4904
hűtés
  • Serpa
    szerinted HDD hűtésre megfelelő ?
  • barret
    jó,csak nem fér bele a házba...
  • barret
    Sleeve= siklócsapágy, Ball bearing= golyós csapágy.Tehát az utóbbi a jobb!
  • Serpa
    a Spire FlowCooler™ -nél mi a különbség e kettő tekintetében --> Sleeve vagy Ball bearing ?
  • Mighty
    Nekem most le van véve a ház oldala és még így szépen jön ki a gépből a meleg. Kéne már egy légkondi :)
  • Laalee
    a procihűtő önmagában nemsokat ér kell a háznak is hogy szellözzön. vedd le az oldalát, vagy építs be egykét házventit.
  • Punkerwork
    arra minek?
  • nivan
    Tud valaki Gef FX5200-ra hűtőventillátort ajánlani?
  • Straum
    Van egy 1000-es Thunderbird -öm, most tettem rá egy spire falconrock II hűtőt, mert a másik hangos volt. A hőfok : 67 fok átlagosan. Ezt azért túlzásnak tartom. Hiába melegedős procinak tartják. Mi a véleményetek?
  • RelakS
    Nesztek, hűtés link

remélem még nem volt, itt egy kép ízelítőnek:
  • Palleon_home
    No Problem. Nem olvastam el a szabályzatot. Csak az adás-vétel részt enyhén szűkre szabták.
  • Pheel
    Nem tudom, hogy én voltam-e, de amúgy szerintem nem. Világosan le van írva a szabályok között, hogy ez itt nem bolhapiac és szó nélkül törlésre kerül az ilyen hírdetés. Ráadásul a moderátor sem ér mindig rá magyarázkodni...
  • ent
    De azért előtte egy "még egy ilyet és törlöm a hozzászólásod" megérdemeltem volna, vagy nem?
  • Pheel
    Máskor szólsz a moderátor figyelmébe topicban és kész.
  • ent
    Ez azért genyóság, hogy ezt a hírdetést el tudom itt olvasni!
    Amikor bezzeg én írtam egy eladok xy-t, azonnal, de 10ms nem telt el, törölték, és még fel sem szólítottak!
  • ent
    Semmi bajom veled!
    Ezt majd megérted a következő üzenetből!
  • Palleon_home
    Eladó egy július 5-én vásárolt [A FÓRUM NEM BOLHAPIAC] - moderátor

Akit érdekel az keressen meg a [...] e-mail címen (péntek estétől vasárnap estéig nem leszek gépközelben, de utána válaszolok).
  • Fam
    igaz, spire flowcooler ball bearing a vinyora és amdre falconrock II, p4re meg copperstream / coolwave
  • Serpa
    spire hűtők jó minőségűek, megbízhatóak, igaz ?
  • Serpa
    és milyen hűtőt ajánlotok az alábbi kérdés szerint ?
  • Serpa
    egy winyó és egy rendszerhűtő mennyit fogyaszt ?
  • Mighty
    Magadtol megprobaltal mar utananezni, mi volna neked megfelelo? Ezzel hogy allsz? Szeretnel csendes hutot, vagy nem szamit a duborges? Megnezheted a prohardware.hu-n levo P4-es hutok tesztjet.
  • perempe
    Áp!
  • perempe
    Milyen hűtőt ajánlotok P4-re? (P4 2.8C processzorhoz adott Intel hűtővel nem vagyok elégedett, terhelve felemehet a hőmérséklet 57 fokig is. Olyan kellene, ami esetleges + 400 MHz órajelemelést is megbírja...)

4-5K-t szánok rá max.
  • ollie
    nincs, de azt írják, hogy 70W-t venti nélkül disszipál
  • Laalee
    teszt van róla?
  • ollie
    ez venti nélkül jobban hűt a zalmannál
  • Laalee
    ott a zalman :D minek ez
  • ollie
    Na ilyet hol kapok??
  • ollie
    http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/vga/vm101.htm

• Laalee
    inkább a gép belsejében és a légkondiból kijövő levegő hőmérsékletének különbsége okozhat párakicsapódást, de ez sem lehet nagy gond, különösen, ha nem közvetlen az alaplapra irányítjuk a hideg levegőt.

szerintem megoldható, bár tök felesleges. inkább a szobát tartsd 24-25 fokon :D
  • Mighty
    A géptermekben is légkondik működnek. Nem hallottam még olyanról, hogy a pára miatt tönkre mentek volna. A légkondik páráját úgy tudom külön kivezetik az épületen kívülre, nem?
    A fejem felett lévő légkoniból sem csöpög semmi.
  • ollie
    nekem is pont ez jutott az eszembe :))
  • Gabesz amd64
    Hát majd szépen a lecsapodo pára belecsöpög a gépedbe!!
  • CSOCSO
    gondoltam valamit.. nah mivel nyaron szinte tuti hogy sokat fog menni a legkondi ezert arra gondoltam hogy egy flexibilis csovel+ valami tolcser szeruseggel elvezentem a hideget a gepembe... az egyik legkondi lyukbol a falrol....
    nah mit sozltok hozza??
    szerintem 50 dolcsibol meguszom..es ennyiert veszek egy komolyabb hutot a procira.. amitol a gepben nem lesz hidegebb..viszont igy eleg jo kis hideget lehetne csinalni a hazban..aminek orulne a ram meg a vid kartya is...plusz a venti hideg levegot szivna a procira... amugy igy is csak 30 fokos a 3 gigas p4 em.. far cry kozben (fulldetail) 44-46....
  • Mighty
    Asszem ez a megoldás életképtelen, mert a ventik közvetelen egymás mellett vannak. Igy kioltják egymást. Kell tenni közéjük valamekkora távtartót.
  • CSOCSO
    ezt "csinaltam" en is..
    csak ugy hogy kulon ventit tettem oda es nem volt raszerelve a hazra.. de akkora a huto mint a haz:) nem volt kevesebb a cpu hoje.. viszont olyan hangos volt a venti hogy jujj.. plusz az asztal alatt 10 fok. labaim lefagytak.. es a legnagyobb baj hogy nem egy ekkorat kell beszerelni ( kozvetlenul nem tud fujni kozepre mert ez a szeleken fuj!!! hanem mondjuk 4 kisebbet belerakni.. ugy beallitani hogy 1 fujjon a procira.. 1 a ram ra 1 a kartyakra..
  • CSOCSO
    az elejen lent a vilagitas ( ott van az on off meg a reset) az ossze vissza vilagit.. piros zold kek.. tok coool:)
  • CSOCSO
    ugyab ez a hazam van feketeben csak nincs az a szar a tetejen
  • CoolStuff
    Már nem emléxem, de ugyan olyanok voltak, mint a Kingstone!
    Alig számít valamit a 4egység!
    Mondom 4% maximum!