31
  • Vízipók
    Ez honnan?
  • Cefa
    GeForce FX = 9700pro +40%

Ezt honnan dudod alma. Letesztelted?
    Radeon 9000 = 9700pro -50%
    nehogymán fele olyan gyors legyen mert berosálok
    nézz meg egy tesztoldalt.
  • Inquisitor
    Ezt kifejtenéd ...? Nekem már több mint fél éve van 8500 és még nem volt gondom.
  • Vízipók
    Most van itthon három Radeon 11500 PRO kártyám, (Haverom azt mondta, R400-as, bár gőzöm nincs, ez mit jelent) haverom hozta Kanadából, azt mondta, 250-ért ajándék, ezért vettem hármat. Szeretnék kettőt árverésre bocsátani, kiindulási ár:
    300.000 HUF/db
    Ha a melóhelyen észreveszik a hiányt, nagyon rá***ok, úgyhogy vegyétek meg gyorsan őket!
    Haverom mondta, nagyon királyak, úgyhogy megéri. (Én még nem tudom, nincs ismerősöm, akinek van gépe, nem tudtam kipróbálni.) Nem dobozos, de eredeti, haverom esküdött rá!
  • Pöty
    Jézusom! És te ezt el is hiszed??
  • Inquisitor
    "... az Nvidia újdonsága leghamarabb csak valamikor tél végén, tavasz elején kerülhet a boltok polcaira, vagyis az ATI Technologies hosszú időn keresztül az egyetlen olyan gyártó marad, mely számos DirectX 9.0 kompatibilis terméket forgalmaz."
    Az a baj, hogy utána is. Legalább is az NV30 nem lesz az. Gyanús volt, hogy mire bejelentették, addigra vagy 15millió tranzisztorral kevesebb volt benne, mint elötte a hírekben. :]
    Bye, bye Displacement Mapping!!!
    Ha jól tudom a Radeon 9500/9700 és a Matrox Parhelian kívül még a 3D Labs P10-ben is van. NV30-ban meg nincsen.
  • Laalee
    azert az egyaltalan nem meglepo hogy az ati nincs elajulva az nv30 tol :D
  • Borg
    Az R350 február-március környékén jelenik meg, válaszként az NV30ra.
    Átdolgozott optimalizált engine, jóval magasabb órajelek (400/450), és DDR-II memória. Nameg persze a 9700tól megszokott 256bites memóriavezérlő, ami alapból is maga mögé utasitja az nv30 dzsunka 128bitesét már..
  • netrunner
    Szerintem az ati nagyon jól teszi, hogy nem hagyja az nVidiát pihenni. Most, hogy mondhatni az ATInál van a labda, ha jól csinálja most nagy előnyre tehet szert.