13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
Benevolens #12876 nevezzünk inkább szomszédos városoknak. Persze össze is építheted és akkor kerület. A költségvetésük külön van, viszont hatnak egymásra, és kereskedni is tudnak egymással. -
cloni94 #12875 Valaki nyomjon fel képet mit csinál mostanában. Nincs időm játszani szeretnék valami szépet látni. :) -
Torta #12874 Ok.
Még egy kérdés, kicsit zavaros nekem ez a "kerület" jellegű területi felosztás. Gyakorlatilag az összes "kerületet" nekem kell fejleszteni, vagy működnek maguktól? A bevételem csak egy "kerületből" származik és ha átváltok egy másikra ott külön költségvetés van, mintha egy külön város lenne? Olvastam olyat is, hogy gyárakat inkább más "kerületbe" érdemes rakni, de gondolom ez csak akkor igaz, ha nem akarok foglalkozni a másik területtel... -
#12873 Persze -
Torta #12872 Ok, köszönöm, ez kompatibilis az itt található magyarítással, fog működni? -
#12871 Kötelezően ajánlott a NAM (Network Addon Mod), a legutolsó a 29-es verzió.
Minden más csak a sima ajánlott kategória. Attól függ, mihez akarsz kezdeni a játékkal. Gigapolisz, vidék, természetépítés, realisztikus városok, teljesen egyedi stílus... -
Torta #12870 Sziasztok. Gondoltam ismét belevágok a játékba hosszú évek után, de látom a hozzászolások darabszámából, hogy bizony nagy változások történtek, sok mod jöt ki, mi az amit "kötelezően" ajánlotok? -
wetsom #12869 Értem, hát ez nem jó hír... -
#12868 Nem lehet a maxis fákat szezonálisakra cserélni.
A probléma az, hogy a maxis fa flóra, a szezonális fák meg propok. A lotok flóraként hivatkoznak a fákra, ezért ha propokkal akarod helyettesíteni őket, akkor az összes lotot meg kell nyitni és átírni... Na de pont ezt akarnánk elkerülni.
A másik lehetőség, hogy az újfajta god mode seasonal florával helyettesítjük a maxis fákat. Itt már flóra helyettesítene flórát. De. Ezzel meg az a baj, hogy a god mode szezonális flórát egy bizonyos dátumkor kell lerakni, pl szept 1. De ugyan ki tudja azt garantálni, hogy egy lot pont akkor nő?
Egészen addig, amíg valaki ki nem találja, hogyan lehet a god mode szezonális flórát automatikusan dátumhoz igazítani, addig ilyen mod nem lesz. -
#12867 Olyan mod nincs.
Bár talán tudnék csinálni... Ezt majd még ki kell próbálnom. -
wetsom #12866 Jó lesz, bár sajnos nem szezonális:) -
#12865 Dehogynincs. SFBT Tree Replacement Mod c.p. fákra cserél mindent. Szerintem könnyű tovább moddolni is, hogy másra cseréljen, ha más kell. -
wetsom #12864 Nincs olyan mod amivel a maxis fákat lelehet cserélni, nincs kedvem minden egyes épületnél lot editorral törölgetni őket. -
Benevolens #12863 -
wetsom #12862 Közben sikerült a novemberi illesztőprogram tiszta telepítésével megoldani a problémát.
Egy a lényeg, hogy ne telepítse senki az új drivert! -
#12861 váó de fasza, mintha özönvíz tört volna be a városba.... -
wetsom #12860 A legújabb NVIDIA Driver telepítése után:
Ebben az szép, hogy most hiába rakok vissza régebbi változatot akkor is szét esik időről időre így a grafika. -
Benevolens #12859 -
terwet #12858 Na. Az a helyzet, hogy megoldódott a probléma. Újratelepítettem, és jó lett.
Benevolens
A deluxe volt feltéve, és egyik nap volt nyíl, aztán egy napot pihentettem a gammát, majd utána eltűnt... Szval érdekes volt :/
A lényeg, hogy jó lett, és játszhatok vele tovább... -
Benevolens #12857 ha nincs rush hour, akkor nincsenek nyilak -
terwet #12856 A NAM-ot egyedül, de attól még nem kellene ilyennek lennie :S Nemtudom mivan... Lehet, hogy újratelepítem, és jó lesz. Reménykedek... -
#12855 Ilyet még nem láttam. Nem telepítettél valami modot? -
terwet #12854 Valaki valami segítséget tudna nyújtani? Már elvonási tüneteim vannak, mert már 2 napja nem játszottam vele :S -
Benevolens #12853 de lehet, hogy az update a hivatalos patch. Akkor valami tört exé-vel. -
Benevolens #12852 szerintem felül kell írni az exe-t az update-tel, és onnan indítani. De különben ha jól sejtem a kettes a play disc -
vb19941015 #12851 Segítséget szeretnék kérni!
Felraktam a SimCity 4 Deluxe-t, és mikor elakarom indítani a játékot, akkor kiírja angolul, hogy válasszam ki a play disck-et, de nem találom. Nem tudom melyik mappában keressem, a játékot töltöttem, és ahova letöltöttem és kicsomagoltam ott csak CD1, CD2, és valami Updates cucc van, a CD1-ben, 3 ikon van, 1.SC4DELUXE1.ccd, 2. SC4DELUXE1 3. SC4DELUXE1.sub, a CD2-ben is ugyanez, csak az egyesek helyén kettes van, mindegyiket próbáltam mountolni, de nem műxik. Vagy én keresem rossz helyen?! Pls segítsetek. -
terwet #12850 Nos a következő problémám akadt:
Eddig amikor játszottam, és leraktam az épületeket, mindig mutatta a nyilat, ahol a bejárat van. 1 napos szünet után azonban eltűnt a nyíl, így nem tudom, hogy hol van az épületek bejárata, és így elég nehéz játszani...
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Tud valaki valami segítséget nyújtani? Megköszönném! -
#12849 Mostanában hetente többször is megesik... -
#12848 Soha ne vigyél puzzle elemet megálló fölé. Akkor könnyen fagyizik. -
terwet #12847 Mi van a Simtropolissal, hogy nem tölt be??? -
pudingman #12846 villamossal másnál mi a helyzet? nekem 2 perc után kilépett miután elkezdtem csinálni :D -
#12845 Pakold tele fákkal az ipari lotokat, azok lecsökkentik a szennyezést, onnan már könnyedén felülépíti a koszos ipart a manufacturing és HT ipar (persze amennyiben van rájuk igény). -
Benevolens #12844 igen. Sőt, a NAM-nak van egy kedvenc hibája, amitől kilép. Puzzle elem fölé soha ne vigyél egyéb közlekedési elemet. Továbbá mindig kilép, ha nem elég a memória. -
terwet #12843 Am köszönöm a segítséget, holnap megcsinálom :) -
terwet #12842 Csak nálam nem jön be a simtropolis, vagy nálatok sem? -
Benevolens #12841 burzsujokat kell telepíteni a városba, és az ott dolgoznak -
sanyicks #12840 építesz mellé lakónegyedet. Úgy kell hogy lakónegyed kereskedelmi negyedek szendvicsben. -
pudingman #12839 sziaztok!
Ha sok modot rakok a játékba, az egy idő után eredményezheti azt hogy gyakran kilép magától? ill. vannak olyan modok, amiket semmiképp nem ajánlotok hogy letöltsem? -
terwet #12838 Hogyan tudom visszacsalogatni a magas szintű irodákat, ha azt írja ki, hogy kereslet miatt kiürült... Hogy hozzam vissza őket? -
terwet #12837 duplikált*