13557
  • [HUN]PAStheLoD
    átalakult :) mert kicsit többet termel a hidrogén erőmű kicsit "gyorsabbbak" a galogosok meg ilyenek :D

előszöris szedd le azt a ilive_reader1.zip-et :)
    aztán indítsd el :)))
    option options állítrsd be a mayan féle fordítsát
    majd open simcity_1.dat
    majd analyser (ott a nagy gomb)
    majd ha betöltötte akkor TREE
    aztán már sima ügy... pl. keresd meg a középületeket (cicikan buildings)
    aztán kórház
    aztán capacity
    aztán EDIT pl 0x003231 ról 0x99999 -re :)
  • Mayan
    Jovo heten nem leszek, ugyhogy atmenetileg az utolso forditas.
  • TopGun
    Mit akarok tudni hogy kell? arrol beszelsz amit leirtam? a sajat mod keszitest, amirol azon az oldalon beszelnek? persze, hogy akarom tudni hogy kell??
  • TopGun
    Hogy erted, hogy atalakult a SimCity4? es mi az a for-ur-mind patch?
  • [HUN]PAStheLoD
    tudni akarod hogy kell ? :D
  • [HUN]PAStheLoD
    kösz megvan azóta kicsit átalakult a jó "öreg" sim city 4 :DD kell a for-ur-mind patchem ? :)))
  • Mayan
    Forditas frissitve.

Akik jelenteztek itt segiteni, ezeket kene leforditani, kb azonos hosszban:

Occurrences of knowing glances rise 3% over last year
    Picked Pockets Set off Landfill Rockets
    Mayor Getting the Business About International Airport
    The Back Forty Is Filled With Fieldworkers
    #City# Neighborhood Fly-Ridden Wasteland
  • TopGun
    Itt a cim, remelem odamutat? mert most reggel neztem es kimasoltam, majd irj ha jutottal valamire ok?? nagyon erdekelne pontosan mirol van szo benne?
    http://www.simtropolis.com/idealbb/view.asp?topicID=33995&sessionID=778AE0292B694E0BAA4744D57C7A8746
  • [HUN]PAStheLoD
    hol van? egyből nézem is
  • [HUN]PAStheLoD
    jah nálam még ennél is faramucibb%!!% épülnek a baszott nagy házak de..de.. vacant lesz pedig nincs crime meg pollution meg ilyenek
  • TopGun
    A Simtropolison talaltam egy nagyon jo cikket! csinalj sajat mod-ot, csak sajnos en nem sokat ertek belole! annyira nem tudok jol angolul! pedig ahogy kisilabizalom eleg jo dolgokat lehet vele csinalni!
  • TopGun
    Ez egy jo kerdes!! engem is nagyon erdekelne a valasz! nalam most van kereslet szinte mindenre! Megis hiaba zonazok, nem jonnek az emberek es nem epulnek ipari es uzleti cuccok sem! :(((
  • [HUN]PAStheLoD
    jah és egy kérdésem van! honnan lehet tudni hogy merre keresik a munkát az embereim ?? mert sok a no job :(=
  • [HUN]PAStheLoD
    én csak csökentettem eddig :) szal növelés csak a koszos iparban volt !
  • [HUN]PAStheLoD
    bocs a képek méretéért de akkor is nagyon szépek :)
  • Feree
    Mekkora adókat érdemes kironi az emberekre? Mennyi után lázadoznak?
  • [HUN]PAStheLoD

• [HUN]PAStheLoD
    egy részben 400 K mingyá egy scrínshot :)
  • Mayan
    Az konnyen lehet, high tech-hez eleg magas szintu oktatas kell. Magas ado nalad mit jelent?
  • Mayan
    Az boven jo. Csak be akarom irni az egyik hirbe az oldal cimet. :)
  • Mayan
    Igen kell oda is varos. Amivel kereskedni akarsz, annak megfelelo kapcsolat kell (szemet - ut, aram - tavvezetek, viz - vizvezetek). Az eladonal feleslegnek kell lennie, a vevonek a havi osszeg minimum ketszeresenek. Ha ho elejen nincs eleg penzed, akkor automatikusan megszakad az uzlet.

Lehet hogy kicsit korulmenyesnek tunik, de sokkal erdekesebb igy. Az egesz jatek a regio-ra van kitalalva. Lehet persze csak egy terkepen jatszani, de sokat vesztesz vele.
  • Aquli
    ja es csak alapszintu iskola van. Lehet hogy nagyobb oktatas kene?
  • Aquli
    miert van az, hogy nagyon magasra veszem az adojat a dirty industrynak (ugye aminel egy dollar vagy milyen jel van az az) a tobbi kettonek meg alacsonyra, akkor megis koszos jon.
  • BYpsilon
    persze, de ott csak hetente fogom frissiteni
  • antijedi
    amugy ha max 60huf-ért házhoz hozod a megjelenés napján ako ok :DDDD
  • antijedi
    ezt nem ide kéne...
  • Mayan
    Egyelore eleg keves, olyan 10% lehet talan.
  • zaki
    hány %-os kb a magyarosítás?
  • antijedi
    na ez jo kerdes: szomszed varosokal hogy müxik a kereskedés?
    hogy kereskedni lehesen kell oda egy város ugye? és mindkét helyen be kell kötni a cuccost a hálozatba ugye?? mert igy eléggé macerás jo lenne más megoldás is, meg azt sem tom hogy kell hogy egyk helyen hiány legyen másik helyen meg tultermeleés vagy az mind1?
  • Mayan
    Adokbol, es a szomszed varosokkal kotott uzletekbol.
  • Mayan
    Uj verzio.

BYpsilon, fel tudnad rakni a http://www.freeweb.hu/simcity4/-re?
  • Feree
    Köszi! Még egy kérdés, miből származik a bevétel? És miből származik a legtöbb?
  • BYpsilon
    jah tobb is van belole
    az ENGLISH-t csereld le
  • Mayan
    Ahol most van egy simcitylocale.dat nevu file-od. Fejbol nem tudom melyik konyvtar, es munkahelyemen valamiert nem tamogatjak a jatekok telepiteset. :)
  • Feree
    Igen, de pont azt szeretném megtudni, hogy hova kell bemásolni!
  • Mayan
    Tudom, de ezzel tudnatok a legtobbet segiteni.
  • Mayan
    Igy fejbol nem tudom, de keresd meg a simcitylocale.dat file-t, mentsd el, es a magyaritott verziot masold be.
  • Feree
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy hova kell bemásolni a magyarosítást, hogy müködjön?
  • TopGun
    Hat ez kib**tul nehez lesz! :(((
  • Mayan
    Hat ez az, hogy tudtommal sehogy nem lehet keresni a dat-ban. Marad az, hogy az ember fogja magat, es vegignezi a kb 4000 bejegyzest. Ami rohadt idoigenyes, ezert lenne nagy segitseg, ha ezt ti csinalnatok. Ha talaltok egy hibas szoveget, akkor megkeresitek a dat-ban, es megadjatok a sorszamat, meg hogy mi a hiba.