53
\'Allo\'Allo!
-
zitababa5 #53 Köszi, isten vagy!
utorrent progival 6 óra alatt lejött mind a 22 GB!
És szuper eredeti nyelven!
A magyar szinkron csapnivaló!
Az eredeti nyelven és igazi Wacak szállós feelingel szuper!
Mégegyszer köszi! -
morzsi555 #52 Van feltöltő oldalas is link, de amióta nincs megaupload, azóta nehéz rendes linkeket találni. Torrentessel jobban jársz. -
zitababa5 #51 köszi, de csak torrentes van? -
morzsi555 #50 http://thepiratebay.se/torrent/3916535/Allo_Allo_Complete_Pack_DVDRip
feliratok -
zitababa5 #49 Sziasztok!
Keresem a halló, halló sorozatot eredeti nyelven, magyar felirattal!
Tudja vki honnan lehet letölteni?
Eladó díszdobozos komplett dvd allo, allo vkinek van?
Köszi a segítséget. -
alloallo8 #48 Sziasztok!
Jó reggelit!:)
Keresem a Hallo Hallo sorozattal kapcsolatban megjelent könyveket, valamint hangoskönyvet:
'Allo 'Allo: The War Diaries of Rene Artois,
'Allo 'Allo: The War Diaries of Rene Artois, Volume 2
'Allo 'Allo: The Complete War Diaries of Rene Artois
Köszi és üdv!:) -
Dave8814 #47 A legnagyobb sorozat!:D Kár, h csak ilyen kevés rész készült. Viszont valaki nem tudja, h szegény Hans Gering századost meg Maria nevű pincérnőt miért írták ki a sorzatból? Pedig Hans az nagyon nagy figura volt:D. És a másik pincérnő, mimi, az határozottan idegesítő. -
#46 2007-ben végignéztem a teljes sorozatot. Ahhoz képest, hogy ilyen régi nekem nagyon tetszett. -
lesifotos #45 Az index fórumba írtam, de ide is bemásolom:
Jól figyeljetek, mert csak egyszer fogom elmondani!
Másfél hete von Smallhausen végleg visszabújt a szekrénybe, a tüdőrák ölte meg. Utánanéztem, kik vehették igénybe eddig Monsieur Alfonse szolgáltatásait. Sajnos az ő rozzant ketyegője sem bírta már tovább.
Készítettem egy listát:
John Louis Mansi (? – 2010. augusztus 6.) Herr Engelbert von Smallhausen (tüdőrák)
Carmen Blanche Silvera (1922.június 2. - 2002. augusztus 3.) Edith Artois (80 éves, tüdőrák)
Rose Lilian Hill (1914. június 5. - 2003. december 22.) Madame Fanny La Fan (89 évesen egy színészeknek fenntartott idősek otthonában érte a halál)
Jack Haig (1913. január 5. – 1989. július 4.) Monsieur LeClerc (Én vagyok az, LeClerc – mondhatta cinkosan a Halálnak 76 évesen, a rákkal való küzdelem végén)
Derek Royle (1928. szeptember 7. — 1990. január 23.) Monsieur Ernest LeClerc (62 éves, rák)
Kenneth Connor (1916. június 6. – 1993. november 28.) Monsieur Alfonse (77 éves, rák)
Roger Michael Hilary Minster (1944. március 21. – 1999. november 24.) Erich Von Klinkerhoffen tábornok (55 éves, nem találtam adatot arról, miben halt meg)
Richard Marner (született: Alexander (Sacha) Molchanoff) (1921. március 27. - 2004. március 18.) Kurt von Strohgm ezredes (83 éves)
-
#44 tényleg nagyon jó sorozat, mostanában kezdtem újra nézni -
#43 good moaning -
Maksi #42 Keresem a Halló, halló! Sorozat első dvd-jét, meg a 4-es utáni többit. Cserébe fel tudom ajánlani a 2-3-4-es évadokat. -
Vlala #41 ennek nem a tévémozidévédében lenne a helye?
(Németek? Phü! - mondta a nagyi, és átköpött az ágyon) -
#40 Vagy ez
Herr Flick: Én valami más programot terveztem, Helga. Kibéreltem egy Gestapo főtiszti autót, motoros kísérettel. Végigkocsikázunk a vidéken és a frászt hozzuk a francia parasztokra.
Helga: Ó, az jó móka lesz! -
#39 Nincs meg valakinek dvd-rippelve a sorozat? Megköszönnék egy pm üzit! -
#38 dc++ on rengeteg villám géza van :) azok nagyon jók -
#37 http://www.szinhaz.hu/~hallohallo/ -
#36 Ilyen telefonszivatásokat honnan lehet letölteni? -
#35 Ennyi elég lesz? -
#34 Rémrendescsalád hol van a neten? -
#33 Rémrendescsalád hol van a neten? -
Madmaxx #32 Léccives tedd fel még legalább 10x a kérdést egymás után! -
#31 Rémrendescsalád hol van a neten? -
#30 index.hu-n belül a hallo hallo forum, mint itt :(
? -
#29 linket nem bírsz beírni?
-
#28 és a Rémrendescsalád hol van? -
#27 Keressetétek az Index forumon a Halló,Halló linket ... -
#26 hun vannak ezek?
-
Madmaxx #25 jaja :)
Nagyon király mikor beöltöznek Hitlernek és Göringnek:)
-
#24 Gruber, az a buzi? :) -
Madmaxx #23 A legjobb Gruber hadnagy! :))
(fotózáskor)
Ezredes: -Mutassanak egy kicsvel több lábat!
-Maga ne Gruber! -
#22 és a Rémrendescsalád hol van? -
#21 Hol vannak a hallo hallok neten? -
#20 Nem rögzítette valaki a tv2n a Dadus (The Nanny) című sorozatot, legal'bbis amit eddig leadtak? A halló hallók már felkerültek a netre, a rém rendesek is fent vannak, de a Dadus is király. Valaki nem látott linket hozzá ill. nincs-e "képmagnóra rögzítve" valahol az összes rész, amit egy vállalkozó kedvü egyén bedigizhetne ill. dc v. ftpn megoszthatna?! -
#19 A hallo hallo telleg nagyon rulz. Az oreg nyanya (Madame Fanny) meg az angol rendor a legjobbak :) -
#18 Csengetett, Mylord? hasonlóan tetszett. Vagy jobban. Annyira szar, hogy az már iszonyat. :D
Leginkább Henry, és Mr. Teddy figurája volt a legviccesebb. Mondjuk szegény Mable-ön is röhögtem. :D -
halló
-
#16 Hüh? -
#14 Tee Lófaszjóska:) -
#12 Nekem megvoltak a régi részek, de az új szinkronnal egységesen veszem fel. :)) Már akkor imádtam a sorozatot!