C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Lenne egy-két kérdésem:
Vannak magyar szerverek?
IP -t tudtok adni?
Lehet valahol tört játékkal játszani?
http://hordeofb108.uw.hu
Szerintem ha már itt tartunk, nem ártana mozifilmet (is) csinálni belõle....
inkább valami elfuserált sci-fi. De megvárom mi lesz belõle.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Dixie Flatline, 12:57 - Játék: RTS
(HW Insider) A cncsource.com rajongói oldalon andrew dögös, feltételezett Command & Conquer 3 koncepciótervekre lelt. Jó lenne végre az eredeti C&C-re alapozott, kerek egész, Tiberium központú sztorival megfejelt folytatást látni.
1.2.3.
info:Hardwired
Next PC upgrade: 2022
egy szer úgy is összerogy
azután meg már nincs a bomba elõtt akadály
talán nem a házakra dobja?
és azért nem találja el arra emlékszek hogy egy kiló ház ott van a seggébe
Elkezdtem hard fokozaton a kampányokat, és eddig simán meneteltem is. De most a China 3. pálya kifog rajtam. Ez az a pálya ahol GLA szobrokat kell lerombolni, idõre. A várossal még nem is lenne gondom. Mivel megtisztítom annyira a terepet, hogy a generális pontokért vett bombázással leromboljam a szobrokat, de az északon lévõ egyetlen szobrot nem tudom lerombolni, mert a bombázó egyszerûen nem bombázza le szobrot, mindíg mellé dobja, már próbáltam sokféleképpen, hogy kicsit mellé dobom esetleg vagy hasonló. Mivel nincsenek itt még durva egységeim sem repülõ vagy ilyesmi így hardon elég nehéznek tûnik. Mediumon már elég régen végignyomtam, nem emlékszem hogy szívtam volna evvel a pályával. Ötlet?
Csak szopás ha valakinek nem 100-as a hálókártyája hanem 10-es. De fasza volt.
Egyébként mindenkinek XP-je volt.
Mind a ketten XP-sek lettünk nemrég, ezután1-bõl mûködött. De nem biztos hogy az XP miatt. Lehet, hogy csak a friss rendszer kellett neki.
Na csá!
Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Nézd meg a Generals és a Zero Hour könyvtárakat, mennyi helyet foglalnak! Nekem:
Generals: 1,55
Zero Hour: 1,19 (1,20 lemezt.)
Ha nem eggyi akkor azért lép ki mert nem tette föl, vagy rosszul, a China részt.
Installnál volt valami hiba?
Nem tudna vki segíteni?
Ha küldit akarok nyomni a Zero Hour-ban a kínaiakkal kilép, és közli, hogy serious error, meg hogy lehet, hogy vírus okozza, vagy nem felel meg a gépem a minimumnak, minden más megy csak a kínai küldi bevezetõ videója után lép ki, usa+gla müxik. Na vírusom nincs már átnéztem,a gépem meg asszem igencsak megfelel, ugyhogy az kilõve.van rajta 1.02 patch (asszem), a legujjabb.
Plz help!!!!!
kösz elõre is
#generals.hu
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Egyébként lenne szíves vki linkelni néhány replayt,hogy lehessen tanulnom belõle? Az erre szakosodott angol oldalról nem tudok levenni!
SQJ, ha még fenn van a gépeden, lennél szíves nekem küldeni replayekbõl? Néhány hozzászólásod kíváncsivá tett! Épp most vertem el az elsõ és egyedüli hard nme-met, nem volt nagyon könnyû😊 Tanulnék tõled és mindenkitõl,akinenk még van elérhetõ replaye, és esetleg megosztaná velem!
Ráadásul CSAK a zero hour-ben van ilyen hiba!
Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Öcsém hosszas és igen unalmas noszogatásai után rávettem magam, hogy kipróbáljam eme játéko(ka)t. Nem rossz, nem rossz. Sõt, a látványvilága egyenesen az én izlésemet tükrözi. A lényeg: nem tud valaki olyan modifikációról, hogy a játék körökre legyen osztva? Nagyon zavar ugyanis, hogy egy hosszabb játékot az nyer meg, akinekk gyorsabban vág az esze (ez még nem is baj), megy villámgyors a keze az egéren. A géprõl nem is beszélve. Mert ha körökre lehetne osztani, talán még a brutal army (Hard army) is legyõzhetõ lenne és inkább kerülne elõtérbe a taktika, mintsem a gyorsaság.
Megoldások, vélemények, ötletek?
u.i.: Én egyfajta Jagged Alliance 2 stílusban nagyon szívesen nyomnám a játékot.
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Þór vígi þessi rúnar
nincs meg valakinek ez véletlenül? vissza olvastam pár száz oldalt de nem találtam meg illetve egy linket igen de mivel az 2003-as ezért már nem él vagy nem tudom.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szedd le a Megagames-rõl a jó cracket. Nemtom melyikaz...De nekem azzal simán megy!
Þór vígi þessi rúnar
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem kell csak rombolni... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Valaki tud megoldást, vagy csak neten nyomjátok?
Esetleg még valaki?
Nem minden arany ami hörcsög.
Ha hazaérek megkereslek ICQ-n.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Sima vagy zh?Amugy ha valakinek van kedve neha jatszani dobjon ram uzit icq val.
Egy 2vs2 tényleg jó lenne! Vagy ha többen lennénk akkor más felállásban.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Van kedve valakinek ma késõn nyomni egy játékot?
Nem minden arany ami hörcsög.