4904
hűtés
-
#2103 házi készítésű magyar h2o hűtést 8000ft
itt - Vízhűtéses blokkok gyártása - R600 !!! is -
amdopteron #2102 hello vki segítene hogy milyen hütöt vegyek max 9ezerért ami jó AMD 5600X2 ESRE??vki írjon már le egy párat hogy miket ajánl -
#2101 már írtam ilyet kaptam: enermax warp uc-9AEBS -
zoolee #2100 Vagyél zalmit..-.- -
#2099 ja vettem is Coolink VS9-et így 1év után piszokulmegjött a venti morgos hangja 1500ft volt újkorába halk volt -
#2098 16 db-s 1000 RPM-es ventit kapsz már 1k-ért is, Pl. (Glacialtech Silentblade, Zalman F3), jó drága ez a sz@r, ingyen se kéne... -
#2097 3-4000ft lehet de nem beztos nekem ingyen volt:) -
#2096 Hány millió Ft? -
#2095 ezt most kaptam ajándékba :-)
enermax warp uc-9AEBS
Az Enermax piacra dobta új WARP ventilátorait, melyekben az Enlobal néven szabadalmaztatott mágneses-barometrikus csapágyazást alkalmazzák. A megoldás lényege, hogy a forgó részt részint mágneses mezők révén, részint a körülötte kialakuló légréteg segítségével lebegtetik. Ennek köszönhetően nem keletkezik súrlódási zaj (bár a szélzaj természetesen megmarad), egyenletesebb a forgás, és hosszabbra, 100 ezer órásra nyúlik az élettartam is.
A WARP sorozat ventilátorainak manuálisan szabályozható a fordulatszámuk, 3 és 4 érintkezős csatlakozóval is használhatók. A könnyebb tisztíthatóság érdekében a légcsavar leemelhető, sőt, a gyártó sajtóközleménye szerint az egész szerkezet működés közben vízbe is meríthető. A 12 cm-es modellen egy aranyszínű fordulatszabályzó gombot is elhelyeztek.
http://prorok.atw.hu/6.htm -
zoolee #2094 wehehe.. -
#2093 nekem fekete müanyag gyorsrögzítő van mert hűlyén nézne ki a krómozott csavar az oldallapon -
zoolee #2092 De én azért megmaradok a jóöreg csavarnál+ a vékony gumi lapnál.:) -
#2091 ezért kell márkásat venni meg jól utánanézni mit vesz az ember mert szinte mindenhol átvágják már az embert -
zoolee #2090 Naja...Télleg márkás, de volt ismerősöm akinek noname volt, az azt mondta, hogy majd 1 év alatt elpuhult, de közbe egyfolytába szerelgetett is. -
#2089 csak ez nem gagyi
szilikon szerintem 5évig biztos jó Coolink azért nagy márka
Extra-soft silicone for optimal decoupling
Highly durable and tearproof
Compatible with all fans and cases with standard mounting holes
Easy installation and removal
12 Anti-Vibration Bolts for up to 3 fans -
zoolee #2088 Szép és jó, de ha megpuhul, akkor többet ront mint használ, mert nem lesz előg erős..és Jobban rezeg majd mintha szarul csavaroznád be, de eleinte nagyn jó. -
#2087 ilyet kaptam BREKK-től ajándékba a corsair vx450w mellé
-
#2086 biztos gagyi 4000ft az ára -
#2085 ultragagyi egy venti az :)
sehova se tudod rakni MAszka akkor minek vetted? -
#2084 a designrol beszélek -
#2083 német márka kinai gyártmány -
zoolee #2082 Az, nekem is. -
#2081 Nekem tiszta kínai piac feelingem lett töle :) -
#2080 ilyen ventim van :-) -
#2079 ja és az abit ip35 pron már mióta megjelen azóta úgy vannak elrendezve a sata dugaszok (lehet onnan vette az asus az ötletet) -
#2078 szutyok hp laptopon az alján is van luk, gumilábakon áll, ott be, hátul ki -
#2077 Alapértelmezésben ha lerakod az asztalra, akkor kell hogy beszivja vhonnan. Szoval nyilvan nem az alljan, akkor marad az oldala. -
zoolee #2076 Nemtoom, mivel kép alig van róla, szal ha adnál 1 képet eleje,hátulja oldalai alja, akkor meg tudnánk mondani. -
#2075 hali! Laptop. Albacomp v3! Egy szellöönyílás van rajta! AZ lenne a kérdésem h ha egy helyen kijön a levegö akkor hol megy be??? mert nem akarom eltakarni még véletlenül se -
tmisi #2074 Elvileg ha a BIOS-ban be van állítva, akkor a hőmérséklet függvényében szabályozza az alaplap a venti fordulatszámát. De megállításról még nem hallottam. De lehet a C2D-k alapjáraton mennek passzív hűtésben is. :) -
Lolcsy #2073 Hi all
egy kérdésem lenne core2 gyári hütésével kapcsolatban
Mikor elinditom a gépem nem mindig pörög folyamatosan a hütöm,néha megáll,
de a proci 28-30fokon megy,mi lehet a probléma?esetleg csak akkor pörög a venti ha tényleg szükséges?vagy mindig kéne?:S
Légyszi segitsetek,2,2es core2 röl van szó -
ezt se mondanám rossznak és már réóta lehet kapni az asus-t még 1 darabig biztos nem lehet csak 1 tanulmányt-prototípus félét csináltak az egyik bemutatóra -
zoolee #2071 LOL.:)
Itt a striker és a biltz extreme utódja.:P:P:P:P:P::P::P:P:P:P:P:KEEEl.:) -
Beyond silence #2070 Van akkora fordulat száma mint a gyárinak, a bordák kiallítása meg sokall jobb - lehet gond akkor a hűtési teljesítményével? Köszi -
#2069 ezzel a lépésen megelőzte most az asus az ABIT-ot:-(
-
tmisi #2068 hát ha 775-ös akkor rámegy, az más kérdés, hogy a hűtési teljesítménye elég-e neki
ki kell próbálni (max fagy) -
Beyond silence #2067 A P4-esemhez használt PRIMECOOLER PC-HC4+ALCU CPU hütő szerintettek jó az új Intel CORE DUO E6600 -mhoz is? A hütőpapírján van a Socket T P4 LGA 775-höz is útmuttató, Core duo is 775-ös akkor jó hozzá? (Csak mert a gyári hütő olyan hangos mint az állat...) Köszönet a segítésgért!
-
zoolee #2066 Jujj, SRY, elítam .2000 re gondoltam..
'Megmunkálás minek?' ??
Hát azért mert ha odaraksz 1 darab 1 kilós tömböt és azt a winyó fél-1 óra alatt felmelegíti azt te 1 napig hűtheted, hogy 30 fokra hüljön, szal pár lyuk-borda kell bele.
De elég ha csak átfúrod hoszzába párszor, meg vágsz bele pár bordát..
Vagy elviszed és kimarják neked. -
#2065 200Ft??? nem 2000-re gondoltál?
ja és megmunkálás? :DDD
csak úgy rápakolt mindent a vinyókra..:D -
zoolee #2064 Hát, a vigyók a max 60 ° ot szereteik, szal az még elviselhető, de odabiggyeszthetsz eléjük 1 12 centis vagy 9 centis vagy ami befér.
Ja és a hát hátuljába vagyél 1 ventit ami szÍvja majd ki a meleget.úgy még hidegebb lesz minden...
Alut meg nem érdemes rakni bele, 1 kiló alu+megmunkálása drágább mint 2 darab venti..-.-
2 darab venti kb 200 ft, 1 kiló alu 1200+megmunkálás 3000.