C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki segítene nagyon megköszönném!!!!!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Amúgy tegnap elég könnyen rájöttünk páran, hogy csal az AI a ZeroHourban rendesen. (mármint a hard)
Az elején kezdj usaval, õ meg valami mással, aztán dobj rá rögtön egy spy dronet. Olyan helyeken vannak már emberei ahova gyalog el sem érhettek volna, arról nem is beszélve, hogy még a barrack sem épülhetett meg annyi idõ alatt😊
Szal ez az egyik oldala a "jobb" AInak...
Nem akkora gáz. Eddig szerintem hátrányban voltak, most legalább azonos az erõviszony, csak most erõsebbnek érzed õket. Így érdekes. Viszont nagyon sok mikrót kíván a GLA ( szvsz a legtöbbet ) úgyhogy még mindíg nagyon ügyes emberke kell a hatékony használatához.
Generalsban sem nyúltam hozzá, meg ebben sem fogok.
Sokkal inkább a skirmish meg a multi ami jó ebben, és láthatóan az Westwood is erre gyúr inkább.
Szerintem nagyonis élvezetes, és nagoyn sok tekintetben nyújt újat a sima Generalshoz képest, csak ugye meg kell tapasztalni😊 Mert ugye az uj egységek nem minden...
Viszont a balance nem tökéletes, szerintem GLA pöttyet túlerõben van a többihez képest... nade majd jönnek a peccsek...
Na ez az ! Ugyan még nem láttam a játékot, de máris úgy tûnik a hozzászólásokból, hogy ez inkább egy 2.0-s peccs, mint egy kiegészítõ.
Kedves EA !
Szerintem sshhimán benne kellett volna legyen ennek a zero hour adaléknak, már eleve az eredeti Generals-ban.
Takimate
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

A Heat effect-es dolgot kipróbálom ha hazaértem.
Egyébként épületek, védelmi egységek tisztes távolból történõ kikapcsolására szolgál. És tök jó hullámzó hõeffekt van körülötte. Ha éppen látszik 😄
A problémáddal nem vagy egyedül ui. nálam is jelentkezik ez a "hiba?". Bár én nem tudtam lelõni az ominózus egységet...
Kíváncsi vagyok, hogy ez direkt így lett kitalálva, vagy vmi driver problémával állunk szemben? Várom/várjuk az ötleteket, tapasztalatokat!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ugyanez van pl a 3.küldetés intrójánál is (1.nél is volt), amikor a helikopterek repülnek fekete a kép... Mi a faszért lehet?
\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"
Az uj egysegek erdekesek, de nem sok ujjitast jelentenek (nekem).
Talan egy csoppet inteligensebb lett a gep. A kampanyok picit fejlodtek a regihez kepest, most mar tobb helyen erdemes gondolkodni 😊.
Szoval, osszesegeben egy tipikus kiegeszito, akinek az alap tetszett, annak ez is fog, bar en picit tobbet vartam tole...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Amúgy nekem is ace megacodecpack van fent, és tökéletesen megy minden.
Skirmish ben mintha nehezebb lenne vagy csak en jottem ki a gyakorlatbol?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Nekem se ment a cd rol installalas, szerintem itt a deviance s fiuk szurtak el valamit.Oke vinyos megoldas muxik.
Egy csoppet nagyobb a gepigenye, lassan ideje lesz lecserelni a gef3 at.
Meg csak a gla val jatszottam, elso benyomas pozitiv a tobbi majd csak par nap mulva.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Y83K-CT4F-VL2X-4X4M-SW8X
2LMD-5MUD-UY2Y-SUU2-2UUQ
WVNN-XDK3-PZ6Q-PN42-W9G7
YM2S-PVC6-RL2T-UT89-SW8T
4EFF-YZNG-6AS4-3QJQ-44YG
QFYY-CEQT-J4G8-3UWQ-48UY
N3XF-MGW6-GLEE-8S2A-YASU
AZNE-P748-W8C4-SSWS-4E8S
87Z9-U64J-Y84U-QA6W-82NJ
QJ9H-W286-YVKX-VX6Z-KN7C
4BFF-9YWF-Q6SG-TLGU-CNC2
YHJS-GVKT-4U9Y-DUW4-5622
EL22-2W4Z-P45K-JUL7-CQYW
UN7P-G6SA-YAG4-4YL4-SG2
Eredeti kell hozza, vagy magaban install?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Probléma: A SaveDisc legújabb, asszem 2.9-es változattal van védbe és rengeteg embernél nem megy tovább a telepítõ és folyton kéri a 2. CD-t.
Megoldás: Informatikusok fogják meg a szék karfáját, mert durva lesz a megoldás 😊) Tehát annyi a dolgunk, hogy a c: meghajtón létrehozunk egy könyvtárat és a 2 cd tartalmát belemásoljuk. És onnan telepítjük fel.. telepítés közben még a 2. cdd-t sem fogja kérni, simán továbbmegy.. ráadásul a törés után nem fog kérni cdd-t így letörölhetjük a könyvtárat..
AZ NFOBAN AZ VAN HOGY KELL