4904
hűtés
-
#863 szerinted HDD hűtésre megfelelő ? -
#862 jó,csak nem fér bele a házba... -
#861 Sleeve= siklócsapágy, Ball bearing= golyós csapágy.Tehát az utóbbi a jobb! -
#860 a Spire FlowCooler™ -nél mi a különbség e kettő tekintetében --> Sleeve vagy Ball bearing ? -
#859 Nekem most le van véve a ház oldala és még így szépen jön ki a gépből a meleg. Kéne már egy légkondi :) -
#858 a procihűtő önmagában nemsokat ér kell a háznak is hogy szellözzön. vedd le az oldalát, vagy építs be egykét házventit. -
#857 arra minek? -
nivan #856 Tud valaki Gef FX5200-ra hűtőventillátort ajánlani?
-
Straum #855 Van egy 1000-es Thunderbird -öm, most tettem rá egy spire falconrock II hűtőt, mert a másik hangos volt. A hőfok : 67 fok átlagosan. Ezt azért túlzásnak tartom. Hiába melegedős procinak tartják. Mi a véleményetek? -
#854 Nesztek, hűtés link
remélem még nem volt, itt egy kép ízelítőnek:
-
#853 No Problem. Nem olvastam el a szabályzatot. Csak az adás-vétel részt enyhén szűkre szabták. -
#852 Nem tudom, hogy én voltam-e, de amúgy szerintem nem. Világosan le van írva a szabályok között, hogy ez itt nem bolhapiac és szó nélkül törlésre kerül az ilyen hírdetés. Ráadásul a moderátor sem ér mindig rá magyarázkodni... -
ent #851 De azért előtte egy "még egy ilyet és törlöm a hozzászólásod" megérdemeltem volna, vagy nem? -
#850 Máskor szólsz a moderátor figyelmébe topicban és kész. -
ent #849 Ez azért genyóság, hogy ezt a hírdetést el tudom itt olvasni!
Amikor bezzeg én írtam egy eladok xy-t, azonnal, de 10ms nem telt el, törölték, és még fel sem szólítottak! -
ent #848 Semmi bajom veled!
Ezt majd megérted a következő üzenetből! -
#847 Eladó egy július 5-én vásárolt [A FÓRUM NEM BOLHAPIAC] - moderátor
Akit érdekel az keressen meg a [...] e-mail címen (péntek estétől vasárnap estéig nem leszek gépközelben, de utána válaszolok). -
Fam #846 igaz, spire flowcooler ball bearing a vinyora és amdre falconrock II, p4re meg copperstream / coolwave -
#845 spire hűtők jó minőségűek, megbízhatóak, igaz ? -
#844 és milyen hűtőt ajánlotok az alábbi kérdés szerint ? -
#843 egy winyó és egy rendszerhűtő mennyit fogyaszt ? -
#842 Magadtol megprobaltal mar utananezni, mi volna neked megfelelo? Ezzel hogy allsz? Szeretnel csendes hutot, vagy nem szamit a duborges? Megnezheted a prohardware.hu-n levo P4-es hutok tesztjet. -
#841 Áp! -
#840 Milyen hűtőt ajánlotok P4-re? (P4 2.8C processzorhoz adott Intel hűtővel nem vagyok elégedett, terhelve felemehet a hőmérséklet 57 fokig is. Olyan kellene, ami esetleges + 400 MHz órajelemelést is megbírja...)
4-5K-t szánok rá max. -
#839 nincs, de azt írják, hogy 70W-t venti nélkül disszipál -
#838 teszt van róla? -
#837 ez venti nélkül jobban hűt a zalmannál -
#836 ott a zalman :D minek ez -
#835 Na ilyet hol kapok?? -
#834 http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/vga/vm101.htm
-
#833 inkább a gép belsejében és a légkondiból kijövő levegő hőmérsékletének különbsége okozhat párakicsapódást, de ez sem lehet nagy gond, különösen, ha nem közvetlen az alaplapra irányítjuk a hideg levegőt.
szerintem megoldható, bár tök felesleges. inkább a szobát tartsd 24-25 fokon :D -
#832 A géptermekben is légkondik működnek. Nem hallottam még olyanról, hogy a pára miatt tönkre mentek volna. A légkondik páráját úgy tudom külön kivezetik az épületen kívülre, nem?
A fejem felett lévő légkoniból sem csöpög semmi. -
#831 nekem is pont ez jutott az eszembe :)) -
#830 Hát majd szépen a lecsapodo pára belecsöpög a gépedbe!! -
#829 gondoltam valamit.. nah mivel nyaron szinte tuti hogy sokat fog menni a legkondi ezert arra gondoltam hogy egy flexibilis csovel+ valami tolcser szeruseggel elvezentem a hideget a gepembe... az egyik legkondi lyukbol a falrol....
nah mit sozltok hozza??
szerintem 50 dolcsibol meguszom..es ennyiert veszek egy komolyabb hutot a procira.. amitol a gepben nem lesz hidegebb..viszont igy eleg jo kis hideget lehetne csinalni a hazban..aminek orulne a ram meg a vid kartya is...plusz a venti hideg levegot szivna a procira... amugy igy is csak 30 fokos a 3 gigas p4 em.. far cry kozben (fulldetail) 44-46.... -
#828 Asszem ez a megoldás életképtelen, mert a ventik közvetelen egymás mellett vannak. Igy kioltják egymást. Kell tenni közéjük valamekkora távtartót. -
#827 ezt "csinaltam" en is..
csak ugy hogy kulon ventit tettem oda es nem volt raszerelve a hazra.. de akkora a huto mint a haz:) nem volt kevesebb a cpu hoje.. viszont olyan hangos volt a venti hogy jujj.. plusz az asztal alatt 10 fok. labaim lefagytak.. es a legnagyobb baj hogy nem egy ekkorat kell beszerelni ( kozvetlenul nem tud fujni kozepre mert ez a szeleken fuj!!! hanem mondjuk 4 kisebbet belerakni.. ugy beallitani hogy 1 fujjon a procira.. 1 a ram ra 1 a kartyakra.. -
#826 az elejen lent a vilagitas ( ott van az on off meg a reset) az ossze vissza vilagit.. piros zold kek.. tok coool:) -
#825 ugyab ez a hazam van feketeben csak nincs az a szar a tetejen
-
#824 Már nem emléxem, de ugyan olyanok voltak, mint a Kingstone!
Alig számít valamit a 4egység!
Mondom 4% maximum!