13557
  • Fülüke
    Pang a topic. Remélem lesz 5000-ik hozzászólás.
  • Toroco
    ezt én sem tudom
  • Fülüke
    Nem tudok valamire rájönni. Arra hogy mi az értelme a kedvenc sim választásnak. Valaki segítsen.
  • Fülüke
    Ökörködés a köbön!
  • Fülüke
    Haladok, haladok. Már 21000 lakos a 300000-ből.
  • Fülüke
    Köszi! :)
  • Toroco
    ezt már kérdezted, és valahol válaszoltam is.

a felirat fákból volt kirakva, és a fák elpusztulnak egy idő után. majd ujra kinő, és megint lesz toroco felirat.
  • Fülüke
    Mi történt a toroco felirattal a dombtetőn?
  • Tuvok #4907
    Nem .
    Letöltöttem egy szép dizájnút, majd programmal átírtam nagyobb kapacitásúra .
  • Serpa
    van egy ilyen fajta?
    nekem 1 féle metróállomás van.
  • Tuvok #4905
    Mi hogy ?
  • Serpa
    ezt észre se vettem.
    és hogy?
  • Tuvok #4903
    Nagyobb kapacitású .
    (3000 -> 6000)
  • Serpa
    "tuningolt"?
    az meg milyen?
  • Fülüke
    Haladok, haladok. Közel a 300000 lakos. Eddig 7500. Hehe.
  • Tuvok #4900
    Na azért csalásszagú épületeket nem csinálok, azzal a játék íze veszne el
    Megvan a környezetbarát szemétégető, természetesen a havidíja a szolgáltatás minőségével arányos, azaz többszörös áron megy (simtropolis fórumon is sokan hiányoltak egy környezetbarátabb megoldást, akár magasabb áron, ahogy ez van az erőműveknél is, de az újrafeldolgozó egység nagyobb városoknál szóba sem jöhet már)
    Valamint nagyobb kapacitású metroállomás, tollbooth sem árt véleményem szerint, magasabb építési és fenntartási költséggel (azonos bevétel mellett) . Két autópálya vezet a szomszéd városomba, ahol az ipar igencsak méretes, emiatt mindkét úton a tollbooth-ok 170% körül működnek reggel és este, elbontásuk szóba sem jöhet, ugyanis 1700-as bevételt termel a kettő, ami kb . ellensúlyozza is a szemétégetőt .
  • Tuvok #4899
    Nem elöregednek, hanem elhagyják őket .
    Simán dózerold le .
  • Fülüke
    Nekem az a legidegesítőbb hogy elöregednek a házak. Szerintem.
  • Tuvok #4897
    Az attól függ mi a változtatás tárgya .
    A textúrákat, az épületeket, és a funkcióit is más-más programmal lehet .
  • Fülüke
    És hogy lehet változtatni?
  • Tuvok #4895
    A funkció a lényeg, nem a kinézet, de amúgy azon lehet változtatni (ahogy tettem is) .
  • Fülüke
    Várjunk csak. Ez a High tech iparban nőnek ezek a házak ugye? Már van belőle pár.
  • laslandes
    Nem tudok kódokat. Majd Tuvok gyárt mindenféle épületet és jó lesz.:DD
  • Tuvok #4892
  • Tuvok #4891
    Valamit csinálni kellett a 187 %-on működő állomásokkal :D
  • Fülüke
    Milyen kódokat tudsz nem azért hogy beírnám csak kérdezem.
  • Fülüke
    Engem érdekel!!! Képet tegyél be róla. Ha van.
  • laslandes
    csíter!!!
  • Tuvok #4887
    Mert Te is beleesel abba a hibába, hogy túl nagyot akarsz .
    Az én városomban igen ritkán van munkanélküli ház, ha van is, az amiatt van, hogy nincs helyem terjeszteni az ipart, lévén az felfelé nem tud növekedni ...
    Commute Time problémám nincs is, igaz kellett 1-2 helyre letenni "tuningolt" metroállomást .
  • PLackó
    nekem ingázási idő csökkentése kéne valahogy.Pedig tele vagyok többsávos utakkal.Délben kezdtem egy várost,240000-en lakják eddig,de kezd megint előjönni a probléma.
  • Tuvok #4885
    Érdekel valakit egy légszennyezés-csökkentő épület ?
  • Tuvok #4884
    megy
  • PLackó
    A simtropolison valamiért csak a fórumon él a regisztrációm, a St-exchange-ben nem, és nem is enged ott bejelentkezni. nektek megy?
  • Tibee015
    küszi fülüke :D
  • PLackó
    huh,akkor el voltam tájolva,bocs :)
  • Tuvok #4880
    Ehm .
    Amire Te gondolsz, az a commute, vagy transportation, vagy valami ilyesmi mod (ha megtalálod szólj :D)
    Az abandonment mod arra jó, hogy nem lesz tele a városod romos, elhagyott házakkal, valamint nem fognak beköltözni az R§ kisebbségiek R§§ házakba, és az R§§ nép sem fog az R§§§ luxusépületekbe .
  • PLackó
    Tuvok.
    Ha letöltöttem az abandonment mod-ot hogy kell élesítenem hogy ne legyen többé utazási idő probléma?
  • Tuvok #4878
    Hát mivel nem játszol vele, így hasznod nem lenne :/
  • keeper2
    Nem, mivel lényegében nem is használtam a játékot, mióta megvan. Miért, mi előnye van annak?
  • Tuvok #4876
    Hogy tiszta legyen :

Van egy BAT nevű progi a simcity.ea.com-on, épületeket lehet vele szerkeszteni sc4-hez . Van nekem most egy progim, de ez hexadecimális kulcsokat használ, és egy év mire rájövök melyik mire jó, ettől állandóan szabálytalan műveletet csinál az sc4, ezért kéne a hivatalos progi .
    Csakhogy azt kizárólag eredeti termékregisztrált felhasználó töltheti le, még eredeti the sims kulcs se jó, csak sc4, vagy rh, vagy deluxe kulcs .

És hogy az is tiszta legyen mire kell, találtam egy "modern waste to energy plant" nevű épületet, azaz szemétégető, csak fele akkora szennyezéssel (azaz nem nullázódik az environment rögtön), viszont olyan áron, amit az én kis városom nem bír el . Most havonta kell a normál szemétégetőt építgetni - elbontgatni ... szóval annak az égetőnek az árát csökkenteném .

Lényeg a lényeg, eredeti kulccsal rendelkező személy regel a honlapra, letölti a BAT-ot, én meg adok tárhelyet ahová felteheti nekem, hogy letöltsem . Cserébe megkapja az alig szennyező, olcsó szemétégetőt .
    Wanna sign the deal ? :o)))