35
Állítólag jobb, mint a Sturmovik
  • syscoHUN
    Oda valami patch kell,ha jol tudom,akkor ilyen nevvel:ADMIN ADV3
  • T0NY
    De mivel XP-n játszom ugye ott nem jön be.
  • syscoHUN
    Nos a csali valoban az a configban chaff/flare nev alat kell(ene)szerepelnie,az ECM meg elektronikus raketazavaro kontener.Ha jol tudom,akkor ezt regen meg kontenerkent kelett a gepre rakni,az ujakban default beepitik,de hogy ez a jatekban hogy mukodik,arra mar nem emlexem.Ha nincs kontenerkent,akkor a gepen van default,alltalaban E gombra jon elo,es ekkor a muszerfalon vilagit egy ECM lampacska valahol.Ha jol tudom akkor ugyanugy mint az F16-on a HUD alatti visszajelzo lampacskak valamelyike jelzi hogy mukodik-e.De az a biztos,ha +nezed a bili kiosztast,ott tuti ott van az ECM+chaff/flare.
  • T0NY
    És az mi? A csali ugye az amit kidob a gép és olyan fehér, de mi az ECM, mi a billentyűje?
  • syscoHUN
    XP-ala kell valami peccs csak ugy fog menni,ha jol emlexem akkor elegge huzos volt a merete.A raketa ellen nam art egy ECM+csali.
  • T0NY
    Hello
    Lehet hogy láma kérdés de tulajdonképpen mikor kilőnek rám egy rakátát azt hogy tudom lerázni???
  • Braveheart
    Nekem nem megy XP-n, illetve megy csak pl. a menük nem működnek, options menüben kifagy...
  • Charly
    xp alatt hogy lehet futtatni??help thx!
  • AirborneRanger
    Sztem király a játék.(megvan originálban) Csak azér a sérülés az igen gyenge lett benne, pl az égő repülő ahogy zuhan az szánalmas. De nagyon király. Végig vittem hardon is. De XP-n nem hajlandó elindulni :(
  • V-Storm
    A UBI Soft és a SSI-nek is benne van a keze a Lock-On ba.
  • Hmuda
    Felhozom, hogy lásd.
  • Hmuda
    Felhozom, hogy lásd.
  • rusland
    nah LOCK-ON IL2 motorjaval keszul asszem ezt is a C1:MADDOX csinalja nem?
  • Buddy
    Meg nem lattam a sturmot, de az USAF-ot nagyon birom, jol lehet vele repkedni, lopakodni, fel es leszallni, es szep a grafikaja....nagyon jol jatszhato
  • Braveheart
    nem rossz az usaf, de nálam windows xp-n bugzik; beragad az irányítás és nem lehet a menüben görgetni!!! egy időre felraktam a win98at azon jól ment de azon meg más dolgok nem mentek... a játék tényleg jó, grakikában rohadtul jó meg missionökben is, de a sérülésmodell a kedvenc repülőgépszimulátoromban,m a sturmovikban sokkal jobb!
  • Wanted
    Cofair: Ha még megvan az Usaf és meg akarnál szabadulni tőle, beszélhetnénk róla.
  • COFair
    Na ja.... Így kell kinéznie egy szimulátornak: Lock On

• hiba
    http://www.lo-mac.com/
  • Rigley
    Ha repülős játék akkor X-Plane... más szóba se jöhet szerintem, nemsokára lesz benne harc is... arra, hogy mennyire élethu, arra pl. egy példa, hogy ez az egyetlen olyan "játék" amivel pilotákat lehet képezni...

www.x-plane.com
    www.x-plane.org
  • Wanted
    Hőkövető rakétázás: tudom, hogy ne igazi szim., de anno a Strike Commanderben igencsak meg kellett gondolnod, hogy mikor is lősz ki egyet.(kemény dollárokba került egy-egy rakéta megvétele) Szóval maradt a gépágyú.
    De a kérdés: kinek van még meg egyáltalán az USAF???
  • rusland
    http://www.il2sturmovik.com/forgotten_battles/fb_screenshots.php
    hat en nemmernek szimulatort hozzahasonlitani il2fb-hez
  • FREAK
    mééég???

soha nem is volt közel, és mivel 3 évvel idősebb, már csak távolodik :D
  • rusland
    es meg jon sturm kiegeszito is
  • rusland
    hat igen...
    USAF messze van meg sturmtol...
  • FREAK
    tényleg jó a fizikája meg a grafika, de meg sem közelíti a Sturmovik szintjét

aki tagadja, az nem fullon látta a Sturmo-t
  • rusland
    1 uj tipusu gepek iranyitasa es a hokoveto raketazas mit is mondjak: DOG UNALMAS!
    WW2 jatekok azok az igaziak ott lehet zuzni rendesen
    de jo az USAF de...
  • FREAK
    a Sturmovikos részt megcáfolnám
  • rusland
    hat aze nem veri a sturmovikot de aze jo...
  • COFair
    Jajaja... Nekem megvan, és szerintem tényleg veri a Sturmovikot. Rengeteg repülhető géptípus (a kedvencem: A-10), szép grafika, stb... És régi játékhoz híven, nincs is nagy gépigénye!

• Wanted
    Eddig annyi, hogy:
    - rep.szim. (kortárs)
    - a Janes sorozatban adták ki (EA)
    - a hírek szerint jobb, mint a Sturmo

Nem játszottam még vele, ezért keresek valakit, aki már látta futni.
  • Wanted
    Tud valaki valamit erről a viszonylag régi gammáról?
  • Blasta
    Legalább valami infód lenne róla hamár topikot nyitsz!