hűtés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyvalamit nrmérte CPU_Z azt írja L3 cash 4x3MB XDXD de q900 ban nincs is l3 mas gyorsító tár😊😊 a másik meg memóriára azt írja 00mhz azt miért írja?? 800 on megy😊
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
vagy nem jól olvastam?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
JA és igazad volt a memóriát viszapakoltam 2-4 slotba és már megy dualba de még mindig nem értem azt írja pc2 6400 pedig pc2 8500 és DDR3-omnak érzékeli😊😊
Amúgy a feszeket lefixáltad, nem hagytál semmit auton?
Mert PH-n volt egyerek aki nemfixálta le, és ahogy tolta feljebb az fsb-t kinyÍrta a gépét.
Cpu hõmérséklet a cpu teszt után közvetlenül
1-2-3-4. mag 58-64 között
ezen kívül max 58😊😊
egyszerûen biosba felhúztam a CPu FSB-jét és az húzta magával a memóriát és a Procit is:9 Holnap veszek hõpasztát is és akkor meglátom hogy megy😊😊
Ja és valamiért nem Dualba menek már a ramok ötlet?? eddig 2-4 slotba voltak most 1-3 ba mert haver szerint abba van Dual chanel de CPU-Z nekem 2-4 be is jelezte😊😊
ezek aza datok jónak számítanak??😊
Ezt nézd!
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Lehet halkabb a gép többi ventijénél?
Nekem szinte csak a db-ek szamitanak...
Fölhergeltem a potom pénzért(9k) vett 9700 asomat, és naggyon szép, "nem töri ketté a lapot" gyárihoz képest halk, nem pwm es, de nem is kell, nemszeretem.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
http://thermalright.hu/
Igényes,nagyon komoly hûtési képességekkel.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..