Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az adó 9% nyugodtan lehet. a város kezdetekor az ipar hozza a pénzt. de azért ne vidd tulzásba az ipar telepítést, mert nehézlesz ugy megszabadulni tõle hogy ne okozzon csõd közeli helyzetet. Az oktatásra nagy hangsúlyt fektess, mert ha mamar okosodnak akkor ipar helyett az üzlet lesz a keresett. Ha valami olyan épületet teszel le ami viszi a pénzt, rögtön tegyél lakó zónákat is. Legyen sok parkos terület, mert akkor jobban jönnek a gazdagok. és az elején nem muszály kis sürüségû zónákat tenni, rakhatsz csak nagyot is. kevesebb lesz a csoró lakos.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Hát még nap pontosságot nem tudunk mondani😊sztem 4-5 hónap.Vagy ahogy halad.Ha mondjuk már átnyúlik szeptemberre,már nem fogok tudni sokat segíteni,tanulni kell a felvételire...

Gyocsika
És ha elkezditek csinálni a magyarítást mikora lesz meg kb?

És most mit csináljunk?Mi nem tudjuk megváltoztatni..egyébként már vagy 3 éve ez a topic címe...

Gyocsika
Oké 😊

Gyocsika:Sajnos ebben nem vagyok szakértõ,én csináltam sok-sok hülyeséget,és lassan sikerült lét szerezni.Az adókkal kapcsolatban...ne legyél Gyurcsány Ferenc😊Ígérd be a lakosoknak az 5 éves adó csökkentést,az intézmények felújítását,a biztonságot...meg minden.De aztán ne tegyél megszórító intézkedéseket!!😊😄

<#alien> már kijött 1000 éve <#eplus2>

Srácok most nézem a topic alcímét, Már kijött?!

Ok,majd holnap a Magyarítások Portálnak.

Gyocsika
Valaki legyen szíves segítsen miket épitsek hogy több legyen a bevétel mint a kiadás és az adókat meddig lehet emelni max hogy jó legyen kösz!

Gyocsika
Szóval nekem nincs meg a kieg de jó lesz akkor nekem a simához is?

a kieget, mert abban jó a szöveg, és használató a simához is.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

És a Sim city 4-et fog(juk) magyarosítani vagy a kiegét,vagy mindketõtt?

Okés.Ha kell,természetesen segítek.

Emberek számában 3-4 före gondoltam velem együtt. nem jó ha túl sok felé csináljuk, lesz ugyis egy macerás része amit majd én bevllalok.

Hát ya. Tuvokkal kezdtük a konzultálást, de õ azt mondta mégsem akarja, mert nem lesz ideje, ugyhogy maradtam én. Vagy ma, vagy holnap elkezdem eltervezni hogyan is kéne pontosan, már van elképzelés. Ezen a héten még szakmai gyakorlatom van aztán jegyzõkönyvet, meg mûszaki rajzokat kell készítenem.

Toroco,te vezeted majd a honosítást?

Sztem mindenki aki (kicsit) tud angolul az segítsen.Majd szólok a magyarítások portálnak,hogy mire is készülünk...

Gyocsika
Oké!!!

Jövõhéten kezdem el szervezni, hogy hogy is legyen. már voltak páran akik jelentkeztek hogy segítenének. Szal ha jól összejön minden akkor jövöhét végén ellehet kezdeni. majd irok ha kitaláltam a dolgokat.

Tuvok
Folyamatosan volt egy vagy két R§§§ ház, ahol No Job volt . Bármit csináltam neki, leromboltam, máshol újraépült és megint munkanélküli lett . A régi helyére meg jött az R§ 0 health-el és 0 education-nel ...
Kicsit felkúrta az agyam .

Miért gyalultad le?

Tuvok
Legújabb városomat is legyalultam 😞

Gyocsika
Mikor várható hogy elkezditek?

még nem lett elkezdve

Gyocsika
Magyarosítás hogy áll?

Tuvok
nyilvános marad .

hát, a leggyakrabban elõforduló kérdéseket sztem tudjuk fejbõl . gyûjtögetem õket, de jöhetnek .

nem a pakolgatásra gondoltam, hanem hogy nyilvános marad. nemtudtam hogy most müködni hagyod, vagy leszeded és fejleszted és utána lesz megint elérhetõ. de azért megválaszoltad ezt is.

Kéne valaki vállakozó szellem aki visszaolvasná ezt a csekély 😄D 5700 hozzászólást 😛P és kikeresné az eddig felmerült kérdéseket <#idiota>

Tuvok
szvsz nincs értelme pakolgatni (mármint az oldalt), jobb helyet úgyse találnék neki, úgyhogy határozatlan idõre végleges (persze bõvítés tervben van) .

Juteszembe, faq-ba rakható kérdés + válaszokkal lehet bombázni !!

Ya hogy akkor ezt már hagyos is üzemben? lehet felteszem majd a városaimat.

Tuvok
nem vannak az oldalon városokról képek, rejtegetitek õket ??? <#ravasz1>

Tuvok
hát jó hülye, eleve elég lenne hivatkozni a http://simcity.extra.hu-ra, nem kéne oda a news.php
az nagyon hiányzik, mint ami az uw-nál van, hogy lehetne a kezdõlap fájlt beállítani ...
na mindegy, próbáld meg a kedvencekbe berakni http://simcity.extra.hu/ -ként, úgy elõjön-e ez a szarság . ha igen, esetleg próbáld a http://simcity.extra.hu/news.php -ként is bookmarkolni, ha úgyis bejön, akkor tényleg válts böngészõt . :o)

laslandes
azért ekkora problémát nem jelent számomra 😊
az "ide" alatt ez a link van:
http://simcity.extra.hu/news.php?host=simcity.extra.hu&uri=/news.php

takraj
Lényegtelen, az extra.hu a referer-t nézi (ami ha beírod a címsorba akkor üres).

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Tuvok
egyébként ma melóhelyrõl kipróbáltam firefox alól is, és semmilyen problémát nem tapasztaltam, sem linkrõl (#5642), sem beírva .

mellékesen mondom, hogy beregeltem az atw-re is, de hiába kértem mysql-t, egyfolytában azt mondja rossz jelszó, és ez csak az sql-re/php myadminra vonatkozik, magára a tárhelyre nem, pedig ugyanazt a jelszót adtam meg ...
a többi (ingyen)tárhely meg felejtõs .

Tuvok
hát akkor írd be a címsorba, és ne a linkre kattints . esetleg válts böngészõt és/vagy netszolgáltatót .
egyébként abban az ablakban az 'ide' szó alatt milyen link van ?

laslandes
ha beírom a címsorba akkor nekem is bejön az oldal, de ha a linkre kattintok, akkor utána kell még egyet kattintani.

Tuvok
én már megkaptam

takraj
Tán tud az extra mailt küldeni??? Nekem eddig 1-et se küldött el. :\

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Tuvok
kiszedtem az emailes aktiválást, mostmár lehet regelni .
nemtom mi lehet a baja, 2x próbáltam regelni, 1iknél email se jött meg, a másiknál meg az aktiváló link nem mûködött rendesen .

Fülüke
Igen megnyomtam az aktíválópanelt!

De k*rvajó géped van istenem....

Tuvok
az aktiváló linket megnyomtad a mailben ?
mert nem írja a taglistában, hogy ott lennél

Fülüke
Regisztrltam és megkaptam a levelet is ímélben de nemenged belépni akkorsem. Azt írja ki, hogy: Hibás felhasználónév vagy jelszó.

Tuvok
chatbox fölött

"Még nem regisztráltál?
Kattints ide!"

Fülüke
ÖÖÖ. Hol kell regisztrálni az oldaladon?

na most nekem is bejött. jó lesz ez, szépen alakul.

Tuvok
hát nekem minden gond nélkül fut #5642 linkre kattintva, ill . beírva is ...
ie, és opera alól úgyszint .

Nekem se Ff-el, se IE vel nem jön be az oldal, se linkre kattintva, se beirva. úgy 3-4 perc töltögetés után, bezártam a böngészõket.

PLackó
ha nem beírod hanem a #5642 linkre kattintasz IE-el akkor is rögtön adj az oldalt?

Tuvok
nem vágom milyen linkproblémáról írkáltok, én beírom a linket ie-be vagy operába, és bejön az oldal ...