"Aranyos" alaplapok a Soltektől
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soha! Soha ! De Soha NE VEGYETEK SOLTEK alaplapot!!!
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
500 meg 200 darab felelmetesen kevesnek tunik, ennyi ki se jut a boltokba, megveszik a cegnel meg a szallitasnal/eladasnal dolgozok... igy csak egy nagy reklam az egesz, cikkek megirjak, de csak jelkepes darabot gyartanak belole.
Hát szerintem rohadt jól néz ki! 😄DDD
Attol még nem kell gamerfüggõnek lenni, hogy asszongyam rá yool néz ki... 😊 Minnyá lefújom az alaplapomat sárga festékkel...
Szerintem nem durvább mint a piros ATI videokártyák... 😄
Attol még nem kell gamerfüggõnek lenni, hogy asszongyam rá yool néz ki... 😊 Minnyá lefújom az alaplapomat sárga festékkel...
Szerintem nem durvább mint a piros ATI videokártyák... 😄
A fényvisszaverõ réteg a passzív hûtés része.
Ami mellette szól: hogy tényleg nagyon szép sárga árnyalatai vannak. Ez az egyetlen, amiért megvenném, aztán kilógatnám a falra, a gépem mellé, hogy mindenki lássa a sárga veszedelmet ;-)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Valahogy úgy...
Hiába, a vackot másképpen nem lehet eladni... Ehh...
Hiába, a vackot másképpen nem lehet eladni... Ehh...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ