14421
  • Mersant
    ha nem akarod folyton allitgatni a monitort akkor nincs ra szukseg...
  • pxxl
    nekem muszáj, mert rohard érintőgombok vannak a 2494HS-en, hogy szakadjon meg aki terzevte...am sokkal eygszerűbb úgy beálíltani a monitort. sztem megéri :) jó kis program
  • Madmano
    A Magictune nevű szoftvert érdemes fölrakni,illetve fönn tartani?
  • Madmano
    Köszöntem.
  • Mersant
    a villogas is normalis...
  • Lacee86
    Úgy rémlik nekem csak párat villan, aztán abbahagyja, de nem vagyok benn biztos, mert ha nincs bekapcsolva a gép, akkor legtöbbször áramtalanítom. Az analog/digital mutogatás nekem is így van, nincs azzal semmi gond.
  • Madmano
    Ismerkedek ezzel a Samsung 2233BW-vel és lenne pár kérdésem.Készenléti állásban villog a kék lámpás?Vagy csak én rontottam el valamit?A másik:bekapcsolásnál ekezdi mutogatni,hogy "analóg","digital".Ezzel elvan pár másodpercig.Ez így ok?Ja,amúgy a digitális bemenetet használom.
  • desigo
    üdv
    Samsungokat megelégedve használja itt jópár fórumozó
    P2450H , 2494HS
    Dell monitorok drágábbak...
  • pxxl
    kicsit visszaolvasol akkor van 1-2 :)
    am samu 2494HS
  • bszabi84
    Jaaaa, a monitor játékra, filmre kellene!
  • bszabi84
    Hali!
    Monitorvásárlás előtt vagyok, és hozzáértők kellenének.
    Ár max.:60E
    Samsung, Dell -t nézegettem, kérnék valami okítást, javaslatot!
    Előre is köszi!
    Üdv, Szabi
  • tmisi
    Az embernek mindenből nagyobb kell mint a havernak. Na jó nekem egyedül az FL Studioban lenne előny a nagyobb felbontás, mert így sok panel eltakarja egymást (mi volt még a 17'' CRT idejében, jajjj :D)
  • Dobronski
    Én is úgy csinálom, csak még az ikonokat is kicsinek véltem. (böngésző)
  • pxxl
    nekem egy gombot kell csak lenyomni meg az egér görgőjét egyet kettőt gördíteni

#8772: hajjaj ne is mond mikor hazavittem láttam vele a jövő hetet is
  • Dobronski
    De, praktikus is, akár egyszerre netezhetnék, meg játszhatnék.
    De tényleg jó ha dolgozol. Játék is sokkal 3D-ebb. De látok én, 1 percembe került nagyítanom.
  • RaveAir
    Nem azé' vesztek ekkora böhöm monitorokat, mert a kicsin már nem látjátok? :P
  • pxxl
    oké :D jut eszembe tüdőszűrésre is el kellene menni, mert nem voltam már vagy 8 éve
  • Dobronski
    Nagyon jó szemem van. De majd elmegyek, és kérek pappírt, majd beszkennelem neked.
  • pxxl
    akkor menjél szemészetre :) nem árt néha. nekem is kellene mennem már...
  • Dobronski
    Jó, jó, csak mire átolvasom a forumot érzem, hogy elfáradt a szemem. :S
  • kifli
    akkor neked rosz a szemed :D
  • pxxl
    én nem. simán jó sztem.
  • Dobronski
    Szerintem még 24 collra is nagy a fullhd. 25%-os nagyítással tolom, és még így is nagyítok böngészőben 20%-ot.
  • pxxl
    az aux egy fals baromság semmi értelme. még az everestesek se tudják megmondani mi a rák az pontosan. kérdezd az asus-t :)
  • Madmano
    Nem tudom,de nekem az Everest-ben a hőmérsékleteknél van egy olyan,hogy "aux" egy kicsi monitor képpel.
  • Lacee86
    Hát lehet h tévedek, de sztem a monitor hőmérsékletét nem lehet mérni...
  • attosz1120
    oké.azért írtam,hogy nem nagyon értek hozzá.Esetleg vmi ajánlat 20 felettit szeretnék, LG-t.Kb. 45 körül
  • pxxl
    fullhd-hez? ugye viccelsz :)
  • attosz1120
    Proci 2.7 Celeron,2 gb memória DDR 400
  • Madmano
    Jaja.A másik:milyen hőfokon megy egy ilyen monitor?Aleírás szerint 40fok a max.Nekem egy kicsi World in conflict után az Everest szerint már 45fok volt.
  • pxxl
    samu honlapról pl?
  • Madmano
    Szasztok.Nah,megjött a 2233BW-m.Viszont csak XP-s telepítőt kaptam hozzá.Honnan tudok leszedni Win7-es drivert hozzá?
  • pxxl
    majdnem hogy sovány 1080p-s filmekhez a vga. játékokról meg nem is szólva. proci?
  • RaveAir
    Nekem LG W2252TQ-P, ami ugyan nem HD-s, de tökéletesen működik, nem volt vele semmilyen komolyabb problémám. Eddig csak annyit tudnék felhozni negatívumnak, hogy a fehér színt egy kicsit sárgásának érzem.

Valamint továbbra is tartom a véleményemet ahhoz, hogy monitor számítógéphasználathoz (munkához, játékhoz való), míg egy tévé a filmnézéshez.
  • attosz1120
    Hű akkor most már tényleg nem tudom,hogy vegyek-e Full HD-s monitort!Az a baj,hogy nem nagyon értek hozzá.45e körül szeretnék venni mindenképpen LG-t.A gépemben Asus HD3650-es 512 mb van HDMI-vel.

Esetleg vmi ötlet,hogy milyet vegyek???

Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Calver
    #8615-#8617 felé nézelődj
  • Zan
    Sziasztok!Nekem csak annyi lenne a kérdésem,hogy ráfröccsent valami(Happy Day 100%-os almalé...most mesélhetnék,hogy "az úgy volt",de megkíméllek titeket)a monitoromra(Samsung T220) és egy kicsit foltos lett szegényke,ami ha fehér a képernyő eléggé látszik!Mivel érdemes tisztítani,vagy inkább mivel szabad?
  • pxxl
    na jah. fúúhádé 23-24től okés :)
  • KranaZoli #8749
    Akkor nézz vmi 24"-ost mert a 22" nagyon karcsú a FullHD-hoz.

LG W2443T-PF

Paraméterei megfelelőek így első blikk-re. Árban meg +5k a TQ-PF-hez képest.
  • [HUN]FaTaL
    A tapasztalatok pont az ellenkezőjét mutatják, de akkor vegyél LG-t. 22"-ra nem vennék FULLHD monitort, túl aprók lesznek a pixelek.

#8746: Tudom, 20 és 22 colra az 1680x1050 való. 1920x1080 túl kicsik a pixelek és aprók a betűk (nagyítás meg lol), 1600x900 meg vicc kategória.