C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Monjuk ez a haverom nem tud átjönni csak hétvégenként(sajna nincs netje) De a többi oszt társam ráér és monjunk holnap is játszhatnánk tudok hivni két srácot minimum
GmorpH
Ráér, csupán kiváncsiságból kérdeztem, had nézzek egy nagyot.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

lol
egyszer már belinkeltem de 3 napig senki nem irt a ebbe a témába ezért levettem és kezdetem szarakodni a weblappal most nincs idõm de szvsz holnap megcsinálom
GmorpH
Igazából én még nem nyomtam human playerek ellen, szóval max céltáblának lennék jó.

Mi haverokkal mindig 50nel lezdünk és nincs sw meg auroa Durwa csaták szoktak lenni igaz haverommal legyözök szvsz bárkit szal gyertek (boccs kicsit beképzelt volt)De szivesen csinálok szervert szal gyertek majd azt jáccunk!!
GmorpH
Ez igazán pozitív lenne akár weblap nélkül is.

Nem skoá kész a weblapom felrakom belinkelem ide és akkor tölthettek le replayt ahogy jáccunk haverokkal😉
Figy probáljátok a twillight flamen.Ott ragd be magad az egyik sarokba!Nem érdekes hogy kimit mond hogy igy meg ugy nem jo az AI, hidd el okos ott is eléggé😊Komolyan ennél könnyebb nincs😊Kis helyen védekezel,emps-patriottal és kuwa sok super weaponod van😊
[HUN]PAStheLoD
én a 10K-t szeretem mert végülis LAN-on is mindig annyi a kezdés ... meg az az Offical

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
SW general a legjobb mert ha 1x betudja védeni magát nincs az az isten hogy kiszeggyék (persze a gépek 😊)

GmorpH
Mondjuk én 20k-val szoktam kezdeni és persze sw. limittel.

GmorpH
Hát igen általános hogy minimum tíz tank jön felém és ekkor radarral ránézek a bázisára és egy ember nem férne el mert annyi klf. egységet zsúfot be röpke öt perc alatt amit én húsz alatt is alig tudnék összehozni.

Te meg ontod magadból az sw-ket.Kezjd mindig 50ezerrel én is ugy nyomom igaz több tankkal jönaz ellen de nem baj birni fogod😉
lol azért láma nem vagyok..Simán megfogja hallod😊Lebénul egy tank és utána igy sorba nem mozdul semmi😊Nuke cannonnal se jönnek komolyan ez a legyegyszerûbb!
Shaman
Hááát nemtom,azé hiába az sw generál,nem tom hogy fog meg 5 hard tankgeneralt? Azért azok zúdítják a tankokat ezerrel!
Tuti,hogy te hardról beszélsz? Nem normálról véletlen?:-))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hallod emp-s parti jol megfogja a demo gla-t ugy lebénulnak a metorok mint a huzat😄
Jah ha van kedvetek egy péntek este vagy szombaton jáccani akkor szoljatok csinálok szivesen szervert, át hivom a haverom aztán jáccunk egymás ellen😊email: [email protected] (szenny levelektõl kiméljetek)
GmorpH
Tank ellen elég jól elboldogulok az EMP patriotokkal, de a GLA ellen vajmi keveset ér, szóval gyakorolnom kell még bõven.

Figyeljetek elöször csináljátok azt hoy beraktok 5 tank generalt és super weaponnal vagytok😄ez kuwa egyszerû:9aztán rakjatok be más népeket is,amikor eljutottatok oda hogy vegyesen gyõztetek akkor legyetek lézerrel (ennek is bika a védelme) aztán air force-->ez huzos lesz.Aztán jöhet gla és végül china😊Én a gla-t kihagytam és kezdtem chinával😊.Azért jo ebben a sorrendeben mert a super weaponok is ebben a sorrendeben vannak a leggyorsabban kész (parti:4:00,Scud Storm:5:00 Atom:6:00)szal probálkozatok azt hajrá😊arra figyeljetek hogy az ellen olajkutját minnél hamarabb zuzátok vhogy le😊
GmorpH
Nagy igazság.
Én is remekül elvagyok akár hét mellett is amíg nem kezdenek el engem bántani.

Persze, ez jó taktika, csak éppen megkívánja hogy az ellenség ne támadjon 😊 LOL...
GmorpH
Nem rossz ötlet, de annál jobban gyûlölnek engem, hogy egymást aprítsák helyettem.

Shaman
Ugraszd öket egymásnak!:-))
Jah ez nem az a játék?!

GmorpH
Max kettõnél én is megálltam eddig, szóval tényleg megoszthatná már valaki a "titkot".

Stotoo
küldjél már egy recet pls

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
te egy állat vagy 😄

aprtikül=partikül😊
Hátt öö izé😊Én Kinával nyomommost 6 ellen 1ébként usáva a legkönyebbb legyözni a hardokat mert a aprtiküül van kész a leghamarabb(4perc) eljén épitesz 4 monjuk azzal egész jól kordában tudod tartani az ellent.Elöször probáld supr weaponnal ha bátrább vagy lézer aztán air forc😊Ha már jól megy nyomd kinával..azzal azért nehezbb mert nincs olan gyorsan kész a super weaponja(6perc).
Blasta
Én egyelõre el sem tudom képzelni, hogy tud v.ki 5 hard ellenfelet lenyomni egyedül. Egyelõre Usa Air-rel elbánok 1 hard-dal és egy madiummal.
De többet nem bírok. Gondolom GLA-vel lehet így gyakni 5 ellenfelet, és nem USA-val...

Valaki, ossza már meg a tutit :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi: Nem tom én egyedül lenyomok 5 hardot monjuk nem azon a pályán. Haverral 6-ot sikerült de általában kidob a játék mielõtt gyõznénk😞De a 6 már megvolt😊
GmorpH
Rossz CD kulcsnál szokott single-ben is ilyesmit csinálni. Próbáld meg újrarakni szerintem. Nekem ez segített mikor ezt csinálta, bár nem multiban hanem single-ben.
Esetleg az is lehet gond, hogy nem teljesen egyforma a game.dat file a két gépen vagy megegyezik a CD kulcs aminek különböznie kell mindenképpen ha jól tudom.

Shaman
Lécci-lécciu hadd ne kelljen már visszaolvasnom,szal a köv. kérdésem (tuti hogy volt már szó róla)
C&c generalsba miért csinál olyat, hogy multiplayerbe kb egy fél perc után felrobban minden épületem

zoli80
nálam is volt ilyen,én ujraraktam öket és minden ok.

Sir Quno Jedi
Ja és sokan kivoltak a destruction station-ön, hogy az nehéz ?!! Nos pusztán a srokba kell költözni. Ha minden emberi játékos (mondjuk 3) sarokba költözik, akkor lazán le lehet nyomni az ellent (pedig még infantry general is volt köztünk 😄DD) !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Hé, ti le tudtok nyomni 5 hard-ot, 2 haverral Whiteout-on, mert nekünk már egész jól megy ! Nem könnyû, de meg tudjuk csinálni. Szal. most már csak csökkenteni kell a túlerõnket és 6, majd 7 ellen próbálni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nem bizti hogy müxik:SHaljátok nyitottam uw-n egy tárhelyet feltöltöttem a ripléjt és ennyit csináltam semmi mást és belinkeltem azt hogy http://fuly.uw.hu/2usa vs 2gla.rep (mivel eza neve a repnek) igy jo?vagy mitcsináljak?kösszi😊
jah a ripléj lemaradt pill
Nah figyi, felrakok egy ripléjt amikor 4en jáccunk, tudni kell hogy ugy szoktunk jáccani hogy 50000rel kezdünk, nincs super weapon meg aurora(ez azért néha van),de most nem volt.Én vagyok powerplant és random voltam ugy kaptam ki a super weapon generalt😊Az a baj hogy mismatch miatt kilépett egy idõ után😊
Melyikre gondolsz?amit mondtam?1ébként kell piheni is egykicsit
Ha a legutolcsora gondolsz ami beven linkelve akkor emberek
Szevasztok!
A Zero Hour tartalmazza a Generalsot is? Csak mert néztem, és 2 cd-s.
Ha tartalmazza akkor semmi, ha nem akkor tudnátok mondani 1 helyet ahonnan le tudom tölteni? Csak mert lassan már sehonnan sem lehet.

Stotoo
irc.extra.hu #generals.hu

jaaaah😄 kösszi
[HUN]PAStheLoD
ha van akkor tedd fel és itt van ez az [ url ] gomb.. oda írd be a címet ahova feltöltötted

[HUN]PAStheLoD
hát ..
1. van tárhelyed?

lol ha vki elmondaná hogy hogy kell, vagy elmondaná hogy hol van leirva😊
jojo de azt nem topm hogy linkeljem be😊
Evil
foltolod valahova aztan belinkeled

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!