31
hi !
-
#31 Köszi
-
Higi #30 Itt van:
1740-9488245-5171152-5225
-
#29 sziasztok, tud valaki cdkeyt mondani?
-
Higi #27 Nekem mentés kéne mert véletlenül uninstaláltam.Mégpedig onnan hogy megölöm azt a kibaszott nagy pókot vagy akörül. előre is köszönöm -
#25 vki segiccsen má !!! -
#24 ott tartok hogy belebújtama dagadt gyerek bőrébe :) mitkel csináni ??
-
Hoz_Hun #22 Harry Potter 1.
Serial:
4512-8966772-4173434-3009
Jó játékot a lányodnak. -
Hoz_Hun #21 Fejböl nem tudom, de majd ma ha hazamegyek leírom, az kb 19:00 órakkor lesz. -
#20 erre válasz ?? -
#18 Ize en nem akarok itten kedvrombolo lenni es nem is akarok hulyenek kinezni de en oda vagyok meg visza a Harry Potter egyesert mert nekem teccet es a kettes is jo de mar olyan unalamas egy ido utan hogy meguntam. Ami nagy szo. Egyszeruen nem nagyon tortenik mas es tul konnyu a jatek. a Kvidics is hout egyszeru lett ma es a palyak is nagyon konyuek meg egysze sem haltam meg. Semmi komolyabb kihivas... szal suxx. -
#17 télleg poltert irtam , és direktbe :)
már majnem végignyomtam :)
ott tartok hogy belebújtama dagadt gyerek bőrébe :) mitkel csináni ?? -
#16 na megeszem a fejemet ha megjkapja a harry potter az uj ut motort -
#15 tényleg, most vészem észri, poltert írtál -
#14 Polter? -
#12 Grafika egy fokkal jobb. Kviddics van, de sokkal könnyebb lett. A hugom nyúzza néha, mikor idetéved, de elakadt benne...:o))) -
#10 az a baj, vele, hogy ugyan az, mint az egy, csak a pályák mások. semmi nagyobb újítás, más helyszín, mondjuk ez nehéz lenne, meg semmi értelme neki. ha nem lenne j.k. rowling, fasz se játszana vele. most bazze, az a lényege, hogy gyűjtsed azt a biberti bogyót, azt jóvan. mindenesetre, nekem tetszik:-) -
Cobra11 #8 egyébként warezcenter.warez.hu -
Cobra11 #7 mijaz a harry poLter? -
#6 senki nem tud segiteni ?? -
#5 47 is kéne -
#4 PLSSS !!! VKI !!!! -
#3 clshp201.zip
clshp225.zip
EZKEK KELLENÉNEK !! -
#2 25 is kel !! -
#1 kéne néhány file !
eddig az eggyes a ripből