C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Valaki a *.big file-okhoz??????

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Na az érdekes.
Nálam meg az egész játék lassul be.
Mongyuk nekem csak 256-om van. 2Ghz cerka. ti4200

Þór vígi þessi rúnar

DeXoSZ
cel 900mhz, 384 mega mem, gf3ti200
A fõ gondom az, hogy az idõ lassul be ahelyett, hogy a kép szaggatna.
Carlos
Milyen gép?
Sok memória kell... 😊

Þór vígi þessi rúnar

DeXoSZ
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy mit lehet tenni, hogy ne lassuljon be az egész LANos játék, ha az egyik gép a sok közül nem túl új ? Szal hogy inkább szaggasson azon az egyen, de az idõ maradjon gyors. Elég gáz, mikor mátrixos mozgással futnak a katonák... 😊
Carlos
Van valamilyen kitömörítõ a CC/Zh *.big file-okhoz???
Abban vannak a zenék meg a dumák, amiket ki szeretnék szedni belõle!
Van valakinek valamilyen 5lete?

Þór vígi þessi rúnar

Random_
Valaki game ma? 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Takimate
Mármint az enyém... az ADSL-es 😊))
3-an volnánk ma elvileg. Jáccchatunk...

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Random_
Jut eszembe ma este haverral játszanánk aki akar szintén játszani keressen meg ICQ-n és megdumálunk egy idõpontot.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
cimborám? kicsoda?

Takimate
Igen akkor már nem vált. Remélhetõleg. De a cimboránál azért nem megy a dolog mert a router bekavar. Router nélkül meg egyelõre nem megy a NET nála. 😊

Random_
Nekem tegnap lett ADSL-em és minden gond nélkül ment a generals. Direct connect-nél kiírja az IP-m azt elküldtem a haveroknak és õk begépelték a megfelelõ mezõbe. Minden további nélkül ment.
Ugyanis mindig újra csatlakozáskor kapsz csak új ip-t ha folyamatosan kapcsolatban van akkor nem vált. Vagyis úgy gondolom nem kellene.

Takimate
No. Sikerült megoldani a problémát. Vázolom, hátha valakinek segít.
TEPES: Néztem de nálam/unk nem ez okozta a galibál.

Zero Hour Direct Connect" kontra "Connection timed out"

3 an szerettünk volna játszani a neten, ebbõl 2-nek chello, 1-nek ADSL.
Chelloval ment, de ADSL még kérdéses. Lehet hogy azzal gondok lesznek, mert ott a kábelmodem feltárcsázásakor nem kap fix IP-t, és kérdés, hogy lehet e állítani.

Úgy oldottuk meg, hogy a parancssorban beírt ipconfig /all -al lekérdeztünk az "IP-cím automatikus megadása" -ra kapott kvázi dinamikus IP-t. A helyi hálózat(local network)-ben átállítottuk a pipát, és beírtuk az IP-t, a SUBnet mask-ot, a DHCP-t, meg mindent.
Tartottunk tõle, hogy így meg nem lesz NET, DE VOLT.
Aztán be a Zero-ba, network ,direct conn, new game, ip beír, join, piff puff, már játszottunk is.

Egyébként nem tudom, hogy akinek nincs fix IP-címe, az hogyan tud direct connect-el jáccani... Vszínû sehogy. Sok inglis fórum is ugyanezt írta.

Ja ! Még1. Ha routered van, az mégjobban bekavar, nem is érdemes próbálkozni, mert a szokásos 192.168.1.1, vagy 192.168.0.100-as router által osztott IP-k-et nem lehet kintrõl megtalálni.
Megaztán hiába kapcsolod ki az op rendszer tûzfalát, a routerben még mindig ott figyel. 😊))
Most még azt fogjuk próbálni hogy a közülünk ADSL-es pléyer joinol, õ semmiképp sem fog host-olni. Hátha õ be tud lépni, csak az a félõ, hogy visszafelé nem tud menni az adat hozzá, de ez már csak a zero hour-on múlik, hogy a program ezt a részét intelligensen és rugalmasan írták-e meg vagy sem...
Bízzunk az EA-ben 😊))
no hiszen.....
😊)

Tepet
Takimate:
azt nézted hogy optionsbe online ip-nek mi van megadva?
Mer állandóan átállitja magát a lanos ipre.

Takimate
Nem. Csak az Online-hoz kell.
Visszatérve az elõlõ problémá(m)hoz. Hálózati protokoll probléma lehet esetleg ? Ha igen mit s hogy kell állítani ?

+1 kérdés ? Van olyan mod ami lehetõvé teszi a fentebb zoom-olást a játékban ?

Random_
Sziasztok!

Kell eredeti játék ahhoz, hogy a haverral direct connetel játszak a neten?

Takimate
Sziasztok !
Nekem is ez lenne (még mindig) a problémám, már írtam róla.

"CONNECTION TIMED OUT" üzenet, amikor direct connect-el szeretnénk neten játszani.

Mindent jól csinálunk,tûzfal nincs, verziószám azonos, ha LAN-ozunk minden ok, csak neten nem megy.
Havernak ADSL-van, nekem Chello.

Grebber: Az IP automatikus beállításra van állítva, különben nem megy a chello, tehát azt nem állítgathatom.
Ötlet vkinek ?
KÖSZI elõre is.

Tepet
Hi all!
Az lenne a problémám hogy haverral szoktuk nyomni direct connectel naponta de ma már másodszor csinálta hogy nem enged csatlakoni. mikor elöször csinálta akkor a ea.com nem ment szal aszitük hogy függ valamennyire tõle de ma megy és igyse enged csatlakozni. van valami 5let mi lehet a baj?

gyertek már jáccani
szijasztok ha van kedvetek jáccani akkkor irjatok nekem!!msn: [email protected]
Carlos
Ehe-ehe-ehe...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Eléggé pang a topic... 😞
Mind1.
Megoldódott a problémó. Kikarcoltam CD-re a ZH-t és szettem le normális krekket és megy minden frankón.
Úgyhogy sütemény.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nos, újabb probléma.
Felraktam a ZH-t és a hozzá kellõ cracket.
De amikor rákattintottam a Usa kampányára, akkor kérte a sima Generals CD-t (asszem azt kérte). (A ZH-t nem ugyanabba a könyvtárba telepítettem, ahol a generals volt.)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Utánnaolvastam és most kipróbálom a felmásolós teknikát.
Nincs azóta valami normális, hogy ki tudjam írni cd-re és mûködjön is az install (CD-rõl)?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Állandóan kéri telepítés közben a ZH a kettes CD-t. Pedig ottvan a Daemon toolzban bemountolva! Mit tegyek?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Persze, 1.7-es van rajta.
Most szettem le a Zero Hour, majd rakom is rá, hátha javít valamit... 😊

Þór vígi þessi rúnar

szijasztok gyertek jáccani most!!!msn: [email protected] icq:234495003 irjatook és adok ipt
Blasta
Raktál rá legújabb peccset?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Carlos
Nos, elõvettem a régi kedvenced (kommersz generals) és elszörnyülkjödve tapasztaltam, hogy az otthoni konfigomon (2.0Cerka, 256 DDr, Ti4200) sok egységnél iszonyúan elkezd szaggatni a játék. (5-10fps). Ez mitõl lehet???
Segítségeteket elõre is köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

ugyanitt akatam meg en is.hiaba kepzem ki a gyalogsagot epulet elfoglalasra a vegyi uzemet foglalja el a silot nem.pedig biztos van megoldas.
ghost cb
Hát gondolom ahogy a többi épületet: kiképzed a gyalogosaidat epület elfoglalására... Vagy kapsz egy embert még a pálya elején akivel el lehet.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Capovics
A ZERO HOUR 5. pályán, hogy kell elfoglalni a toxic rakéta silókat? Már mindent szétlõttem, de ezt nem tudom elfoglalni.

valaki játszott az onlinébe eredeti cdkeyel ?
nekem az van, amikor beakarok csatlakozni 1 gaméba.. akkor mindig azt irja ki hogy másik verzió van😞 pedig csak 1.02-s patchel enged fel az ea serverre...😞 vkinek 5lete ?
GeneralsHungary
Üdvözletem!
Ezt akartam én is írni 😄
Szóval nezezzetek be... nagyon jó lesz!

http://generals.hu/comment.php?3

Azért látom, hogy el vannak itt is a fórumozók.
Bár ritkán járok erre. Na legyetek gonoszok 😉

Bye: Morpheu$ - Generals.hu

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

nevezzetek be a generals kupára! www.generals.hu vagy a www.fw.hu/lanpartyk
nevezzetek be a generals kupára! www.generals.hu
CybearBoy
Fenn van két hálózatba kötött gépen a Generals, elõször lehetett is faszán hálózatban játszani. Aztán megpróbáltam felrakni a játékhoz a patcheket, sikerült is, single-ben lehet játszani mindkét gépen, de hálóban nem látják egymást. Ezután újraraktam a játékokat, már patch nélkül, ahogy elõször jó volt, de már így sem látják egymást a játékban a gépek! 😞(( Mi lehet a baj???

oké koszi.
ghost cb
Mindkettõ!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
ja

sziasztok.lehett hulyeseget kerdezek de ahoz hogy a zero hourt feltelepitsem kell a generals?
lehet nyerni?
direct connect?
csapatok 3fõ?
nincs superweapon!
ittwagyok!!!!
mivan bazzeg má senkisem jár ide ??
Amúgy melyik a legújabb patch a gaméhoz ?
generals kupa lanon!! jelentkezzetek! bõvebb infó
www.fw.hu/lanpartyk vagy a www.generals.hu
Gyertek és hóditsátok el a kupát!!!
generals kupa lanon!! jelentkezzetek! bõvebb infó
www.fw.hu/lanpartyk
sziasztok!!
Capovics
A ZERO HOUR 5. pályán, hogy kell elfoglalni a toxic rakéta silókat? Már mindent szétlõttem, de ezt nem tudom elfoglalni.

Sikerült valakinek AFG-lal az utolsó challenge hard fokozaton? Kéne egy kis taktikai tanácsadás.
Az istennek se akar nekem összejönni, pedig ez lenne az utolsó.

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!