33
-
vax #33 Egyetértek veled. -
vax #31 Hát van benne igazság Lasszi amit irsz. De hagyjad Ők még fiatal "titánok" azt hiszik ez a menő, ettől válnak "Nagy Fiúkká". Majd az élet megtanitja őket másként gondolkozni. Vagy lehet, hogy itt élik ki ez irányű hajlamaikat. -
vax #29 "pedig egy akkor a láma" Te sem vagy tökéletes nyelvtanból. :( Furcsa, hogy most meg ezzel jösz elő. De mindegy. Hagyjuk. Inkább osszuk meg konzolos, vagy pc-s élményeinket vagy problémáinkat. Abban lehet, hogy nagyobb lesz az összhang köztünk. Az E-mail cimem élő. Oda irhatsz. Na szia Tesó.:) -
vax #28 "pedig egy akkor a láma" Te sem vagy tökéletes nyelvtanból. :( Furcsa, hogy most meg ezzel jösz elő. De mindegy. Hagyjuk. Inkább osszuk meg konzolos, vagy pc-s élményeinket vagy problémáinkat. Abban lehet, hogy nagyobb lesz az összhang köztünk. Az E-mail cimem élő. Oda irhatsz. Na szia Tesó.:) -
sztavrosz #27 Igazad van! "Lealacsonyodnák a Ti szintetekre" Nem nák tesó, hanem nék! Szóval erről ennyit!!! :-( Turee! Neked is igazad van! Megyek és dugok egy jót.
Ja! BASSZÁTOK MEG! -
vax #26 Bár sajnos Suxbox is a nevéhez méltő "stilusban" tette ezt. És sajnos aki igazán leégette magát itt Ő volt veled együtt. Egyébként a Láma egy nagyon hasznos állat. Alpárian Én is tudnák irni illetve válaszolni de úgy gondolom akkor "lealacsonyodnák" Ti szintetekre. -
vax #25 Sztavrosz! Te nem változol. A stilusod a régi. Te már igy fogsz a mennybe vagy a pokolra jutni. Na cső. Veled igen értelmesen lehet beszélgetni és vitázni. Suxbox mégha szidta is az Xbox-t de tényt irt le. -
sztavrosz #23 Tesó! Te aztán meg mondad ezeknek a láma csókáknak! Csak így tovább! Fasza gyerek vagy! Vax te pedig egy akkor a láma vagy, hogy neked már az imamalmot sem kell forgatnai! :-(( Came! Te pedig inkább ne irogassál (ez csak javaslat), mert saját magadat égeted! Remélem jól érzitek magatokat majd Tibetben! -
vax #20 De nekem még magyarországon összerakott X-box-om van. Ha már itt tartunk a Sony megse próbálta pl. Magyarországra hozni a gyártást. Ők eleve már nagyrész Kinában gyártják egyrészét. De ezt hagyjuk mert egy véget nem érő vita kerekedik belőle és ez gazdasági és nem a konzol téma. -
vax #19 A Sárvári dolgozókat sajnálom. De ez sajnos minden nagy multira igaz. Az egész világot a játékterüknek tekintik és odatelepednek le ahol úgy gondolják a legnagyobb hasznot tudják hozni. Ha jobbat találnak odébb állnak. Pl.: korábban ilyen volt a Danone, most az IBM stb. Volt is és még lesz is ilyen. -
vax #18 Ja csak úgy: nekem egy száj mosás lenne, Te meg rövidebb lennél néhány centivel. De ezt átengedem egy köszörűkönek inkább.:) -
vax #17 Sztavrosz veled nem foglalkozom mert olyan alpári stilusod van hogy nem vagy érdemes arra se, hogy szóba álljak veled. Egyébként az általad emlitett mind három konzollal rendelkezem igy amit én irtam saját tapasztalatom és nem média markt-os vagy egyéb üzletben szerzett. -
sztavrosz #16 vax! Legalább vedd a fáradságot és úgy bírálj valakit, hogy le is ellenőrzöd, hogy igazat mond-e! Nézz meg egy XBOX-ot és egy PS2 pl. m*dia marktban és, ha azt mondod, hogy az XBOX-nak nem homályosabb képe, mint a PS2-nek vagy a Game Cube-nak, akkor kapbd be a f*szom! Ennyit rólad, meg a hozzártésedről! suXboX-nak igaza van a mikrofos mindenkit átkúr, de legszebb példa erre a szerencsétlen sárvári dolgozók esete. :-(( -
sztavrosz #15 vax! Legalább vedd a fáradságot és úgy bírálj valakit, hogy le is ellenőrzöd, hogy igazat mond-e! Nézz meg egy XBOX-ot és egy PS2 pl. m*dia marktban és, ha azt mondod, hogy az XBOX-nak nem homályosabb képe, mint a PS2-nek vagy a Game Cube-nak, akkor kapbd be a f*szom! Ennyit rólad, meg a hozzártésedről! suXboX-nak igaza van a mikrofos mindenkit átkúr, de legszebb példa erre a szerencsétlen sárvári dolgozók esete. :-(( -
vax #14 Én meg rajtad meg a stilusodon, meg a hozzá nem értéseden.:( -
vax #8 Nem kell újjonan, lehet használtan is. Akkor pedig már jóval olcsóbb. Utána meg lehet cserélgetni. -
vax #7 És szerinted miért szar? Nálam nem büdös? -
vax #6 Media Markt, Electroworld, Cora, Tesco, Konzol Studio, 576kbyte, stb. -
#5 Media Marktban láttam rengeteget nemrég. -
TheZsenyka #4 Főleg hogy akartam venni és mindenhol azt mondták, hogy nem tartanak...