hűtés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bekoszolodott
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Felszerelhetõ Socket 754, 939, 940
Borda mérete 107 x 80 x 60 mm
Borda anyaga alumínium, réz alappal
Ventilátor mérete 80 x 80 x 25 mm
Ventilátor fordulatszáma 2700 rpm
Levegõszállítás 34,5 cfm
Hangerõ 22 dBA
Csapágyazás golyós
Gyártó weboldala www.speeze.com
Forgalmazó Sowah Kft.
Bruttó fogyasztói ára 4 000 Ft
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Speeze CopperReef(Athlon 64-es)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Bocsi, ez a szubjektív véleményem 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Talán, ha sikerül karácsonykor új konfigot építeni, akkor a DFI lappal nem lesz ilyen gond.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ugyanis a proci széle a táp oldalától 1cm-re van. Így Zalman szóba se jöhetne, pedig az lenne az igazi. Meg amugy is elég nehéz találni olyan hûtõt ami ezen elfér. A Volcano11 már az elejétõl fogva qrva hangos, és le kéne cserélni, csak egyszerüen nem találok olyan hûtõt ami el is fér, meg jó is lenne...
próba cseresznye alapon vegyél egy ilyen chipset hûtõt és ha nem válik be akkor max 1200ft buktál.
Viszont ha jó kuss lesz a gépedben.
Egy próbát megér szerintem.
X700-am van, de a méreteit nem tudom õszíntén szólva.
Ki gyárt olyan bordákat, amik erre a lapra jók?
A kis chipset hûtõ így leghangosabb alkatrész a gépben.
Tudtok ajánlani erre alternatívát? Asus A8N-SLI alaplapom van. Néztem Zalman chipset hûtõket, 3 féle van, de mindegyikre azt írja, hogy csak olyan alaplapra, ahol a chipset a CPU és az AGP vagy PCIe slot között van.
Ha szeretsz barkácsolni érdemes elgondolkozod rajta, ha viszont nem akarsz szarakodni ilyesmival akkor Zalman D-t ajánlanám az X700-ra.
10.000-et rászánnék.
ezt bátran merem ajánlani,mert nekem is amd 64 3000+ procim van,és ezzel a hûtõvel a hõmérséklet 32 fokos.
az ára 10000ft és extra halk
Radeon X700-ra és Athlon 64 3000+-ra milyen hûtést ajánlotok? Az a fõ szempont, hogy halk legyen, 15-18 dB körül lenne jó.
Köszi szépen.
www.vapostore.hu
a procimra kellene egy hûtés, de nem tudom eldönteni, hogy melyik a legjobb!
P4 3.0Ghz HT-t kellene lehûtenie
1. Coolink BAT1VS
2. Cooler Master Hyper 6
3. Cooler Master Hyper 6+
4. Zalman CNPS9500
és fontos lenne a hang is, mert a jelenlegi nagyon hangos
thx
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
tuningra nem ajánlott
AMD Athlon 64 3000+ BOX (venice) gyári cooler -je mennyire jó, ha jó és ha nem akkor miért?
Újj hûtõt kell vennem mert a régi hangos és néha shutdown csinált a gépem játék közben (spire fidge rock)
Procim: 2.5 barton (2170Mhz)
Ezeket néztem mert nincs több lovém erre:
Primecooler hyper II+ vagyIII+
Glaciatech igloo 2520
Thermaltake volcano 9
tehát ez 5-6 ezres kategória ezek közül mellik lenne a legjobb?
C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G
C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha sok pénzed van, akkor Zalman Reserator vízhûtés.
Ha közepes mennyiségû pénzt (10-15e Ft) akarsz elverni, akkor Zalman CNPS9500, Coolink BAT.
Ha viszonylag keveset akarsz költeni, akkor GlacialTech Iglo 5600.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
lenne egy kis problémám, ami a hûtéshez áll legközelebb. mégpedig az, hogy elég hangos a gépem. nemrég vettem, és ez az új a régihez képest egy turbina.
egy Pentium4 3.0Ghzes, 800Fsb, 1Mb cache, HT-s proci dolgozik benne, amit egy Spire 9T291B1M3 EasyStream III hût ( http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=80 ) így olyan 38-48 C fok szokott lenni a hõmérséklete. a hivatalos oldalon: Noise level 29.7 dBA.
a videókártyám egy Gigabyte GV-N66T128D (nVidia 6600GT) és gyári hûtés van rajta, így zajszintet nem tudok. hogy a videókártya jobban legyen hûtve, egy Titan TTC-SC03TZ ( http://www.titan-cd.com/eng/vga/sc03.htm )PCI helyre szerelhetõ kártyahûtõ is dolgozik a hûtésén. ennek fordulatszámát én tudom állítani, a legnagyobb 4400as fordulatszámon kb 33dBA a zajszintje, de csak 3500on szoktam járatni. a videókártya így 40-55 C fokos szokott lenni.
és ezeknek az áramot egy Coolink CP-4512P 450 Wattos táp biztosítja, ami silent Power-es, szóval elvileg halk.
a házban még van 2 csapágyazott ventillátor, egy befelé szívó elöl, és egy kifelé fújó hátul. (ezek késõbb kerültek a házba, így a hangot nem befolyásolják annyira)
szóval a kérdésem az lenne, hogy mit cseréljek le, és mire, hogy a hangon egy kicsit csökkentsek?
válaszokat elõre is thx
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Milyen hutést ajánlanátok az aláírásban leírt procimra ? (Tuninra kéne, most gyári van rajta)
Thx