4904
hűtés
-
#1303 12K volt bontatlanul a három Zalman blokk + memhűtők együtt. PH!-n árult zalman cuccokat egy időben tReborN, de már rég nem űzi a boltot... -
#1302 Zsír, nekem meg Skoda... -
#1301 Lada Hütőm van. Nem is kell venti.:) -
#1300 neked zalman blokkjaid vannak.igaz?
mennyiért vetted? -
#1299 Ordasi radija fos, de a többi cucca cool...legalábbis az nekem nem vízhűtés, amihez venti is kell... -
izb #1298 Coolcomp.hu
Nem olcsó de megbízható,és már rendeltem töllük. -
izb #1297 Na már itt is van:) -
#1296 és zalman blokkokat hol lehet kapni mert eddig sehol se találtam? -
#1295 ORDASI féle vízhűtés. Szerintem jó, ennyi pénzért. Nekem is ilyenem van. -
izb #1294 komolyra fordítva a szót az ordasi féle vízhűtésről csak jót hallottam.
nézz utána a googlival. -
#1293 pff! olyan cucc nem kell! meg annyi pénzért!
a zalman az addig oké! -
izb #1292 Zalman:))))))
Reserator made by Punker:)) -
#1291 blokkokat nem tudsz? meg pumpát!? -
#1290 hogyne!irány az Obi!megkérdezed az eladót hogy mit ajánl egy 2-3mm-es lemez(ami kemény,és nem akarod széjjelbarmolni) vágására!azt ha tudja a szakember hogy mi a téma akkor ad egy jó korongot!
:DDD -
izb #1289 Hát ha a jövőre is gondolsz,akkor mindenképp vízhűtés.
-
#1288 mert a coolermaster hyper 6 az tökéletesen hűt egy 3200+-ot ami fel van tépve 200Mhz-el!
És így is 33 foknál nagyobb hőmérsékletet nem mért az ismerősőm!
szal e-két hűtö között gondolkodom!vagy egy vízhűtésről! amihez veszek normál blokkokat azt sufni tuning beindul! :D -
#1287 Áhá!
De lehet venni külön fasza korongokat is rá, nem? -
#1286 nem a flex a lényeg!hanem milyen korong van rajt :D -
izb #1285 Elviekben jó eséllyel lehüti. -
#1284 Hát, a házam oldala olyan mint a páncél. Vagy ha nagyon szenvedek, akkor átvinné szted? Télleg, nem lehet egy flexet tuningolni? Kkcsit nagyobb áramot kapna a motor, biztos jobban pörögne -
#1283 Tápegységet meg ilyen vékony lemezt vagsalni jó az 5e forintos tesco gazdaságos flex is. -
#1282 Ha leveszed a feszültséget, akkor a légszállítás is csökken és túl fog melegedni a tápod!
Szabályzót lehet esetleg bele építeni de akkor ugye szét kell szedni.
Akkor jársz a legjobban, ha esetleg belefér az oldalába egy másik venti, na persze nem úgy, mint Narancs Codegenjébe -
#1281 Erről a ventilátorról tudnátok nekem valamit mondani CoolerMaster Aero 4 Retail ventilátor, ISB-V73-U1 (S478), mert én valahol azt látom, hogy csak 2.8 proci-ig jó máshol, meg azt hogy 3.6GHz-ig és magasabb most akkor melyik az igaz? Én egyébként egy 3.2 Ghz 800 FSB 1Mb L2 processzorhoz szeretnék venni egy jó hűtőt az alaplapom ASUS P4P800 SE. És max 8-12 ezer forintot szánnák rá. Ha tudnátok egy jót, ami biztos belefér az alaplapomba az nagyon jó, lenne. -
#1280 Jó 5let, csak kéne egy felx...Arra gondoltam, hogy kivágok egy darabot az oldallapból, és megcsinálom kinyitható ajtónak. De ezt majd a másik topicban. Szted mennyi egy jó flex? Ezek az TESCO termékek gondolom nem az igaziak... -
#1279 aham értem...legközelebb flexel vágjál -
#1278 De volt, DonQl adta kölcsön annó. Csak codegenék nem spóroltak a fémmel, ami nem gáz, csak nehéz volt vágni nagyon... -
#1277 nem volt lemezvágó ollód vagy mi? -
#1276 Én így halkítottam a Codegenen annó:
-
#1275 ha szétszeded ugrik a gar:)
de inkább jobb ha egy műszerészhez viszed és az csinálja meg! -
Pill #1274 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet-e a táp ventillátorán halkítani? Egy ThermalTake 420as Purepowerem van és elég hangos a ventillátorja. meg lehet csinálni hogy a ventinek csak 5vot adunk és akkor halkabb? Érdemes szétszedni? -
#1273 ez a zalman elvisz egy 3500+-ot jah meg ha tuningolom akkor is? -
izb #1272 Ha Zalman mellett döntesz,akkor olcsón tudok neked egyet.Ja és ez teljes réz.
Oldalamon megtalálod az árát meg miegymást. -
#1271 Zalman. -
#1270 Szerintetek melyik lenne a legjobb hűtő egy a64 3000+ -ra (úgy hogy húzni is lehessen..)
Glacialtech Igloo 7200
Zalman CNPS-7000B alcu
Spire Kestrelking IV
Előre is köszi! -
#1269 Nem nél nál -
#1268 "1261"-nél ott a kép . LBX01-BBB-410 -
#1267 amit írtál az aláírásban az a házad? a chieftec? melyik típusa? van kép? :)) -
#1266 Nekem is ez történt. 65 fok a csúcs . Délelőtt / meleg volt nagyon / 40 fokról indult és nem láttam még játék után sem 49 foknál többet.
Tegnap előtt cseréltem házat !!!!
Nem kell levenni az oldalát , nem kell ventillátor a géphez.
Nagyon szuper. -
#1265 Persze lehetett áramingadozás is, de a meleg a legvalószínűbb :)) -
#1264 oks, kösz. azért inkább megkérdeztem:)