13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#491 ja szvsz 32 év alatt egy ilyen csak zóna város kivitelezhető és látszik is hogy már az elején több volt a bevétele mint a kiadás (ami ugye ha van iskola meg ilyenek akkor mindíg veszteséges) -
#490 jóreggelt! -
#489 nah, mindenkinek (főleg CSOCSO-nak), akinek gondja volt a felírás utáni install elindítással:
átkonvertáltam winiso-val a bin-t iso-ra, neroval felírtam és gond nélkül hasít a cucc még az átkosnak minősített tdk d-viewen is. -
Cat #487 mert szinhibás a monitorod?
hol látsz te ezen zöldet? (ha a gazra gondolsz, azt ő rakja oda, én tul kapitalista vagyok hozzá) -
Cat #486 csövet csak
végülis van benne logika :) a szennyezet vizet nem jó bepumpálni a város közepébe -
Cat #485 és hogy jön ide a szeméttelep? az pénzlevonás, nem? bár ha amásik városban van szemétégető... -
#483 mitől ilyen szép zöldek a bérházak? -
#482 Egyébként a szomszéd városokkal a kereskedéssel lehet a legtöbb zsét leszakítani! Építettem egy bazinagy szemét telept, és egy utat a szomszéd városba! Havi +500 dolcsi. -
#481 Én úgy csinálom, hogy a gyártelepet a városszélére rakom, a szantóföldeket, meg a másik oldalra, és középre a lakónegyedet!
Vízpumpákat, meg a lakónegyed közepére mert ott ZERO a szennyzés! -
#479 Valszeg új városban fogom ezt megvalósítani, totálkárra van baszva a város a vasút miatt. :)
Gyárakat ti hova építitek? A lakott területtől távol, vagy közel? -
Cat #478 a nyilas rész az utra, és ne a vasutra mutasson!
előszőr az utat építsd meg, rakd mellé az állomást és UTOLJÁRA rakd oda a vasutat
ha előbb van ott a vasut, akkor a nyilacska arra akar nézni, lehet ez a hiba -
mrgerinc #476 water cuccos nekem is megszunt :) -
#475 Nem akaródzik sikerülni! :( -
Cat #473 a forgalma finoman szolva sem valami hiperszuper nagy, de hát ez van
-
#472 kit érdekel? húzz sims topicba -
#471 kösz a segítséged, kurvajófej vagy -
#470 TALÁN KÉRDEZD MEG A SIMS TOPICBAN! VAN BELŐLE VAGY 5. -
#469 sims állandoan kilép magátol és akkor a hangkártyám viszhangzik:(( tudom nem sims topic de tud vki segíteni? -
#468 Tudnál egy rázoomolt képet mutatni?
Kipróbáltam, amit mutattál, de úgy sem akar menni. -
Cat #467 akkor nem azt irná ki hogy Pollution paralyzes pump -
Madmaxx #466 Szerintem a koruk miatt szenvednek, és nem a vízszennyezés miatt. -
Cat #465 a vizfeltörést nekem is volt pár, akkor megnöveltem a vizhálozatra fordított összeget
az eltünés nemtudom mitől volt - már nincs - de tuti nem a recycle plan, mert továbbra is nagy nálam a vizszennyezés, szenvednek is a pumpák, kb. fele kapacitással dolgoznak - duplaannyi van mint kéne kis szennyezésnél -
Cat #464 nézd meg az enyémet jobban, nálam körben van egy vasut
a vasut 3x2 egységes, az egyik kettes fele, ahol a nyíl van az ut felé nézzen, a másik felére pedig a vasutvonalat kell rakni
tehát kb. igy:
-------------------------------- <- vasut
XX
XX <- ez az állomás
XX
================== <- ez meg az ut
na ha már itt tartunk, engem a buszmegállo érdekelne, az a fura benne hogy néha megy néha nem
fogod egy buszmegállot körberakom uttal és van hogy muxik van hogy nem :o -
mrgerinc #463 Néhány problémám akadt. Water Wings???? Folyton feltör a víz. Neked mitől tünt el Cat??? Buszhálózat beüzemelése??? plz help -
#462 Hogy a francba lehet a vonatot kiépíteni??? Egyszerűen nem tudom, hogyan lehet!!!
Valaki pls egy screenshotot rakjon be egy működő vasút vonalról, és annak állomásairól! -
Cat #460 de mér rombolnád le? majd lerombolják ők, és építenek ujat, nehogymá én költsem rá a pénzt...
nameg kinek van erre ideje?
ez hülyeség -
Cat #458 csak zónákat építs, semmi mást, én kb. semmi egyebet nem csináltam jóideig, nem kell se iskola se semmi, majd, sokára, lehet, de akkoris az éppen minimálisra a kiadását -
Cat #457 el is nevezem a városom büdöskének :D -
Cat #456 na visszajöttem szépen is tisztán :D
http://www.tar.hu/kiscsirke/snap051.jpg
http://www.tar.hu/kiscsirke/snap053.jpg
ittvannak
ezután ha te béna vagy pls ne vádolj meg csalással másokat... :o -
Cat #450 vaz, elirtam
http://www.tar.hu/kiscsirke/snap050.jpg -
Cat #449 http://www.tar.hu/kiscsirke/snap047.jpg
nesze
kiadás bevételről majd utána, mert kihül a viz :o -
Cat #448 -
Cat #444 jo, látom nemhiszel, csakmegcsinlom most bazz -
Cat #443 hm, ezt be is tudom bizonyítani, a grafikonokkal, azoknál szép lassu felfelé menet látszodna, de most nem töltöm be megint, bemászok kádba, addig irogassatok
ja meg az se lenne rossz ha ti is lőnétek screenshotot a zónadelrendezésetekről - a viskók kinézete nemizgat :) -
Cat #441 ?
semmi cheat
ha akarod feltöltöm neked a kimentett állást is -
Cat #439 az, semmi csinosítás, csak a kapitalista bevételnővelés :) az iparnegyedet el kéne dózerolni, vagy a közepére egy bazinagy park
de sztm +3000be egyikötök sincs itt, ráadásul 32 év alatt ;) -
#438 Szerintem eléggée ronda a városkép. :) -
Cat #437 dehogy kaotikus, a 41-esen látod a zónaszerkezetet, tökegyszerű -
#436 Huhh elég kaotikus a helyzet. :D -