13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#2783 átalakult :) mert kicsit többet termel a hidrogén erőmű kicsit "gyorsabbbak" a galogosok meg ilyenek :D
előszöris szedd le azt a ilive_reader1.zip-et :)
aztán indítsd el :)))
option options állítrsd be a mayan féle fordítsát
majd open simcity_1.dat
majd analyser (ott a nagy gomb)
majd ha betöltötte akkor TREE
aztán már sima ügy... pl. keresd meg a középületeket (cicikan buildings)
aztán kórház
aztán capacity
aztán EDIT pl 0x003231 ról 0x99999 -re :) -
Mayan #2782 Jovo heten nem leszek, ugyhogy atmenetileg az utolso forditas. -
#2781 Mit akarok tudni hogy kell? arrol beszelsz amit leirtam? a sajat mod keszitest, amirol azon az oldalon beszelnek? persze, hogy akarom tudni hogy kell?? -
#2780 Hogy erted, hogy atalakult a SimCity4? es mi az a for-ur-mind patch? -
#2779 tudni akarod hogy kell ? :D -
#2778 kösz megvan azóta kicsit átalakult a jó "öreg" sim city 4 :DD kell a for-ur-mind patchem ? :))) -
Mayan #2777 Forditas frissitve.
Akik jelenteztek itt segiteni, ezeket kene leforditani, kb azonos hosszban:
Occurrences of knowing glances rise 3% over last year
Picked Pockets Set off Landfill Rockets
Mayor Getting the Business About International Airport
The Back Forty Is Filled With Fieldworkers
#City# Neighborhood Fly-Ridden Wasteland -
#2776 Itt a cim, remelem odamutat? mert most reggel neztem es kimasoltam, majd irj ha jutottal valamire ok?? nagyon erdekelne pontosan mirol van szo benne?
http://www.simtropolis.com/idealbb/view.asp?topicID=33995&sessionID=778AE0292B694E0BAA4744D57C7A8746 -
#2775 hol van? egyből nézem is -
#2774 jah nálam még ennél is faramucibb%!!% épülnek a baszott nagy házak de..de.. vacant lesz pedig nincs crime meg pollution meg ilyenek -
#2773 A Simtropolison talaltam egy nagyon jo cikket! csinalj sajat mod-ot, csak sajnos en nem sokat ertek belole! annyira nem tudok jol angolul! pedig ahogy kisilabizalom eleg jo dolgokat lehet vele csinalni! -
#2772 Ez egy jo kerdes!! engem is nagyon erdekelne a valasz! nalam most van kereslet szinte mindenre! Megis hiaba zonazok, nem jonnek az emberek es nem epulnek ipari es uzleti cuccok sem! :((( -
#2771 jah és egy kérdésem van! honnan lehet tudni hogy merre keresik a munkát az embereim ?? mert sok a no job :(= -
#2770 én csak csökentettem eddig :) szal növelés csak a koszos iparban volt ! -
#2769 bocs a képek méretéért de akkor is nagyon szépek :) -
Feree #2768 Mekkora adókat érdemes kironi az emberekre? Mennyi után lázadoznak? -
-
#2766 egy részben 400 K mingyá egy scrínshot :) -
Mayan #2765 Az konnyen lehet, high tech-hez eleg magas szintu oktatas kell. Magas ado nalad mit jelent? -
Mayan #2764 Az boven jo. Csak be akarom irni az egyik hirbe az oldal cimet. :) -
Mayan #2763 Igen kell oda is varos. Amivel kereskedni akarsz, annak megfelelo kapcsolat kell (szemet - ut, aram - tavvezetek, viz - vizvezetek). Az eladonal feleslegnek kell lennie, a vevonek a havi osszeg minimum ketszeresenek. Ha ho elejen nincs eleg penzed, akkor automatikusan megszakad az uzlet.
Lehet hogy kicsit korulmenyesnek tunik, de sokkal erdekesebb igy. Az egesz jatek a regio-ra van kitalalva. Lehet persze csak egy terkepen jatszani, de sokat vesztesz vele. -
#2762 ja es csak alapszintu iskola van. Lehet hogy nagyobb oktatas kene? -
#2761 miert van az, hogy nagyon magasra veszem az adojat a dirty industrynak (ugye aminel egy dollar vagy milyen jel van az az) a tobbi kettonek meg alacsonyra, akkor megis koszos jon. -
BYpsilon #2760 persze, de ott csak hetente fogom frissiteni -
antijedi #2759 amugy ha max 60huf-ért házhoz hozod a megjelenés napján ako ok :DDDD -
antijedi #2758 ezt nem ide kéne... -
Mayan #2757 Egyelore eleg keves, olyan 10% lehet talan. -
#2755 hány %-os kb a magyarosítás? -
antijedi #2754 na ez jo kerdes: szomszed varosokal hogy müxik a kereskedés?
hogy kereskedni lehesen kell oda egy város ugye? és mindkét helyen be kell kötni a cuccost a hálozatba ugye?? mert igy eléggé macerás jo lenne más megoldás is, meg azt sem tom hogy kell hogy egyk helyen hiány legyen másik helyen meg tultermeleés vagy az mind1? -
Mayan #2753 Adokbol, es a szomszed varosokkal kotott uzletekbol. -
Mayan #2752 Uj verzio.
BYpsilon, fel tudnad rakni a http://www.freeweb.hu/simcity4/-re? -
Feree #2751 Köszi! Még egy kérdés, miből származik a bevétel? És miből származik a legtöbb? -
BYpsilon #2750 jah tobb is van belole
az ENGLISH-t csereld le -
Mayan #2749 Ahol most van egy simcitylocale.dat nevu file-od. Fejbol nem tudom melyik konyvtar, es munkahelyemen valamiert nem tamogatjak a jatekok telepiteset. :) -
Feree #2748 Igen, de pont azt szeretném megtudni, hogy hova kell bemásolni! -
Mayan #2747 Tudom, de ezzel tudnatok a legtobbet segiteni. -
Mayan #2746 Igy fejbol nem tudom, de keresd meg a simcitylocale.dat file-t, mentsd el, es a magyaritott verziot masold be. -
Feree #2745 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hova kell bemásolni a magyarosítást, hogy müködjön? -
#2744 Hat ez kib**tul nehez lesz! :((( -
Mayan #2743 Hat ez az, hogy tudtommal sehogy nem lehet keresni a dat-ban. Marad az, hogy az ember fogja magat, es vegignezi a kb 4000 bejegyzest. Ami rohadt idoigenyes, ezert lenne nagy segitseg, ha ezt ti csinalnatok. Ha talaltok egy hibas szoveget, akkor megkeresitek a dat-ban, es megadjatok a sorszamat, meg hogy mi a hiba.