4904
hűtés
-
Borg #291 Ilyen sima ezüstös paszta... de azzal nincsen gond.
Amúgy itthon az 1400as P3 általában nem megy 38 fok fölé (D5TB), de most a nagy melegek óta biza' van hogy 48at is látok...
A chipset meg 34fok. -
#290 Tudtommal a DIE temperature ezeknél a P4-eknél 71 fok, és ott le is lövi magát, viszont nézd meg, hogy rendesen be van-e kenve pasztával a hűtő, nincsen alatta se túl sok se túl kevés, egyébként milyen paszta volt hozzá?
Nálam is 30-35 fok van, és az 2400+ AMD-m terhelésnél 60 fokig megy fel, az 1100-as celeronom 38-ig , az irodában a P4 szintén kb 30fok mellett 47-49 fokos... -
Borg #289 30fok szobahő mellett?
Mondjuk szerintem is sok. Nem mintha gondja lenne miatta. -
#288 Az SOK, nálunk megy egy ugyanilyen hűtővel, és nem ment eddig 47 fok fölé! -
Borg #287 P4 2.4/533 procinak hány fokon kéne mennie? Van ilyen valakinek?
Minap összeraktam egyet egy cooltank1 breezzel, és mig az komótosan 2500-3000 között pörög, addig ez 54 fokon megy... -
#286 Mert gyűlölöm a Seagate winyókat, rengeteg ment tönkre nálam is és az ismeretségi körömben is, de remélem ez a Barracuda jobban fogja bírni... -
#285 "öt nem szeretem" miért??? -
[Walaki]D`Lair #284 Ment a válasz! -
[Walaki]D`Lair #283 Igen, szerintem is az lesz belőle a végén... -
[Walaki]D`Lair #282 Ok, minnyá megnézem... -
#281 Radeonra szavazok, nekem is az pörög a gépben... ház nálam másodlagos, mert sosincsen rajta az oldala, a winyo meg nekem most elég (Maxtor 40GB + Seagate 60GB őt nem szeretem + IBM 80GB, ja és mind 7200/ATA133, meg van 2db 6.4GB-os "mobil
" winyóm 1 Western Digital és egy Quantum), de ha nem lenne, CD-t akkor is lehet írni, így én a VGA-ra szavazok... -
Statelya #280 Gerry: köszi, feltétlenül érdekel!!!
Walaki D Lair: írtam Neked magánba, arra az emilre, amit a neved alatt találtam.
-
[Walaki]D`Lair #279 Így van...azért rakom be...:)
GF3-al meg nem tudom mit kezdjek...vagy lecserélem egy 9700Pro-ra, vagy veszek egy 120GB-os vinyót, vagy egy Tt XaserIII-as házat.... -
#278 Elvileg ha beszereled rendesen a winyót, akkor a ház elég jól elvezeti róla a meleget, a GF3-ra meg inkább nem mondok semmit... :) -
[Walaki]D`Lair #277 Nameg itt lenne az ideje, hogy visszaragasszam a GF3 memóriájára a bordát, ami 2 hónapja leesett :DDDDDDDDDD
Lustaság powaaah :DDDD -
[Walaki]D`Lair #276 hmmm...akkor lehet hogy leszedem...úgyis most kicsit renoválom a gép belsejét, mert hetek óta az asztalomon van a vinyó egy CD rakás-al kipolcolva és a gépház oldala sincs fennt.... -
[Walaki]D`Lair #275 Ittvagyok....és kurvanagy szerencséd van, mert egy hónapja ide se néztem, és most is csak véletlenségből :))))) -
#274 Én nem licitálok (nincs is most ilyen hűtőnk), de ha lesz esetleg mostanában bent gyári hűtőnk, akkor megeresztek egy mail-t neked, elárulom, hogy én a felét sem kértem el az összegnek, amikor eladtam 3 darabot kb. 2-3 hete... -
Statelya #273 Gerry:
4990 büntivel együtt...
Reményeim szerint most "licitálás" jön :-)) -
#272 Mennyi volt az a hűtő, amit drágának találtál? Nekünk néha szokott maradni gyári hűtő, ha valaki dobozos procit kér, de extra hűtővel...
Egyébként tényleg jól müxenek, csak a rohadék "hővezető" fémlapocskát kell leszedni róluk, és pasztával pótolni, mert ezesetben 4-6 fokkal is alacsonyabban tartrja a procit a hűtő! -
#271 a gyári intelben profi csapágy van ennyi. -
Statelya #270 kössssz...
Kékhalban találtam, csak kicsit drágának tartom.
Walaki D Lair!
Szoktál még ide jönni? Te dícséreted nagyon a gyári Intel hûtőt, hozzád lenne kérdésem ezzel kapcsolatban. -
#269 intel-nél -
Statelya #268 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy véleményetek szerint lehet-e kapni olyan CPU hûtőt, amit a dobozos Intel P4-hez adnak.
Esetleg hol? -
#267 Nincsmit! -
#266 Mind1, legalább ezt is kipróbáltam. :) Azért köszi! -
#265 Akkor az a max az adott feszültségen is.
-
#264 Ezt hogy érted? Ez nem fordulatszámszabályzós venti. Csak azt hittem, tápról majd nagyobb feszt kap, ezért lesz gyorsabb. Most visszakötöttem simán a lapra, ugyan úgy 5300 körül megy, mint eddig. -
#263 Gondolom mert max fordulaton ment eddig is, viszont ez utan valoszinuleg mar annal lejebb nem is fog menni. -
#262 Közben rájöttem, még jó, hogy nem téptem ki belőle... :) Szóval megcsináltam, de nekem pontosan ugyan annyi maradt a venti fordulatszáma. -
#261 Nem, hanem egy rotring ceruza hegyével, vagy valami hasonlóan hegyes tárggyal benyomod a kis fém pöcköt, majd óvatosan kihúzod a műanyag csatiból, és belenyomod egy másikba (én egy öreg szar ventiről szedtem le a másik műanyag csatit...), és rá az alaplapra, majd pedig a másik felét szépen bekötöd a tápra, és kész! -
#260 Az a Borg feladata.
De mindjart atnevezem magam a 8472-es fajra.
Azt elpaholom nehogy mar , jol erezze magat. -
#259 szerintem próbáld meg asszimilálni.
vagy operáld ki az ellenállásokat, mert az ellenállás úgy is hasztalan.
:DDDDDD -
Borg #258 Eltaláltad:))) -
#257 És a venti sárga drótját hogy lehet 'szakszerűen' kioperálni a csatlakozójából, hogy esetleg később vissza is lehessen tenni? Rántsam ki erősen? :D -
#256 SPIRE Falcon Rock II ULTRA venti és asszem 2900en pörög.de nem biztos.akkor biztos azért nem indult mert kevés neki. mind1, letiltottam biosba és igy megy -
#255 Nekem az a megoldás jött be, hogy egy hasonló átalakítóval közvetlenül a tápra kötöttem a venti piros és fekete (12V és föld) drótját, a sárgát pedig bekötöttem rendesen az alaplapra, így jobban pörög a venti, kb. 8-10%-kal, és a fordulatszámmérés is megmaradt! -
#253 hát letiltottam a venti-figyelést a biosban és igy megy. remelem nem lesz gáz belőle... bár két évig ment ugy a régi h nem állt le eccer sem, remelem ez se fog -
#252 Csá!
Vettem egy új ventit. Leszettem a régit, felraktam az ujat. Inditanám, elindul és kb 2mp belül leáll. Visszateszem a régit minden rendben. (akkor is ha rárakom pluszba az ujat egy másik tápcsatira.tehát akkor is megy mindkettő ha a régi rajta van a procin és az uj is fel van téve)
Arra gyanakszom hogy a biosban be van állitva h ha nem megy a venti akkor lője le a gépet és ezt az ujat valamiért nem látja, a régit meg igen. mondjuk azt még nem probaltam hogy a biosban letiltom ezt az opciót. -
#251 Az miért jó, ha a CPU hűtőt nem az alaplapra kötöm, hanem egy ilyen átalakítón keresztül a tápra? Ettől gyorsabb vagy lassabb lesz a venti?