C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam meg az egész játék lassul be.
Mongyuk nekem csak 256-om van. 2Ghz cerka. ti4200
Þór vígi þessi rúnar
A fõ gondom az, hogy az idõ lassul be ahelyett, hogy a kép szaggatna.
Abban vannak a zenék meg a dumák, amiket ki szeretnék szedni belõle!
Van valakinek valamilyen 5lete?
Þór vígi þessi rúnar
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
3-an volnánk ma elvileg. Jáccchatunk...
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ugyanis mindig újra csatlakozáskor kapsz csak új ip-t ha folyamatosan kapcsolatban van akkor nem vált. Vagyis úgy gondolom nem kellene.
TEPES: Néztem de nálam/unk nem ez okozta a galibál.
Zero Hour Direct Connect" kontra "Connection timed out"
3 an szerettünk volna játszani a neten, ebbõl 2-nek chello, 1-nek ADSL.
Chelloval ment, de ADSL még kérdéses. Lehet hogy azzal gondok lesznek, mert ott a kábelmodem feltárcsázásakor nem kap fix IP-t, és kérdés, hogy lehet e állítani.
Úgy oldottuk meg, hogy a parancssorban beírt ipconfig /all -al lekérdeztünk az "IP-cím automatikus megadása" -ra kapott kvázi dinamikus IP-t. A helyi hálózat(local network)-ben átállítottuk a pipát, és beírtuk az IP-t, a SUBnet mask-ot, a DHCP-t, meg mindent.
Tartottunk tõle, hogy így meg nem lesz NET, DE VOLT.
Aztán be a Zero-ba, network ,direct conn, new game, ip beír, join, piff puff, már játszottunk is.
Egyébként nem tudom, hogy akinek nincs fix IP-címe, az hogyan tud direct connect-el jáccani... Vszínû sehogy. Sok inglis fórum is ugyanezt írta.
Ja ! Még1. Ha routered van, az mégjobban bekavar, nem is érdemes próbálkozni, mert a szokásos 192.168.1.1, vagy 192.168.0.100-as router által osztott IP-k-et nem lehet kintrõl megtalálni.
Megaztán hiába kapcsolod ki az op rendszer tûzfalát, a routerben még mindig ott figyel. 😊))
Most még azt fogjuk próbálni hogy a közülünk ADSL-es pléyer joinol, õ semmiképp sem fog host-olni. Hátha õ be tud lépni, csak az a félõ, hogy visszafelé nem tud menni az adat hozzá, de ez már csak a zero hour-on múlik, hogy a program ezt a részét intelligensen és rugalmasan írták-e meg vagy sem...
Bízzunk az EA-ben 😊))
no hiszen.....
😊)
azt nézted hogy optionsbe online ip-nek mi van megadva?
Mer állandóan átállitja magát a lanos ipre.
Visszatérve az elõlõ problémá(m)hoz. Hálózati protokoll probléma lehet esetleg ? Ha igen mit s hogy kell állítani ?
+1 kérdés ? Van olyan mod ami lehetõvé teszi a fentebb zoom-olást a játékban ?
Kell eredeti játék ahhoz, hogy a haverral direct connetel játszak a neten?
Nekem is ez lenne (még mindig) a problémám, már írtam róla.
"CONNECTION TIMED OUT" üzenet, amikor direct connect-el szeretnénk neten játszani.
Mindent jól csinálunk,tûzfal nincs, verziószám azonos, ha LAN-ozunk minden ok, csak neten nem megy.
Havernak ADSL-van, nekem Chello.
Grebber: Az IP automatikus beállításra van állítva, különben nem megy a chello, tehát azt nem állítgathatom.
Ötlet vkinek ?
KÖSZI elõre is.
Az lenne a problémám hogy haverral szoktuk nyomni direct connectel naponta de ma már másodszor csinálta hogy nem enged csatlakoni. mikor elöször csinálta akkor a ea.com nem ment szal aszitük hogy függ valamennyire tõle de ma megy és igyse enged csatlakozni. van valami 5let mi lehet a baj?
Mind1.
Megoldódott a problémó. Kikarcoltam CD-re a ZH-t és szettem le normális krekket és megy minden frankón.
Úgyhogy sütemény.
Þór vígi þessi rúnar
Felraktam a ZH-t és a hozzá kellõ cracket.
De amikor rákattintottam a Usa kampányára, akkor kérte a sima Generals CD-t (asszem azt kérte). (A ZH-t nem ugyanabba a könyvtárba telepítettem, ahol a generals volt.)
Þór vígi þessi rúnar
Nincs azóta valami normális, hogy ki tudjam írni cd-re és mûködjön is az install (CD-rõl)?
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Most szettem le a Zero Hour, majd rakom is rá, hátha javít valamit... 😊
Þór vígi þessi rúnar
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Þór vígi þessi rúnar
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
nekem az van, amikor beakarok csatlakozni 1 gaméba.. akkor mindig azt irja ki hogy másik verzió van😞 pedig csak 1.02-s patchel enged fel az ea serverre...😞 vkinek 5lete ?
Ezt akartam én is írni 😄
Szóval nezezzetek be... nagyon jó lesz!
http://generals.hu/comment.php?3
Azért látom, hogy el vannak itt is a fórumozók.
Bár ritkán járok erre. Na legyetek gonoszok 😉
Bye: Morpheu$ - Generals.hu
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
direct connect?
csapatok 3fõ?
nincs superweapon!
www.fw.hu/lanpartyk vagy a www.generals.hu
Gyertek és hóditsátok el a kupát!!!
www.fw.hu/lanpartyk
sziasztok!!
Az istennek se akar nekem összejönni, pedig ez lenne az utolsó.
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!