4904
hűtés
-
[Walaki]D`Lair #207 hmmm...ez most szöget ütött a búrámba...mennyi lehet most egy 9500Pro? Minnyá utána nézek... -
#206 Én meg szarnék rá, és max. annyit válaszolnék, hogy: "Igen megmondtad, te vagy az okos, nekem meg jól megy a gépem!" kb. ennyi, és ha látja, hogy leszarod, hogy mit nyavajog, meg okoskodik, akkor előbb-utóbb abbahagyja, ezért kár magadat büntetni! -
[Walaki]D`Lair #205 neeem...félreértesz! Semmi bajom az Ati-val, és nem azért nem veszek mert neki az van...hanem mert egy Ati fanatikus állat, aki azért költi az összes fityingjét a gépére, hogy az jobb legyen mint az enyém (nonszensz)...na ezért nem veszek Ati-t, mert akkor jönne az "ugye megmondtam" szöveg és azt nagyon nem szeretném... -
izb #204 ezért nem venni,badarság!!
ezzel magadat szopatod,nem a haverodat:)) -
#203 Hát ez nem rossz, azért nem veszel kártyát, mert a haverodnak az van... Kissé kitekert logika ez nekem, én azért veszek meg egy kártyát, mert jó a teljesítménye, és nem azért mer téppen a haveromnak olyan kártyája van, vagy nincs olyan kártyája, nekem az a fontos, hogy NEKEM jól teljesítsen, de Te tudod! -
[Walaki]D`Lair #202 sorry, de azt nem veszek....(nem azért mert szar az Ati, hanem egyik barátom miatt aki nagyon Ati fanatikus és ezzel szopatjuk :)))) -
#201 Én most kb. egy évig nem vennék a helyedben nVidia kártyát, hanem beszereznék egy jó R9500Pro-t, vagy egy R9700-ast! -
[Walaki]D`Lair #200 bár lehet, hogy megvárom az NV35-öt az eladással...:-/ -
[Walaki]D`Lair #199 Ok..erre még alszok egyet és majd küldöm a választ... -
#198 Érdekel, mennyit kérsz érte? Választ, ha lehet mail-ben thx!
Haver akar vagy egy Ti200-at, vagy egy Radeon 8500/128MB-t, ha ez eladó, akkor nem lehet rossz vétel a tuning szempontjából! -
[Walaki]D`Lair #197 De már nem lehet kapni...:-/
De van egy nekem egy eladó ha érdekel :DDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #196 MSI StarForce 3 Ti200 128-TD
alapórajel 175/400 -->>> 265/490 :DDDDDD -
#195 ismeros tnt2ultra-jara epitettem ra a fop32 hutobordajat :D jo kis passziv hutes lett belole :D azt meg mar amugyis lassan megszokjuk hogy NVkargya 2 helyet elfoglal :D -
#194 Atttyaúristen, 265MHz Ezt nem gondoltam volna!!! Pontosan milyen típus ez a GF3, lehet, hogy javasolom egy haveromnak. -
[Walaki]D`Lair #193 eddíg ment 255/490-en...most megy 265/490-en...
De még feljavítom a memóriák hűtését is... -
#192 És így mennyire lehet meghúzni azt a GF3-at? -
[Walaki]D`Lair #191 hát az biztos hogy nem :DDD
De a GF3-hűtését is megturbóztam kicsit :DDD -
#190 Kár, hogy nem megy a kártya, biztos nem melegedett volna túl! -
[Walaki]D`Lair #189 annyira nem...20-25 perc fűrészeléssel és ragasztással együtt... -
#188 Ez pech! Sokat dolgoztál vele? -
[Walaki]D`Lair #187 tegnap meg egy Savage 4-re csináltam hűtést :)))) (kurva jó lett, csak a kártya nem működik :)) -
[Walaki]D`Lair #186 én pont fordítva csináltam anno...vettem egy 8centis házventit, a fop 38-at kivettem és a 8cm-est rábarkácsoltam... -
#185 Hát igen, eléggé barkácsmeló lenne rárakni egy P4-re a FOP-38-at, viszont a ventije alkalmas HDD hűtésre, vagy a ház szellőzésének javítására, csak le kell szedni a bordáról! -
[Walaki]D`Lair #184 amúgy tényleg jó...csak most így a gyári P4 hűtő után nem tudnék visszaszokni rá :))) -
#183 Leverted volna vele a kád zománcát!
Egyébként a FOP-38 egy jó kis hűtő! Nekem valami olyasmi üzemel az 1100-as Celeronomon! -
[Walaki]D`Lair #182 ehh..ha ezt korábban tudom egy másfél évvel, akkor bebaszom a FOP-38-amat a kádba :DDD -
#181 Jaja, a folyó csap alá, de nem kell elszörnyedni, az egész művelet nem tart tovább 2-3 percnél, ennyi idő alatt nem kezdd el rozsdásodni és utánna hajszárítóval TELJESEN megszárítom, majd beolajozom, és végül összerakom, SOHA még nem állt meg ventillátor a gépemben, és mindig a lehető legcsendesebben pörögnek, az igazi zajt a légáramlás okozza, mert ugyebár 2db 5000-et forgó 6cm átmérőjű ventillátoron elég jelentős a légáramlás (lásd: hajszárító), és hát így elég zajos a gépem... -
[Walaki]D`Lair #180 Belerakod a vízbe? -
#179 Én inkább az olajra szavazok, mert lehet, hogy gyakrabban kell olajozni, de a hatásfoka jobb, vagyis joban pörög a venti...
Én a következőképpen tisztítom a ventiket: leszerelem, langyos vízben (!) megmosom, hajszárítoval TELJESEN megszárítom, majd szilikonolajjal megolajozom, és visszaszerelem. Eddig még egy ventim sem állt be, és mind remekül üzemel, sőt néha az új ventinek is megnövlhető a teljesítménye ezzel a módszerrel, kb. 5-10%-al! -
#178 inkább zsir kell neki,az tovább birja mint az olaj.és jó lesz,csak néha nézd meg... -
#177 vegyél újat -
#176 Ha egy hűtőm néha nem indul el magátol, csak akkor, ha ujjal megpöccentem mit tegyek hogy megjavuljon? Szabad/Lehet-e olajozni, ha igen hogy, stb? -
#175 Attól függ, hogy merre szellőzik jibban a házad! -
#172 Hivatalosan 90 C felett adják meg magukat az Athlon XP-k. -
#170 Azért mert az az Athlonok legvége, és annak még elég nagy a teljesítményfelvétele, így nagy a hőleadása is! Ha 60 fok föleé nem nagyon megy, mondjuk nem éri el nyáron sem a 65-öt, akkor semmi gond, azt nem nagyon lehet jobban "behűteni" sima léghűtéssel! -
#168 Nekem is Fridge Rock van... Nem olyan nagy tűz.. milyen proci van alatta???? Nekem 2400+ os Xp és azért ott vannak azok a 55-56 fokok munka után.. ok 166-os Fsb-vel megyek.. -
RoyTheKing #167 De azért köszi a tanácsokat... Te voltál az első aki hozzászólt a problémámhoz. Thanks! ;) -
RoyTheKing #166 Nem baj.... Akkor majd megzsírozom ha muszáj lesz. A lényeg, hogy tudom orvosolni a problémát. Pá! -
Borg #165 kb egykét hétig... aztán kimegy az olaj belőle, ahogy belement. A ventiket inkább zsirozni kell... -
RoyTheKing #164 Nahh emberek! Megosztom a tapasztalatomat másokkal is. Nagyobb volt az ijedtség, mint a baj. Visszavittem a kártyát az üzletbe és ott 1 órán belül megcsinálták. Mindössze egy kis olaj a venti közepébe és teljesen tökéletesen működik! Hál'istennek! Már tisztára beparáztam pedig csak szorult egy kicsit... :)