C&C Generals (& Zero Hour)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LEADER
köszi

http://hordeofb108.uw.hu

ghost cb
Itt nem lehetséges a dedikált / állandó szerver mert csak hostolni lehet, összegyûjtöd a haverokat és gyak.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

nincs

LEADER
Valaki választ az elõre, please!!!

LEADER
Szevasztok!
Lenne egy-két kérdésem:
Vannak magyar szerverek?
IP -t tudtok adni?
Lehet valahol tört játékkal játszani?

Egyetértek.Semmi köze hozzá, bár megítélésem szerint a cyborgokat akarják mutatni a Tiberian Sun-ból.

Szerintem ha már itt tartunk, nem ártana mozifilmet (is) csinálni belõle....

ghost cb
Hát ennek a képek alapján nincs sok köze az eredeti command @ conquer-hez
inkább valami elfuserált sci-fi. De megvárom mi lesz belõle.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

grebber
C&C3? koncepciók

Dixie Flatline, 12:57 - Játék: RTS

(HW Insider) A cncsource.com rajongói oldalon andrew dögös, feltételezett Command & Conquer 3 koncepciótervekre lelt. Jó lenne végre az eredeti C&C-re alapozott, kerek egész, Tiberium központú sztorival megfejelt folytatást látni.

1.2.3.

info:Hardwired

Next PC upgrade: 2022

Látod, ez eddig eszembe sem jutott. Én azt gondoltam, hogy a dombok miatt megy máshol, de lehet, hogy tényleg a ház miatt. Bár nem értem, hogy miért nem tud egy kicsit ott felemelkedni egy repülõ. Kösz.

de ha ez amit mondok akkor rombold a házat amíg tudod és
egy szer úgy is összerogy
azután meg már nincs a bomba elõtt akadály
hát én máshogy nyírtam ki de nemtudom mi a gond
talán nem a házakra dobja?
és azért nem találja el arra emlékszek hogy egy kiló ház ott van a seggébe
Sziasztok!
Elkezdtem hard fokozaton a kampányokat, és eddig simán meneteltem is. De most a China 3. pálya kifog rajtam. Ez az a pálya ahol GLA szobrokat kell lerombolni, idõre. A várossal még nem is lenne gondom. Mivel megtisztítom annyira a terepet, hogy a generális pontokért vett bombázással leromboljam a szobrokat, de az északon lévõ egyetlen szobrot nem tudom lerombolni, mert a bombázó egyszerûen nem bombázza le szobrot, mindíg mellé dobja, már próbáltam sokféleképpen, hogy kicsit mellé dobom esetleg vagy hasonló. Mivel nincsenek itt még durva egységeim sem repülõ vagy ilyesmi így hardon elég nehéznek tûnik. Mediumon már elég régen végignyomtam, nem emlékszem hogy szívtam volna evvel a pályával. Ötlet?

ghost cb
Ja még 2 hete voltam lanparty-n ahol orrba-szájba nyomtuk a zéró áört, és nagyon ütõõõõs volt.
Csak szopás ha valakinek nem 100-as a hálókártyája hanem 10-es. De fasza volt.
Egyébként mindenkinek XP-je volt.

MX Maximus
Na. Tudtunk Zero hour-rel Multizni!

Mind a ketten XP-sek lettünk nemrég, ezután1-bõl mûködött. De nem biztos hogy az XP miatt. Lehet, hogy csak a friss rendszer kellett neki.

Na csá!

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

Erre senkinek nincs ötlete?

Tudja vki hogyan lehet origi keyvel de másolt játékkal neten nyomni? Nekem eredeti cdt kér, ha nem teszem fel a törést, de ha felteszem,akkor a browserben ver mismatchre panaszkodik.

Semmi! Precizen felment! Nincs Serious Sam-em, és a renszerem is szinte még meleg! Egy hete raktam!Most nem vagyok otthon, de majd megnézem kösz!
ghost cb
Töröld le a Serious Sam-et, akkor mükszik!
Nézd meg a Generals és a Zero Hour könyvtárakat, mennyi helyet foglalnak! Nekem:
Generals: 1,55
Zero Hour: 1,19 (1,20 lemezt.)
Ha nem eggyi akkor azért lép ki mert nem tette föl, vagy rosszul, a China részt.
Installnál volt valami hiba?

Sziasztok!
Nem tudna vki segíteni?
Ha küldit akarok nyomni a Zero Hour-ban a kínaiakkal kilép, és közli, hogy serious error, meg hogy lehet, hogy vírus okozza, vagy nem felel meg a gépem a minimumnak, minden más megy csak a kínai küldi bevezetõ videója után lép ki, usa+gla müxik. Na vírusom nincs már átnéztem,a gépem meg asszem igencsak megfelel, ugyhogy az kilõve.van rajta 1.02 patch (asszem), a legujjabb.
Plz help!!!!!
kösz elõre is
ghost cb
miért lenne kamu???

szerintem kamu...
irc

#generals.hu
Serpa
elégé.

NAgyon úgy néz ki,nem?😊

Evil
Detto, pedig minden stimmelt.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Serpa
up

Senki nem játszik már zero hourt? Most szereztem be, és eddig úgy gondolom,hogy a legjobb kieg a brood war óta!
Egyébként lenne szíves vki linkelni néhány replayt,hogy lehessen tanulnom belõle? Az erre szakosodott angol oldalról nem tudok levenni!
SQJ, ha még fenn van a gépeden, lennél szíves nekem küldeni replayekbõl? Néhány hozzászólásod kíváncsivá tett! Épp most vertem el az elsõ és egyedüli hard nme-met, nem volt nagyon könnyû😊 Tanulnék tõled és mindenkitõl,akinenk még van elérhetõ replaye, és esetleg megosztaná velem!

MX Maximus
Nemtudjátok miért van szinkronizációs hiba a lan multinál? Egyszerûen engem és a bátyámat kidob a játékból!

Ráadásul CSAK a zero hour-ben van ilyen hiba!

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

nekünk ment rendesen 6-an de 8-an már igencsak akadozott sajna

Uj patch jol elbaszta!

DeXoSZ
Nekem is ez a problémám vele 😞
Evil
Tolta valaki a zh t lan on?Nekunk tetu lassu volt mar 4 es party ba is mig a sima generals t siman jatszottuk akar 6 an is.Gepek es a halozat is rendben voltak.Szal erdekelne, kinek milyenek a tapasztalatai e teren.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Dutch Flander
francba

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

ghost cb
nincs

Dutch Flander
Csumpa!

Öcsém hosszas és igen unalmas noszogatásai után rávettem magam, hogy kipróbáljam eme játéko(ka)t. Nem rossz, nem rossz. Sõt, a látványvilága egyenesen az én izlésemet tükrözi. A lényeg: nem tud valaki olyan modifikációról, hogy a játék körökre legyen osztva? Nagyon zavar ugyanis, hogy egy hosszabb játékot az nyer meg, akinekk gyorsabban vág az esze (ez még nem is baj), megy villámgyors a keze az egéren. A géprõl nem is beszélve. Mert ha körökre lehetne osztani, talán még a brutal army (Hard army) is legyõzhetõ lenne és inkább kerülne elõtérbe a taktika, mintsem a gyorsaság.

Megoldások, vélemények, ötletek?
u.i.: Én egyfajta Jagged Alliance 2 stílusban nagyon szívesen nyomnám a játékot.

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

haveral szeretnénk tolni online az alap generals crackelt verziót de nem tudjuk össze hozni mert nincs meg az 1.2es patch crakje.
nincs meg valakinek ez véletlenül? vissza olvastam pár száz oldalt de nem találtam meg illetve egy linket igen de mivel az 2003-as ezért már nem él vagy nem tudom.
Sheltem
Urlt pls

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Carlos
Rossz a crack!
Szedd le a Megagames-rõl a jó cracket. Nemtom melyikaz...De nekem azzal simán megy!

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
Sziasztok! Valaki segítsen plz... Felraktam a sima c&c t aztán a zero hour összes fileját egy könyvtárba másoltam és felinstalláltam egy 3. könyvtárba(majd crackeltem). Tehát elvileg mindent jól mégis amikor elindítom a zero hourt "please insert the first game cd" hibaüzenet fogad.. Mi lehet a gond? 😞

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tepet
ircen van generals.hu csati ott aktivabb embereket találtok jácótársul

Carlos
Kifejleszted azt, hogy a Ranger vagymi tuggyun elfoglalni épületet (épület zászlóval a barakkban) odamész és elfoglalod. De lehetõleg még szétdurrantás elõtt foglald el.
Nem kell csak rombolni... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Capovics
A ZERO HOUR 5. pályán, hogy kell elfoglalni a toxic rakéta silókat? Már mindent szétlõttem, de ezt nem tudom elfoglalni.
Valaki tud megoldást, vagy csak neten nyomjátok?

Alakul a molekula akkor 3-an már vagyunk.
Esetleg még valaki?

Nem minden arany ami hörcsög.

Random_
ZH természetesen 😊

Ha hazaérek megkereslek ICQ-n.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Evil
Benne vagyok, felteve ha az alkoholszintem megengedi.
Sima vagy zh?Amugy ha valakinek van kedve neha jatszani dobjon ram uzit icq val.

Sheltem
ircn nincs vhol c&c csati?

Random_
Na srác végre regeltél!

Egy 2vs2 tényleg jó lenne! Vagy ha többen lennénk akkor más felállásban.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sziasztok

Van kedve valakinek ma késõn nyomni egy játékot?

Nem minden arany ami hörcsög.