C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon atom gép kell hozzá....
cofairnak igaza van!!!!!!!!!!!!!
Kevin bazmeg egy nagy lófa**t van neked single player crack-ed! Ne hülyítsd a jónépet, mert berágatsz! Ki az a barom aki nem mondaná meg hogy honnan töltötte le...

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

kösz

február 11. körül várható...

január 17, ha minden igaz

A gammának mi a megjelenési dátuma?

letoltottem 😊 JHetfield : Megvan a C&C zeneje audioba 😉 meg anno kiadtak, de nemreg sikerult csak megszereznem...nagyon rulzik 😊

mozesapo
És honnan van hozzá single plazer cracked?

JHetfield
remelem a zeneje az oldscool c&c -t fogja hozni:]

nekem tetszik nagyon, bar mar latom, hogy a kinaiakkal leszek nekik van nuki 😉Naaaagyon szepen robban....kiprobaltam, tobb mindent ut 😉 az amcsiknak hulye ionfegyver megint...nem teccik...egesz jo kis gama lessz...remelem jon hozza rovidesen a hackolt szerver....1nlore meg csak single player crack van...es ott sincs enemy...csak kiprobalni jo.

Pangás rulz😊
VAN BETA!!!! warezcenter.warez.hu
vagy DC++-n egy csomó embernél
csak az a baj, hogy még nem sikerült mûködésre bírnom, a game.dat-ben kéne az ip címeket átírni, de nemtudom!!!!!!

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

re
Ja. De bétát még nemsikerült beszereznem szal 1-2 napig max a nyálad csorgathatod gamera. 😊) Most huztam el 1 órára.
Blasta
Bármost nem találom :-DDDDDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Vanmá ilyen topik!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ja és a botfarmra még 1-2 napig várni kell, addig is van 1 kemény bot(ne irjatok neki necsinájjatok vele semmit mert kifagy).
Megnyílt a generals.hu cseti!!! (irc.sote.hu v irc.extra.hu, stb... #generals.hu)Egyenlõre még semmi extra nicsnen de ha midnen igaz pár napon belül letölthetõ lesz a generals béta. Gyertek azt dumájjunk!!!