C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor bocsesz😊
Blasta
De én is a tápra gondoltam elsõre, szal nem mondasz hülyeséget!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Én is azt hittem, hogy táp (házba benézés után egybõl feltûnt a következõ felirat: VARGÁNÉ és tsa!!!!!!!! :-)))
de aztán mégse. Legalábbis nálam. Ugyan úgy resetel....

Nem is neked irtam😊 Csak a #3607 elég nagy blõdség volt😉
Szerintem ott leginkább a táppal lesz a gond... ha csak ujraindul, azt legtöbb esetben ez okozza.
Blasta
Restart ügyben nem árt megtenni a következõket.
Rendszertualjdonságok/speciális/indítás és helyreállítás

Automatikus újraindítás rendszerhiba esetén pipát kivenni!!!!!!!!
Lehet egy megoldás akár arra is, hogy jobban megtudd mi a gond, ha esetleg kékhalált dob az XP.

ez az ujrainditás nekem abból fakadt hogy a KT7E alaplap nem szeresse a Geforce MX4-et, más videokártyával nem jött elõ, viszont azzal tudtam csökkenteni az esetek számát hogy az AGP Aperture size-al játszottam. Ajánlom hogy rakjátok fel az alaplaphoz is a legutolsó Service pakkokat és drivereket is.
Nekünk akkor is csinálta amikor nem volt fenn a peccs meg most is😞
Blasta
Az hardver gond szerintem.
Hugom gépének is ilyen baja van, bár ott nem játéktól idul újra, hanem simán ha dolgozik vele. Ha áll a gép, nincs semmi baja. Gondoltam már mindenre (bill, egér is) cseréltem mindent, már csak a proci és az alaplap van hátra...
Szal gõzöm nincs...

Win XP-m van, és van pár játék,(generels, nfsu, max payne 2) amik elég gyakran azt csinálják, hogy amikor indítanám õket, újraindítják a gépet. Idegesítõ.
5letetek van?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Blasta
Beszállnék a szaggatás témába.
A barátommal szoktunk multizni. 20 perc játék után szaggat.
Két különbözõ konfig. (2500 barton, Abit nf7, 512/400, Ti4200 és 2500 barton, soltek sl75, 768/333, Ti4200)

Ezt szerintem az elsõ peccs felrakása után mûveli. Fel fogom rakni újra peccs nélkül simán a ZH-t és megnézzük úgy.
Single-ben nem csinálja....

Ezt a catalystot kiprobálom,3.10est raktad fel ugye?
Memoriáim: 2db Kingston HyperX 512mb...nem költöttem minõségre,mi?....
Dömi szerintem valami videokártya driver szarság! Nekem se ment rendesen a ZH de a sima igen, aztán a legutolsó Catalyst megoldotta a bajom
Ez nem az EA specialitása.
Egyszerûen nem bírja a ramotok az idõzítést. Nekem 2db 256os van, a lehetõ legalacsonyabb idõzitésen (CL2) mégsem gyárt hibákat.
Ez minden gépre igaz, hogy csak két egyforma modul esetén lehet leggyorsabbra állítani.
Mi ebbõl a tanulság? Minõségre kell költeni, nem az EA-t szidni...
Hát akkor a P4 szar😉
Nekem semmi gond a játékkal már😊

BÚÉK
B.U.É.K NEKTEK IS!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek rush mentes, hentelõs boldog új évet kivánok!
Nem tom ez nálam is van gépem:p4 3.00ghz 1gb kingston hyperx ram 9800pro és engem is kivág néha😞pedig nem meleg se a proc se a vidi kártya,és más játék meg nem baszik...
Tetszik vagy nem, valami gyenge a gépedben.

Én is tudtam órákat battlefieldezni, vagy 3dmarkot futtatni, mégis a generals 20 perc után ugy kidobott desktopra mint a huzat... nem birta a régi táp a tuningot.
Az valami hardver gond lesz, a c&c (mint azt már 3228x leirtuk ebben a topicban) nagyon hardver függõ, és kimutatja a legkisebb instabilitást is...
ram legalább 512 megvan?
Szaszall!
nem tudjátok, az mié' van, hogy indítom a játékot(nem zero hour), fogja és újraindítja a gépet. Örülnék ha tudnátok segíteni, mer kicsit idegesítõ

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

GmorpH
Mivel írtad, hogy ugyanazt a file-t használtátok tényleg elég furcsának tûnik az eset. Utánanéztem és mindössze egy srác írt ilyen 1.02 utáni online csatlakozási problémáról, de a megoldást nem írta csak a problémát.
Arra tippelek - ami lehet hogy hülyeség, ezesetben sorry az okoskodásért -, hogy ha minden general-lal megnyered a challenge módot, talán akkor adja oda a Boss Generalt.
Nekem sincs a választható srácok között és én is az 1.02-t használom, viszont most már nagyon érdekel mit tudhat, szóval a patch-el ki is próbálom gyorsan.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Blasta
Az a gond, hogy a haverom és én is simán megpeccseltük a generals-t az 1.02-es peccsel. Ugyan azt a file-t használtuk. Neki volt választható boss generalja, nekem nem.
Neten nem is tudtunk játszani, hisz nem volt ugyan az a verziónk, amit én sejtettem, hisz nekem nem volt boss generalom.
Nem értem a szitut.

GmorpH
Alapban úgy tudom nincs benne a választható karakterek között, de Skirmish-ben elõhozható ezzel a patch-el. Még nem próbáltam ki, de feltöltöttem erre a címre és mivel elég egyszerûnek néz ki, szerintem simán menni fog.

Boss General

Blasta
Találkozott valaki az 1.02-es peccs felrakása után egy un. BOSS GENERALLAL????????

Haver felrakta és neki lett egy ilyen választható generális.
Nekem nem volt. Pedig nálam is az 1.02-es peccs van

Creator
Én is a 1.02-s patch-hez keresem a cracket, már felturtam az egész netet de nem találtam, ha valaki találkozott vele, ne tartsa vissza magát ossza meg.
Ha szertnél játszani [email protected] ra irj
GmorpH
Így van, nemrég megjelent. #3551.

További nuke és toxin mentes Boldog Karácsonyt minden Generálisnak.

[HUN]PAStheLoD
peccs 1.02 !!! már letõthetõ.. mûxik az 1.0-s crack..

aki gamelni akar

#generals.hu @ IRCNET

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
peccs 1.01 hez .. NO CD ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

GmorpH
Anizotróp szûrés és vonalsimitás be van kapcsolva a videokártyád beállításainál?
Mert az nálam pl. eléggé vissza tudja vetni a sebességet.

Új minden. Még a monitor is... 😊 Minden megy röccenés nélkül...Tsak ez a szutyok nem.
Valami gyenge a gépben, generals nagyon érzékeny rá.
Új tápot is vettél?
Blasta
Nem kell.
Megy a cd-n levõ exe-vel

az 1.02-es patch-hez sem kell törés?
Sziasztok! Nemrég vettem új gépet Ati Radeon 9600 pro/p4. A régi gépben nvidia gef4 mmx volt és fagyás nélkül ment. Az új gépen 5-10 perc alatt úgy kifagy hogy viszi magával az Xp-t is. 5let?
Érdekes..nekem meg néha elkezd szaggatni mint az állat...mintha egy 5x86-osom lenne...néha meg király gyors (ahhogy az egy 2000Mhz/9600/512ram-tól elvárható lenne) Grafika levétel nem nyújt megoldást, ugyanúgy szaggat...lelassúl az idõ, minden nagyon lassan mozog. Aztán újra felgyorsul. Próbálkoztam directx-catalyst újra telepítéssel. Kétszer meg kilépett ugyanilyen hibaüzivel, amit RumiMM kollega említett. Megoldás a codec?

\"Ami nem pusztít el, az megerősít\"

Green Ghost
igaz, hogy nem ide tartozik, de tudok +oldást a nolf2- ben a hangra.(nekem is acemcp van)

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

A Zero Hour roppant mód érzékeny a hardware-re.
Okozhatja túlhúzott proc, videokari, egy gyenge memória, stb. Nekem is csinálta az elején bár nekem inkább az insallok miatt jöhetett ki. 4szer kellett installnom mire végre jó lett. Azóta nem merem leszedni! 😊

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Green Ghost
Nem lehet, hogy csak a virusprogid régi?
Vmi uj internetes virus? Lehet!

Aztán miért olyan biztos az?
Green Ghost
Ez biztos , mert eléggé érdekes... :-)
A levegõ és körülötte néhány centire vibrtál a táj.
Egyébként tök yo, de mégis...
:-)

Green Ghost
Sziasztok.
Van 1 nagy bajom a progival.
Mikor elõször játszottam vele, még rendesen ment, de most pl. a zamcsiknál a microwawe tank körül vibrál a kép, remeg a táj és a levegõ.
Eddig csak kis fehér "kör" volt körülötte...
Ja és ma kaptam new monitort, lehet, hogy a magasabb felbontás miatt?
Vagy elromlott a videokártyám?

GmorpH
Ez remek hír. Örülök, hogy végül sikerült. :-)

Blasta
Újra kellett raknom a ZH-t.
De erre már simán felment az új peccs.
Megy is vele rendesen :-)

GmorpH
Ezt sajnos nem tudom miért lehet, mert nálam nem csinált ilyet. Esetleg próbálj meg egy reinstallt és az hátha megoldja a problémát. Nálam most mûködik rendesen az 1.02-es verzióval is.

GmorpH
És a változások:

- Fixed the missing particle effects (Alpha Aurora fuel-air bomb, other
explosions)

- Fixed a bug that caused Stinger Site occupants to remain forever disabled after they've been attacked by a Microwave Tank.

- When building the Avenger, the War Factory is now the only requirement for the Laser General and USA General. The Strategy Center is no longer required.

- Technicals build slightly slower and cost 50 more credits for the Demo General.

GmorpH
Pedig létezik, csak ma jelent meg és még nincs az oldal frissítve. Ez amolyan quickfix és itt van:

Zero Hour 1.02