4904
hűtés
-
#700 valami pollenszurot vagyakarmilyen porszurot szerintetek tudnek venni a gepemhez?? angol neve mi lehet?
es hova ragasszam: a venti belso felere vagy kulsore???
(tehat a venti azonnal tisztat sziv.. vagy koszosat sziv de tisztat fuj?... termeszetesen tudom hogy nem fog akkora huteni igy... -
Borg #699 Tegyél két 120-asat a házadba még, 4-5 fokot is jelent a jó keringetés.
Nekem úgyanúgy FRII-van, csak alatta 3000+on megy a barton. És ilyen tuninggal is ugyanannyi fok mint neked. max 49. -
sniper #698 Es Orbit ragoval? ~~ -
#697 jut eszembe.. nekem a proci hutom rohadt keveseket forog!!!
1785 eppen...
nem tudjatok miert lehet ez??? lehet hogy szar a fan? vagy csak direkt nem forgatja meg annyira feleslegesen? de ha jol emlexem 41 foknal is csak ennyire hajtja meg.. igaz nem lestem de sosem tunt fel hogy gyorsabban menne vagy valami... -
#696 neekem a normalis hutovel 46 fok
de a nagy orbitalis hutovel 41:) -
#695 Tapegyseg: IMBP-450. Ha jol tudom 350W-os, halk tapegyseg. Mistralban lehet kapni. -
#694 szinte nem is hallom, de 2300 fölé nem is nagyon láttam még menni a fordulatszámot, egyébként gyárilag 25dB van megadva neki.
Nekem most inkább egy uj táp kéne mert az a hangos nálam, meg egy rendszerhuto, és akkor még jobb lenne a helyzet :)
Amit lentebb belinkletem a titántol egy rendszerhutot, arra lennék kiváncsi de nem találtam sehol, kerestem hasonlot más márkában is de nincs, vagy ti már láttatok? -
#693 Milyen a hangja? -
#692 1 ora far cry után 49C a cpu (2500+), 33 a rendszer... spire falconrock II -
#691 a lényeg hogy le ne vedd a hutot a procirol :) -
#690 mittom en..azert kerdezem mert meg soha nem volt tapasztalatom hutes miatt.... szerintem igy is epp megfelelo a hutesem..csak kerdeztem valamit.. -
#689 nem lehet rossz.... :) -
#688 csak nem -
#687 Figyelem!!!!
Aki vizhütést szeretne késziteni,annak tudok szerzni vörösrézból alapanyagot,occsón! Amekkora csak kell!!! Dobj egy emilt ha érdekel a dolog!
-
#686 Te most komolyan mondod, hogy levennéd a hűtőt a prociról????? -
#685 hehe, kiporoltam a gépet, mintha egy két fokkal jobb lenne a helyzet -
#684 ja és mennyi az aerocool? -
#683 Hát mindegyiknek megvan az elönye!
pl amit a táp alá raksz ventit az elszivja a meleg levegőt a procitól!
ez elönyösebb a procihütés szempontjából!
a másik az szerintem a "lenti" hardware cuccok(VGA,winyo)körül keringeti a levegőt!
amit irtál hütöt az sem rossz de én 4000-ért láttam!
csá -
#682 Spire SkiveStream II SPA13B0 3200+ - 4400FT
zalman - 13000Ft
??
van olyan rendszerhuto amit kártya helyére lehet tenni, melyik a jobb, ez vagy amit pl hátra szerelek a táp alá? -
#681 most olvastam rola teszteket, nagyon csendes és jol hut, mondjuk nem aerocool-al volt tesztelve. -
#680 az nem rossz nekem is egy Spire Falconrock II-es hütöm van csendes mint állat és a proci hőmérséklete pedig:35-39 fok között mocorog!! -
#679 Asszem 11e körül van. De inkább Aerocoolt veszek. -
#678 a Spire az milyen márka?
Itt az egyik uzlet tele van azzal, de már ki néztem mellette egy zalmant, pont amelyiket te is irtad Mighty. Nálatok mennyibe kerul a zalman? -
#677 Artani nem art. -
#676 Hát ehhez csak gratulálni tudok
Csak nehogy túl nagy huzatott csináljon a gépbe :-))) -
#675 jajmaaan csak mondtam valamit....:)
elektronok ide vagy oda.. egy procinak.. jo ha mondjuk minusz 20 fokban van?? -
#674 -800 fokrol meg nem hallottam. Az abszolut 0 fok az kb -250 celsius korul van. Ennel hidegebbet ha jol tudom nem lehet csinalni. Ha nem igy van, akkor hamu a fejemre :) -
#673 hat en akarmilyen fokban birnek suprat vezetni:))))))))))
amugy megis pontosan akkor mit is jelent a procinak a homerseklet???
minusz 800 fokon tokjol menne egy p4????
a sima alapventi hangot alig hallom... a nagy ventinek a hangja meg nemhogy zavar hanem egyenesen hallaskarosult leszek tole:)) -
#672 Egyebkent teged nem zavar a ventillator hangja? -
#671 Minel hidegebb, annal gyorsabban tudnak az elektronok vandolorlni. (supravezetes) (na nem toyota ) -
#670 ja csak elegge viccesen nezne ki ez az egesz osszefabrikalva..es ha mondjuk huznam a procit akkor talan megerdemelne de igyse melegszik annyira! -
#669 Nem az a lenyeg hogy lyukat fujjon a prociba:) es hidd el. ha mar akkorat sziv hogy eldol.. akkor annak azerejt a procira irnyitanam akkor tuti lefujna a gep oldalat:)))
amugy meglestem 44 fokos a sima hutovel agepem gamez kozben... ugynugy 25 fokos szobaho van
de a 25 fokot ezzel a sima hutovel nemfogom elerni:)))
no mindegy...majd meglassuk.. max veszek egy ilyen 15 centis atmeroju ventit es azt szerelem be....
abbol nincs baj ha leveszem a hutot a procirol ugye?? vagy felesleges?? igy tudom a legjobban huteni ha a procihutonek is hideget adok? vagy adjak alapbol procinak hideget es felejtsem el a procihutot???
a procinak nincs valami megfelelo homerseklete?? pl van aki vizzel huti vagy mittom en..es minuszokban van ag epe.. az mar nem eppen ellenkezoleg szar a gepnek? pl hol tud a legjobban dolgozni a gep??? +10 fokon?+20??? -
#668 Ha fabrikálnál valami szűkítőt, ráirányíthatnád a procira. Mondjuk egy útfestésnél használt bója megteszi (a kúpját levágod) -
#667 nah.. jatszottam painkiller el meg a far cryal (szabad teruleten!!)
41 foknal megalt a ho.. nem ment feljebb...
a hutesrol annyit hogy tulsagosan nagy a felulet.. igy csak a szeleken fuj nagyon komolyan.. kozepre ( proci ,vga kartya, ram csak a fele.. negyede fut.. szal szerintem azert ennel kicsitvel jobbat is el lehetne erni egy kisebb ventivel..de sinaltam kepet is:
nahmajd kicsit kesobb megcsinalom az egeszet megenn a normalis hutessel.. -
#666 23 a szobaho... most lestem meg -
#665 nah a cpu most ugritt 25 re:) igaz nem nagyon dolgozik a gep -
#664 nah.. 5 perce megy a venti a gepembe.. nekem az also vegtagjaim mar lefagytak:))) a ram es a cpu-m is 27 fokon vannak... -
#663 Vettem egy hatalmas (kisse nagyobb mint a hazam) ventilatort... 3 ezer volt a boltban.. de 3 as fokozaton olyat sziv bazzeg hogy eldol a venti:) LOAL!!!! ezt fogom nyaron a gepem ele szerelni:) kivancsi vagyok hany fok lesz odabent:) sooot mindjart meg is lesem:) -
#662 Sziasztok!
Eljutottam arra az elhatarozasra, hogy csendesiteni kellene a gepemet. A kiszemelt aldozatok: Aerocool HT101 es Zalman CNPS7000A-Cu
Melyik a jobb?
Gepem: ASUS P4B533 benne egy 2.4 gigas proci (most 2700-on megy) es a gyari intel borda+venti van rajta. (kisse hangos a kicsike)
A Codegen 400W-os tapegyseget is lecserelnem egy IMBPO-450-esre. -
Robbb #661 Oké köszöntem akkor ezt veszem.