1287
Újra támadnak az idegenek!
-
#1287 nem area51 húzott fel, jóval utánna. nem rossz játék, csak néha szemét módon nehezedik máskor túl könnyű.
jah meg néha szemét mód kifagy, kilép, se automatikus mentés, semmi.1.4-es magyar pacth meg nincs.
ne xboxhoz hasonlítsd, még nincs fél éve sztem hogy van, én pc-snek mondom magam:D
xcomokat és végigvittem. azok sokkal jobbak voltak. -
lammaer #1286 Hehehe... megmondom mi van a vegen, hogy ne szenvedj a csitekkel. Kiirja hogy "Congratulations".
Na, kijatszottad ezt is, mehet fel a kovetkezo jatek :) -
#1285 nem neked valo ;) kicsit osszetetteb, mint a szokasos pifpuf ikszbokszos gamek ;)
-van 2 fajta fejlesztes!
-bazisokat amiket elfoglalsz lehet atalakitani gyartasra meg fejelsztesre(hamarabb lesznek kesz a cuccok, illetve a fejlesztesek! igaz igy veszitesz egy katonai bazist, de kesobb a teleporttal ez a problem is megoldodik :p)
-erdemes a katonaid statjait figyelned, hogy tudd oket granatossa, orvossa stb fejleszteni!
-ez alapvetoen egy taktikai jatek! es igen gondolom az Area-51 huzta ki a gyufat nalad is! nekem is anno nehez volt, de abszolvaltam egy kis odafigyelessel :D nem mindig a raNbozas a legjobb, szep taktikusan köll eleg soxor ;)
ebben a jatekban a csit pont a lenyeget oli ki! ne hasznald! inkabb hasznald helyette egy kicsit az eszedet :p -
#1284 áh már felbaszta magam oszt tettem fel trainert(mert nemtudom csittel előhozni a konzolt, fail).
má csak valami hajó kéne amivel eljutok a holdra, pfff:D mekkora szar ez:D még képek sincsennek meg semmi a fejlesztésekről, annyira felidegesítős játék:) még az elején még elég jól is ment, csak mikro megjelentek a rakétás ufok, melyek egyből kinyirták a tápos katonáimat, akkor kerestem csit után:D -
#1283 omg, te evvel? :D
nyah maris butasagot kerdezel... NINCS legjobb... attol fugg milyen idegent tamadsz meg, milyen a pancelzata es milyen fegyverek a hatekonyak ellene... ;) -
#1282 Melyik a legjobb fegyver/páncél/stb??? -
#1281 hol lehet letölteni a legújabb magyar patchot? -
Kikoki #1280 Hello!
Telepítésnél amikor a 2.cd beteszem valami hibát észlel:(...
Régebben feltettem akkor működött...Megoldás?:P -
#1279 hogy kell használni a medpackokat?
és amikor van olyan küldi,h el kell pusztítani vmit,azt hogy kell? ott van vmi nagy fehér szemétdomb de nemtudok vele semmitse csinálni. előre is kösz -
#1278 fent van a magyatitasok.hu-n :$ -
#1277 Vannak nyelvi file-k ? Sikerült találni ? :$ -
#1276 Valaki feltenné a nyelvi fájlokat? -
lammaer #1275 Ühüm... :) Közvetlen az aftershock kijövetele után elővettem először az AM-et és befejeztem. Annó ugyanis eléggé megviselt egy-két ufós pálya és félbehagytam a játékot. -
#1274 b+ pc guru mellé teljes gém -
rohadt alma #1273 Végigjátszotta valaki? -
rohadt alma #1272 Az emberek pszi sisakot hordanak és az idegenek átveszik az elméjük felett az irányítást.Hogy is van ez?Hát nem véd meg? -
Dns5000 #1271 ahh rossz forum :P -> aftershock -
Dns5000 #1270 tenyleg szomoru amugy, hogy star forcos :/
lehet,hogy varhatunk ra egy evet :( -
#1269 altalaban tok random, izgulhacc, hogy megcsinaljak, godnolom fugg a nehezsegi fokozattol is... -
rohadt alma #1268 Mi a különbség ha elfogadok egy küldetést vagy a mebiztok gombot nyomom meg? -
rohadt alma #1267 Ez hol írja ki melyik nehézségi fokozatban van?
Valahol félresiklott a játék mert már olyan erős fegyverekkel jönnek,nem tudom legyőzni őket. -
rohadt alma #1266 Köszönöm! -
#1265 igen, massz el a magyaritasok.hu-ra toccsddle -
rohadt alma #1264 Nekem angol van.Lehet azt magyarítani? -
viktor2 #1263 Hello!
Most vettem meg a dobozos magyar gémet. A PCDOME találtam hozzá cheat-et de sehogy sem akar müködni vele. Valaki tudna valami használható cheat leirást vagy trainert küldeni. A segitséget előre is köszi. -
#1262 navarja' eloszor is ez Aftermath forum, es amit leirtal nagy kalsszikust annak nincs koze sajnos semmilyen teren(programozo garda, kiado etc) ehhez a gamehoz... amugy nekem ment anno nagy klasszikus magyarul is, ha nagyon benazol elbanyazhatom azt max felrakom rarozva valahova... ha megtalalom... ;) -
#1261 Az első részhez kellene némi help (Enemy unknow), egyszerűen nem tudom rátelepíteni a magyarítást, a második résszel nincs hiba, az simán felszalad, viszont az első egyszerűen csak bezárja az ablakot és nem ír semmit (szembe a kettes résszel), any? -
#1260 probalj hozza cracket keresni a neten.
PL:www.megagames.com
-
marczi #1259 Csáo. Tudnátok segiteni. Most szedtem le a progit a DC++-ról, majd nagy nehezen a Daemon tools-al installáltam, de amikor el akarom inditani, "WRONG DISC INSERTED" hibaüzit kapok. Próbáltam fakecd-vel is, de semmi. Egyébként a konfiguráicó sem indul el. Valamit elcseszhettem? Pliiiz segitsen vki, ha tud. Köszi -
viktor2 #1258 Hello!
Keresem a magyar verziót megvételre, crackelt is érdekel. Akinek van ilyen dobjon meg egy üzivel a priviben. Köszi: Viktor -
#1257 Oké skacok, megvan elvileg a megoldás: belenéztem a fájl header-jébe és ufo 1.2 release...
Megnézem így menni fog a cuccos vagy nem...
-
#1256 Hellóka!
Gondoltam kipróbálom a Rebalanced Modot!!!
Rebalanced Mod 6.8
Felraktam hát a magyar játékot+leguccsó peccs+angol krekkje...
Elindítom, tök jó mert űj tárgyak+ kis módosítások+töltényfajta+páncél stbstb...
Go csata+majd dob deszktop...
Próbáljam meg a Zangol verzióval+peccs+krekk+magyarítás????
Szerintetek?
HA angol, akkor le köll húzni sajna, azért kérdem...
Köcce!!!
-
Szuperkaraj #1255 Sziasztok lenne egy kérdésem,lehet hogy már volt valakinek ilyen problémája de én nem olvastam viszza.
Szóval miért van az hogy elfoglalok egy bázist,elindítom megint az időt és erre elveszi tőlem azzal az indokkal hogy az idegenek elfoglalják de nem repül hozzá UFÓ.
Sőt már úgy is próbáltam hogy rámentem a folytatásra és az összeset kinyírtam(mert ugye akkor is kiírja hogy sikeres mikor még marad egy-két példány)
Ja és még valami:az orosz bázisos küdetéshez nincs valami taktikai tippetek mert az elején általában 4 emberem túléli de magára a bázisra már csak kettő marad -
viktor2 #1254 Hello!
Elakdtam az orosz bázinál tudna valaki játékmentéseket küldeni vagy azt, hogy honnan lehetne leszedni... Email: [email protected]
Köszi:
Viktor -
#1253 hát ha jól emlékszek, közvetlenül MELLÉ kell dobni a gránátot, és amikor az felrobban, a tárgy is vele...de lehet rosszul emléxek.... -
#1252 Pontosan mit kell kinyírnod? Akkor talán tudok segíteni. -
PiGonE #1251 Hi!
Már 3 oldalnyit visszalapoztam, de még találtam rá a problémám megoldására, ezért örömmel venném, ha valaki segítene nekem.
Szóval kaptam 1 küldit, amiben 1 idegen tárgyat kellene megsemmisítenem, de nem tudom, hogy kell. Próbáltam gránátokkal (sav, kézi, gyújtó), lézerfegyverekkel, pszi robbantóval, hagyományos fegyverekkel, de nem tudom célba venni az idegen tárgyat...
Aki tud, segítsen nekem, előre is köszi mindenkinek!
Üdv. Pigi -
#1250 Asszem vmi pszi cucc kell hozzá. Sajna régen fejlesztettem ki. Én a földön össz-vissz 2 bázissal nyomultam, mert a biomassza a többi helyet elfoglalta.
Ja, a fejlesztések után, majd egy új biomassza elleni bázist fogsz kapni. Bármelyik bázist át lehet majd konvertálni rá. Ezek a bázisok, a körzetükben lévő masszát vissza nyomják. És persze ha a biomasszában elfoglalsz egy bázist, automatikusan biomassza elleni bázist kapsz oda!
Remélem tudtam segíteni! -
#1249 Bejelentették a folytatást Ufo: Aftershock néven. Nyitottam neki egy új topicot itt. -
Bat #1248 Nem, még nemsokat játszottam vele, meg le is töröltem, mer nem volt benn tank, meg igazi bázisépítés, meg repülőcsata is csak elnagyolva. De most lehet visszarakom...