4904
hűtés
-
Justil #4504 Aham, tehát jól értelmeztem :)
Most igen erősen gondolkozok rajta, mert bár még előbb a tél jön, de nyáron nálunk sajnos rohadt meleg van, és féltem a procit, meg amúgy sem árt 1 minőségi hűtés.
Kérdés: vegyek hozzá Arctic Cooling Mx-2-es pasztát, vagy amit adnak hozzá az esetleg jobb, vagy ugyanolyan jó? Mert gondolom adnak hozzá :) -
#4503 nagyon jóféle cucc!
Kompatibilitás:
Intel:
Socket 478 minden modell
Socket T / LGA775 minden modell
Socket LGA1366 minden modell
AMD:
Socket 754 minden modell
Socket 939 minden modell
Socket AM2 minden modell
Socket AM2+ minden modell
Socket 940 minden modell -
Justil #4502 Gyerekek, ez a Scythe Mugen 2 ez jóféle, mi? :)
Most egy 775ös Core2Quad procim van, de jól értelmezem, hogy ha később esetleg váltanék i7-re, akkor ez a drága az 1366os sockethez is jó lesz? :) -
#4501 Zalman CNPS10X Quiet
-
#4500 gondoltam hogy feltűnik majd :D
am ez a tetejére rakott venti "keresztbe" akár CF hűtésre is jó 5let lehet sztem :) -
#4499 bio -
Mögnézem... -
#4497 asszem kb 4200 computermode.hu-n guglizd meg :) -
#4496 Nekem tetszik. :D
Mennyi?! -
#4495 komoly :D
Slip Stream 120 mm Slim ventilátor vezérlővel
Az új Slip Stream 120 mm Slim ventilátor kitartó kutató- és fejlesztőmunka eredményeként az eredeti Slip Stream 120 mm-hez képest olyan előnyökkel bír, mint a magas légszállítás alacsony fordulaton, mindezt csupán 12 mm-es vastagság mellett. A mellékelt vezérlővel az igényeknek megfelelően lehet kontrollálni a ventilátor sebességét.
Multi funkciós ventilátorrögzítés 80 - 140 mm-ig
A ventilátorokat a környezet igényeihez igazítva több féle módon is fel lehet szerelni a Kama Stay-re: akár két ventilátor is beszerelhető a keretbe párhuzamosan, vagy a keret tetejére, 90 fokos szögben.
2.5“ HDD / SSD rögzítésének lehetősége
A Kama Stay lehetőséget nyújt akár 3 darab 2.5”-os HDD vagy SDD tároló felszerelésére is. -
#4494 már linkeltem 130eftosat is -
#4493 Az arrol ( osszeg ) is emlithetnel valamit ami azon az alaplapon figyel -
#4492 Köszönöm!
Neked is Maszka.
-
#4491 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=232626
-
#4490 1260ft 4gramm
-
#4489 én felpasztáztam vele 3 procit, meg egy vga hűtőt. -
#4488 Ezt mennyiért vesztegetik?!
És 1 tubusnak kb. hány %-a megy el 1 pasztázáshoz?!
-
#4487 fasza cucc. nekem P4-es gépen (3.0 HT) cseréltem, és 4-5 fokot javított :) azóta csak ezt rakom. gyári cumók nem kellenek :P -
#4486 és a gyári cooler master z600-hoz adott paszta jelentem 1 vacak -
#4485 Kul, Maszek. -
#4484 ma vettem:
-
#4483 Nem érdekes,jó a vga teljesen passzívban is,idle 42fok,load meg max 56volt eddig...de úgy néz ki mégse kell ez a ventiszabályzó...abszolút hangtalan a masina,még maxos venti fordulatokon is.Szal tegnap megvettem,ma már fel is raktam a hirdetést...
(Zalman ZM-MFC1 2db hosszabbítóval irányár 5k Bp személyes-átvétel) bocsi a hirdetésért,de hátha itt is megtetszik vkinek... -
#4482 2x8-as SLI eseten, elvileg mukodnie kell az alsonak is 16x-oskent. -
#4481 Ánusz M2N-E SLI... -
#4480 Kul. Konkretan milyen lap? -
#4479 Na végre kussol a gép...kellett hozzá egy Ninja 2, a két 12es ház venti,amiknek abszolút nincs hangja...még szabályozni se kell...meg ugye egy Zalmi MFC-1...bár a két házventi csak 2 vezetékes,így nem világít a led-je a Zalminak,mert nem látja a fordulatot,de sebaj,én tudom hogy mennek^^ akartam még rakni egy 8as ventit a vga-ra(mert most passzív) de a Ninjától nem fért már el...az gáz ha a lenti PCI-E slotba rakom majd a vga-t?(SLI-s lap) -
#4478 5K alatt van Xilence,Revoltec, meg egy két márka még,de ezek nem olyan jó minőségűek.5k fölött használtan kapsz már Zalman-okat...pl MFC-1 ,MFC-2...ha újat akarsz akkor 10k körül tervezgess.
pl:MFC-1
MFC-2
de pcgear.hu-n asszem van sok fajta,ott nézelődj... -
#4477 Sziasztok! Nekem szükségem lenne egy ventillátor szabályozóra, csak nem tudom kiválasztani milyet vegyek, vagy melyik lenne a legjobb választás!? A lényeg, hogy minimum 4 ventillátort tudjon szabályozni úgy, hogy akár ki is kapcsolhassam őket, újraindítás után is megjegyezze a beállításokat, valamint kijelzőn írja a fordulatszámot és a hőmérsékletet!
Előny, ha az LCD-je kék háttérvilágítású és maga a panel ezüst színű, de ezek nem létfontosságúak, csak opcionális úgymond...
Tudnátok nekem ajánlani ilyesmi szabályozót ami nem gagyi? Köszi szépen előre is! -
#4476 Nincs vele semmi baj (mondjuk még nem raktam be őket,majd hétvégén,ha szerzek cpu coolert,meg rendet rakok a kuckóban)...úgy is akarok szabályzót venni,szval nagyon is jók ezek a ventik...na további kellemeset,ki vagyok a mai naptól. -
#4475 Ne hűtsetek már annyira.
Jön a tél. Fűteni kell. -
#4474 Mert ami nekem volt csak "egyiranyba fuj", tehat nem helyezheto a gep elejere... Meg honnan vagjam hogy 2 eres kabelt hasznal az AF (elegge meglepo) -
#4473 csakhogy te nekem nem ezt a ventit ajánlottad...AF12025L...ez meg vmi más ami a képeden van. tök8,sztem ha rádugom egy vezérlőre működnie kell úgyis...
(ez amugyis túl vastag,hogy berakjam előre...mert ez 38mm-es...amit vettem meg csak 25) -
#4472 Prémium kategóriás ventik versenye
-
#4471 én megcseréltem nemrég 2 ventin a 12V és az 5V-os kábelt, és nem változott a fordulat. igaz én növekedést vártam, de ugyanazzal a sebességgel forgott 12V-al is mint 5-el -
#4470 Amugy a 2 eres ventik fordulata is valtoztathato a motorra juto feszultseg csokkentesevel-novelesevel. Fekete a Ground, piros a +12V-os. -
#4469 Csak csodalkozok, mert ilyenem volt (3 eres):
-
#4468 jaja...tudod piros meg fekete, sárga nélkül
-
#4467 Újabb processzorhűtő-áradat várható
Zalman CNPS-10X Flex:
Sharkoon Silent Eagle C120 és C92:
Zalman kepes lesz vegre osszedobni egy fain hutot? Ranezesre utos. Sharkoon-ok is tetszetosek. -
#4466 -
#4465 az is jó jah. de az drágább is