4904
hűtés
-
#332 Dehogyis 2500RPM üzemel. -
#331 Igen Apu :)
-
Borg #330 Csak szólok, ha még egyszer ugyaz bekerül több topicba, az ÖSSZESET törölni fogom. -
#329 JA es meg valami.
Ugye nem silent modban hasznalod, hanem normal modban a tuningnal ?
Mert az 1350es fordulat szvsz keves 3 GHzes tuningolt prociknal. -
#328 A Zalman hutoknel nagyon odakell figyelni a feltetelnel.
Valoszinuleg rosszul lett rateve a huto es nem fexik fel rendesen a processzorra. -
#327 Segítséget kérek abban, hogy miért melegszik annyira a P4 2.66Ghz procim default 55C játék közben akár 75C vagy több tuningolva 84C-> restart.
Pedig a legjobb hütő van rajta Zalman Cu7000.
Gépem:
ABIT BH7
[email protected] Zalman Cu7000
768MB 333DDR Samsung
Club 9700
Seagate 120GB 7200RPM 8Mb -
#326 Thermaltake AquariusII Liquid Cooling System-et forgalmaz az E-Connect.
Megtalalod az Alkatreszek-Cooler-Thermaltake szekcioban. -
#325 Nincsen, sajnos, viszont az apronet-en láttam az Intel processzorok kategóriában eladó gyári hűtőt! -
UnConnecteD #324 Lattam egy tomshardware-es video-t, amin egy Innovatek komplett vizhutest mutattak be. Nagyon tetszett. Volt benne hutoblokk cpu, vga, es alaplapi chipre is. Ilyet, vagy ehhez hasonlot hol forgalmaznak az orszagban? -
[Walaki]D`Lair #323 Jesszus! Az aztán a komoly gép bazz! Nekem jó még a 2.4-es is bőven...igaz nem HT-s és nem Dual DDR-es, de azért szeretem :D -
Statelya #322 Gerry, még nincs "elfekvőben" ilyen hûtőd? Tudod, nagyon várom. -
#321 Nem rossz(ak), nézz át a Radeonos topicba, ott írtam az egyik gépről pár sort, mivel abba Radeon 9800 Pro került, így a témába vágott. -
[Walaki]D`Lair #320 jó procik? -
#319 Szerintem is jó hűtő, én a napokban raktam össze szintén dobozos 2.6c jelölésű P4-et (800MHz FSB & HT), és jól müxik gyári hűtővel! -
[Walaki]D`Lair #318 Elég. Bőven elég. Sőt! Kurvajó hűtő. -
kisviku #317 Vettem tegnap egy intel p4 2.66-ost dobozosan.Namost mindenki azt mondta elég az a hűtés rajta amit az Intel mellékel.Még ki sem bontottam a dobozból úgyhogy fingom sincs milyen de azért megkérdem hogy kinek mi a tapasztalata vele.Amúgy szép a doboza....
-
[Walaki]D`Lair #316 Na....megcsináltam a hűtést végre a GF3-mon...:))) potom 2 hónap alatt...nem is rossz ugye? :DDDD -
[Walaki]D`Lair #315 jajajjaja!!! Nagyon komoly! Te figy...nem tudunk összefutni valamikor? Nagyon kéne a BC....:-/ -
Borg #314 -
Borg #313 Nem osztom a hajlamaidat, bocs:)) -
[Walaki]D`Lair #311 Nem veszed észre, hogy direkt csinálom te LOL? :DDDD -
#310 Mar megint rosszalkodsz ?
Na ezert most kapol. :)))
-
Borg #309 Vigyázz tiszta nyál lesz minden:) -
[Walaki]D`Lair #308
Bizony! Elég olcsó és nagyon jó minőségű hűtőbordák! -
Borg #307
(De nem csak 8500ra...!) -
[Walaki]D`Lair #306 viszont itt vannak jó bordák 8500-ra:
CWX -
[Walaki]D`Lair #305 így van...szart se érnek.. -
Borg #304 Azok a régi prochűtő bordák csak jól szétvághatóak max, de egyéb jó tulajdonságuk nincs.
Olcsó alu ötvözetből vannak, korántsem jó hővezetők.
Legjobb a tiszta vörösréz, vagy az ötvözetlen alu... -
#303 Ebben van valami, bár a nagy nyári melegekben inkább feltekerem a fordulatszámot, és elviselem a hangját, és amikor meg nincsen rá szükség, akkor szépen lecsökkentem, erre azért nem sok hűtő képes, kivéve ha az alaplap támogatja ezt alapból... -
#302 sikerült,rátettem mind a 4re,de 250-ről max pár Mhz-et tudok emelni szemetelés nélkül,azér meg nem éri meg... -
[Walaki]D`Lair #301 Ja...ha közben rövidrezárod mellette az ellenálásokat :DDDDDD (mint ahogy egyibarátom meg is döglesztette a sajátját...-a marha-:)) -
#300 hell..
volt egy 486-os procihoz hűtőbordám,picit beindultam,mer nem tuttam húzni a ramokat a 8500LE-n,nagyon melegednek. Szétdaraboltam a bordát 4 felé,gondoltam ráteszem a ramokra passzív hűtésnek. Itt tartok..
Tönkretehetem a kareszt? Mivel célszerű ráragasztani? Lehet alá rakni pasztát,amit a procihűtőhöz adnak??
köszke.. -
Borg #299 Csak éppen ha visszaveszed a fordulatszámát, akkor már nem is hűt annyira...
Kb 3000 fordulat körül kezd elviselhetővé válni a hangja szerintem, ott meg bármi más hűtő is hozza a teljesitményét... -
#298 Most adtunk el egyet, egy 2400+os XP-vel, asszem nettó 4e körül volt. -
#297 Ez tényleg nem néz ki rossznak. Nem tudod esetleg mennyibe kerül egy ilyen? -
#296 A Coolink U2VS talán nem olyan hangos, pláne, ha visszaveszed a fordulatszámát! -
#295 Gondoltam, hogy behűti. :) Érdekelnének más hűtők is, amik kb 50 fok alatt tartanák, és esetleg nem lenne turbina hangjuk sem. :) -
#294 Szerintem tökéletesen behűti a procit, ha nem zavar a turbina hang, akkor jó, nekem kb másfél éve van tuningolt TAK68-am, aminek hasonló a zajszintje, és most kezdtem el valami csendesebb alternatíván gondolkodni... -
#293 Üdv!
Globalwin CAK4-86 hűtőről mi a véleményetek? Vagy egy 2500-as Bartonhoz mir ajánlanátok? -
#292 Ez teljesen normális!