max régi videókameránál használnák ha rádugom a tvre
szgép-monitor összekötésére szigorúan DVI-DVI vagy ha nem lehetséges akkor D-Sub-D-Sub -
? -
imracinger #7592 Sziasztok!
Melyik monitor fog működni a Windows 7-el? Most Flatron L1760TR monitort használok. Egy S-Video=>D-Sub átalakító megfelelne. -
barany #7591 Sziasztok !
Érdemes elvinni gariba a monitort emiatt ?
A "paca" kb. 8 subpixel nagyságú, és minden színnél látszik.
Hiba -
Akkor fog működni, mert én meg a játék ??!!! :) néha néha 1-1 régi, de az sem nagyon jellemző :) mikor kijött, akkor Harry Potter 6 de már azt is hanyagolom :D -
valószínű 
ha natívban akarsz cs-zni:) -
Hi: link -
Egyébként az ATI 9800 Pro videó kártyámmal zökkenőmentesen fog működni igaz az új 2043BW moncsi? :)