13557
  • [HUN]PAStheLoD
    ja szvsz 32 év alatt egy ilyen csak zóna város kivitelezhető és látszik is hogy már az elején több volt a bevétele mint a kiadás (ami ugye ha van iskola meg ilyenek akkor mindíg veszteséges)
  • [HUN]PAStheLoD
    jóreggelt!
  • bebaszov [ZSIR]
    nah, mindenkinek (főleg CSOCSO-nak), akinek gondja volt a felírás utáni install elindítással:

átkonvertáltam winiso-val a bin-t iso-ra, neroval felírtam és gond nélkül hasít a cucc még az átkosnak minősített tdk d-viewen is.
  • Cat #487
    mert szinhibás a monitorod?

hol látsz te ezen zöldet? (ha a gazra gondolsz, azt ő rakja oda, én tul kapitalista vagyok hozzá)
  • Cat #486
    csövet csak
    végülis van benne logika :) a szennyezet vizet nem jó bepumpálni a város közepébe
  • Cat #485
    és hogy jön ide a szeméttelep? az pénzlevonás, nem? bár ha amásik városban van szemétégető...
  • magus
    mitől ilyen szép zöldek a bérházak?
  • I.C.ram
    Egyébként a szomszéd városokkal a kereskedéssel lehet a legtöbb zsét leszakítani! Építettem egy bazinagy szemét telept, és egy utat a szomszéd városba! Havi +500 dolcsi.
  • I.C.ram
    Én úgy csinálom, hogy a gyártelepet a városszélére rakom, a szantóföldeket, meg a másik oldalra, és középre a lakónegyedet!

Vízpumpákat, meg a lakónegyed közepére mert ott ZERO a szennyzés!
  • I.C.ram
    Valszeg új városban fogom ezt megvalósítani, totálkárra van baszva a város a vasút miatt. :)

Gyárakat ti hova építitek? A lakott területtől távol, vagy közel?
  • Cat #478
    a nyilas rész az utra, és ne a vasutra mutasson!
    előszőr az utat építsd meg, rakd mellé az állomást és UTOLJÁRA rakd oda a vasutat
    ha előbb van ott a vasut, akkor a nyilacska arra akar nézni, lehet ez a hiba
  • mrgerinc
    water cuccos nekem is megszunt :)
  • I.C.ram
    Nem akaródzik sikerülni! :(
  • Cat #473
    a forgalma finoman szolva sem valami hiperszuper nagy, de hát ez van

• Ams
    kit érdekel? húzz sims topicba
  • CSOCSO
    kösz a segítséged, kurvajófej vagy
  • I.C.ram
    TALÁN KÉRDEZD MEG A SIMS TOPICBAN! VAN BELŐLE VAGY 5.
  • CSOCSO
    sims állandoan kilép magátol és akkor a hangkártyám viszhangzik:(( tudom nem sims topic de tud vki segíteni?
  • I.C.ram
    Tudnál egy rázoomolt képet mutatni?

Kipróbáltam, amit mutattál, de úgy sem akar menni.
  • Cat #467
    akkor nem azt irná ki hogy Pollution paralyzes pump
  • Madmaxx
    Szerintem a koruk miatt szenvednek, és nem a vízszennyezés miatt.
  • Cat #465
    a vizfeltörést nekem is volt pár, akkor megnöveltem a vizhálozatra fordított összeget

az eltünés nemtudom mitől volt - már nincs - de tuti nem a recycle plan, mert továbbra is nagy nálam a vizszennyezés, szenvednek is a pumpák, kb. fele kapacitással dolgoznak - duplaannyi van mint kéne kis szennyezésnél
  • Cat #464
    nézd meg az enyémet jobban, nálam körben van egy vasut

a vasut 3x2 egységes, az egyik kettes fele, ahol a nyíl van az ut felé nézzen, a másik felére pedig a vasutvonalat kell rakni

tehát kb. igy:

-------------------------------- <- vasut
    XX
    XX <- ez az állomás
    XX
    ================== <- ez meg az ut

na ha már itt tartunk, engem a buszmegállo érdekelne, az a fura benne hogy néha megy néha nem
    fogod egy buszmegállot körberakom uttal és van hogy muxik van hogy nem :o
  • mrgerinc
    Néhány problémám akadt. Water Wings???? Folyton feltör a víz. Neked mitől tünt el Cat??? Buszhálózat beüzemelése??? plz help
  • I.C.ram
    Hogy a francba lehet a vonatot kiépíteni??? Egyszerűen nem tudom, hogyan lehet!!!

Valaki pls egy screenshotot rakjon be egy működő vasút vonalról, és annak állomásairól!
  • Cat #460
    de mér rombolnád le? majd lerombolják ők, és építenek ujat, nehogymá én költsem rá a pénzt...
    nameg kinek van erre ideje?
    ez hülyeség
  • Cat #458
    csak zónákat építs, semmi mást, én kb. semmi egyebet nem csináltam jóideig, nem kell se iskola se semmi, majd, sokára, lehet, de akkoris az éppen minimálisra a kiadását
  • Cat #457
    el is nevezem a városom büdöskének :D
  • Cat #456
    na visszajöttem szépen is tisztán :D

http://www.tar.hu/kiscsirke/snap051.jpg
    http://www.tar.hu/kiscsirke/snap053.jpg

ittvannak
    ezután ha te béna vagy pls ne vádolj meg csalással másokat... :o
  • Cat #450
    vaz, elirtam
    http://www.tar.hu/kiscsirke/snap050.jpg
  • Cat #449
    http://www.tar.hu/kiscsirke/snap047.jpg
    nesze

kiadás bevételről majd utána, mert kihül a viz :o
  • Cat #448
  • Cat #444
    jo, látom nemhiszel, csakmegcsinlom most bazz
  • Cat #443
    hm, ezt be is tudom bizonyítani, a grafikonokkal, azoknál szép lassu felfelé menet látszodna, de most nem töltöm be megint, bemászok kádba, addig irogassatok
    ja meg az se lenne rossz ha ti is lőnétek screenshotot a zónadelrendezésetekről - a viskók kinézete nemizgat :)
  • Cat #441
    ?
    semmi cheat
    ha akarod feltöltöm neked a kimentett állást is
  • Cat #439
    az, semmi csinosítás, csak a kapitalista bevételnővelés :) az iparnegyedet el kéne dózerolni, vagy a közepére egy bazinagy park

de sztm +3000be egyikötök sincs itt, ráadásul 32 év alatt ;)
  • I.C.ram
    Szerintem eléggée ronda a városkép. :)
  • Cat #437
    dehogy kaotikus, a 41-esen látod a zónaszerkezetet, tökegyszerű
  • I.C.ram
    Huhh elég kaotikus a helyzet. :D
  • I.C.ram