Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amit csinaltal es csinalsz az jo, mert szuletik egy egyseges nyelvezetu forditas, amit szepen beirkalunk majd a dat file-ba

munka megosztas 😊

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

TopGun
SEHOL!! DE HA SEGITESZ FORDITANI AKKOR LESZ NEKED IS!! HA OLVASOD A FORUMOT AKKOR TUDOD MIROL BESZELUNK 3 HOZZASZOLASSAL LEJJEBB!!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Igen, valószínûleg ez volt a probléma.
Most kezd helyreállni ez a dolog.
Már csak a munkanélküliség és a tömegközlekedés kiépítése a gond, de azt majd megoldom valahogy. 😊
Felhúztak egy akkora lakóházat, hogy 6000 ember költözött be. A környezõ iskolák pedig belerokkantak a sok emberbe. 😊

Most akkor nem megy, amit csinaltam?

Mindossze egy file hosszat vettem nagyobbra, ott az elso byte-ot is atirtam. A tobbinel csak hexa editorral atirtam a szoveget.
probaltam vissza rakni nem sikerult
szepen egyenkent atkellesz irni a locale.dat-ban

mindenegyes atiras utan ujra kell indexelni es menteni, valamint ellenorizni hogy tipuse LVTEXT maradt-e

tovabba az LVTEXT elso byte-ja tarolja a karakterek szamat hexa-ban, FIGYELEM nem FILE HOSSZAT, az mindig ketszerese a karakterszamnak + 4 byte

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

TopGun
es hogy kell vissza applikalni! engem igazan ez erdekelne, mert ki is probalnam, felteve ha osszetudom hozni a forditasokat hozza! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

[HUN]PAStheLoD
jah most hogy applikáljuk vissza! MErt eddig énis eljutotam hogy fileok ki átír ---

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

TopGun
Leszedtem csak egy a problemam, hogy tudom ezt vissza tenni a locale.dat-ba? BYpsilon segitenel kerlek!

[HUN]PAStheLoD
nah segítenék ha megmondanátok hogy kell!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

TopGun
Ok megnezem oket es referalok jo?

esetleg a Fõnök

Nem lehet, hogy keves a penzed? Asszem nehany honapnyinak meg kell lennie mindig.
Megcsinaltam nehanyat, innen letoltheto. Jo lenne ha valaki megnezne, rendben vannak-e, mielott folytatom.

Ezenkivul sokat segitene, ha ki tudnatok keresni, hogy melyik sorszamu fileokban vannak a lenyegesebb szovegek, mert akkor ezeket elore vennem.

A 'Mayor'-re nem tud valaki rovidebb szot a !polgarmester'-nel?
TopGun
Az gaz! el kell olvasni minden infot! ki tudja melyik mire jo!?

Csak egy szomszédos város van.
Pontosabban ott csak ipari létesítmények vannak.
Eddig onnan vettem az energiát és oda szállítottam a szemetet. Most mind a kettõ szerzõdés megszûnt, csak a víz eladása maradt.
Biztos írta, hogy mitõl van, de nem olvastam el.

TopGun
nem lehet, hogy elnezted? tobb varossal allsz osszekottetesben es nem jo varost nezel akitol veszed az energiat?

Mitõl van az, hogy a szomszéd várossal való, energiavásárlási szerzõdés megszûnik?
Energia van bõven a másik városban, 43% a felhasználás, a vezetékek is rendben vannak.
Mi lehet ez?

TopGun
Szerintem ezek a katasztrofak, mint pl. a vonat vs. akarmi, az kell bele! ettol eletszagubb az egesz nem? annak a par kepnek az alapjan ami megjelent, szerintem lenyegesen jobb lesz a jatek! ugytunik mintha konyebb lenne valtani a regiok kozott,stb. mindenesetre en mar nagyon varom!

TopGun
Hello! Sikerul a forditassal jutni valamire?

TopGun
Sziasztok! ez a Rush Hour kiegeszito mikor jelenik meg varhatoan? tud valaki rola valamit?

Venom
A Sim City 4 készülõ kiegészítõjébõl, a Rush Hour-ból jelent meg pár új kép.
http://www.pcdome.hu/game.php?id=1805

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

vegul is igen, lehet igy is felfogni 😊

de mondjuk engem irritalt hogy egy altalanos iskola csa 550 fos lehet
legabbis Mo-n realisabb a 800-1200 fo kozotti

TopGun
Epp en is ezt akartam, de megeloztel! 😊 Egyebkent szerinted ez a mod nem cheat szagu egy kicsit?

Szep nagy lett. 😊 A karakterszam megkotes miatt kicsit nehezebb lesz, utalok igy forditani.
464k lesz, mehet?

oks, akkor kikapom a file-bol a szovegeket es el kuldom zipben

Ha adtok txt-ben szoveget, akkor en forditok. Napkozben elegge raerek, de nem tudom felrakni a jatekot/egyeb programokat.
TopGun
Hat ezaz! hogy senkinek sincs ideje forditani, meg nem tud annyira angolul hozza! 😞(

Venom
Hát ennyi azért nem tudok angolul. Meg most idõme se nagyon van.

TopGun
Akkor ok. akkor neki tudsz esni boszen forditani? 😊

Venom
hát izé 😊 megvan
azt a filet nyitottam ki csak nem éppen azt hanem egy másikat :o)

TopGun
Kiprobaltam tegnap este a mod-ot. Nem semmi eredmenyt produkalt. volt eddig egy szinte teljesen voros csik. na az a mod felrakasa utan teljesen kizoldult, az autok szaguldanak, alig birom kovetni oket szemmel szinte! 😊 (na jo, ez egy kicsit tulzas)

TopGun
Hello! ez nagyon erdekes! en egy csomo ertelmes dolgot talaltam benne, biztos, hogy jot olvasol?
en a legelso sorba ertelmes szoveget talaltam! A SimCityLocale.dat-ot nyitottad meg? nekem ez van az elso sorban, a teljesseg igenye nelkul:
Connect to SimCityscape...stb.stb. nezd meg ujra ok?

TopGun
Szia! Ez nagyon kiraly! 😊

Venom
Én mindenhol csak olyan olvashatatlan baromságot talállok mint amit nemrég irtam de miért? hol van ebbe egy olvasható szöveg?

Venom
Én mindenhol csak olyan olvashatatlan baromságot talállok mint amit nemrég irtam de miért? hol van ebbe egy olvasható szöveg?

ennyi az eredmeny eddig

progeny
Segítsetek! Mért nem jönnek a városomba 30k-fölé?

http://szefoo.uw.hu

Venom
Akkor nem mindegyik sorban van olvasható szöveg mert van ahol ilyen van csak: 2#"@4"6I"-"2#"
3@%7-"!-"A"#9I"1'"@4H!"6I "3% "C"5"5H"A%I'

TopGun
Azert egy jo kis Budapest es Magyarorszag regioert faj a szivem! 😞

TopGun
HEHE!! eloszor en sem talaltam meg! de aztan rajottem! ha az ablakban a bal oldalon levo
LTEXT file-re kattintasz csodak csodaja a jobb oldalon megjelenik az olvashato angol szoveg. Azert mielott neki kezdesz olvasd el figyelmesen amit BYpsilon irt a #2563-ban, meg a #2570-ben es a #2574-ben FOLEG!

Venom
énsem látok benne rgy érthetõ szöveget sem

Venom
õ
hol van ebbe szöveg?

TopGun
Igen en is erre gondoltam, nekem sincs tul sok idom ra! 😞( talan majd akik igergettek, hogy beszallnak a forditasba, azok ujra jelentkeznek?!

segitseg kellesz az teny, mert nekem nincs ra igazan idom, de egyertelmu hogy egy embernek kell osszefognia az egeszet, mert nem lehet lesz kulonfele forditasu dat file-kat osszefesulni ill. marha nehez lesz

TopGun
Nem lesz egy setagalopp a forditas,
mar latom! 😞( elkell a segitseg, mi a velemenyed?

TopGun
Asszem most valamit talaltam...

TopGun
De hogy csinaltad? a readerrel nyitottad meg a dat filet? mert en nem latok benne semmilyen szoveget, csak ertelmetlen szamokat! 😞( mit benaztam el??

en par rendeletnek probaltam atirni a nevet
ebbol 1 sikerult rendesen, hogy a bejegyzes formatuma nem valtozott meg, 1 sikerult a formatum ismeretlenre valtasa mellett, 1 pedig teljes halandzsa lett es a formatum is ismeretlenre valtott

magyar ekezetekbol csak a kalapos verziok lesznek ill lehet nem lesznek
talan az okozta hogy a 3 halandzsa lett

amugy elvileg a bejegyzeseket egyenkent ki lehet rakni file-ba es akkor neki eshettek a forditasnak

TopGun
Szia! ISTENKIRALY VAGY!! 😊) ha kell tudok segiteni a magyaritasban! mind a ket filet le kell tolteni hozza? melyikkel kell megnyitni? Te jutottal mar valamire?