22
-
#22 KeFe, egy ismerősöm vett egy Panasonic Projektort, most lehet kapni a METRO-ba. Az is 500E, és rohadt jó. Persze, hogy drágábbért van jobb, de célnak ez is megteszi, és nem olyan marha hogy egy majom 100 cm átmérős sony hátsókivetítős projektoros tv-t vegyen 1 milláért. :))))))) Akkor most nem megéri???
Zsenyka! Tv-n Bartók Rádiót? :DDDDDDDD -
KeFe #21 Annyi penzert kaphato projectorok erosen messze esnek a tokeletestol -
TheZsenyka #20 :) -
TheZsenyka #19 Most miért? Ha én LCD-s TV-n akarom befogni a Bartók Rádiót, akkor hadd tehessem már meg ennyi zsetonért nem? -
#18 Naná! És már egy tökéletes projektor van 500000 HUF-tol! :)
Zsenyka, ez az UHF antennás beszólás kajak volt...
;,,,,,-DDDDDDDD -
#16 Ezaz, vegyetek projectort! Jóbban megéri. Gondoljárok el, DVD-t nézni 5m-es képátmérővel otthon. Ez már mozi! -
TheZsenyka #15 Különben is tök szar az egész, mert nem tudom a tetejére tenni az UHF szobaantennámat... leesne róla... -
TheZsenyka #14 Kamu az egész!!! A cucc elektronikája a képernyő alatt látható fémládákban van... -
#13 Nekem is, azért tetszik talán jobban a normális képméret... de nem kötelező 16:9-be nézni, attol még nem marad le a kép széle :) Kivéve a Sony projektorosaknál. :D Kajak levágja a szélét a képnek. Az újabbak már asszem nem. Bár belegondolva, hogy ez mennyibe kerülhet, annyiért egyszerűbb venni egy állat projektort, és akkor akkorába vetítesz ki, amekkorába akarod! :)) Pölö egy 10 méteres képátló nem esne rosszul.. :D -
Gabest #10 Ha hasonlítani akarnám akkor olyan mint egy vékony szemüveg, ott is zavar(-na ha nekem olyan lenne) hogy látom a keretét. -
Gabest #9 Munch: Nekem valahogy hiányérzetem van ha egy 16:9-es tévére nézek, nem azt látom hogy szélesebb, hanem hogy függőlegesen kisebb, de lehet hogy ez csak az én hibám :) -
#6 Mivan??? -
Gabest #5 Vízipók: Hű bakker, erre pont nem gondoltam!
Még azt mondja meg nekem még valaki, hogy miért jó az, ha kisebb egy tv alul-felül? -
#4 Ez kajak beszólás volt! :D
Egy csöppet asszem elfogadnám ezt a cuccost...
Pár milla körül van szerintem. Nyerek a lotton, veszek huszat. :D -
Vízipók #3 De buta vagy, hát biztos tükör van a falon, abban nézok a TV-t! Így kevesebb a káros sugárzás. -
Gabest #2 Pff, nem is látszik a kanapéról. -
vax #1 De jó mutatna a nappalimban.:)