4904
hűtés
-
#1023 fura...nekem egyáltaán nincsenek ilyenek a ramokon... -
#1022 Neki azonnal,miután letört az a pici kondi...
De neki a lábak felöl tört le,és ezen keresztül kapcsolódott a ram az alaplaphoz. -
#1021 Ja, HT dob rajta kicsit... -
#1020 meg a HT technologyvmiert ki volt kapcsolva a biosban..most visszakapcsoltam.. mennyire lesz jobb a gep? -
#1019 nah most irom ki a bootos memtest86 ot.. remelem ez kiirja ha van valami problema
-
#1018 azonnal elhalalozott??
vagy szep lassan???
mert az elobb mikor indult a gep szepen kiirta hogy 1024 ram ok
-
#1017 tuti? PH!n egyszer egy srácnak letört egy ilyen a 9500 -áról, de működött gond nélkül... -
#1016 Egy kicsi kondenzátor...Smd alkatrész.
Haver ramja is így halálozott el,külső behatás nélkül... -
#1015 sztem ez csak vmi fesz stabilizáló...azért egy memtestet futtass... -
#1014 most vettem spark 7+ -t
igaz meg nem szereltem bele de pisztos nagyon tutko..
leginkabb azert vettem mert minimum fordulaton ultrahalk viszont ha izzik a gep le tudja huteni a 6 ezres fordulataval -
Taibi #1013 Szevasztok!
Fogok kapni egy P4 3GHz-es Prescott CPU-t.
Ezt mivel kellene hűteni?
Zalman CNPS7000B-Cu vagy Thermaltake spark 7+ vagy valami más?
Vagy elég az a hűtő, amit gyárilag adnak hozzá? -
#1012 mittom en valami kis dioda vagy akarmicsoda.. tele van vele az egesz ram -
#1011 mi a csöcs ez? -
#1010 faszom... ennyire hulye hogy lehetek..
gondoltam felrakom a ramhutest mert nem birom tovabb...
erre az egyik ramrol sikerult ezt letornom:
nah.. a gep nem sipolt elindulasnal.. eees... a winfos is kiirta hogy 1 giga ramom van..szal elofordulhat hogy nem szenvedtem kart? esetleg le kene futtatni valami memoria testet vagy mi a csecs??? -
#1009 Ugye nem ilyened van?Ht 101 -
#1008 Kipróbáltam ezt a hulladékot...
Proci :Duron 1200 terheletlen 29 fok,terhelve 50...
Természetesen házhűtővel!
Ezt az eredményt eddig egy 6 cm-es Titan produkálta,igaz az hangosabb volt!
Már nem szedem le,mert ez csendesebb...De mégegyszer akkora mint a kicsi Titán!!!
Kicsi a bors,de erős:) Igaz hangos is!
Ez a hűtő a Spire bosszúja :))) Jól raktam fel!!! Nem támasztott ki a slot. -
#1007 nah megjott minden cucc:)
Zalmann VGA kartya.. a Thermaltake spark 7+ meg a ram cooler is:)
meg ma remelem megerkezik a masik ramra valo hutolapocska.. es akkor szombaton ossze is szerelem az egeszet:) osztan johet itt 80 fok nyar meg meg futhetek is.... akkor is hideg lesz a gepem:) -
Borg #1006 Ilyenem volt a HT101 előtt. Azt a 2000Ft-ot BŐVEN megéri, amennyibe kerül.
Ugyanezt a rendszeremet kb 5-6 fokkal hűtötte csak rosszabbul mint a HT101, tehát néha éppen 50 fölé ment a terhelt hőmérséklet. De ez nem gond.
A gond inkább az volt vele, hogy 1,5 év használat után felhangosodott a ventije. -
#1005 Gagyi alaminium.
Nemtom mennyit szánsz rá, ha van rá 6-7 ezer akkor sztem olyat vegyél, mint az enyém.
+Láttam olyat hogy glacialtech. Arra mondják, hogy nem olyan rossz. -
#1004 Mi a véleményetek erről a hűtőről?
Ma vettem egyet,majd berakom...
25 db hangos?kép -
#1003 Thermaltake Volcano 11. Nem hangos, átlag jómunkásenber is simán megveszi, és jól hűt...
Tudom ajánlani.
Amugy nem látott valaki webshopban vagy valahol 8cm-es UV érzékeny ventit, mer kéne vagy 4 darab. Itt Fehérvár cityben nem képesek hozni a boltba <lehet azért mert nincs egy normális bolt >. -
Borg #1002 Ja, csak nekem másra is kell költeni, nem csak a számítógépre :) (ottvan feleség, lakás, autó stb)
Most pl az autóra veszek pár cuccot, jól le is nullázom magam vele. -
Robin Hood #1001 Én is saját (magyar átlag)fizetésemből vettem. -
#1000 Zalman passzív ház kéne nekem, azzal elégedett lennék :) -
Borg #999 Fényekre meg hasonlókra nem gizdulok. Az szempontjaim kimerülnek abban, hogy jól hűthető legyen 120-as ventikkel, méghozzá halkan, és könnyen szerelhető is legyen.
De asszem még várok, majd ha 20k alatt lesz az ára, talán akkor :) "Nem a legyek hordják össze" tudod :D -
Robin Hood #998 Nekem 12 centi ventiből ajánljatok vmit ami nemcsak jól forgatja a levegőt, de lehetőleg világító ledes is (thermalright xp-120-ra lesz). -
Robin Hood #997 Már nem annyira drága, itt pl 33 + fa.
A kiváló hangszigetelésről a sok szellőzőrács gondoskodik. :D Minden oldalán (alul-felül is) szellőzik.
A HDD beépítés itt alapból úgy néz ki hogy van egy 3.5"-os keret (3 vinyónak) ventillátorral az elején, és ezt pakolod oda ahova teccik (mivel tetőtől talpig csak 5.25" hellyel van tele az eleje). Szal a vinyóhűtés alapból megoldott. A ház váza vastag vas (17 kiló az egész nem spóroltak a cuccal), a borítás meg full alumínium.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a házat. Legjobb hogy az alaplap tálcát + a hátsó borítást úgy átvariálhatod hogy ha plexis oldalt akarsz, de a gép bal oldala takarásban van a szobádban (fal, asztal, stb), egyszerűen átrakod a lapot a bal oldalra, jobbra meg a plexit, és onnan gyönyörködsz az uv fényben pompázó alkatrészekben. Ilyet máshol még nem láttam. -
Borg #996 Már mire jó? -
#995 Zalman 8 centis ventije jó? -
#994 Ez már durva!
Ennek 200db a hangja :DDEDD -
#993 :) -
Borg #992 Hmm én is olyant akarok majd venni, ha rámszakad a lottó. Kár hogy aranyárban mérik.
Jól hangszigetelt az? Mi a véleményed róla? Igazából az a jó benne hogy 120as ventikkel lehetne hűteni. Nameg minden HDDt szépen hűtene. -
Borg #991 Hát akkor próba cseresznye, csak a shutdown temperaturet állítsd be azért :)) -
Robin Hood #990 Nekem ilyen problémám nincs, a Stacker házam elég jól szellőzik, meg hűt. :) -
#989 2 ventis enermax tápom van -
1)nemsokkal jobb...
2)lefagytak a labaim.... -
Inquisitor #987 Nem tudom jobb e, de az mond valamit, hogy halk módban elhűt egy Prescott 3-3,2GB-os kályhát? :) -
Borg #986 És attól miért is szakad le kevésbé az alaplapom, mint az aerocooltól?:D
Az meg hogy 2-3 fokkal jobban hűt a Thermalright, nem ér meg 3x akkora árat. Főleg úgy nem, hogy ugye az Aerocool árában a 8cm venti is benne van, ami a Thermalrighthoz meg nincs, ha jól tudom. -
Robin Hood #985 Hát ezen nincs is mit kommentezni. Az xp120 bűntet rendesen. :) -
Borg #984 Egyetlen 120-as venti felülre 1000rpmen, az kiviszi a meleget, és nincs hangja se.
Mondjuk ha kétventis a tápod, és az aerocool is pont úgy áll, akkor az alsó venti vihet el elég meleget róla, hogy ne kelljen rá külön venti.