AntiVirus Programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Helló !
Kaspersky free-t használ valaki? Nálatok is megszűnt a támogatottsága?
Érdekes hogy Mykaspersky-n a fiókomban hozza az "előfizetést", de maga a program nálam nem működik.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ingyenesek között a legjobbak az Avast, az AVG, és az Avira. Nemsokára kijön a Comodo Anti Virus is, talán az sem lesz rosszabb az elõzõ háromtól. Ezek közül egyenlõre csak az Avast tud magyarul.
Chaos Anno Domini
szerinted mi a TUTI LEGJOBB VÍRUS ÍRTÓ mert kipróbáltam minden vírusírtot, de az AVAST ANTIVIR az rettentõ sokáig tart amíg lemegy kb5 óra. De viszont más vírusytro nem távolítja el a heckereket, meg ezeket.
OMSI FOREVER!!!
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
please!
Chaos Anno Domini
Lefuttatom a Local Hard Discs-t néhány naponta.
Akár van fertõzött fájl akár nincs mindig van olyan amit a Warning kategoriába sorol.A Vizsgálat végén a Report-ra kattintva ezen fenyegetést jelentõ fájlokhoz a következõ megjegytést teszi The file could not be opened!.
Nagyon nem akarom szaporítani a szót meg képeket beszúrni csak röviden olyan fájlok mint:
- C:\pagefile.sys
- több fájl ami a C:\Documents and Settings\ -ben van
- több fájl ami a C:\WINDOWS\system32\ -ben van
Van valami teendõm?Töröljem a Warning kategoriába sorol fájlokat manuálisan?Vagy az Avira AntiVir ProfessionalEditional Classic túlreagálja a helyzetet és ne is törõdjek vele?
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
e-mailcímemre
Mik a tapasztalatok, melyik vírusírtó a legjobb?
Én jelenleg nod32-t használok.
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Kérném véleményeteket a 'e Trust PestPatrol Active Protection' progiról?
Üdv antipe!!!!!
lenne egy kis gondom az kaspersky anti-virussal: nem frissít már 13 napja :S
mindig ott akad meg, hogy csatlakozna a frissítõ-szerverhez! de a szevernek semmi baja nem lehet, mert haverom is ezt használja ls neki frissíti...
tudna vlk segíteni???????????????
Én nem embertől vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.
mert szöveget, + táblázatot lehet vele szerkeszteni, + zenét hallgatni, de ha mondjuk csocsózni akarsz, akkor + kell elégedni ezer éves csocsókkal, amit esetleg nagy kegyesen átírtak...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray