181
ez nagyon erdekes gamma
-
vicka #181 És ott hogyan?
Nem igazán értek hozzá..
Valami támpont?
Megtaláltam 3 tételt, de szerintem ezek áruk, azaz asszem ez egy shop.
-
vicka #180 Köszi
-
#179 ebay.co.uk -
vicka #178 Ic -
vicka #177 Sziasztok!!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy honnan lehet letölteni a játékot (IC).
Írjátok meg nekem légyszi, légyszi!!! -
vicka #176 Sziasztok!!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy le lehet-e tölteni az egész játékot?
Ha valaki légyszi, légyszi ítja meg nekem.
-
adammmmmmm #175 SPOILER! -> lsd: makrók
Elegem van ebből -
adammmmmmm #174 lsd: makrók
mükszik?
-
#173 Ma pont találkoztam is eggyel a 7es buszon hazafelé....mellémült büdös volt mint a... menet közben felálltam és elmentem a busz közepéig kb... :)
Ja ez a topic nem erről szól? Király a játék...régen imádtam. -
koni012 #172 Tudja valaki hogy lehet internetesen játszani? -
lammaer #171 Ahhoz elég kimenned az utcára és utazni egyet a 7-es buszon, csúcsidőben... egy csomó ilyen keveréket találsz... :)
Amúgy szvsz olyan sokat nem jelentene, hogy +1 komponensként lehetne embert is keverni. Szerintem a tulajdonságai még szarok is lennének, mivel valljuk be, fizikailag az állatvilág szereplői simán lenyomnak minket. A mi fegyverünk atz agyunk, az meg nem számit a játékban :) -
#170 ez játék tényleg jó de olyan kéne hogy emberrel is lehessen keverni állatokat -
#169 Váááááá, ez tök jó játék! -
ATX1 #168 Énis most kaptam ezt a játékot,de elakadtam a Tecnologiai bezerzésen és igy
nemtudok a következö pályára lépni.
Nem multiban játszok,hanem simán,de amugy nekem tetszik az egész Genetikai,
dolgok és maga a grafikája és az állatok hangja is.
2003 ban adták piacra,de még most is sokan játszák ezt.
Ha valaki tudna segiteni a továbbjutással azt elöre is megköszöném.
De ha valakinek megvan a teljes leirása örülnénk ha elküldené nekünk.
Elöre is köszönöm. -
#167 wtf? -
ATX1 #166 Szia
Köszi hogy figyelmeztettél,de uj vagyok még itt és nem mehet minden
simán ugy minden,mind aki régebben itt van.
De amugy köszi hogy rámutattál.
-
#165 Ez a játélk tényleg jó még mai szemmel is,, hallottam hogy lehet hozzá szerezni egy zsákkiegészítést,, tudtok linket? -
#164 Hi, profi IC-sek!
Látom lejárt nálatok ez a játék. Sajna, én meg csak most tudtam megszerezni, mert csak egy hónapja van NET-em. Ahogy látom, a multiplayer game se menő már, mert tegnap fölmentem ,és csak 8-an voltak rajta. Kár, hogy ilyen későn fedeztem fel, de ez van. Azért végignyomom, mert király. -
#159 2. szint csimpánz+hiéna
1. szint skorpió+coyote (baromi olcsó, tömegben durva) -
#158 Gyorsan mondjon valaki egy jó I-II szintű jó életerejű sokat sebző olcsó lényt!!! -
#157 Sőt, általában vannak szobák, amelyeknek a nevüknél előre kiírják, hogy nincs rush. -
#156 Lehet kérni, hogy ne legyen rusholás, vagy hogy csak bizonyos idő után lehessen támadni... -
[DFL]vajdi #155 Igen de rusholás sztem ilyen jatekban cheat (nem arra gondoltam hogy progival csinal magának egy lényt) -
#154 Nembiztos, hogy csíter. NAGYON jól lehet rusholni ebben a játékban. Nekemis van olyan lényem ami 80 szén és 0 elektromosság szal ha a bázisa közelében sikerül építeni egy creature chambert és elég gyorsan szenet bányászni akkor az ellen halott... -
[DFL]vajdi #153 IC online on 3v3 ba nyomtunk 10 perc volt az egész menet.
Akkor a következő meccs az volt hogy elkezdtem épitkezni, kábé elsö perc végén lerusholt egy bogárral a gyerek és elpusztitott mindent. (csaló)
Akkor a következő meg az volt hogy mire megcsináltam a bázisom kb 7 perc egy gyerek jött a 20 szunyogtestü elefántfejüivel és lerombolt mindent, aztán spectátorba néztem és csinált vagy 200 épületet (10. perc) Aztán lerohant mindenkit . hehe -
[DFL]vajdi #152 Személy szerint csalódtam az IC ben :(
Nagyon gyors menetű stratégia :(((
Tök jókat lehetne jáccani ha nem lenne ez a gyors fejleszthetöség. 5 fokozatot 5 perc alatt ki lehet fejleszteni és már nyomulhatsz is a legerösebb karikkal. -
#151 Én se:) Az IC online-on Locutus néven vagyok fenn. -
#150 Én néha. Akarsz játszani? Nem vagyok valami hardcore gamer:) -
#149 És van vki aki szokta nyomatni multiba (magyar)? -
#148 Nem hiszem, csak multiban és playerVScomputer-ben, bár igaz még nem játszottam végig a single-t. -
#147 Thx ezeket meg lehet majd szerezni a champaginben is? -
#146 http://icp.mednickonline.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=6 -
#145 Honnan lehet leszedni ezt a fájlt? Én mondjuk még nem láttam sok állatot, mert csak nemrég kezdtem de azért nézegettem őket a menüben lévő army buildernél vagy minél. -
#144 Ja, rozsomák, egész jó lehet. Megvannak hozzá a bónusz állatok? Mármint letöltötted azt a feloldó fájlt? Abban van mamut, én azt szoktam keverni angolnával meg archerfish-el. -
#143 Mi aza wolverine? Rozsomák?
Most abból meg tulokból kevert lényeim vannak elég durvák sztem -
#142 Dehogynem játszik, az már más kérdés, hogy kihalt a topik... -
#141 twp.frd.hu
Mivan senki nem játszik már ezzel? Én most szedtem le és marhajó sztem... -
#140 hát a demo alapján szerintem ez egy nagyonjó játék!! -
#139 Hát mostmár kezdik mindenhonnan leszedni, a warezcenteren elvileg még fennvan, de nekem nem nagyon akar jönni. Próbálkozz dc-vel, vagy valami más fájlcserélő programmal(pl. imesh) -
#138 Hali
honnan lehet leszedni? (tudom hogy már vannak linkek itt a fórumban is, de nekem egyik se mükodik!)
köszi