UFO: Aftermath

Oldal 1 / 26Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
nem area51 húzott fel, jóval utánna. nem rossz játék, csak néha szemét módon nehezedik máskor túl könnyû.
jah meg néha szemét mód kifagy, kilép, se automatikus mentés, semmi.1.4-es magyar pacth meg nincs.
ne xboxhoz hasonlítsd, még nincs fél éve sztem hogy van, én pc-snek mondom magam😄

xcomokat és végigvittem. azok sokkal jobbak voltak.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hehehe... megmondom mi van a vegen, hogy ne szenvedj a csitekkel. Kiirja hogy "Congratulations".

Na, kijatszottad ezt is, mehet fel a kovetkezo jatek 😊

Lammer
nem neked valo 😉 kicsit osszetetteb, mint a szokasos pifpuf ikszbokszos gamek 😉

-van 2 fajta fejlesztes!
-bazisokat amiket elfoglalsz lehet atalakitani gyartasra meg fejelsztesre(hamarabb lesznek kesz a cuccok, illetve a fejlesztesek! igaz igy veszitesz egy katonai bazist, de kesobb a teleporttal ez a problem is megoldodik :p)
-erdemes a katonaid statjait figyelned, hogy tudd oket granatossa, orvossa stb fejleszteni!
-ez alapvetoen egy taktikai jatek! es igen gondolom az Area-51 huzta ki a gyufat nalad is! nekem is anno nehez volt, de abszolvaltam egy kis odafigyelessel 😄 nem mindig a raNbozas a legjobb, szep taktikusan köll eleg soxor 😉

ebben a jatekban a csit pont a lenyeget oli ki! ne hasznald! inkabb hasznald helyette egy kicsit az eszedet :p

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

akyyy
áh már felbaszta magam oszt tettem fel trainert(mert nemtudom csittel elõhozni a konzolt, fail).
má csak valami hajó kéne amivel eljutok a holdra, pfff😄 mekkora szar ez😄 még képek sincsennek meg semmi a fejlesztésekrõl, annyira felidegesítõs játék😊 még az elején még elég jól is ment, csak mikro megjelentek a rakétás ufok, melyek egybõl kinyirták a tápos katonáimat, akkor kerestem csit után😄

Lammer
omg, te evvel? 😄

nyah maris butasagot kerdezel... NINCS legjobb... attol fugg milyen idegent tamadsz meg, milyen a pancelzata es milyen fegyverek a hatekonyak ellene... 😉

akyyy
Melyik a legjobb fegyver/páncél/stb???

akyyy
hol lehet letölteni a legújabb magyar patchot?

Hello!
Telepítésnél amikor a 2.cd beteszem valami hibát észlel😞...
Régebben feltettem akkor mûködött...Megoldás?😛
csm
hogy kell használni a medpackokat?
és amikor van olyan küldi,h el kell pusztítani vmit,azt hogy kell? ott van vmi nagy fehér szemétdomb de nemtudok vele semmitse csinálni. elõre is kösz

BMW 325 iX Rallye Car :)

[IceTea]
fent van a magyatitasok.hu-n :$

[IceTea]
Vannak nyelvi file-k ? Sikerült találni ? :$

grebber
Valaki feltenné a nyelvi fájlokat?

Next PC upgrade: 2022

Ühüm... 😊 Közvetlen az aftershock kijövetele után elõvettem elõször az AM-et és befejeztem. Annó ugyanis eléggé megviselt egy-két ufós pálya és félbehagytam a játékot.

EmThor
b+ pc guru mellé teljes gém <#worship>

Végigjátszotta valaki?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Az emberek pszi sisakot hordanak és az idegenek átveszik az elméjük felett az irányítást.Hogy is van ez?Hát nem véd meg?

ahh rossz forum 😛 -> aftershock

May the force serve you well!

tenyleg szomoru amugy, hogy star forcos :/
lehet,hogy varhatunk ra egy evet 😞

May the force serve you well!

Lammer
altalaban tok random, izgulhacc, hogy megcsinaljak, godnolom fugg a nehezsegi fokozattol is...

Mi a különbség ha elfogadok egy küldetést vagy a mebiztok gombot nyomom meg?

Ez hol írja ki melyik nehézségi fokozatban van?
Valahol félresiklott a játék mert már olyan erõs fegyverekkel jönnek,nem tudom legyõzni õket.

Köszönöm!<#wave>

Lammer
igen, massz el a magyaritasok.hu-ra toccsddle

Nekem angol van.Lehet azt magyarítani?

Hello!

Most vettem meg a dobozos magyar gémet. A PCDOME találtam hozzá cheat-et de sehogy sem akar müködni vele. Valaki tudna valami használható cheat leirást vagy trainert küldeni. A segitséget elõre is köszi.

Lammer
navarja' eloszor is ez Aftermath forum, es amit leirtal nagy kalsszikust annak nincs koze sajnos semmilyen teren(programozo garda, kiado etc) ehhez a gamehoz...<#buck> amugy nekem ment anno nagy klasszikus magyarul is, ha nagyon benazol elbanyazhatom azt max felrakom rarozva valahova... ha megtalalom... 😉

Kandurex
Az elsõ részhez kellene némi help (Enemy unknow), egyszerûen nem tudom rátelepíteni a magyarítást, a második résszel nincs hiba, az simán felszalad, viszont az elsõ egyszerûen csak bezárja az ablakot és nem ír semmit (szembe a kettes résszel), any?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rezes
probalj hozza cracket keresni a neten.
PL:www.megagames.com

Fonok.Ki az a corporation?

Csáo. Tudnátok segiteni. Most szedtem le a progit a DC++-ról, majd nagy nehezen a Daemon tools-al installáltam, de amikor el akarom inditani, "WRONG DISC INSERTED" hibaüzit kapok. Próbáltam fakecd-vel is, de semmi. Egyébként a konfiguráicó sem indul el. Valamit elcseszhettem? Pliiiz segitsen vki, ha tud. Köszi

Hello!

Keresem a magyar verziót megvételre, crackelt is érdekel. Akinek van ilyen dobjon meg egy üzivel a priviben. Köszi: Viktor

Lammer
Oké skacok, megvan elvileg a megoldás: belenéztem a fájl header-jébe és ufo 1.2 release...
Megnézem így menni fog a cuccos vagy nem...

Lammer
Hellóka!

Gondoltam kipróbálom a Rebalanced Modot!!!
Rebalanced Mod 6.8
Felraktam hát a magyar játékot+leguccsó peccs+angol krekkje...
Elindítom, tök jó mert ûj tárgyak+ kis módosítások+töltényfajta+páncél stbstb...
Go csata+majd dob deszktop...

Próbáljam meg a Zangol verzióval+peccs+krekk+magyarítás????

Szerintetek?
HA angol, akkor le köll húzni sajna, azért kérdem...
Köcce!!!

Sziasztok lenne egy kérdésem,lehet hogy már volt valakinek ilyen problémája de én nem olvastam viszza.
Szóval miért van az hogy elfoglalok egy bázist,elindítom megint az idõt és erre elveszi tõlem azzal az indokkal hogy az idegenek elfoglalják de nem repül hozzá UFÓ.
Sõt már úgy is próbáltam hogy rámentem a folytatásra és az összeset kinyírtam(mert ugye akkor is kiírja hogy sikeres mikor még marad egy-két példány)
Ja és még valami:az orosz bázisos küdetéshez nincs valami taktikai tippetek mert az elején általában 4 emberem túléli de magára a bázisra már csak kettõ marad

Hello!

Elakdtam az orosz bázinál tudna valaki játékmentéseket küldeni vagy azt, hogy honnan lehetne leszedni... Email: [email protected]

Köszi:
Viktor

gazo
hát ha jól emlékszek, közvetlenül MELLÉ kell dobni a gránátot, és amikor az felrobban, a tárgy is vele...de lehet rosszul emléxek....

MX Maximus
Pontosan mit kell kinyírnod? Akkor talán tudok segíteni.

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

Hi!
Már 3 oldalnyit visszalapoztam, de még találtam rá a problémám megoldására, ezért örömmel venném, ha valaki segítene nekem.
Szóval kaptam 1 küldit, amiben 1 idegen tárgyat kellene megsemmisítenem, de nem tudom, hogy kell. Próbáltam gránátokkal (sav, kézi, gyújtó), lézerfegyverekkel, pszi robbantóval, hagyományos fegyverekkel, de nem tudom célba venni az idegen tárgyat...
Aki tud, segítsen nekem, elõre is köszi mindenkinek!
Üdv. Pigi
MX Maximus
Asszem vmi pszi cucc kell hozzá. Sajna régen fejlesztettem ki. Én a földön össz-vissz 2 bázissal nyomultam, mert a biomassza a többi helyet elfoglalta.

Ja, a fejlesztések után, majd egy új biomassza elleni bázist fogsz kapni. Bármelyik bázist át lehet majd konvertálni rá. Ezek a bázisok, a körzetükben lévõ masszát vissza nyomják. És persze ha a biomasszában elfoglalsz egy bázist, automatikusan biomassza elleni bázist kapsz oda!

Remélem tudtam segíteni!

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

Curze
Bejelentették a folytatást Ufo: Aftershock néven. Nyitottam neki egy új topicot itt.

Nem, még nemsokat játszottam vele, meg le is töröltem, mer nem volt benn tank, meg igazi bázisépítés, meg repülõcsata is csak elnagyolva. De most lehet visszarakom...
lehet. Sõt pszi fegyvereket is ki lehet fejleszteni. Te tudod a megoldást a biomassza gondomra?
Lehet ebben az UFOban is pszi képességeket használni?
Hello.
Én EU-ban kezdtem el, és most Dél-Amerikában terjed a biomassza. Már a fél kontinens fertõzött és azt írta az egyik küldetésben hogy szerezhetek biomassza mintát. Vége a küldinek, vissza a bázisra de semmi. Nem elérhetõ a biomassza kutatás mert nincs még minta. Mit tegyek? Úgy terjed mint a pletyka. Hogy a francba szerezzek biomassza mintát????
gazo
szerintem új játékot kell kezdeni, meg tán van vmi külön konfigoló exe is, de már nem emléxem pontosan

Lehet, hogy valalyik hardware rel összeakad. Mert nálam is hibákat dobál ki néha. A játék közben írja ki azt a szar dumát, hogy a következõ memoria címen nem hajtható végre a következõ utasítás.
Megpróbáétam az angol, ill a magyar erzió. Mind a kettõnél ezt a hibaüzenetet kapom. És ez a gond továbbra is fent áll winfos újratelepítés után is. A múltkorába csináltam egy bios frissítés, azóta a hiba üzenet kevesebb.
Ismerõsömnél meg tökéletesen fut, hiba nélkül, ugyanarról a lemezrõl feltéve.
Lehet, hogy nála is valami ilyesmi probléma van.

Nyugalom a hosszú élet ritka!

rezes
sziasztok!meg tudna valaki mondani hogy hogy a turoba tudnam atallitani a nehezsegi szintet mert en is benyaltam a patcheles utani hard fokozatot es rohadt a jatek nagyon

Fonok.Ki az a corporation?

Cheky
Lehetséges, nekem is xp van és simán ment.

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Encore
Maga a win98 Se lehet a probléma!
Persze nem biztos de nekem XP (angol, no service patch) és
gond nélül ment.
Cheky
Hello! Haveromnak nem indul el a játék, kezdi tölteni aztán megszakad. Assert fatal hibát ír ki: Unable to allocate nv vertex array range of size.
Tudnátok segíteni? Win 98SE van a gépen.

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

gazo
Ja a MS mindig olyan rugalmas... 😊

Oldal 1 / 26Következő →