89
pályákat meg \"modokat\"(?) meg autokat muti !!! :D
-
TDesk2 nevű 'moddal' játszottam a Terep2-t.
Rajzoltam pl Ferrarit, négy vaskos kidurranóval, meg mittudomén már mit. Jó régen volt. :D -
[Walaki]D`Lair #47 Jaja... -
talán nem lehet minden árnyalatot használni, lehet, hoyg csak idexed color-al muxik -
Akartam egy spéci skin-t csinálni a kocsimnak, de valamiért nem jó, pedig régebben egész jókat csináltam. A Car1 file-t rajzolom át Photoshopban, nem mentem ki a határokból, csak átszinezem a kocsit, de nem hajlandó megjeleníteni, helyette a sárga jön be és kész. Ötletek? -
[Walaki]D`Lair #43 te csináltad azt a pályát??? Az nekem is megvan!!! :DDD -
emlékszem kb 4-5 éve, beraktam egy szexképet a domborzatot meghatározó izébe. Állat volt, nem lehetett rajta közlekedni, csak hatalmas csúcsok voltak a pályán :))))) -
hali !
nemtudna adni vki egy működőképes tersel progit ??? -
nálam nem , de dashedes megy
tucc müködő terselt ??? -
én a windowsosat használom és a sünis oladli működik nálam -
hali !
nemtudna adni vki egy működőképes tersel progit ??? -
Most előszedem a terep1-et, kiváncsi vagyok, a 166MMX-hez képest mennyit gyorsult :) -
thx !!!
1000 hála !! :D
végre megy :D -
elöbb mentem vele :DDDD
elindul..
és nyom egy szaltot ahogy a gázhoz érek :DDDDD -
dashed_ #34 innen le tudod szedni.. nalam ez megy xp alatt -
ménem megy nekem xp alat???
help !!! -
[Walaki]D`Lair #32 haha! A Terep 1 -el utoljára P90-es gépen játszottam...De csak mert most ha nyomok egy előrét, teret vált a kocsi :DDDDDD -
vki !!!!!!
aggyon egy müködőképes terep2-őt az xp-mhez !!!! -
Amikor megszereztem, még csak levett grafikával futott a gépemen, és csak akkor, ha 5-ből 4 kocsit kivettem. A régi szép idők :). Csináltam hozzá akkor pár pályát, lemezen odaadtam pár ismerősnek, tavaj meg neten találtam rá egy külföldi oldalon good map pack néven :). Elég néhány technikásra megszerkesztett pályaelem a világhírhez :D...
Van benne egy kellemes bug/feature: Szimpla fehér col.pcx esetén a talaj dinamikusan süpped, a kocsi képes kikaparni belőle. Ha a map.pcx mondjuk 5-ös magasságot tartalmaz síkban, akkor a nagyobb kikaparásoknál túlcsordul, és lesz egy 256 magasságú tű a semmiből :). Indulhat a 2 playeres autós üldözés :D. -
[Walaki]D`Lair #28 Ja. Nem azt a szar Street Legalt kéne erőltetniük... -
Vízesésen felmenni mekkora király :D
Vagy a szerpentinen, az aranyhoz :D -
Nekem is fent van azota is. Legjobb.
Osszessegeben, szerintem, tobbet jatszottam vele, mint barmely mas jatekkal:))
-
nálamis, nekem is fenn van, miota megjelent... a fele királyságomat odadnám az Invictusnak, ha megcsinálná a Terep3-at , vagy az Insane2-t... -
dashed_ #24 nalam megy xp alatt -
xp-n megy ??? -
heh nekem ez a játék 6 éve folyamatosan a gépemen van :-D -
neked elindul ?? -
map kép a mélység domborzat
a col meg a textura -
nekem nem indul :( :) -
És saját páylát hogy? -
www.ezaz.hu/suni
itt a terep2 menüpont
én már jáccom is :DDD -
hehe :D
pill -
Honnan? Honnan?:) -
aztmeghogy? -
"F10-zel butítható a grafika, így lassabb gépen is játszható"
HUÁHUÁHUÁHUÁHUÁ !!! :DDDDDDDDDD
a régi szép idők :DDD -
MUHÁHUÁHUÁ ! :D
te tok helyesen írni :)))) -
melyik a legjobb oldal ? -
húúú
minnyá letöltöm :DD -
ép it a lényeg !
bármilyen plyát csinálhattál :) -
Ja. Ha akartad, nekimehettél a pályának, végig tudod-e vinni felborulás nélkül, Ha akartad, szép kaszkjadőrmutatványokat mutathattál be, ilyenek.
Csak nekem a pálya volt egy kicsit kicsi... -
Árnyvadász #7 Valóban a legjobb játék volt ami valaha is létezett. Hasonlóan az ElastoMania-hoz. Bár az 2D-s grafikája miatt talán nem aratott ekkora sikert.
Siker titka a terepnél: Az irányítás a te kezedben volt. És az úgy is viselkedett a képernyőn, ahogyan te kezelted. A kihívás pedig egyszerűen a terep lehetőségeinek kihasználásán, de inkább az általunk elgondolt cél magvalósításán volt. Tahát szabad kéz mindenben és saját játékszabályok egyénreszabottan. A titok nyitja ebben van. A program mérete és motorja pedig zseniális. De látjátok? Nem is kell ennél több. Elgondolkodtató. Sokan tanulhatnának ebből. Szerintem legalább olyan korszakalkotó szintű, mint a Doom. Ebbe a kategóriába lehet sorolni még a Hídépítős Bridge Bulidert is. Ezek valódi ötletek, nagyszerű megvalósításban. Csak így tovább! Ez járható út-