4904
hűtés
  • MaSzKa
    házi készítésű magyar h2o hűtést 8000ft
    itt - Vízhűtéses blokkok gyártása - R600 !!! is
  • amdopteron
    hello vki segítene hogy milyen hütöt vegyek max 9ezerért ami jó AMD 5600X2 ESRE??vki írjon már le egy párat hogy miket ajánl
  • MaSzKa
    már írtam ilyet kaptam: enermax warp uc-9AEBS
  • zoolee
    Vagyél zalmit..-.-
  • MaSzKa
    ja vettem is Coolink VS9-et így 1év után piszokulmegjött a venti morgos hangja 1500ft volt újkorába halk volt
  • Solten
    16 db-s 1000 RPM-es ventit kapsz már 1k-ért is, Pl. (Glacialtech Silentblade, Zalman F3), jó drága ez a sz@r, ingyen se kéne...
  • MaSzKa kitiltva
    3-4000ft lehet de nem beztos nekem ingyen volt:)
  • Solten
    Hány millió Ft?
  • MaSzKa
    ezt most kaptam ajándékba :-)

enermax warp uc-9AEBS

Az Enermax piacra dobta új WARP ventilátorait, melyekben az Enlobal néven szabadalmaztatott mágneses-barometrikus csapágyazást alkalmazzák. A megoldás lényege, hogy a forgó részt részint mágneses mezők révén, részint a körülötte kialakuló légréteg segítségével lebegtetik. Ennek köszönhetően nem keletkezik súrlódási zaj (bár a szélzaj természetesen megmarad), egyenletesebb a forgás, és hosszabbra, 100 ezer órásra nyúlik az élettartam is.

A WARP sorozat ventilátorainak manuálisan szabályozható a fordulatszámuk, 3 és 4 érintkezős csatlakozóval is használhatók. A könnyebb tisztíthatóság érdekében a légcsavar leemelhető, sőt, a gyártó sajtóközleménye szerint az egész szerkezet működés közben vízbe is meríthető. A 12 cm-es modellen egy aranyszínű fordulatszabályzó gombot is elhelyeztek.

http://prorok.atw.hu/6.htm
  • zoolee
    wehehe..
  • MaSzKa
    nekem fekete müanyag gyorsrögzítő van mert hűlyén nézne ki a krómozott csavar az oldallapon
  • zoolee
    De én azért megmaradok a jóöreg csavarnál+ a vékony gumi lapnál.:)
  • MaSzKa
    ezért kell márkásat venni meg jól utánanézni mit vesz az ember mert szinte mindenhol átvágják már az embert
  • zoolee
    Naja...Télleg márkás, de volt ismerősöm akinek noname volt, az azt mondta, hogy majd 1 év alatt elpuhult, de közbe egyfolytába szerelgetett is.
  • MaSzKa
    csak ez nem gagyi
    szilikon szerintem 5évig biztos jó Coolink azért nagy márka

Extra-soft silicone for optimal decoupling
    Highly durable and tearproof
    Compatible with all fans and cases with standard mounting holes
    Easy installation and removal
    12 Anti-Vibration Bolts for up to 3 fans
  • zoolee
    Szép és jó, de ha megpuhul, akkor többet ront mint használ, mert nem lesz előg erős..és Jobban rezeg majd mintha szarul csavaroznád be, de eleinte nagyn jó.
  • MaSzKa
    ilyet kaptam BREKK-től ajándékba a corsair vx450w mellé
  • MaSzKa
    biztos gagyi 4000ft az ára
  • Gabesz amd64
    ultragagyi egy venti az :)

sehova se tudod rakni MAszka akkor minek vetted?
  • Falconer
    a designrol beszélek
  • MaSzKa
    német márka kinai gyártmány
  • zoolee
    Az, nekem is.
  • Falconer
    Nekem tiszta kínai piac feelingem lett töle :)
  • MaSzKa
    ilyen ventim van :-)
  • MaSzKa
    ja és az abit ip35 pron már mióta megjelen azóta úgy vannak elrendezve a sata dugaszok (lehet onnan vette az asus az ötletet)
  • Schwarz
    szutyok hp laptopon az alján is van luk, gumilábakon áll, ott be, hátul ki
  • Falconer
    Alapértelmezésben ha lerakod az asztalra, akkor kell hogy beszivja vhonnan. Szoval nyilvan nem az alljan, akkor marad az oldala.
  • zoolee
    Nemtoom, mivel kép alig van róla, szal ha adnál 1 képet eleje,hátulja oldalai alja, akkor meg tudnánk mondani.
  • rvn
    hali! Laptop. Albacomp v3! Egy szellöönyílás van rajta! AZ lenne a kérdésem h ha egy helyen kijön a levegö akkor hol megy be??? mert nem akarom eltakarni még véletlenül se
  • tmisi
    Elvileg ha a BIOS-ban be van állítva, akkor a hőmérséklet függvényében szabályozza az alaplap a venti fordulatszámát. De megállításról még nem hallottam. De lehet a C2D-k alapjáraton mennek passzív hűtésben is. :)
  • Lolcsy
    Hi all
    egy kérdésem lenne core2 gyári hütésével kapcsolatban
    Mikor elinditom a gépem nem mindig pörög folyamatosan a hütöm,néha megáll,
    de a proci 28-30fokon megy,mi lehet a probléma?esetleg csak akkor pörög a venti ha tényleg szükséges?vagy mindig kéne?:S
    Légyszi segitsetek,2,2es core2 röl van szó
  • MaSzKa

ezt se mondanám rossznak és már réóta lehet kapni az asus-t még 1 darabig biztos nem lehet csak 1 tanulmányt-prototípus félét csináltak az egyik bemutatóra
  • zoolee
    LOL.:)
    Itt a striker és a biltz extreme utódja.:P:P:P:P:P::P::P:P:P:P:P:KEEEl.:)
  • Beyond silence
    Van akkora fordulat száma mint a gyárinak, a bordák kiallítása meg sokall jobb - lehet gond akkor a hűtési teljesítményével? Köszi
  • MaSzKa
    ezzel a lépésen megelőzte most az asus az ABIT-ot:-(

• tmisi
    hát ha 775-ös akkor rámegy, az más kérdés, hogy a hűtési teljesítménye elég-e neki
    ki kell próbálni (max fagy)
  • Beyond silence
    A P4-esemhez használt PRIMECOOLER PC-HC4+ALCU CPU hütő szerintettek jó az új Intel CORE DUO E6600 -mhoz is? A hütőpapírján van a Socket T P4 LGA 775-höz is útmuttató, Core duo is 775-ös akkor jó hozzá? (Csak mert a gyári hütő olyan hangos mint az állat...) Köszönet a segítésgért!
  • zoolee
    Jujj, SRY, elítam .2000 re gondoltam..
    'Megmunkálás minek?' ??
    Hát azért mert ha odaraksz 1 darab 1 kilós tömböt és azt a winyó fél-1 óra alatt felmelegíti azt te 1 napig hűtheted, hogy 30 fokra hüljön, szal pár lyuk-borda kell bele.
    De elég ha csak átfúrod hoszzába párszor, meg vágsz bele pár bordát..
    Vagy elviszed és kimarják neked.
  • ibor90
    200Ft??? nem 2000-re gondoltál?
    ja és megmunkálás? :DDD
    csak úgy rápakolt mindent a vinyókra..:D
  • zoolee
    Hát, a vigyók a max 60 ° ot szereteik, szal az még elviselhető, de odabiggyeszthetsz eléjük 1 12 centis vagy 9 centis vagy ami befér.
    Ja és a hát hátuljába vagyél 1 ventit ami szÍvja majd ki a meleget.úgy még hidegebb lesz minden...
    Alut meg nem érdemes rakni bele, 1 kiló alu+megmunkálása drágább mint 2 darab venti..-.-
    2 darab venti kb 200 ft, 1 kiló alu 1200+megmunkálás 3000.