USAF

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oda valami patch kell,ha jol tudom,akkor ilyen nevvel:ADMIN ADV3

T0NY
De mivel XP-n játszom ugye ott nem jön be.

A békéért ölni olyan, mint dugni a szüzességért.

Nos a csali valoban az a configban chaff/flare nev alat kell(ene)szerepelnie,az ECM meg elektronikus raketazavaro kontener.Ha jol tudom,akkor ezt regen meg kontenerkent kelett a gepre rakni,az ujakban default beepitik,de hogy ez a jatekban hogy mukodik,arra mar nem emlexem.Ha nincs kontenerkent,akkor a gepen van default,alltalaban E gombra jon elo,es ekkor a muszerfalon vilagit egy ECM lampacska valahol.Ha jol tudom akkor ugyanugy mint az F16-on a HUD alatti visszajelzo lampacskak valamelyike jelzi hogy mukodik-e.De az a biztos,ha +nezed a bili kiosztast,ott tuti ott van az ECM+chaff/flare.

T0NY
És az mi? A csali ugye az amit kidob a gép és olyan fehér, de mi az ECM, mi a billentyûje?

XP-ala kell valami peccs csak ugy fog menni,ha jol emlexem akkor elegge huzos volt a merete.A raketa ellen nam art egy ECM+csali.

T0NY
Hello
Lehet hogy láma kérdés de tulajdonképpen mikor kilõnek rám egy rakátát azt hogy tudom lerázni???

Nekem nem megy XP-n, illetve megy csak pl. a menük nem mûködnek, options menüben kifagy...

War. War never changes.

Charly
xp alatt hogy lehet futtatni??help thx!

AirborneRanger
Sztem király a játék.(megvan originálban) Csak azér a sérülés az igen gyenge lett benne, pl az égõ repülõ ahogy zuhan az szánalmas. De nagyon király. Végig vittem hardon is. De XP-n nem hajlandó elindulni 😞

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

V-Storm
A UBI Soft és a SSI-nek is benne van a keze a Lock-On ba.

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

Hmuda
Felhozom, hogy lásd.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Felhozom, hogy lásd.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nah LOCK-ON IL2 motorjaval keszul asszem ezt is a C1:MADDOX csinalja nem?

\'danja

Buddy
Meg nem lattam a sturmot, de az USAF-ot nagyon birom, jol lehet vele repkedni, lopakodni, fel es leszallni, es szep a grafikaja....nagyon jol jatszhato

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

nem rossz az usaf, de nálam windows xp-n bugzik; beragad az irányítás és nem lehet a menüben görgetni!!! egy idõre felraktam a win98at azon jól ment de azon meg más dolgok nem mentek... a játék tényleg jó, grakikában rohadtul jó meg missionökben is, de a sérülésmodell a kedvenc repülõgépszimulátoromban,m a sturmovikban sokkal jobb!

War. War never changes.

Wanted
Cofair: Ha még megvan az Usaf és meg akarnál szabadulni tõle, beszélhetnénk róla.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Na ja.... Így kell kinéznie egy szimulátornak: Lock On

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

hiba
http://www.lo-mac.com/

Rigley
Ha repülõs játék akkor X-Plane... más szóba se jöhet szerintem, nemsokára lesz benne harc is... arra, hogy mennyire élethu, arra pl. egy példa, hogy ez az egyetlen olyan "játék" amivel pilotákat lehet képezni...

www.x-plane.com
www.x-plane.org

dddstudio.tk

Wanted
Hõkövetõ rakétázás: tudom, hogy ne igazi szim., de anno a Strike Commanderben igencsak meg kellett gondolnod, hogy mikor is lõsz ki egyet.(kemény dollárokba került egy-egy rakéta megvétele) Szóval maradt a gépágyú.
De a kérdés: kinek van még meg egyáltalán az USAF???

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

http://www.il2sturmovik.com/forgotten_battles/fb_screenshots.php
hat en nemmernek szimulatort hozzahasonlitani il2fb-hez

\'danja

FREAK
mééég???

soha nem is volt közel, és mivel 3 évvel idõsebb, már csak távolodik 😄

Riszpekk

es meg jon sturm kiegeszito is

\'danja

hat igen...
USAF messze van meg sturmtol...

\'danja

FREAK
tényleg jó a fizikája meg a grafika, de meg sem közelíti a Sturmovik szintjét

aki tagadja, az nem fullon látta a Sturmo-t

Riszpekk

1 uj tipusu gepek iranyitasa es a hokoveto raketazas mit is mondjak: DOG UNALMAS!
WW2 jatekok azok az igaziak ott lehet zuzni rendesen
de jo az USAF de...

\'danja

FREAK
a Sturmovikos részt megcáfolnám

Riszpekk

hat aze nem veri a sturmovikot de aze jo...

\'danja

Jajaja... Nekem megvan, és szerintem tényleg veri a Sturmovikot. Rengeteg repülhetõ géptípus (a kedvencem: A-10), szép grafika, stb... És régi játékhoz híven, nincs is nagy gépigénye!

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

Wanted
Eddig annyi, hogy:
- rep.szim. (kortárs)
- a Janes sorozatban adták ki (EA)
- a hírek szerint jobb, mint a Sturmo

Nem játszottam még vele, ezért keresek valakit, aki már látta futni.

Wanted
Tud valaki valamit errõl a viszonylag régi gammáról?

Blasta
Legalább valami infód lenne róla hamár topikot nyitsz!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"