Jay és Csendes Bob
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, a faszt angolul teljesen másképp mondják.
Mi az? Az a neve.
Go Jeff Go!!!!
Hülyeség. A néma az nem tud beszélni. Ne keverd itt bele a szlenget. Magyar szlengben a büdös életben nem jelent a néma csendest.
Szar a fordítás és kész.
Hülye gyerek, megegyelek, nem eszlek mert hülye leszek!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

<#mf1>#mf1><#lama>#lama><#kocsog>#kocsog>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Az Jay és NÉMA Bob...
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Jay és Néma Bob rap:
Faszt, faszt, faszt!
Beszopod a faszt, bekapod a nagy fasszt!
Picsafasz, picsafasz, csá, csá, csá!
Füvet szívsz, füvet szívsz!
Koxot nyomsz, vedelsz sört, sört sört, sört!
Kiszív joyát! Mi szív joyát!
Tekerd be és szívj joyát!
Fizess elo kis gempa, lóvét nyom markomba!
Hogyha nem jön az a lé, akkor húzzá elfelé!!!
Dzsumbi csa-haj jajj, hú de jó, hú de jó, hú de jó!
Ráfázol ha rámászom-szom de jó, de jó ááá...
BTW: Dogma meg aztán extrán ütõs és a Mallrats is nagyon jó valamint a COmic Strip szintén. (jó kis romantikus vígjték nem túl nagy happy endel:) És a popu filmjei közül is nagyon aranyos volt a Jersey Girl:) Én imádom Kevin Smith filmjeit:) Mondjuk lehet beteg vagyok mert Woody Allent is imádom mint rendezõt:D Jobban szeretem a keleti party független filmgyártást mint a blockbustergyártó hollywoodot...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Hát... maga a nevek által alkotott címet viselõ film nekem nem jött be.
A Shop Stop és a Dogma annál inkább.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Szóval, inkább tûrhetõ, de nem annyira jó. Inkább akkor már a Jay és Néma Bobos szinkron.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
hm
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!