4698
Command&Conquer : Generals és Zero Hour addon
Infók itt
Infók itt
-
atibacsi1977 #4698 Sziasztok!
Játszik még valaki ezzel a játékkal? Én most szereztem be nem rég, szeretnék onlin játszani ismerősömmel, de sehogy nem tudok rájönni, hogyan kell. Pedig biztos lehetne, mert néztem videókat arról, hogy most is játszható a játék online.
Valaki nem tud segíteni?
Köszi! -
mikulas16 #4697 ja és én lanban játszom gamerangerrel
-
mikulas16 #4696 keress meg
-
mikulas16 #4695 én az europa moddal játszom
ez a mod lett volna a folytatása.
ha érdekel keress fel skype:mikulaas16 néven
-
kistuby88 #4694 Sziasztok!Nagyon régóta nyomom ezt a játékot,viszont mostmár unalmas,ezért szeretnék modokat telepíteni plusszban,de nem tudom hogy mit hogy kell,leszedtem egy russian izét azt felraktam,semmi,lehet h nem jó helyre tettem nemtudom,de kiírt valami vírusos hibát mikor jött az indítókép :S valaki megtenné nekem hogy belinkel páar olyat,ami már bejött nektek és elmagyarázná hogy hova kell rakni ezeket?Köszönöm szépen!És bocsi ha már valaki kérte ezt... -
Runczájsz #4693 Sziasztok!
Én a Command & Conquer Generals Zero Hour online részével szeretnék játszani, viszont még sosem csináltam és nem is sikerül. :-)
Ha lenne oly kedves valki és leírná hogyan kell online szerveren játszani azt nagyon megköszönném! (Átküldöm Mankát 1 nap házimunkára!) XD
üdv -
Runczájsz #4692 , -
BAk3R #4691 Na minden pazar. Viszont olyan problémával küzdök, hogy multiplayer esetén gyakorlatilag sehova nem tudok csatlakozni, azt dobja, hogy "failed to join the game is a different version". Nem is enged be a lobbyba ha nem a legfrissebb a játék, nem értem... ötlet? -
BAk3R #4690 Megszereztem közben. -
BAk3R #4689 Sziasztok!
Végre sikerült megvennem a játékot, azt hittem már elfogytak a serial kódok. A zero hour INIZH.big fájlját sikeresen szerkesztettem is, így nem indul a játék. Van valakinek eredeti INIZH fájl a birtokában? Köszi. -
mikulas16 #4688 tisztelt vk90!
mint leírtam ts3-om szerverem van szívesen látunk köreinkben.a &
c&c gen.zh.magyar közössége elindult és többen jöttek hozzánk játszani,legutóbb egy szlovák játékos is csatlakozott az online játékosok -hoz várunk téged is.minden c&c kedvelőt szívesen látunk.
skype elérhetőségem:mikulaas16
-
#4687 Ma felraktam megint egy év kihagyás után :) Régebben tesómmal meg két haverral szoktam játszani vele. -
Rotcsa #4686 Gamerangeren szoktunk játszani. Aki gondolja, jöjjön!
-
Rotcsa #4685 Oks, sikerült megtalálni közben!
-
Rotcsa #4684 A c-n a dokumenrumok alatta Zerohour mappában pedig van még egy "MapPreviews"-mappa,amelyben ott vannak a térképek. Ezek is .tga-kiterjesztéssel. Gondolom ezek a kis képes térképeknek feleltethetőek meg, amik közük válogatunk. (mivel previews)
-
Rotcsa #4683 Én is kb azóta ismerem. :)
A Zh-ban nincs maps mappa, viszont úgy láttam, hogy a Data/Waterplane mappában ".tga"-fájlok vannak, amelyek a térképeknél is megvannak.
A játék nekem nem a c-n van, hanema d meghajtómon. Megnéztem és azt láttam, hogy a c://Dokumentumok/Zerohorur Data/-mappában viszont ott egy "maps"-könyvtár, de abban nincsenek fájlok. Most akkor, ez mi lehet?
-
#4682 Én már megjelenés óta ismerem a játékot, pedig az már régebben volt :) Mostanában nem játszottam vele, a gépen sincs most fent, de megint fel kéne raknom, mert nagyon jó kis játék (az egyik kedvencem). Csak nekünk eléggé be szokott lassulni, meg ugye a fagyások... :/ Ha megint felrakom, akkor majd szólok ;)
Térképeket a dokumentumokba a Command&Conquer : Generals Zero Hour mappába, azon belül a maps mappába kell tenni (ha jól emlékszem) -
Rotcsa #4681 A térképeket, hová kell tenni?
-
Rotcsa #4680 Szeva! :) Az Avangers helyett inkább cnc-zel? :P
Tök jó, hogy összefutottunk! Ha van kedved, jöhetnél 3.-nak majd. Vagy mi mennénk 2-en, ha van még hely..
Én 1-2 éve játszottam vele és semmi laggolás nem volt, ki meg végképp nem dobott..
Ahogy olvasom, másnak is, mintha csak most jött volna elő...
-
#4679 Ez velünk is sajnos sokszor előfordult már, és tényleg nagyon idegesítő. Nagyon nem igazán lehet tenni semmit ellene, mert a játék sajna ilyen :/ -
Rotcsa #4678 Sziasztok!
Meg tudja nekem valaki mondani, miért van az, hogy zh 1.04-el játszva játék közben folyton bejön a Disconnected-menüs képernyő és kiléptet a játékból?
Én tört verziót használok. Ha tud valaki hamachi servert (nem modosat) az írjon, legyen szíves!
Ketten Mikulással szívesen csatlakoznánk azokhoz, akik játszanak!
Köszi!
-
Rotcsa #4677 A repülőgépes játék jobban érdekelne amúgy, mi lenne az?
-
Rotcsa #4676 Szívesen segítek, de azt gondoltam, Ön eredeti verzión szeretne játszani, az pedig nekem nincs.
Azt nem tudom, hogy tört szerverre fel lehet-e lépni eredetivel, igazából még nem próbáltam. De ha a tört játékokkal fellehet, akkor gondolom azzal is....
Én lényegében még sosem játszottam szerveren, mert mindíg hamachival konfogutáltunk virtuális hálózatot haverokkal és úgy játszottunk.Hogy miként kell tört szervert készíteni, vagy hol lehet az, fogalmam sincs, még sohasem néztem utána. Gondolom csatlakozni kell a másik gép ip-jéhez.... jaaaaa! Most esik le, minden bizonnyal ezért írta az ip-t. Már értem...
Oks, feldobom a játékot és a skype-ot!
Volt régen egy nagyon jó generals.hu-oldal, de sajna megszűnt... :( Ott mindent fel lehetett lelni, ami a játékkal volt kapcsolatos.
Patch, végiátszás,magyarítás,stb... így viszont, hogy ez nincs, kéne egy kis idő, amíg beszerzem a megfelelő cuccokat,mivel nem tudom, hol találom azokat.
-
mikulas16 #4675 Tessék még ki is hagytam betűt,ezért elnézést kérek. -
mikulas16 #4674 Kérdeznék valamit tisztelt Rotcsa.
Mi az akadálya,hogy beszéljünk?A tűzfal nem blokkolja.Tudod ha valaki meg kér,hogy segítsek akkor én segítek amiben tudok.Felveszem a kapcsolatot vele,mert segíteni akarok.Mi a baj ha két játékos megismeri egymást és ha kell több online játékossal szemben segíti egymás?Nem értem ez nekem magas.3 diplomával nem értem.De mind 1.Te tudod.Repülőgép szimulátorral is játszom sokan kérték a segítségem és segítettem.Fogalmam szerint ha segíteni akarok akkor valamilyen formában szóban kommunikálok,amíg meg nem találtuk a hiba okát.Nem hagyom sorsára azt aki segítséget kér.
Nem vagyok rossz ember.Csak segítséget kértem.Nekem mind 1,hogy tört szerveren vagy normál szerveren játszom.Mivel jelentkeztél,hogy segítenél akkor el kell döntened,hogy segítesz vagy sem.Ha igen akkor nagyon szépen köszönöm.Ha nem akkor meg írd le,hogy viszont látásra.Avval is előrébb vagyok.
Köszönöm válaszodat.
Tisztelettel:Imre a 16-os szám nem a koromat jelöli,csak szerencse szám. -
Rotcsa #4673 Ha akarnék, sem tudnék menni, mert mint mondtam, nekem nincs eredeti verzióm, így nem tudok játszani vele.
Ha online játszanak, akkor a tűzfalban érdemes engedélyezni a játékot a kivételeknél, majd pedig kikapcsolni azt, hogy még csak véletlenül se blokkolhassa a játékot.
A frissítést amennyiben letöltötte a program és minden rendben van, elvileg működnie kéne az online játéknak.
-
mikulas16 #4672 készen van a c&c generals szoba várom a játékot kedvelőket
-
mikulas16 #4671 urak mintÍgértem a c&c szobát megcsinálom ts3-on.az ip-ét leírtam gyertek bátran egy remélem jó gárda jön össze.köszönöm előre is az uraknak.
-
mikulas16 #4670 de szerintem feldobod a skypeot és segítek feltelepíteni a ts3-at. -
mikulas16 #4669 a ts3 egy beszélgető program majd meglátod ha felrakod
nem fogja a gépedet mint a legtöbb beszélgető progi pl.:msn
gombnyomásra be tudod állítani.mi ezt taktikai játéknál mint a swat4 igen jó eredménnyel használjuk.a csapat társaiddal tudsz kommunikálni.a ts3 is elérhető magyarul.nálunk a legfrissebb verzió van fenn.de mindig felkínálja a frissítést.amikor online játszol párban c&c-ét akkor is jól jön.majd meglátod.
-
mikulas16 #4668 adom az ip-ét:81.0.104.106:9990
ha kérdezik ki vagy akkor csak mond meg a mikura vársz ha nem lennék fenn
most nem melozom tehát általában fenn vagyok gyere bátran,ha valaki még is megkérdi akkor mond meg nekik csörrentsenek meg skypeon.igaz a skype felrakása 1 perc és magyarul van. ts3-on nem előszobánk van hanem elő putri :D:D:D:D
ott nincs jelszó.utána meg rendezem a dolgot addig is csinálok c&c generals szobát.
Ha sem az ellenségedet, sem magadat nem ismered, minden csatát elveszítesz. Ha ismered magadat, de az ellenségedet nem, minden megnyert győzelemért egy vereséggel fizetsz, de ha ismered az ellenségedet és magadat is, nem kell félned 100 csatától sem."
„A háborúban minden egyes lépés előzetes ismereteket követel.
Sun-Tzu
-
Rotcsa #4667 Mi az a ts3??
-
Rotcsa #4666 Nincs Skype-om, sajnos. :(
-
mikulas16 #4665 szerintem vegyél fel skypeon és beszéljünk.a ts3 pedig nem rossz ötlet.kérlek vegyél fel skypeion és beszéljünk hátha megleljük a hibát
.előre is köszönöm.délelött is elérhető vagyok.
tisztelettel miku -
mikulas16 #4664 nem
-
Rotcsa #4663 Biztos valami frissítést töltött le. Nem tudom, vannak-e még hivatalos szerverek, én warez (nem eredeti) verzióval játszottam :D
Elvileg mennie kellene..
A letöltés előtt még tudott játszani online?
-
mikulas16 #4662 Tiszteletem az uraknak.
nekem lenne némi problémám mert én régebben vettem meg a játékot és most jutottam el odáig,hogy felrakjam.nos az a probléma,hogy nem enged fel online játékra pedig eredeti a játék.online valamit letöltött és utána bármit csinálhatok nem enged fel.nos urak én szeretnék online játszani más élő játékosokkal.ha valaki felvenne skypeon akkor tudna nekem segíteni.
akik kedvelik ezt a játékot szívesen csinálnék a ts3 szerverünkön egy szobát,hogy még kellemesebb legyen az online játszók között a kommunikáció,és megoszthassák egymás eredményeit.beszélgessenek segítsék egymást.
skype elérhetőségem.:mikulaas16 ez nem a koromat jelöli.47 éves vagyok. van 5 gyermekem,talán ezért is játszom én is velük.
előre is köszönöm a segítő szándékot az uraknak.
tisztelettel:mikulas16
-
szutyi93 #4661 Na megoldottam a problémát gondoltam hogy nem az én gépemben van a probléma mert lehetetlen hogy ennyire laggoljon egy 2003-as játék megvettem eredetiben fillérekért és online tolom 8 játékosnál max grafikán olyan pályán ahol gépi ellenfél bizonyos idő közönként horibilis mennyiségű egységet hoz annyit hogy nem fér be a képernyőbe egy ici picit sem laggol.
Következtetés a skirmish rész van valahogy totálisan elbaszva ahol már 4 játékosnál rettenetesen laggol fúlra lehúzva a grafot. -
lee56 #4660 Ajjaj - http://gamepod.hu/hir/command_conquer_generals_2_free-to-play_jatek_lesz.html -
#4659 Van hozzá egy AI patch (AdvancedAIModv0.98) amitől az amúgy is erős gépen futó durva gép még brutálisabb lett. 2-en 6 ellen úgy 80%-os nyeréssel ment előtte, utána vért hugyozva 20-30%.
Meg az elzoomolós patch amit még javasolni szoktam, úgy többet látni egyszerre a csatatérből.
És nem lenne szabad, hogy lagoljon. 2V6 sem lagol nekünk, meg 4V4 sem. (Kivéve Twilight flame persze). Ja, és érdemes elsőnek a benne lévő gyári pályákon nyomni, utána a spéci készítetteken.