4904
hűtés
  • Justil
    Aham, tehát jól értelmeztem :)
    Most igen erősen gondolkozok rajta, mert bár még előbb a tél jön, de nyáron nálunk sajnos rohadt meleg van, és féltem a procit, meg amúgy sem árt 1 minőségi hűtés.
    Kérdés: vegyek hozzá Arctic Cooling Mx-2-es pasztát, vagy amit adnak hozzá az esetleg jobb, vagy ugyanolyan jó? Mert gondolom adnak hozzá :)
  • pxxl
    nagyon jóféle cucc!

Kompatibilitás:
    Intel:
    Socket 478 minden modell
    Socket T / LGA775 minden modell
    Socket LGA1366 minden modell

AMD:
    Socket 754 minden modell
    Socket 939 minden modell
    Socket AM2 minden modell
    Socket AM2+ minden modell
    Socket 940 minden modell
  • Justil
    Gyerekek, ez a Scythe Mugen 2 ez jóféle, mi? :)
    Most egy 775ös Core2Quad procim van, de jól értelmezem, hogy ha később esetleg váltanék i7-re, akkor ez a drága az 1366os sockethez is jó lesz? :)
  • Solten
    Zalman CNPS10X Quiet

• pxxl
    gondoltam hogy feltűnik majd :D

am ez a tetejére rakott venti "keresztbe" akár CF hűtésre is jó 5let lehet sztem :)
  • MaSzKa
    bio
  • KranaZoli #4498

Mögnézem...
  • pxxl
    asszem kb 4200 computermode.hu-n guglizd meg :)
  • KranaZoli #4496
    Nekem tetszik. :D
    Mennyi?!
  • pxxl
    komoly :D

Slip Stream 120 mm Slim ventilátor vezérlővel
    Az új Slip Stream 120 mm Slim ventilátor kitartó kutató- és fejlesztőmunka eredményeként az eredeti Slip Stream 120 mm-hez képest olyan előnyökkel bír, mint a magas légszállítás alacsony fordulaton, mindezt csupán 12 mm-es vastagság mellett. A mellékelt vezérlővel az igényeknek megfelelően lehet kontrollálni a ventilátor sebességét.

Multi funkciós ventilátorrögzítés 80 - 140 mm-ig
    A ventilátorokat a környezet igényeihez igazítva több féle módon is fel lehet szerelni a Kama Stay-re: akár két ventilátor is beszerelhető a keretbe párhuzamosan, vagy a keret tetejére, 90 fokos szögben.

2.5“ HDD / SSD rögzítésének lehetősége
    A Kama Stay lehetőséget nyújt akár 3 darab 2.5”-os HDD vagy SDD tároló felszerelésére is.
  • MaSzKa
    már linkeltem 130eftosat is
  • gurubefree
    Az arrol ( osszeg ) is emlithetnel valamit ami azon az alaplapon figyel
  • KranaZoli #4492
    Köszönöm!

Neked is Maszka.

• MaSzKa
    http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=232626
  • MaSzKa
    1260ft 4gramm
  • pxxl
    én felpasztáztam vele 3 procit, meg egy vga hűtőt.
  • KranaZoli #4488
    Ezt mennyiért vesztegetik?!
    És 1 tubusnak kb. hány %-a megy el 1 pasztázáshoz?!

• pxxl
    fasza cucc. nekem P4-es gépen (3.0 HT) cseréltem, és 4-5 fokot javított :) azóta csak ezt rakom. gyári cumók nem kellenek :P
  • MaSzKa
    és a gyári cooler master z600-hoz adott paszta jelentem 1 vacak
  • Solten
    Kul, Maszek.
  • MaSzKa
    ma vettem:

• Morphin
    Nem érdekes,jó a vga teljesen passzívban is,idle 42fok,load meg max 56volt eddig...de úgy néz ki mégse kell ez a ventiszabályzó...abszolút hangtalan a masina,még maxos venti fordulatokon is.Szal tegnap megvettem,ma már fel is raktam a hirdetést...
    (Zalman ZM-MFC1 2db hosszabbítóval irányár 5k Bp személyes-átvétel) bocsi a hirdetésért,de hátha itt is megtetszik vkinek...
  • Solten
    2x8-as SLI eseten, elvileg mukodnie kell az alsonak is 16x-oskent.
  • Morphin
    Ánusz M2N-E SLI...
  • Solten
    Kul. Konkretan milyen lap?
  • Morphin
    Na végre kussol a gép...kellett hozzá egy Ninja 2, a két 12es ház venti,amiknek abszolút nincs hangja...még szabályozni se kell...meg ugye egy Zalmi MFC-1...bár a két házventi csak 2 vezetékes,így nem világít a led-je a Zalminak,mert nem látja a fordulatot,de sebaj,én tudom hogy mennek^^ akartam még rakni egy 8as ventit a vga-ra(mert most passzív) de a Ninjától nem fért már el...az gáz ha a lenti PCI-E slotba rakom majd a vga-t?(SLI-s lap)
  • Morphin
    5K alatt van Xilence,Revoltec, meg egy két márka még,de ezek nem olyan jó minőségűek.5k fölött használtan kapsz már Zalman-okat...pl MFC-1 ,MFC-2...ha újat akarsz akkor 10k körül tervezgess.
    pl:MFC-1
    MFC-2
    de pcgear.hu-n asszem van sok fajta,ott nézelődj...
  • MirP
    Sziasztok! Nekem szükségem lenne egy ventillátor szabályozóra, csak nem tudom kiválasztani milyet vegyek, vagy melyik lenne a legjobb választás!? A lényeg, hogy minimum 4 ventillátort tudjon szabályozni úgy, hogy akár ki is kapcsolhassam őket, újraindítás után is megjegyezze a beállításokat, valamint kijelzőn írja a fordulatszámot és a hőmérsékletet!
    Előny, ha az LCD-je kék háttérvilágítású és maga a panel ezüst színű, de ezek nem létfontosságúak, csak opcionális úgymond...
    Tudnátok nekem ajánlani ilyesmi szabályozót ami nem gagyi? Köszi szépen előre is!
  • Morphin
    Nincs vele semmi baj (mondjuk még nem raktam be őket,majd hétvégén,ha szerzek cpu coolert,meg rendet rakok a kuckóban)...úgy is akarok szabályzót venni,szval nagyon is jók ezek a ventik...na további kellemeset,ki vagyok a mai naptól.
  • KranaZoli #4475
    Ne hűtsetek már annyira.
    Jön a tél. Fűteni kell.
  • Solten
    Mert ami nekem volt csak "egyiranyba fuj", tehat nem helyezheto a gep elejere... Meg honnan vagjam hogy 2 eres kabelt hasznal az AF (elegge meglepo)
  • Morphin
    csakhogy te nekem nem ezt a ventit ajánlottad...AF12025L...ez meg vmi más ami a képeden van. tök8,sztem ha rádugom egy vezérlőre működnie kell úgyis...
    (ez amugyis túl vastag,hogy berakjam előre...mert ez 38mm-es...amit vettem meg csak 25)
  • MaSzKa
    Prémium kategóriás ventik versenye

• pxxl
    én megcseréltem nemrég 2 ventin a 12V és az 5V-os kábelt, és nem változott a fordulat. igaz én növekedést vártam, de ugyanazzal a sebességgel forgott 12V-al is mint 5-el
  • Solten
    Amugy a 2 eres ventik fordulata is valtoztathato a motorra juto feszultseg csokkentesevel-novelesevel. Fekete a Ground, piros a +12V-os.
  • Solten
    Csak csodalkozok, mert ilyenem volt (3 eres):

• Morphin
    jaja...tudod piros meg fekete, sárga nélkül
  • Solten
    Újabb processzorhűtő-áradat várható

Zalman CNPS-10X Flex:

Sharkoon Silent Eagle C120 és C92:

Zalman kepes lesz vegre osszedobni egy fain hutot? Ranezesre utos. Sharkoon-ok is tetszetosek.
  • Solten
  • pxxl
    az is jó jah. de az drágább is