89
pályákat meg \"modokat\"(?) meg autokat muti !!! :D
-
#89 Azt vágod, ugye, hogy egy majdnem 7 éves kommentre reagáltál? -
JonasSandor #88 Azért kihalt mert semmi értelme, egy őrületbe kergető vinnyogás, és windows 10-en nem is fut. -
Kepek #87 ez hasonló játék, REDRIVER 2 -
PacsutaTibi #86 Épp pár hete találtam meg egy régi cdmen. A Tdesk vagy mi, az a kis progi amivel pályát és kocsi festést lehet berakni az még működött Win7 alatt, de magát a játékot csak Dosbox-al tudtam futásra bírni. :) -
ForceindiaFisi #85 kihalt a játék oldal :( windows 7-en már nem lehet futtatni rendesen :S
12 éves kommentek vannak itt,az utolsó is 6,5 éves,elképesztő :D -
#84 sziasztok!
nem tudja valaki miért ír ki .pif fájlnévhibát a játék amikor el akarom indítani?:( -
#83 Nem tudja valaki hol lehet megszerezni a terep2 "folytatását"? Nem az 1nsane-re gondolok, volt egy verzió ahol a terep2-es pályákat lehet használni de a grafika sokkal jobb volt. -
#82 Adjatok már pls egy linket ahonnan működik xp alatt is, mert kivágom a picsába..:S
thx.. a régebbi linkek nem működnek ! -
atiwrc #81 Nem lehet. Ezen a lapon amit találtam az csak új pályák meg uj festésű kocsik(igaz szebbek mint az eredetiek). Régebben a tesóm csinált egy rahedli kocsit hozzá pl jeep wrangler-t.Pontosabban a festését. De találtam hozzá uj kaszniju kocsikat is pl f1-re hasonlitót is de azt már nemtom hol van.
Amugy meg az Insane-ben segédkezett a terep kettő készitője. -
#80 Szevasztok
Ebben a király játékban lehet valahogy a grafikát tzningolni (feljebb venni)? Láttam egy oldalon pár képet és nagyon jó grafikája volt a játéknak. (Az oldal címe http://kmlinux.fjfi.cvut.cz/~brousil/coolstuff.php)
Előre is köszönöm! -
#79 wesenmanho:D -
#78 oje man megvan de nincs hang :@ -
#77 adok hatot is:D -
#76 valaki adna nekem terep2-t?:D -
#75 insane=terep3 -
Vlala #74 CPUkiller... még előző sulimban alkalmazták FoxPro-túlcsordulás ellen, azzal megyeget. -
#73 na, akkor hogy állítottad be?:D -
Vlala #72 Nekem fut -
#71 nem lehet megoldani hogy mennyen a mai gépeken isö?:(
vmi tipp?:D -
#70 A számtektermek rettenthetetlenje! TEREP2 a isten!
Hú mennyit nyomtuk! Multiban is! Tudom, hogy az nem volt benne, de nálunk ha már 4 gépen egyszerre futott akkor az már multi volt :) -
Vlala #69 Ez is mekkora game volt egy időben... Egymás ellen, egy gépen, egy billentyűzetről nyomtuk annak idején. Minden törésmodellek ősatyja dolgozott a játékban, a fizika valami fantasztikus volt, a grafika a kort figyelembe véve elfogadható szinten állt, egyszóval hatalmas durranás volt. -
#68 Carmageddon volt ehhez hasonló..3éve a füllett nyarakat lanoztuk át,én még kezdő gamer voltam:) -
#67 szerintem említésre méltő az 1Nsane lehet erre a célra... -
#66 mit neki NfsUg2, itt 1000x szabadabb vagy, + törik az autó...hány évvel előtte.. -
blackgamer #65 a fizika miatt volt fantasztikus és az offroad élmény is király volt
manapság nincs hasonló? neten multiban jókat lehetne hülyülni -
#64 azthiszem mostmár többet fogok lógni (lány..)tesóm PII-én..:D -
#63 ú ember, kikkoromba mennyit játszottam vele:) -
Vlala #62 Mekkora találmány volt!!! A pályákat már "futószalagon" terveztük hozzá. sőt, volt suliban egy "kinek szebb a festése" competition is...
Ja, és beindult az 5x86-osokon, amik akkoriban elterjedt gépek voltak a suliban! -
Since #61 Még kisiskolás koromban sokat kentük haverokkal suliban, jó volt :-) Mai szemmel nézve picit elavult :-) -
Tereper #60 Hali! Szerintem nagyon király a Terep2. Néhány évvel ezelőtt sokat játszottam vele. Tegnap újra letőltöttem a gépre, és ugyan úgy el tudok vele szórakozni, mint anno. Talán egyetlen hibája van, mégpedig az, hogy nem lehet beállítani fix nézetet. Nagyon idegesítő, mikor az autó velem szembe jön, és azt sem tudom, merre megyek. Az is elképzelhető, hogy van ilyen beállítás, csak nem találtam meg. Ebben az esetben nagyon hálás lennék, ha valaki megmondaná, ez hol található.
Ja, és ha valaki le szeretné tölteni a jétékot, itt megteheti: Klumpa Terep2 oldala -
dashed_ #59 nezd meg itt hatha van rola vmi
klikk -
#58 ti már nem is jáccotok vele ? :O :((( -
#57 hogy lehet más színű eget csinálni ?? -
#56 vmit nem értek..
ménem tudnak egy igazán jó szerelős gémet csinálni , amikor már a terep2-ben jelen volt
még pedig az 1 és a 2 billenytűk helyén
"fölemelem 10 m-re azt jól oda baszom , akkor bizti vissza megy az első kerék a kaszni alá :D" -
#55 HUÁHUÁHUÁ !!! :DDDD -
#54 küd el !!!!
:DDDD
pls !
-
#53 Van valami nagy (akar kulfoldi) Terep2-vel foglalkozo Fansite?? -
#52 Nem indul be dashed_ linkjéről a terep2.zip. Mé? Vki feltolhatná SG ftp-re, vagy tar.hu-ra! -
#51 Ha kiradíroztad a kerekét egy légpárnás lett a kocsiból :D De én is csinátam egy rakat pályát/kocsit :D -
[Walaki]D`Lair #49 én meg az egyik legjobb pályát, a City-t átalakítottam... Van benne Tesco,METRO,Microsoft székház, Lakótelep,Meg Rallycross pálya... Minnyá megyek jáccani i segyet :DDDDDD