C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pass: az e-mail cim!!!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

cypher
Még csak most vetted észre?????
Igen csak ennyi az egesz!

Mar toltom...mindjart linkelem!

Turelem:-))

en siman raklikkeltem es toltottea lenti linkrol

Nekem szedi.Koszi aiguo!

Ok!
felteszem az Sg-re

Valaszolsz...vagy megyek mert dolgom van!:-)

Na mivan ?!

Megy...vagy fetegyem az sg-re!

Mivel probalkozol?

Probald FlashGet-el!

Igen

Elobb toltottem fel ...

Hat en csak ugy probaltam hogy createltem 1et es mivel nem szalingoztak az emberek befele ezert megneztem 1edul milyen.

Hu hat a sg ftpjere fel tudnad tenni?Bar meg en se tudom a parametereit.😊Gondolom 2 megat freemail cimre nem lehet feltenni.Vagy esetleg mircre fel tudnal jonni egy pillanatra mig atcsuszik az a 2 mega?:IRc.extra.hu /csatt.hu szobaban vagyok oszt hajra dcc.Vagy ha irsz egy szobat megyek en mind1,koszi.

Sephi!

"fucko nyugi mert amit aiguo irt az kamu 😊" Nem szoktam kamuzni!!!

De Te raleltem a "legnagyobb IRC serverre" Te aztan tudod!

Szia !

Hova dobjam fol neked a patch-et?:-)

Sephi
Alitolagosan megis mukodik az a patch... majd elvalik mindgyart..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ugyerted te tudod online jaccani mas emberekkel???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

De ott van az nforcen is az mar akkor csak nem hulyeseg nem?Nekem meg a lan lenne a fontos es nem az hogy neten jatszhassak mer ugy rohadtul lagol.😞

Sephi
Hah! Fake!

fucko nyugi mert amit aiguo irt az kamu 😊

raleltem a legnagyobb C&C irc serverre es kiderult hogy a warforge oda koltozott es lesz majd C&C Multi Bta server is pont ugy ahogy a War3 naj is volt😊

Huh,legyszi mosma csak egy linket hozza,2mega az egesz de fasza.

Sephi
Kell nekem is ... hol lehet talalni?

De van:
-----------------IN MEMORIES SPL-----------------
-------------------------------------------------
Command.and.Conquer.Generals.closed.BETA.LANFixb2
1 x 2,000 kb

Install:
Unrar, copy "Game.dat", "sbb2.exe" and
"ccgenlanb2-starter.bat" into your Generals
Install directory. Ensure that you've backuped
the old one.

Instructions:
Start ccgenlanb2-starter.bat and follow the on-
screen promts.
In the menu press "Online" then create/login an
validate Gamespy Account.
In the Online Menu create an Battle an press
Start.

Nincs ra mod hogy lanon jatszani lehessen vele?

CaviaR
Ebben nincs?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Sephi
jovan megvan ma.

Nah hat roviden... sztm ez egy nagy szar igy ahogy van.Ugyertem a beta. Igaz egyenlore meg beta es mesze unalmas egyedul jaccani ugy hogy senki se tamad meg.

Kiprobaltam a nepeket es azert teccet a nuke effekt😊 Kicsit faraszto az epitkezes meg amig a penz bejon el lehet aludni...

Alitolag a aWarforge csinal Beta servert! Nah akkor remelem jobb lesz!

Sephi
Na nekem nincs ilyen hogy ccgsandbox.rar 😞(((

honnan szedjem le???

Az a kerdesem hogy a rip beta lanban sem megy vagy csak neten?Mert en lanon szeretnem kiprobalni.

Vki nem tud egy linket az iso betahoz?

Sephi
en is most toltom le a full ISO-t kb 516 mega 😊

Te hogy csinaltad meg hogy menyen mert nem akarok meglepateseket! Pls id le pontosan.

de messze van még az ! 😞(

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Nyugi a final v.-on finomitanak a "fiuk" majd....

zöcsém ! ne szarj máá be .... nekem is kiírta ,hogy nem elég a gép !! 900 cel, 384mb ram gef4 64mb ram ,sb live ,stb.....

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

C&C Generals Sandbox Patch+crack😞A betaban nincs AI(!)... csak kiprobalni lehet az egysegeket+epitgetni:-))

Letoltes
ja jólenne felnyomni vmi hp-ra😊
nemjött semmiylen krekk-->félreértések elkerülése érdekében [email protected]
krac : mail ment

😊 : megsem kamu volt ? Ahhh sose ertik meg a profetakat 😉))))

nos csak azoknak müxik az a crack, akiknek az iso file van meg... a tört bétával nem müxik😞((
[email protected] Pls. Küld el vagy küld el vkinek a generals.hu-n dcc-n, ha épp van ott vki a boton kivül. Kösszi elõre is!!
Tollem DC-n...a link mar nincs meg ahonnan leszedtem

És honnan leeht leszedni krekket?
Hm. Egyenlõre az érdekel lehet e multiban nyomni warez bétával. Érdekes hogy össezs gama, ami számitott, annak leehtett nyomni a bétájával ahogy akartál. Miért pont evvel nem lehetne.
Na akkor mit meseljek el neked amit csak 1 beta teszter tudhat (ami en nem vagyok) ? Hmm lassuk csak..a kinaiak atomeromujenek a masodlagos funkcioja a tulterheles, ami novelei az energialeadasat, de rombolja az epitmenyt...a kianiak teherautoval gyujtik a penz egyszerre 300-at (az usa helikopterrel, ha jol emlexem egyszerre 600-at), a nuki feltoltesere 6 percet kell varni es a siloban lehet kifejleszteni a az uranium loszert (talan, ha jol emlexem a sebzest noveli, es a gyorsabb haladast (25% mind2) talan motor...nem neztem meg igazan mert a crack csak azt teszi lehetove, h egyedul legyel egy palyan, nincs enemy igy nincs igazan ertelme kifejleszteni). Egyebbkent DC-n nekem meg van osztva, egy forumban talaltam hozza linket, 2.5 Mb es ccgsandbox.rar a neve. Jah en mielott valakit anyazol nezzel mar utanna ami miatt okoskodsz !!!

JHetfield
game.dat -ba be kell allitani az ip-t ahol fut a server... most megcsekkolom es ha muxik akkor megprobalok egy servert beloni...

Ja. És ha van hackolt szerver szojjatok, ha game közben is marad 10 fps, akko már meglehet nézni gamet😊))
Ja és vki nemtudja hogyarákba leeht nyomni a gameval?
KURVA GECI ÉLETBE ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 1Ghz-es proci kell hozzá 256RAM-al nekem meg van 496-os pII-m 192-vel. 2 percig ment a menü 10fps-el mielött kifagyott😊))
JHetfield
most jon le multi ficsored demo... gondolom beta:]

az ilyen kamugépek mint kevin pl zárolni kéne a forumokból... én pl kerestem a crackot mint állat.....:=(