UFO: Aftermath
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah meg néha szemét mód kifagy, kilép, se automatikus mentés, semmi.1.4-es magyar pacth meg nincs.
ne xboxhoz hasonlítsd, még nincs fél éve sztem hogy van, én pc-snek mondom magam😄
xcomokat és végigvittem. azok sokkal jobbak voltak.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Na, kijatszottad ezt is, mehet fel a kovetkezo jatek 😊
-van 2 fajta fejlesztes!
-bazisokat amiket elfoglalsz lehet atalakitani gyartasra meg fejelsztesre(hamarabb lesznek kesz a cuccok, illetve a fejlesztesek! igaz igy veszitesz egy katonai bazist, de kesobb a teleporttal ez a problem is megoldodik :p)
-erdemes a katonaid statjait figyelned, hogy tudd oket granatossa, orvossa stb fejleszteni!
-ez alapvetoen egy taktikai jatek! es igen gondolom az Area-51 huzta ki a gyufat nalad is! nekem is anno nehez volt, de abszolvaltam egy kis odafigyelessel 😄 nem mindig a raNbozas a legjobb, szep taktikusan köll eleg soxor 😉
ebben a jatekban a csit pont a lenyeget oli ki! ne hasznald! inkabb hasznald helyette egy kicsit az eszedet :p
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
má csak valami hajó kéne amivel eljutok a holdra, pfff😄 mekkora szar ez😄 még képek sincsennek meg semmi a fejlesztésekrõl, annyira felidegesítõs játék😊 még az elején még elég jól is ment, csak mikro megjelentek a rakétás ufok, melyek egybõl kinyirták a tápos katonáimat, akkor kerestem csit után😄
nyah maris butasagot kerdezel... NINCS legjobb... attol fugg milyen idegent tamadsz meg, milyen a pancelzata es milyen fegyverek a hatekonyak ellene... 😉
Telepítésnél amikor a 2.cd beteszem valami hibát észlel😞...
Régebben feltettem akkor mûködött...Megoldás?😛
és amikor van olyan küldi,h el kell pusztítani vmit,azt hogy kell? ott van vmi nagy fehér szemétdomb de nemtudok vele semmitse csinálni. elõre is kösz
BMW 325 iX Rallye Car :)
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
May the force serve you well!
lehet,hogy varhatunk ra egy evet 😞
May the force serve you well!
Valahol félresiklott a játék mert már olyan erõs fegyverekkel jönnek,nem tudom legyõzni õket.
Most vettem meg a dobozos magyar gémet. A PCDOME találtam hozzá cheat-et de sehogy sem akar müködni vele. Valaki tudna valami használható cheat leirást vagy trainert küldeni. A segitséget elõre is köszi.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Keresem a magyar verziót megvételre, crackelt is érdekel. Akinek van ilyen dobjon meg egy üzivel a priviben. Köszi: Viktor
Megnézem így menni fog a cuccos vagy nem...
Gondoltam kipróbálom a Rebalanced Modot!!!
Rebalanced Mod 6.8
Felraktam hát a magyar játékot+leguccsó peccs+angol krekkje...
Elindítom, tök jó mert ûj tárgyak+ kis módosítások+töltényfajta+páncél stbstb...
Go csata+majd dob deszktop...
Próbáljam meg a Zangol verzióval+peccs+krekk+magyarítás????
Szerintetek?
HA angol, akkor le köll húzni sajna, azért kérdem...
Köcce!!!
Szóval miért van az hogy elfoglalok egy bázist,elindítom megint az idõt és erre elveszi tõlem azzal az indokkal hogy az idegenek elfoglalják de nem repül hozzá UFÓ.
Sõt már úgy is próbáltam hogy rámentem a folytatásra és az összeset kinyírtam(mert ugye akkor is kiírja hogy sikeres mikor még marad egy-két példány)
Ja és még valami:az orosz bázisos küdetéshez nincs valami taktikai tippetek mert az elején általában 4 emberem túléli de magára a bázisra már csak kettõ marad
Elakdtam az orosz bázinál tudna valaki játékmentéseket küldeni vagy azt, hogy honnan lehetne leszedni... Email: [email protected]
Köszi:
Viktor

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Már 3 oldalnyit visszalapoztam, de még találtam rá a problémám megoldására, ezért örömmel venném, ha valaki segítene nekem.
Szóval kaptam 1 küldit, amiben 1 idegen tárgyat kellene megsemmisítenem, de nem tudom, hogy kell. Próbáltam gránátokkal (sav, kézi, gyújtó), lézerfegyverekkel, pszi robbantóval, hagyományos fegyverekkel, de nem tudom célba venni az idegen tárgyat...
Aki tud, segítsen nekem, elõre is köszi mindenkinek!
Üdv. Pigi
Ja, a fejlesztések után, majd egy új biomassza elleni bázist fogsz kapni. Bármelyik bázist át lehet majd konvertálni rá. Ezek a bázisok, a körzetükben lévõ masszát vissza nyomják. És persze ha a biomasszában elfoglalsz egy bázist, automatikusan biomassza elleni bázist kapsz oda!
Remélem tudtam segíteni!
Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Én EU-ban kezdtem el, és most Dél-Amerikában terjed a biomassza. Már a fél kontinens fertõzött és azt írta az egyik küldetésben hogy szerezhetek biomassza mintát. Vége a küldinek, vissza a bázisra de semmi. Nem elérhetõ a biomassza kutatás mert nincs még minta. Mit tegyek? Úgy terjed mint a pletyka. Hogy a francba szerezzek biomassza mintát????
Megpróbáétam az angol, ill a magyar erzió. Mind a kettõnél ezt a hibaüzenetet kapom. És ez a gond továbbra is fent áll winfos újratelepítés után is. A múltkorába csináltam egy bios frissítés, azóta a hiba üzenet kevesebb.
Ismerõsömnél meg tökéletesen fut, hiba nélkül, ugyanarról a lemezrõl feltéve.
Lehet, hogy nála is valami ilyesmi probléma van.
Nyugalom a hosszú élet ritka!
Fonok.Ki az a corporation?
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Persze nem biztos de nekem XP (angol, no service patch) és
gond nélül ment.
Tudnátok segíteni? Win 98SE van a gépen.
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"