Trabant és egyéb 2 ütemûek

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy nekem is van egy trabantom! :DDD
de azé mellete van még egy Astra is!

Lteebee
A feelinget én is visszasírom, de nem szívesen ülnék vissza.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Glpetyus
Mondjuk ez nem mostanában volt...

Glpetyus
Én is jártam vele,tényleg nem rossz,de fílinget nem éreztem...:((

fifi
Most senki nem fikázza a Trabit. Csak hülye kérdésre-hülye válasz./Rolspeed-Lokista tunning kirohanásai/
Én is jártam vele elget, és egy rossz szavam nem lehet. Sõt mesélhetnék róla milyen megdöbbentõ dolgokat lehet vele mûvelni! De ezek szerint neked sem kell ecsetelni.
ÁMEN

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mozesapo
A sok szerencsétlen aki fikázza a Trabit. Ha 10 évvel ezelõtt lettél volna fiatal és egy ilyened lett volna akkor most nem fikáznál. Aki nem vezetett Tabit, annak fogalma sincs a feeling-rõl amit adott. Én csak 10 évig nyüstöltem egyet, de még most is sokszor visszasírom.ha fikázzátok a Trabit!

fifi
A blokk tömegétõl nem gyengén leülne, ígyhát annyiban már cult...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Glpetyus

Glpetyus

Pontosan. A kritériumoknak megfelel, belefér simán a trabantba. Csak az üléseket kell kivenni, meg a berakás idejére lekapni az ajtókat és kivágni az oszlopot az egyik oldalon. De ha kicsit ki is lóghat elöl-hátul, én inkább egy Isotov RD-33 sugárhajtómûre tenném a voksom. A MIG29-ben már bizonyított, és egyben meglenne az optikai/audio tuning is, habár csekély mértékben Cultos.:)))

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
14000-es biturbó Scania, ha jól tudsz hegeszteni

fifi
Amivel nyomják az uú. Trabi motoros...Csak van benne pár trükk.

Mike
BE KELL TILTANI AZ ÖSSZEST

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Loál János
Hát sajnálom.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Glpetyus
Köcsög vagyok!

Glpetyus
7.2-es V8-as

RolSpeed
Mekkora a legnagyobb (és milyen) motor ami a 601-es Trabi-ba belefér?

RolSpeed
Hétvégén voltam rally-n és Trabikkal is kurva jól nyomatták, nagyon állat volt

nemcsakfeel
A gyertyát szereti beköpni, azt tisztogasd gyakran akkor kevésbé lesz bajos.

Tesóm járt pár éve vele, amikor lejtõn lefelé kanyarba valahogy kisodródott vagy mi a fene volt, ( lehet hogy kicsit száguldozott is - máramennyire egy 30 éves trabival lehet :))) és átbukfencezett a kocsi, fejre állt teljesen. Felfordítás után pöccre indult .. és alig lett rajta pár karcolás. - ja tesóm is megúszta karcolás nélkül :D

*hihi ** *

ReTeK
szvsz. ezekhez a régi autókhoz már csak utángyártott alkatrészeket lehet kapni (ált.) Y.Józsi (bocs józsi)farigcsálja vagy fröccsönti a sufniban Xröcsögén, többé kevésbé sikerül is meg nem is, pl. az alaplapok olyan kidolgozattlan vackok hogy pfffffff

RolSpeed
Go Trabi Go......a topic

RolSpeed
Trabant: Az NDK "csodája"

Bunyós Pityu
Egyél trabantot!

hi púh

[Walaki]D`Lair
Nem lesznek kitiltva, csak 2005-tõl szigorítják a forgalmi vizsgát. Meg a zöldkártya vizsgát is...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Katonák=Tûz!!!

<---Mike :DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hen-tes
eftike ? :DDDDD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

efti
MZ TS... ez volt az egyetlen ketutemu amivel baratkozgattam...ja meg egy Sámson...ize Simson

WWFSMD?

Dzsini
meddig lehetnek még utcán a 2ütemûek? valamikor beszéltek róla hogy van pár évük hátra és ki lesznek tiltva.... (?)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lteebee
Egyszerûsítés=tudatlanság=mûveletlenség=ápolatlanság=mosdatlanság=bûz

Mike
Trabant = bûz

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

[Walaki]D`Lair
:DDD

Nekem MÉG nincs. De majd lesz! Tulajdonképpen praktikákról akartam kérdezõsködni...Alkatrész beszerzõ helyekrõl, meg ilyenek...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Lteebee
Trabantautó - szárnyas csikó!

Imádtama trabimat, kb. két évig megvolt.

Nemenj vele mély pocsolyába, mert a jobb elsõ keréknél van az ún. "alaplap" a megszakítóval meg a kondival és ka az beázik,nem mész tovább.
Egyébként igazi trabantosoknál mindig van pótalaplap beállított megszakítóhézaggal.

← ElőzőOldal 3 / 3